![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
פורסם ב: Sep 27 2022, 18:07 PM
|
||||
![]() קוסם מתקדם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() לוגרפיטי || פעילות היי גאו"צים, מה קורה? מה אתם אומרים על הספיישל עד עכשיו? תגיעי לחרמשים טליה. אוקיי אוקיי, לא חייבים להיות כל כך תוקפניים וואו. מה אתם אומרים על גרפיטי, זה דבר נחמד לא? זה נותן מין עומק יותר חייתי ואנושי ליצירה, משהו נחמד כזה. אני בטוחה שראיתם הרבה גרפיטי ברחוב, אנחנו בישראל אחרי הכל אבל האם אי פעם נתקלתם בחברה שהלוגו שלה הוא בסגנון גרפיטי כזה? או איזה דוגסיטר שעיצב לעצמו לוגו בפוטושופ? לוגו בסגנון גרפיטי זה לא דבר נפוץ אם בכלל, אני אישית אף פעם לא נתקלתי בזה. אני אפסיק על החפירות שלי ואגש לעניין, זה משהו שאתם מעצבים תאהבו. בעצם מה שתצטרכו עכשיו זה ליצור לוגו, זה יכול להיות לוגו חדש לדומינוס או סתם לוגו לבחירתכם, אבל יש קאץ' כמובן או יותר נכון קריטריון. הלוגו שלכם חייב להיות בסגנון גרפיטי, למשל יכול להיות שאם זה לוגו לדומינוס אז זו תהיה פיצה עם פפרוני עם גבינה נוזלית, ממש כמו גרפיטי והפפרוני בעצם לא שלם, בדיוק כמו ה"חורים" שיש בגרפיטי כשהצבע לא ממלא את הכל. תסתכלי למעלה, מה נרוויח מזה בדיוק? אל דאגה, תקבלו משהו קטן בתמורה לזה, מברשת צבע וספריי צבע מבנק הספיישל, יש לכם שבוע עד שהפעילות תיסגר.
-------------------- טליה • היאת • ספוטיפיי ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Sep 27 2022, 19:21 PM
|
||
![]() קוסם מתחיל ![]() ![]() ![]() ![]() |
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Sep 27 2022, 20:08 PM
|
||
![]() קוסם מצטיין ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שם + כינוי + בית לבעלי תפקידים:אמיר+פוטרפלד+סלית'רין
הלוגו שעיצבתי: https://i.postimg.cc/Jh6PPNDX/FT-1442-1.jpg הערות/הארות/אמנות רחוב זה מקסים:שיניתי לגמרי. אני מקווה שעכשיו זה בסדר. הודעה זו נערכה ע"י פוטרפלד ב Sep 29 2022, 19:49 PM -------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Sep 28 2022, 11:09 AM
|
||
![]() אני אוהב את יעל ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שם + כינוי + בית לבעלי תפקידים: סו, מודה אני, הפל (אני בעלת האתר)
הלוגו שעיצבתי: https://i.postimg.cc/kXfr3L8T/image.jpg הערות/הארות/אמנות רחוב זה מקסים: ערכתי^^ --------------------
I’m half white Other half Also white my name is not Yael but ok he/them Taylor Swift | Math | Tubbo | idk ![]() סוֹ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Sep 29 2022, 18:18 PM
|
||
![]() בוגר הוגוורטס ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שם + כינוי + בית לבעלי תפקידים: קיפוסטרית בנשמה
הלוגו שעיצבתי: https://i.postimg.cc/9MSkrpFS/adidas.jpg הערות/הארות/אמנות רחוב זה מקסים: הודעה זו נערכה ע"י קיפוסטרית בנשמה ב Sep 30 2022, 13:20 PM -------------------- מוריה • היא/את • פרשתי תדעו שקינואה יכולה להיות מאוד טעימה אם זורקים אותה לפח ומזמינים פיצה ![]() It's 'cause I love you, babe In every kind of way Just a little taste Know I love you, babe טיילור סוויפט | התשובה | ריאליטי | ים | קראנץ' פיסטוק | הפל3>| כדורסל | אני לא אוהבת פורטנייט, אנשים. זה רק בשביל הקטע ![]() היי מוריה את מקסימה ממש ויש לך טעם מעולה בשירים בקיצור אני אוהב אותך ממש ותמשיכי להיות מקסימה 3> --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Sep 29 2022, 18:36 PM
|
||
@כולם.ן בלוגו שלכם.ן אתם.ן צריכים.ות להציג גם את המוצר או משהו שמייצג אותו, כמו בדוגמה עם דומינוס לכן כרגע, כשאצל כולכם.ן יש רק שם + ציור בסגנון גרפיטי, לא תוכלו לקבל את התגמול עד שתערכו.
@אמיר בנוסף למה שכתבתי למעלה ^ אתה צריך גם לעשות את זה בסגנון גרפיטי -------------------- טליה • היאת • ספוטיפיי ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 4 2022, 13:36 PM
|
||
כל הכבוד לכולם.ן על ההשתתפות
ננעל ^^ -------------------- טליה • היאת • ספוטיפיי ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |