![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
פורסם ב: Sep 30 2022, 00:16 AM
|
||
![]() "אילו פינו מלא שירה כים.. " ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() שם השיר: לא חוזר לרחובות מבצעת השיר: אלייצור שנת יציאה:2021 ז'אנר: פופ מספר צפיות לקליפ:1,283,164 רקע השיר:ב-8 בפברואר 2021 הוציא את הלהיט "לא חוזר לרחובות", שהפך ללהיט בציבור החרדי-דתי, וזכה למיליון צפיות ביוטיוב, אלייצור נולד ברחובות ושם לא היה דתי, ובגלל זה הוא שר ''אני לא חוזר לרחובות'' כלומר שהוא מעדיף להשאר בירושלים עיר הקודש ולא לחזור לחייו הקודמים שבהם הוא לא הכיר את הקב''ה. מילים: אני רוצה להיות צדיק אחי יסוד עולם רבנו רבנו תראה לי אמרת שאתה יכול לעשות אותי כמוך אז רבנו בא תעשה אותי כמוך ממש ובלי ייסורים אני רוצה להיות צדיק תמיד עד מאה עשרים אני ממשיך להתפלל, וממשיך לחכות פה נשאר בירושלים לא חוזר לרחובות בא רבי כמו צאן אל הטבח אני פה קור, והידיים מאחור עם אזיקון ואל הבור רבי אור רבי אנלא יעצור רבי בא תעשה עליי תפילות אני חייב שתעזור לי תראה את הרצון שלי אנלא אשם שאבא שלי הוא לא הבעל שם טוב ממעז'בוז' כי אמרת רבי שאפשר גם להיות כמוך אם רוצים ולא שיקרת אז אני רוצה להיות צדיק יסוד עולם רוצה לראות תמיד מול העיניים הוויה רוצה לראות גם את רבי שמעון בר יוחאי רוצה לראות אותך ולעבוד את השם בשמחה פזמון: אני רוצה להיות צדיק אחי יסוד עולם רבנו רבנו תראה לי אמרת שאתה יכול לעשות אותי כמוך אז רבנו בא תעשה אותי כמוך ממש ובלי ייסורים אני רוצה להיות צדיק תמיד עד מאה עשרים אני ממשיך להתפלל, וממשיך לחכות פה נשאר בירושלים לא חוזר לרחובות אנלא חוזר לרחובות * 4 בית ב': בא רבי זה מתוק לי לא אבא הם אומרים לי בא הם שיכורים מתאוות וכדורי שינה הם כמו ילד טמבל שבתוך קערה של סוכריות צבעוניות מבחוץ בפנים מלא ברעל תן לקום בלילה מוקדם וללכת לשם לשדה, או בחדר, לצעוק אליך גם אני רוצה ממשלה על כל המלאכים אני הבן של המלך או מה חברים שלי קוראים לי מדומין והם לא מבינים שאנחלק ממך, לא סתם בן אני חלק חלק אלוק ואם לי לא תתן אז למי אבא מה אני רוצה פזמון: אני רוצה להיות צדיק אחי יסוד עולם רבנו רבנו תראה לי אמרת שאתה יכול לעשות אותי כמוך אז רבנו בא תעשה אותי כמוך ממש ובלי ייסורים אני רוצה להיות צדיק תמיד עד מאה עשרים אני ממשיך להתפלל, וממשיך לחכות פה נשאר בירושלים לא חוזר לרחובות אנלא חוזר לרחובות * 4 סבתא סליחה סבתא סליחה את נתת לי המון אבל זה קשה לי מידי אנלא חוזר לשכונה לאדום בעיניים סבתא אני לא עוזב את ירושלים קליפ חוות דעת אישית הרבה פעמים אני מתחילה את הדעה האישית שלי בסיקורים ב-ואוו אבל הפעם זה הכי ואוו ענקי שבעולם, כשהשיר הזה יצא בעיקר שמעתי אותו בחנויות וכאלה אבל אז תהילה באה והתחילה לשיר את זה בכיתה, ופשוט התלהבתי בקטע אחר והתחלתי ממש לשמוע את זה, אני אתחיל בזה שזה שיר קליט לאללה ועם קצב מטורף ומילים עמוקות ומשמעותיות. לא קשור לזה שאני ממש אוהבת את היצירות של אלייצור אני פשוט ממש ממש התחברתי לשיר הזה מכל בחינה אפשרית, זה סוגשל השיר שאיתו הוא פרץ בפעם השנייה (הראשונה הייתה בשיר 'לרוץ אחריך') וממש היה אפשר לראות שאנשים אוהבים את זה, וממש היה אפשר לראות שאני אוהבת את זה. בקיצור רק רציתי להגיד שבאמת זה שיר מדהים ואני ממליצה בחום עליו. הרמיקס הרישמי: -------------------- בעזרת ה' יתברך
אביה • 14 • דוסהה • פרשתי:) אחים יקרים שלי, אין עליכם. באמת שאין עליכם. אתם העם הכי מדהים שיש!! אתם הכי טובים שיש!!! תמשיכו להיות ביחד, לב אחד, בלי מחלוקות וויכוחים. רק תרבו אהבת חינם אחד לשני. וזכרו תמיד, שיש לנו את אבינו שבשמיים.. "הכל בול. שום דבר לא סתם!" (עודד אברג'ל הי''ד שנרצח ברעים) --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Sep 30 2022, 08:09 AM
|
||
![]() קוסם מתחיל ![]() ![]() ![]() ![]() |
האמת שיר סבבה
אני פחות אהבתי אבל זה סביר.. בכללי אני פחות אוהבת את אלייצור וכאילו כזה הוא כותב דברים קצת מוגזמים וזה.. אבא שלי לומד ברחובות ובזמן של הזומים כל הזמן כזה הם צחקו על זה ועשו שזה ההמנון שלהם "אנלא חוזר לרחובות" כי זה רחוק מהבית וזום זה יותר נוח.. -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Sep 30 2022, 16:08 PM
|
||
![]() בוגר הוגוורטס ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
וואו כל הכבוד אביה
אני ממש אוהבת את השיר ושאלתי את עצמי אם מישהו באמת יעשה את השיר הזה זה נכון שאליצור (אלי היצור😜) כותב לפעמים שירים מוזרים אבל זה אחד השירים האהובים שלו (עלי לפחות). כתבת את הסיקור ממש יפה תעשי גם ל... את יודעת מה? יש לך רעיונות טובים לבד -------------------- ❤️נועה 🖤קייפופ ❤️חמשושית מתנשאת🖤בעזה ננצח❤️ ![]() ''RM: ''When I say "say" you say "say ''!RM: ''say ''!ARMY: ''say ''!RM: ''say ''!ARMY: ''say ''RM: ''When I say "say say" you say "say say ''!RM: "say say ''!ARMY: ''say say ''!RM: "say say ''!ARMY: ''say say --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |