![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (30) [1] 2 3 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Oct 1 2022, 21:49 PM
|
||
![]() אני אוהב את סו ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שם:
גיל: מגדר: רקע: מראה: אופי: משפחה: חברים: מה ששכחתי: -------------------- אהבה אומר למצוא מקום לעוד גרביים בשביל האהובים שלך סו~ my name is not So but ok she/he Books | Taylor Swift | Math | Friends |Hi ![]() "השמיים הם הגבול והדרך - דרך ארץ." yael --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 1 2022, 22:01 PM
|
||
![]() אני אוהב את יעל ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שם: ג'ייקוב (ג'ייק) סנדרסון
גיל: 16 מגדר: זכר בן הומו רקע: רגיל לגמרי, יש לו אחות בת 17 וההורים שלו הומופובים. אתאיסט כע מראה: שיער מבולגן בלונדיני בהיר, עור בהיר, עיניים כחולות ומשקפיים מלבניות קטנות, גובה 1.70 בערך? אופי: "נקבה" כזה? עדין, די פחדן, חסר ביטחון עצמי, ביישן. משפחה: כמו שאמרתי קודם אחות בת 17 הורים הומופובים חברים: אין ממש:( --------------------
I’m half white Other half Also white my name is not Yael but ok he/them Taylor Swift | Math | Tubbo | idk ![]() סוֹ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 1 2022, 22:10 PM
|
||
שם: לואי אולסן
גיל: 16 מגדר: אמ זכר בן ביסקסואל רקע: רגיל. עשה מעבר דירה (שמצ איפה הם גרים אז אני אתפור את זה אחכ) אבל מתחילת כיתה ז הוא באותו בי"ס שהוא עכשיו. מראה: שיער שחור פרוע, עור בהיר, ועינים ירוקות-דבש. 1.72(?) משהו כזה אופי: אמ לואי די ציני כזה עם קצת הרבה ביטחון עצמי, ואוהב לדבר הרבה. אבל הרבה פעמים הוא יכול ממש להיסגר ולהיות כזה חשדן וסגור בנושאים מסוימים. הוא די בישן כזה מאנשים שהוא לא מכיר, אבל ברגע שהוא איתם דקה כזה אז עובר לו והוא מתחיל לזרום איתם. מתעצבן די מהר. משפחה: אמ הורים גרושים, גר עם אמא שלו והתאומים. אבא שלו גר בבית אחר, הומופוב. אמא שלו נשואה פעם שניה, עם מישהו בשם קרלוס, שהיחסים בינהם בסדר. לאמא שלו ולקרלוס יש שני תאומים, ג'ולי וניקו. התאומים בני אמ..שנתים וחצי? חברים: יש קצת, ולא הרבה. אבל החברים שיש לו לא כאילו קרובים יותר מדי, סתם חברים כאלה. יש לו ידידה אחת שהם בקשר ממש טוב וקוראים לה סופי. הם בקשר ממש טוב, אבל לא בזוגיות. הערה: הם כבר מאוהבים אחד בשני או שלא? -------------------- אהבה אומר למצוא מקום לעוד גרביים בשביל האהובים שלך סו~ my name is not So but ok she/he Books | Taylor Swift | Math | Friends |Hi ![]() "השמיים הם הגבול והדרך - דרך ארץ." yael --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 1 2022, 22:20 PM
|
||
![]() אני אוהב את יעל ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
להערה- הממ נראלי כן
__ "וזהו. משוחררים." סיימה המורה והצלצול נשמע. התעוררתי מהחלום בהקיץ שלי. --------------------
I’m half white Other half Also white my name is not Yael but ok he/them Taylor Swift | Math | Tubbo | idk ![]() סוֹ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 2 2022, 15:32 PM
|
||
אממ איך הם מכירים? הם לומדים שיעורים ביחד?
----------- צלצול. הפלתי את העט על השולחן, והסתכלתי ב'יצירת הפאר' שיצרתי בשיעור הזה. -------------------- אהבה אומר למצוא מקום לעוד גרביים בשביל האהובים שלך סו~ my name is not So but ok she/he Books | Taylor Swift | Math | Friends |Hi ![]() "השמיים הם הגבול והדרך - דרך ארץ." yael --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 2 2022, 16:01 PM
|
||
אהא
_ כל השיעור רק בהיתי בעורף של לואי. --------------------
|
|
פורסם ב: Oct 2 2022, 16:07 PM
|
||
העפתי מבט אחורה. ג'ייקוב ישב שם, ומיהר להסיט ממני את המבט.
-------------------- אהבה אומר למצוא מקום לעוד גרביים בשביל האהובים שלך סו~ my name is not So but ok she/he Books | Taylor Swift | Math | Friends |Hi ![]() "השמיים הם הגבול והדרך - דרך ארץ." yael --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 2 2022, 16:58 PM
|
||
יש לו שיער כזה יפה.
--------------------
|
|
פורסם ב: Oct 2 2022, 19:21 PM
|
||
"היי, ג'ייק," פניתי אליו, מנסה לדבר כמה שיותר לאט, העיקר שאני יאכל להסתכל אליו כמה שיותר זמן.
-------------------- אהבה אומר למצוא מקום לעוד גרביים בשביל האהובים שלך סו~ my name is not So but ok she/he Books | Taylor Swift | Math | Friends |Hi ![]() "השמיים הם הגבול והדרך - דרך ארץ." yael --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 2 2022, 20:04 PM
|
||
בהיתי בו לרגע ואז התעשתתי. "הי"
--------------------
|
|
פורסם ב: Oct 3 2022, 14:03 PM
|
||
"אממ" עצרתי לרגע. יש לו עינים כ"כ יפות. "עשית שיעורים בהיסטוריה?"
|
|
פורסם ב: Oct 3 2022, 14:37 PM
|
||
"אממ כן. למה?"
--------------------
|
|
פורסם ב: Oct 3 2022, 14:40 PM
|
||
"אני צריך... אפשר את זה רגע?"
|
|
פורסם ב: Oct 3 2022, 14:43 PM
|
||
"כ- כן בטח."
מיהרתי להוציא אותם מהתיק. הדפים התבלגנו לי. סידרתי אותם בחיפזון והגשתי לו. --------------------
|
|
פורסם ב: Oct 3 2022, 16:37 PM
|
||
"אני לא רוצה להעתיק" הרגעתי אותו. הוא חמוד שהוא לחוץ.
"אני רק צריך לבדוק אם חרטטתי נכון." -------------------- אהבה אומר למצוא מקום לעוד גרביים בשביל האהובים שלך סו~ my name is not So but ok she/he Books | Taylor Swift | Math | Friends |Hi ![]() "השמיים הם הגבול והדרך - דרך ארץ." yael --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |