![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (4) 1 2 [3] 4 קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Oct 21 2022, 12:29 PM
|
||||
![]() לילה3> ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
צודק, חד פעמי אבל למה לא לראות את הטוב? -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Oct 21 2022, 12:29 PM
|
||
![]() A Cat With A Hat In A Hat ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אנחנו רואים את הטוב. זאת הסיבה שלא התייחסנו אליו, כי אנחנו לא רוצים לשנות את הדברים הטובים.
-------------------- my name is not Ian but ok he/him Zenless Zone Zero|Genshin Impact|OMORI|Your Turn To Die|Project Sekai ![]() "Magic isn't just a performance art, it's also a way of thinking. Many things in this world seem simple at first glance but play host to all sorts of secrets if you look deeper." --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 21 2022, 12:31 PM
|
||
1) אל מי לא התיחסנו?
2) מה דעתך בנושא הכללי, של הדיון? -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 21 2022, 12:32 PM
|
||
![]() A Cat With A Hat In A Hat ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
בנושא הכללי של הדיון?
אני לא חושב שצריך להפריד בין המדינה לדת בצורה כזאת קיצונית כמו שהשאר אומרים, אבל אני גם לא בעד הכפייה הדתית שקורת בנתיים. למה אני חייב להתחתן ברבנות? או לא לסוע בתחבורה ציבורית בשבת? אם אתם רוצים, אל תעשו את זה. כמו שאני לא עומד לכפות עליכם להתחתן אזרחי או לנסוע בשבת, גם אתם לא צריכים לכפות עליי. -------------------- my name is not Ian but ok he/him Zenless Zone Zero|Genshin Impact|OMORI|Your Turn To Die|Project Sekai ![]() "Magic isn't just a performance art, it's also a way of thinking. Many things in this world seem simple at first glance but play host to all sorts of secrets if you look deeper." --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 21 2022, 12:35 PM
|
||
טוב, אבל זה בגלל התורה, הרבנים עושים לפי התורה, המדינה אמורה ליהיות דתית לא?
-------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 21 2022, 12:36 PM
|
||
דתית, אבל גם דמוקרטית.
בגלל זה לא אמרתי להפריד את המדינה מהדת לגמרי, כי היא אמורה להיות דתית. אבל גם דמוקרטית, ובנתיים אני רואה כפייה דתית במקום דמוקרטיה. -------------------- my name is not Ian but ok he/him Zenless Zone Zero|Genshin Impact|OMORI|Your Turn To Die|Project Sekai ![]() "Magic isn't just a performance art, it's also a way of thinking. Many things in this world seem simple at first glance but play host to all sorts of secrets if you look deeper." --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 21 2022, 12:39 PM
|
||
דמוקרטי, אבל עם זה יהיה יותר לפי דמוקרטיה, יש יותר חילונים, אז החילונים יהו יותר שולטים, ובבום, הצגות לא מתאימות לציבור הדתי בישובים דתיים, ועוד
|
|
פורסם ב: Oct 21 2022, 12:40 PM
|
||
זה מה שאני אומר. אני לא רוצה כפייה דתית. זה אומר שגם כפייה חילונית אני נגד.
האם אני חושב שחילונים צריכים לכפות על ישובים דתיים לסוע בשבת או לראןת את כל ההצגות האלו שלא מתאימות? לא. האם אני חושב שדתיים צריכים לכפות על ישובים חילוניים לא לסוע בתחבורה ציבורית בשבת ולהתחתן ברבנות? גם לא. -------------------- my name is not Ian but ok he/him Zenless Zone Zero|Genshin Impact|OMORI|Your Turn To Die|Project Sekai ![]() "Magic isn't just a performance art, it's also a way of thinking. Many things in this world seem simple at first glance but play host to all sorts of secrets if you look deeper." --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 21 2022, 12:42 PM
|
||
בכללי אתה מאמין?
זה לא כזה משנה אבל אני אשמח לדעת -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 21 2022, 12:43 PM
|
||
אני אתאיסט כן
-------------------- my name is not Ian but ok he/him Zenless Zone Zero|Genshin Impact|OMORI|Your Turn To Die|Project Sekai ![]() "Magic isn't just a performance art, it's also a way of thinking. Many things in this world seem simple at first glance but play host to all sorts of secrets if you look deeper." --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 21 2022, 12:47 PM
|
||
אה, טוב, אני מסכים עם הדעה שלך, בנוגע לדיון
|
|
פורסם ב: Oct 21 2022, 12:53 PM
|
||||
![]() טרול ![]() ![]() |
בחורה שנאנסת צריכה להתחתן-דברים כב'-כח' לרתוח ילד שלא שומע-דברים כא' אישה שמתגלה כלא בתולה-דברים כב-יג משכב זכר-ויקרא יח ו-ט להרוג בעלי חיים בשביל אוכל, אבל הקרבת קורבן לאל שלך? אתה עושה את זה ביום יום? בזמן מלחמה גבר יכול לקחת בשבי-דברים כא, י. יש לרצוח כופרים וחילונים-בזה הרגע הודית שזה מנהג לא לגיטימי ולא רלוונטי להיום ובכך הוכחת את הטענה שלי. יש להשמיד כל עיר שלא עובדת את אלוהים-דברים יג'. אז הכל מוכח ומבוסס. חבל לטעון שלא כשלא בדקת את זה. לא אמרתי שאין בתנך גם כמה חוקים טובים, אבל הרבה מן החוקים הם שוביניסטים, ברבריים ונוראים, שזו אחת הסיבות למה אנו לא צריכים לשאוב את המוסר שלנו ממנה ולבסס חוקים לפי התנ"ך. -------------------- ארן יגארררררררררר
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Oct 21 2022, 12:58 PM
|
||
אז לגביי החוקים השוביניסטים, לא צריך לפסוק על פי היהדות, וכנל לרצח, כל השאר כן!
|
|
פורסם ב: Oct 21 2022, 13:07 PM
|
||
![]() "הורני ה' דרכך אהלך באמתך" ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אחרי התגובה של AHNH אני מבין שכבר לא צריך את שלי:)
-------------------- בס"ד
יצחק \ 18 \ דוס קדוש \ מ. צ"ד \ פרשתי רבי נחמן מלמד אותנו עיקר גדול בעבודת ה' - להיות תמיד בשמחה, גם בזמנים הכי קשים. זה לא מגיע מתוך טיפשות חס וחלילה, אלא מתוך הבנה שהעולם שלנו מנוהל על ידי ה' יתברך, וכל מקרה וסיטואציה שפוגשת אותי זה מה שה' יתברך רצה שאני אפגוש. וממילא, איזה סיבה יש להיות בעצבות? כששמחים יש הרגשה טובה כששמחים באה פתאום רוח של תקווה כששמחים רואים את אורך המיוחד כששמחים מסתכלים בטוב שבכל אחד כשעצובים ובאה פתאום השמחה היא מאווררת ועוזרת לך לראות עד כמה השמחה היא טובה לראות עד כמה יש בה רוח של תקווה (אביה) "כִּי יֵש ה' בְּקִרְבֵּנוּ!!!" --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 21 2022, 13:14 PM
|
||||
![]() Anything for our moony. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אבל מי מחליט איפה עובר הקו בין דברים שכן נשפוט לפי הדת ואלה שלא? למה שאת החוקים השוביניסטיים נבטל אבל ההומופוביים לא? (הומופוביים - זה שלא מאפשרים בארץ חתונה אזרחית, אלא רק חתונה לפי הדת שלא מאפשרת חתונה של זוג חד מיני) -------------------- נעמי - 16! - היא/את ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |