האתר והפורומים  ·   מדיה  ·   הספרים  ·   הדמויות  ·   הסרטים  ·   השחקנים  ·   שונות

ברוך הבא, אורח ( התחבר | הירשם )

0 חרמשים
פורומיםפאנפיקיםHPlanetהאנציקלופדיהמערכת הדו-קרבהוגסמיד

מממנים

קפיצה לעמוד (4) « ראשון ... 2 3 [4]  קפיצה לעמוד V    ( עבור להודעה החדשה ביותר שלא קראת )
הגב לנושא זה פרסם נושא חדש פרסם סקר

הדת בישראל||דיון
פורסם ב: Dec 30 2022, 13:10 PM
צטט הודעה

מוגל

פרטי משתמש
קבוצה: סלית'רין
חרמשים: 1059
מגדר:male
משתמש מספר: 84619
חפצי המשתמש: צפה

QUOTE (מי, אני? @ Oct 21 2022, 11:53 AM)
בחורה שנאנסת צריכה להתחתן-דברים כב'-כח'
לרתוח ילד שלא שומע-דברים כא'
אישה שמתגלה כלא בתולה-דברים כב-יג
משכב זכר-ויקרא יח ו-ט
להרוג בעלי חיים בשביל אוכל, אבל הקרבת קורבן לאל שלך? אתה עושה את זה ביום יום?
בזמן מלחמה גבר יכול לקחת בשבי-דברים כא, י.
יש לרצוח כופרים וחילונים-בזה הרגע הודית שזה מנהג לא לגיטימי ולא רלוונטי להיום ובכך הוכחת את הטענה שלי.
יש להשמיד כל עיר שלא עובדת את אלוהים-דברים יג'.
אז הכל מוכח ומבוסס. חבל לטעון שלא כשלא בדקת את זה.
לא אמרתי שאין בתנך גם כמה חוקים טובים, אבל הרבה מן החוקים הם שוביניסטים, ברבריים ונוראים, שזו אחת הסיבות למה אנו לא צריכים לשאוב את המוסר שלנו ממנה ולבסס חוקים לפי התנ"ך.

שמע קראתי את התגובה שלך ופשוט התפוצצתי מהוצאת הדברים מהקשרם אני מקווה שאני יצליח לדבר יפה כי עיצבנת אותי רצח אנס מחיוב להתחתן אם הנערה זה כנס עליו וזה מחשש שלא ירצו להתחתן איתה אבל היא היא לא רוצה אז היא לא חייבת אז בדיוק הפוך התורה דואגת לנאנסת שאם תרצה תהיה נשואה לו ולא יכול לגרש אותה ולגבי בן סורר ומורה זה רק תאורתי יש בזה יותר מדי תנאים וחוץ מזה שהתורה הבינה את נפשו של האדם שאם הילד לא שומע בצורה שמתואר (גנב כמות מסיוממת של בשר ושל יין ושתה אותם)אז אתה רואה שהוא על דרך שבטוח שיגדל יהיה רוצח אז הורגים אותו על שם סופו ואגב כול זה אחרי שהלקו אותו ועדיין הוא לא מקשיב אז בטוח שהוא יהיה רוצח ולגבי נערה שנימצאת לא בתולה זה מדובר שבשעת ארוסין היא הייתה בתולה מה שאומר שזינתה בזמן הארוסין שזה הכי חמור וזה לא סתם שהיא לא בתולה לגבי משכב זכר אני לא יתיחס כי יצעקו עלי שאני הומו פוב (וזה נכון)
לא הבנתי אתה טוען שיש בעיה להרוג חיות בשביל אוכל? מה הבעיה בזה שאפשר לקחת בשבי? ואיפה לעזעזל כתוב שיש לרצוח כופרים וחילונים????????? ועיר הנידחת זה עיר שכולה עבדה עבודה זרה ולא שסתם לא מאמינה והאונש על עבודה זרה הוא סקילה ועיר הנידחת נהרגת בחרב אבל שכח מהכול אם התנך אמת אז אין מה לעשות כול החוקים שכתובים בו גם נכונים גם אם זה לא מובן לך במוסר שלך וזה לא יכול להשפיע לך על ההבנה האם התנך נכון או לא מכיון שמוסר הוא דבר משתנה שתלוי באדם לדוגמה בימי הביניים זה היה מוסרי להוציא להורג ילד על שעשה עבירות כמו גניבה והיום להוציא רוצח להורג זה לא מוסרי ועוד 50 שנה זה לא יהיה מוסרי לשים רוצח בכלא אז גם דבר שלאלפי המוסר שלך לא אומר שהוא לא נכון ולגבי מה שאומרים פה שחלק מהדברים ללכ כמו התורה ובחלק לו זה ממש טיפשי כי אם אתה מאמין אז תילך בהכול גם במה שאתה לא מבין ואם לא מאמין אז על תילך בכלל

--------------------
מעט מהעשב דוחה הרבה מהעצב

---------
הארי פוטר - Hportal.co.il
0 משתמשים צופים באשכול זה (0 אורחים ו 0 משתמשים אנונימיים)
0 משתמשים:

אפשרויות נושאקפיצה לעמוד (4) « ראשון ... 2 3 [4]  קפיצה לעמוד V 
הגב לנושא זה פרסם נושא חדש פרסם סקר

ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים
גריפינדור הפלפאף רייבנקלו סלית'רין
גריפינדור הפלפאף רייבנקלו סלית
3797 7004 4217 2219

פורטל הארי פוטר הישראלי קיצורי דרך
מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה
האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס

עוצב על-ידי Design by JBStyle
© כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal
2007-2025