![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
פורסם ב: Sep 15 2022, 16:18 PM
|
||||
![]() Morning-Today's forecast calls for blue skies ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
פלייליסט שווה אלף מילים פעילות היי משתמשות, מה שלומכן? אנחנו בסדר, מה אית- אפ אפ אפ, ככה אתן עונות לי? איך רצית בדיוק שנענה לך? סינית יהיה נחמד... אבל האמת שרציתי שתענו לי בעזרת - איזו הפתעה - שירים, או ליתר דיוק- פלייליסטים. והי, איזה קטע, זה גם מה שתצטרכו לעשות בפעילות: אני אתן לכן משפט קצר, ותצטרכו ליצור פלייליסט שבעצם יוצר את המשפט הזה. כל שיר בפלייליסט שלכן ייצג מילה אחת מהמשפט, כלומר שאם המשפט הוא 'דגים עפים בלילה', הפלייליסט שיוצר אותו יהיה מורכב משיר על דגים, שיר על לעוף ושיר על לילה. אתן יכולות כמובן גם לשחק עם זה - לא חייב שיר על לילה, אפשר גם על חושך, רק שימו לב שהשיר עדיין מתחבר איכשהו אל המילה שהיתה לכן במשפט. תזכרו שיש חשיבות לסדר של השירים, כלומר שנגיד בדוגמה שלי אתן לא יכולות לשים שיר על לעוף לפני השיר על הדגים, ושימו לב בטופס להשאיר את המקום של המשפט ריק כדי שאוכל לבחור לכן אותו. הבנתן? אנחנו חושבות... יש תגמול? ברור, אתן תקבלו 190 חרמשים ו-5 נקודות בית, והפעילות תיסגר עוד שבוע וחצי. הנה הטופס:
-------------------- אן 🍦 לשעבר 🍦 מוזיקה 🍦 גלידה "?Did you mean what you said, or did you just say it because the world was ending" Mr. Blue Sky please tell us why You had to hide away for so long ?Where did we go wrong --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Sep 15 2022, 16:26 PM
|
||
![]() בוגר הוגוורטס ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שם/כינוי: קוקי , בצד
המשפט שנבחר לי:אתמול הלכתי לקולנוע ממה יהיה מורכב הפלייליסט שלי: תומרו-אנני אז הלכתי-עומר אדם קולנוע-שרון ליפשיץ הערות/שאלות/דגים עפים בלילה: -------------------- ❤️נועה 🖤קייפופ ❤️חמשושית מתנשאת🖤בעזה ננצח❤️ ![]() ''RM: ''When I say "say" you say "say ''!RM: ''say ''!ARMY: ''say ''!RM: ''say ''!ARMY: ''say ''RM: ''When I say "say say" you say "say say ''!RM: "say say ''!ARMY: ''say say ''!RM: "say say ''!ARMY: ''say say --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Sep 15 2022, 16:27 PM
|
||
![]() קוסם מתקדם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שם/כינוי: טליה, בצד
המשפט שנבחר לי: היא לא הגיעה למסיבה/She didn't came to the party ממה יהיה מורכב הפלייליסט שלי: She Came In Through the Bathroom Window - הביטלס Stressed Out - Twenty One Pilots (למילים come וdidn't) Car Radio - Twenty One Pilots Heathens - Twenty One Pilots Eminem - W.T.P הערות/שאלות/דגים עפים בלילה: -------------------- טליה • היאת • ספוטיפיי ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Sep 15 2022, 16:27 PM
|
||
![]() אני אוהב את יעל ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שם/כינוי: סופי ואקר
המשפט שנבחר לי: אמת או חובה ממה יהיה מורכב הפלייליסט שלי: הערות/שאלות/דגים עפים בלילה: --------------------
I’m half white Other half Also white my name is not Yael but ok he/them Taylor Swift | Math | Tubbo | idk ![]() סוֹ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Sep 15 2022, 17:20 PM
|
||
![]() Morning-Today's forecast calls for blue skies ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
@קוקי המשפט שלך הוא "אתמול הלכתי לקולנוע"
@טליה המשפט שלך הוא "היא לא הגיעה למסיבה" @סופי המשפט שלך הוא "אמת או חובה" -------------------- אן 🍦 לשעבר 🍦 מוזיקה 🍦 גלידה "?Did you mean what you said, or did you just say it because the world was ending" Mr. Blue Sky please tell us why You had to hide away for so long ?Where did we go wrong --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Sep 15 2022, 17:23 PM
|
||
![]() "אילו פינו מלא שירה כים.. " ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שם/כינוי: אביה,Chocolate is life
המשפט שנבחר לי: "לא אכפת לי" ממה יהיה מורכב הפלייליסט שלי: לא תנצחו אותי-יהורם גאון מה אכפת. לא אכפת? - להקת הקוקו והסרפן לי ולך הערות/שאלות/דגים עפים בלילה: -------------------- בעזרת ה' יתברך
אביה • 14 • דוסהה • פרשתי:) אחים יקרים שלי, אין עליכם. באמת שאין עליכם. אתם העם הכי מדהים שיש!! אתם הכי טובים שיש!!! תמשיכו להיות ביחד, לב אחד, בלי מחלוקות וויכוחים. רק תרבו אהבת חינם אחד לשני. וזכרו תמיד, שיש לנו את אבינו שבשמיים.. "הכל בול. שום דבר לא סתם!" (עודד אברג'ל הי''ד שנרצח ברעים) --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Sep 15 2022, 17:23 PM
|
||
![]() אני אוהב את סו ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שם/כינוי:יעל, טריקסי אספינוזה
המשפט שנבחר לי: להשאיר ריק ממה יהיה מורכב הפלייליסט שלי: הערות/שאלות/דגים עפים בלילה: -------------------- אהבה אומר למצוא מקום לעוד גרביים בשביל האהובים שלך סו~ my name is not So but ok she/he Books | Taylor Swift | Math | Friends |Hi ![]() "השמיים הם הגבול והדרך - דרך ארץ." yael --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Sep 15 2022, 18:59 PM
|
||
![]() Idiots. I'm surrounded by idiots ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שם/כינוי: נעמה, המלחמה ממשיכה
המשפט שנבחר לי: להשאיר ריק ממה יהיה מורכב הפלייליסט שלי: הערות/שאלות/דגים עפים בלילה: -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Sep 15 2022, 19:56 PM
|
||
![]() בטט מודע ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שם/כינוי: שיראל חתול רחוב
המשפט שנבחר לי: להשאיר ריק ממה יהיה מורכב הפלייליסט שלי: הערות/שאלות/דגים עפים בלילה: פעילות נדירה -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Sep 15 2022, 21:21 PM
|
||
![]() נגזרת זה לא תחליף לשכל ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שם/כינוי: קורן, בצד
המשפט שנבחר לי: אני באמת רוצה לעשות את זה ממה יהיה מורכב הפלייליסט שלי: without me- Eminem The Real Slim Shady- Eminem I Wanna Be Your Slave- Måneskin Hot Tea- Half Alive Shake It Off- Taylor Swift הערות/שאלות/דגים עפים בלילה: פעילות מקסימה אבל קיבלתי משפט מעצבן אה ובשירים ששמתי המילה או בשם השיר או בשורה הראשונה שלו נראה לי -------------------- כוסאומו למה הורידו לי את ההרשאה של ההודעות
מזל טוב פורטלוש --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Sep 15 2022, 21:36 PM
|
||
![]() קוסם מתחיל ![]() ![]() ![]() ![]() |
:
CODE שם/כינוי:רייצל המשפט שנבחר לי:זה שווה את המאמץ ממה יהיה מורכב הפלייליסט שלי: זה קורה-אריק לביא תאמיני לי את ואני באפס מאמץ [COLOR=MediumPurple]הערות/שאלות/דגים עפים בלילה:[/ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Sep 16 2022, 07:05 AM
|
||
![]() Memento mori ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שם/כינוי: נטע, בצדוש
המשפט שנבחר לי: הם תמיד מחכים לי למטה ממה יהיה מורכב הפלייליסט שלי: almost there1 2 לא לבד- חנן ן ארי 3 Cry me a river ג'סטין טימברלייק 4 everytime בריטני הערות/שאלות/דגים עפים בלילה: כל השירים קשורים לנפילה כלשהיא לפחות לפי דעתי נראה לי מתאים -------------------- I am Sam Sam-I-am ![]() Green eggs and ham forever ![]() תלחצו, בני תמותה, תלחצו. נטעעע אני אוהב אותך את מקסימונת ואת קרואלה אז בכלל תמישיכי להיות מקסימה ולכתוב מהמם בססש ולהתקיים פשוט לאב יו 3> --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Sep 16 2022, 09:04 AM
|
||
![]() בוגר הוגוורטס ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שם/כינוי: קיפוסטרית בנשמה
המשפט שנבחר לי: ממה יהיה מורכב הפלייליסט שלי: הערות/שאלות/דגים עפים בלילה: -------------------- מוריה • היא/את • פרשתי תדעו שקינואה יכולה להיות מאוד טעימה אם זורקים אותה לפח ומזמינים פיצה ![]() It's 'cause I love you, babe In every kind of way Just a little taste Know I love you, babe טיילור סוויפט | התשובה | ריאליטי | ים | קראנץ' פיסטוק | הפל3>| כדורסל | אני לא אוהבת פורטנייט, אנשים. זה רק בשביל הקטע ![]() היי מוריה את מקסימה ממש ויש לך טעם מעולה בשירים בקיצור אני אוהב אותך ממש ותמשיכי להיות מקסימה 3> --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Sep 18 2022, 18:03 PM
|
||
@אביה המשפט שלך הוא "לא אכפת לי"
@יעל המשפט שלך הוא "השמיים כחולים והציפורים מצייצות" @נעמה המשפט שלך הוא "למה לי לטרוח" @שיראל המשפט שלך הוא "הוא תמיד אוכל ארוחת בוקר" @קורן המשפט שלך הוא "אני באמת רוצה לעשות את זה" @רייצל המשפט שלך הוא "זה שווה את המאמץ" @נטע המשפט שלך הוא "תמיד הם מחכים לי למטה" @קיפוסטרית המשפט שלך הוא "האביב יגיע בקרוב" -------------------- אן 🍦 לשעבר 🍦 מוזיקה 🍦 גלידה "?Did you mean what you said, or did you just say it because the world was ending" Mr. Blue Sky please tell us why You had to hide away for so long ?Where did we go wrong --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |