![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
פורסם ב: Sep 28 2022, 17:28 PM
|
||||
![]() אני אוהב את יעל ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() לכבול את הזאב || פעילות רב שלבית - שלב שני - אממ הי! שלום גם לך. איך אתם מרגישים? אממ אני אפסיק לדבר לעצמי. אתם בטח זוכרים את השלב הקודם שהתפרסם בפורום דיבורים (קישור), וגם אם לא, לא נורא. בשלב הקודם סיפרתם לי מה הזאב שלכם, הדבר שהכי מפחיד אתכם, ועשיתם את זה מעולה. עכשיו יש לי בקשה נוספת. דברי. אני רוצה שתציירו אותו. אם השתתפתם פעם קודמת, מעולה. תעתיקו את מה שמפחיד אתכם לפה וציירו. אם לא, תתארו אותו, לא חייב 3 שורות, ואז תציירו. אנני רוצה שייצג את הפחד הכי גדול שלכם. למשל, אם אתם מפחדים מאש, אפשר לצייר דרקון יורק אש או שריפה עם עינים. זה לא חייב להיות דומה לזאב. אני רוצה שתתייחסו אליו כסוג של בוגארט, שמשנה צורה לדבר שהכי מפחיד אתכם. ולא שכחת משהו? כע. על שלב הזה תקבלו 180 חרמשים ו7 נ"ב, בדיוק כמו בקודם. יש לכם שבוע, קדימה.
--------------------
I’m half white Other half Also white my name is not Yael but ok he/them Taylor Swift | Math | Tubbo | idk ![]() סוֹ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Sep 28 2022, 18:08 PM
|
||
![]() "אילו פינו מלא שירה כים.. " ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שם + כינוי + בית: אביה, אין עוד מלבדו, סלית'
תיאור של הזאב: הפחד הכי גדול שלי זה שמישהו שקרוב אלי ימות. תתארו לעצמיכם, אתם כל חייכם מעריצים את הבן אדם הזה אוהבים אותו עד אין סוף ומתגעגעים אליו כשהוא לא נמצא, תתארו לכם שרגע אחד הוא איתכם, צוחק נהנה ומשמח\משתתף עוזר וסולח, ורגע אחד 'בום'. הוא נעלם, הלך לו. זה יכול להיות מכל דבר, פיגוע, מיתת נשיקה, או תאונה או כל דבר אחר. אתם מפחדים מלא נודע ומפחדים מהרגע שזה קרה. ציור של הזאב: כל התפילות/הדמעות/בקשות/מחשבות/מובילות לירושלים -------------------- בעזרת ה' יתברך
אביה • 14 • דוסהה • פרשתי:) אחים יקרים שלי, אין עליכם. באמת שאין עליכם. אתם העם הכי מדהים שיש!! אתם הכי טובים שיש!!! תמשיכו להיות ביחד, לב אחד, בלי מחלוקות וויכוחים. רק תרבו אהבת חינם אחד לשני. וזכרו תמיד, שיש לנו את אבינו שבשמיים.. "הכל בול. שום דבר לא סתם!" (עודד אברג'ל הי''ד שנרצח ברעים) --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Sep 28 2022, 18:32 PM
|
||
![]() לילה3> ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שם + כינוי + בית: את יודעת
תיאור של הזאב: אם השתתפתם בשלב הקודם פשוט תעתיקו אותן לפה היתוש צה צה, תארו לעצמיכם שאתם נוסעים באוסטרליה ופותחים חלון לנשום אוויר, ולפתע יתוש בגודל זבוב נכנס לכם לאוטו אתם לא רואים אותו וממשיכים לנסוע, לאחר דקה אתם שומעים את בנכם משתנק מאחוריכם וכשאתם מביטים לאחור הילד שלכם נופל, מת, אחותו צורחת והיא הבאה בטור היא גם מתה, בעלך\ אישתך צועקים בבהלה ובום הבעל מת, לפתע את\ה מרגיש\ה עקיצה וקעבור 3 שניות את מרגיש כאב עז ומת, והכל בגלל יתוש קטן. https://i.imagesup.co/images2/4cc9ddb951495...181d4cc5243.png כל התפילות/הדמעות/בקשות/מחשבות/מובילות לירושלים -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Sep 28 2022, 19:23 PM
|
||
![]() קוסם מצטיין ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שם + כינוי + בית: אמיר+פוטרפלד+סלית'רין תיאור של הזאב: כבילה, אי יכולת תזוזה.
תמיד היה לי איזשהו פחד ממצב בו אני כבול ולא יכול לזוז. אני רוצה להזיז את היד, ואני לא יכול. אני רוצה למתוח את הרגל, ואני לא יכול. אני מוחזק על ידי שלשלאות ברזל כבדות. אי יכולת תזוזה זה ללא ספק הדבר שהכי מפחיד אותי. ציור של הזאב: https://i.postimg.cc/NFMy0ncP/image.jpg https://i.postimg.cc/NfgxQtqS/image.jpg כל התפילות/הדמעות/בקשות/מחשבות/מובילות לירושליםעשיתי 2, מקווה שזה בסדר. ![]() -------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 13 2022, 17:59 PM
|
||
![]() קוסם מתקדם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שיט ננעל
תגמול יישלח בקרוב -------------------- טליה • היאת • ספוטיפיי ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |