![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
פורסם ב: Sep 20 2022, 14:48 PM
|
||||
![]() Morning-Today's forecast calls for blue skies ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
טוב פתגם אחד משניים על העץ פעילות שלום לכם משתמשים. יכולים אתם לנחש מה צפוי לנו בפעילות זו אשר עבדתכם הנאמנה עמלה עליה שעות רבות? מה? למה את מדברת בשפה גבוהה כזאת? בגלל שבפעילות הזאת אנחנו נעסוק בפתגמים, ופתגמים הם תמיד בשפה גבוהה. חבל מאוד שאתם לא טובים כמוני בלדבר בשפה כזאת, אבל איך אומרים, האדם כושל יעלו מעלותיו. מאיפה הבאת את הפתגם הזה? כרגע המצאתי אותו. רוצים לשמוע עוד? יש לי מלא: טוב חתול אחד משניים על העץ, דבק יבש לא- אוקיי, הבנו. ואנחנו מנחשים שזאת גם הפעילות? הצדק עמכם, בפעילות שלנו אתם תצטרכו להמציא פתגם משלכם ולהסביר מה הוא אומר. הפתגם יכול להתבסס על פתגמים קיימים שאתם מכירים. והתגמול עומד כן הוא? אממ מה? אין משפט כזה. בכל מקרה, אתם תקבלו תגמול של 170 חרמשים ו-5 נקודות בית, והפעילות תיסגר בעוד שבוע. הנה הטופס:
-------------------- אן 🍦 לשעבר 🍦 מוזיקה 🍦 גלידה "?Did you mean what you said, or did you just say it because the world was ending" Mr. Blue Sky please tell us why You had to hide away for so long ?Where did we go wrong --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Sep 20 2022, 14:55 PM
|
||
![]() קוסם מצטיין ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שם+כינוי+בית:אמיר+פוטרפלד+סלית'רין
הפתגם שהמצאתי:לעיתים בצל טוב מדבש מה המשמעות שלו:שלא תמיד צריך לעשות את מה שנראה לך טוב באותו רגע. הערות/הההות/שגיאות דקדוק:יש לי המון הההות. -------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Sep 20 2022, 15:02 PM
|
||
![]() "אילו פינו מלא שירה כים.. " ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שם+כינוי+בית: אביה,בצד,סלית'
הפתגם שהמצאתי: לא כולם טובים אבל כולם יכולים להיות כאלה מה המשמעות שלו: בכל אחד יש צד טוב ורע, כל אחד בוחר מה הצד שהוא רוצה, כל אחד יכול. הערות/הההות/שגיאות דקדוק: -------------------- בעזרת ה' יתברך
אביה • 14 • דוסהה • פרשתי:) אחים יקרים שלי, אין עליכם. באמת שאין עליכם. אתם העם הכי מדהים שיש!! אתם הכי טובים שיש!!! תמשיכו להיות ביחד, לב אחד, בלי מחלוקות וויכוחים. רק תרבו אהבת חינם אחד לשני. וזכרו תמיד, שיש לנו את אבינו שבשמיים.. "הכל בול. שום דבר לא סתם!" (עודד אברג'ל הי''ד שנרצח ברעים) --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Sep 20 2022, 15:54 PM
|
||
![]() אני אוהב את יעל ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שם+כינוי+בית: סופי ואקר
הפתגם שהמצאתי: מלך אמיתי הוא אחד שהחברה מכתירה אותו לכזה. מה המשמעות שלו: שמלך שנבחר על ידי הנתינים שלו שווה יותר ממלך שקיבל את המלוכה בירושה, וכנל בחיים שלנו. הערות/הההות/שגיאות דקדוק: אין דבר כזה "עבדתכם". זה שפחתכם. --------------------
I’m half white Other half Also white my name is not Yael but ok he/them Taylor Swift | Math | Tubbo | idk ![]() סוֹ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Sep 20 2022, 23:23 PM
|
||
![]() קוסם מתחיל ![]() ![]() ![]() ![]() |
שם+כינוי+בית:[/³²]רייצל רייבנקלו
[COLOR=CornflowerBlue]הפתגם שהמצאתי:ידע זה אוצר מה המשמעות שלו:שחשוב נללמוד הערות/הההות/שגיאות דקדוק: --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Sep 21 2022, 06:34 AM
|
||
![]() לילה3> ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
CODE שם+כינוי+בית: סליתרין הפתגם שהמצאתי: עדיף לדעת שאתה יכול ולא לרדת במצולות הדיכאון מה המשמעות שלו: שכדאי לדעת שאתה יכול לעשות כל דבר ואם אתה תגיד שאתה לא שווה שום דבר, אז באמת לא תיהיה לא שווה שום דבר, לשאוף גבוה! הערות/הההות/שגיאות דקדוק: אני לא חושב שיש *זה נכתב בלשון זכר אך זה מיוחס לשני המינים -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Sep 22 2022, 22:38 PM
|
||
![]() קוסם סטודנט מעולה ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שם+כינוי+בית: ג, בצד, הפל
הפתגם שהמצאתי: אומנם אני קירח אבל אני רואה מצוין מה המשמעות שלו:המשמעות כמובן, שאיך שאני נראה, הוא לא בהכרח איך שאני רואה. הערות/הההות/שגיאות דקדוק: נשבעת שהמורה שלי להיסטוריה אמר את זה היום וישר נזכרתי בפעילות אני מתה מצחוק -------------------- לא פרשתי? ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Sep 27 2022, 21:47 PM
|
||
![]() קוסם מתחיל ![]() ![]() ![]() ![]() |
CODEשם+כינוי+בית: חגילה אדונית הקייפופ
הפתגם שהמצאתי: אין הדבר עומד אלא כשמעמידים אותו מה המשמעות שלו: זה הגיוני מן הסתם לא? מה שעומד עומד אם מעמידים אותו הערות/הההות/שגיאות דקדוק: פשוט תזרמו אם החארטות שלי -------------------- נענע בננה🔹️19🔹️אין עוד פרטים חשובים חולת הארי פוטר | BTS | סקיז | בייסיקלי כל הקייפופ LA CHI MO LA LA "האמונה שלי היא שהאמת תמיד עדיפה על השקרים" "אתה באיזשהו שלב מתחיל להאמין שהכל אפשרי אם יש לך מספיק חוצפה" "רון: "אני לא מטומטם, אתה יודע", הארי: "אבל אתה עושה חיקוי מעולה של מטומטם" "מה שמשנה זה לא האדם שנולדת, אלא האדם שגדלת להיות" פיפול לייף איז גוד (חוץ מישלי...) תהנו בחיים! חיים פעם אחת! ותלכו לבית ספר מה אתם עושים פה בכלל? חח יאללה נתראה עוד חודשיים שלושה נראה אם אני לא אתאבד עד אז... צ'או! --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Sep 27 2022, 21:50 PM
|
||
![]() Memento mori ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שם+כינוי+בית: נטע, קרואלה, רייבנקלו.
הפתגם שהמצאתי: רעיון חדש הוא כמו תינוק, הוא צריך לגדול ולזכות בהמון אהבה כדי להתפתח. מה המשמעות שלו: שצריך לטפח את הרעיונות שלנו כמו שמגדלים תינוק? לא יודעת. זה הדבר הראשון שעלה לי לראש. הערות/הההות/שגיאות דקדוק: ג- חח טוב. -------------------- I am Sam Sam-I-am ![]() Green eggs and ham forever ![]() תלחצו, בני תמותה, תלחצו. נטעעע אני אוהב אותך את מקסימונת ואת קרואלה אז בכלל תמישיכי להיות מקסימה ולכתוב מהמם בססש ולהתקיים פשוט לאב יו 3> --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Sep 28 2022, 14:10 PM
|
||
![]() נוב מדרגה ראשונה ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ננעל
-------------------- אני
פרשתי. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |