![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (3) 1 [2] 3 קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Jan 3 2023, 19:08 PM
|
||
![]() קוסם מצטיין ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
למה לא עולה נושא חודשי?
-------------------- [ALIGN=Center]❄ נריה❄ 14❄ טולקין ❄ TGAMM ❄נווד אוויר
האם לא שמעתם על המשוגע ההוא, שבוקר בהיר אחר הדליק פנס, רץ אל השוק וצעק בלי הרף: "אני מחפש את אלוהים! אני מחפש את אלוהים!" - מאחר שבאותה שעה דווקא נאספו שם רבים מהללו שאינם מאמינים באלוהים, עורר האיש צחוק גדול. האם הלך לאיבוד? שאל אחר מהם. ואולי תעה בדרך כילד? שאל אחר. [...] "היכן נעלם אלוהים" קרא המשוגע, "אני אגיד לכם היכן. אנחנו הרגנו אותו - אתם ואני! כולנו רוצחיו! אבל איך עשינו זאת? איך הצלחנו לשתות את הים עד תומו? מה המעשה אשר עשינו כאשר התרנו את הארץ הזאת משמשה? האין אנו צונחים מטה מטה ואחורה והצידה ולפנים - לכל עבר? היש עדיין למעלה ולמטה? האם לא נהיה קר יותר? האין יורד הלילה כל הזמן - עוד ועוד לילה? האין צורך להדליק פנסים לפני הצהרים? האם עדיין איננו שומעים כלל את שאון הקברנים הקוברים את אלוהים? האם עדיין איננו מריחים כלל את הריקבון האלוהי? - גם אלים נרקבים! אלוהים מת! אלוהים יישאר מת! ואנחנו הרגנו אותו!" -משל האיש המשוגע, המדע העליז, פרידריך ניטשה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 3 2023, 22:31 PM
|
||
![]() קוסם מתקדם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
יעלה כשלי או ליצחק יהיה רעיון\זמן\כוח\וכו'
-------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 7 2023, 20:24 PM
|
||
![]() Don't Worry Be Happy ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
למה אף אחד לא עונה בפעילות המקורית שלי?
-------------------- תהילה | כותבת | 15 | דתיה
עוד פעם אחת לחבק, לראות אותך צוחקת, אז נשבע אני אלך. עוד מילה אחת, שיר אחרון, לשקר שאני בסדר, שיש לכל זה היגיון. עוד פעם אחת בעיניים, זה לא שלום בינתיים, רק להתראות. -עידן עמדי --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 11 2023, 23:56 PM
|
||
איזה פעילות?
|
|
פורסם ב: Jan 23 2023, 16:30 PM
|
||
![]() Don't Worry Be Happy ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
היי
הצעה למשחק פורום של אישיות על אנשים מהאתר הצעה למשחק פורום: למשל: משתמש א': לבן או שחור? משתמש ב': שחור -------------------- תהילה | כותבת | 15 | דתיה
עוד פעם אחת לחבק, לראות אותך צוחקת, אז נשבע אני אלך. עוד מילה אחת, שיר אחרון, לשקר שאני בסדר, שיש לכל זה היגיון. עוד פעם אחת בעיניים, זה לא שלום בינתיים, רק להתראות. -עידן עמדי --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Apr 9 2023, 01:13 AM
|
||
לא מציעים כאן, צריך לשלוח עיצוב לאחד המנהלים ואם הוא יאשר אז אפשר לפרסם.
|
|
פורסם ב: Jul 25 2023, 14:33 PM
|
||
![]() הזמן מרפא את הכול אם לא הכול את הרוב וגם זה יעבור ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
מה הנושא חודשי והאם הוא קיים
-------------------- 🥀 1993-2024 --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jul 25 2023, 22:00 PM
|
||
![]() "הורני ה' דרכך אהלך באמתך" ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
בגלל שאביה פרשה אנחנו בוחנים מחדש את הקונספט ונודיע לכם בקרוב
-------------------- בס"ד
יצחק \ 18 \ דוס קדוש \ מ. צ"ד \ פרשתי רבי נחמן מלמד אותנו עיקר גדול בעבודת ה' - להיות תמיד בשמחה, גם בזמנים הכי קשים. זה לא מגיע מתוך טיפשות חס וחלילה, אלא מתוך הבנה שהעולם שלנו מנוהל על ידי ה' יתברך, וכל מקרה וסיטואציה שפוגשת אותי זה מה שה' יתברך רצה שאני אפגוש. וממילא, איזה סיבה יש להיות בעצבות? כששמחים יש הרגשה טובה כששמחים באה פתאום רוח של תקווה כששמחים רואים את אורך המיוחד כששמחים מסתכלים בטוב שבכל אחד כשעצובים ובאה פתאום השמחה היא מאווררת ועוזרת לך לראות עד כמה השמחה היא טובה לראות עד כמה יש בה רוח של תקווה (אביה) "כִּי יֵש ה' בְּקִרְבֵּנוּ!!!" --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Aug 1 2023, 21:21 PM
|
||
למה לא היו התוועדויות זה שנים?
-------------------- [ALIGN=Center]❄ נריה❄ 14❄ טולקין ❄ TGAMM ❄נווד אוויר
האם לא שמעתם על המשוגע ההוא, שבוקר בהיר אחר הדליק פנס, רץ אל השוק וצעק בלי הרף: "אני מחפש את אלוהים! אני מחפש את אלוהים!" - מאחר שבאותה שעה דווקא נאספו שם רבים מהללו שאינם מאמינים באלוהים, עורר האיש צחוק גדול. האם הלך לאיבוד? שאל אחר מהם. ואולי תעה בדרך כילד? שאל אחר. [...] "היכן נעלם אלוהים" קרא המשוגע, "אני אגיד לכם היכן. אנחנו הרגנו אותו - אתם ואני! כולנו רוצחיו! אבל איך עשינו זאת? איך הצלחנו לשתות את הים עד תומו? מה המעשה אשר עשינו כאשר התרנו את הארץ הזאת משמשה? האין אנו צונחים מטה מטה ואחורה והצידה ולפנים - לכל עבר? היש עדיין למעלה ולמטה? האם לא נהיה קר יותר? האין יורד הלילה כל הזמן - עוד ועוד לילה? האין צורך להדליק פנסים לפני הצהרים? האם עדיין איננו שומעים כלל את שאון הקברנים הקוברים את אלוהים? האם עדיין איננו מריחים כלל את הריקבון האלוהי? - גם אלים נרקבים! אלוהים מת! אלוהים יישאר מת! ואנחנו הרגנו אותו!" -משל האיש המשוגע, המדע העליז, פרידריך ניטשה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Aug 2 2023, 23:21 PM
|
||
כי אף אחד לא ארגן
ולאף אחד אין כח -------------------- בס"ד
יצחק \ 18 \ דוס קדוש \ מ. צ"ד \ פרשתי רבי נחמן מלמד אותנו עיקר גדול בעבודת ה' - להיות תמיד בשמחה, גם בזמנים הכי קשים. זה לא מגיע מתוך טיפשות חס וחלילה, אלא מתוך הבנה שהעולם שלנו מנוהל על ידי ה' יתברך, וכל מקרה וסיטואציה שפוגשת אותי זה מה שה' יתברך רצה שאני אפגוש. וממילא, איזה סיבה יש להיות בעצבות? כששמחים יש הרגשה טובה כששמחים באה פתאום רוח של תקווה כששמחים רואים את אורך המיוחד כששמחים מסתכלים בטוב שבכל אחד כשעצובים ובאה פתאום השמחה היא מאווררת ועוזרת לך לראות עד כמה השמחה היא טובה לראות עד כמה יש בה רוח של תקווה (אביה) "כִּי יֵש ה' בְּקִרְבֵּנוּ!!!" --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Aug 4 2023, 13:35 PM
|
||
![]() הזמן מרפא את הכול אם לא הכול את הרוב וגם זה יעבור ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אהה מה זה התוודעות
-------------------- 🥀 1993-2024 --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Aug 8 2023, 17:10 PM
|
||
שאלה מצויינת
מוזמנת לפנות לא. התוועדויות -------------------- בס"ד
|
|
פורסם ב: Aug 14 2023, 09:50 AM
|
||
יש לי מפ אבל הוא קשור לנושא חודשי שכבר היה
-------------------- בע"ה
מיכלי ~ 13 ~ ארץ ישראל ~ עבדו את ה' בשמחה ~ פרשתי:) "קדושה אני מבקש- תנו לי קדושת ארץ ישראל תנו לי קדושת אהבת ישראל תנו לי קדושת עם ישראל" ~הרב נריה זצ"ל~ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Aug 14 2023, 10:19 AM
|
||
את מוזמנת לשלוח לי או ליצחק לאישור, אם נחשוב שעדין רלוונטי נאשר.
|
|
פורסם ב: Mar 7 2024, 13:27 PM
|
||
https://hportal.co.il/index.php?showtopic=174342
זה רק מי אדר ב או הפשר מעכשיו? הפשר לכתוב דבר תורה על כל דבר? על תפילת עמידה נגיד? -------------------- מיכל∼היא\את∼מורדת "היא נראתה לי עצובה כששאלתי אותה מדוע היא ענתה שהיא כל יום עצובה, רק שהיום היא עייפה מידי מלהסתיר זאת." ![]() You should know that you are beautiful just the way you are" And you don't have to change anything "...The world can change its heart --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |