![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
פורסם ב: Oct 3 2022, 19:31 PM
|
||
![]() Don't Worry Be Happy ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() שם השיר: ברית מבצע השיר: אביחי הולדנר שנת יציאה: 2021 ז'אנר: שקט (?) מספר צפיות לקליפ: 664,775 צפיות רקע השיר: ב4 במאי 2021 הזמר אביחי הולדנר הוציא את השיר "ברית". אומנם השיר לא מוכר, אבל הרבה אנשים אהבו ומישהי סיפרה שנכנסה עם השיר לחופה. 20 יום אחרי השיר הזמר הופיע בתל אביב וזכה לתגובות טובות. השיר מייצג אהבה טובה ונכונה. את שיר האהבה הזה הוא כתב על אשתו, שלאחר שהתגיירה קיבלה את השם היהודי 'ברית'. "בין כל הפחדים, החסכים והשיגעונות שלי יש אישה אחת, שמהיום הראשון שבו נפגשנו הפכנו חברים מאד קרובים, ובהמשך זכינו להקים בית שהוא מגדלור שלא נותן לי לשקוע", הולנדר מספר. "ושלא תבינו לא נכון, יש לנו זוגיות סוערת, וידענו ועודנו יודעים עליות גדולות ונפילות קשות. ואני לפעמים בן זוג כזה נוראי, לא החמוד הזה שנראה שאני – צועק, מתאהב, ומשתולל. היא סופגת את כל האש ממני, אך מעולם לא מפקירה אותי ומצילה אותי מעצמי כל פעם, תמיד האמינה לי ובי, לא מוותרת לי ומלמדת אותי שמותר וצריך לכתוב על הדברים החיוביים והמשמחים שבחיים ואני אוהב אותה מאד". מילים: שומע שמש שוב חושב על אמש איך שאת דואגת מהכל פוחדת שאני אברח, אקח את הלב שלך איתי אל השאול כי אין אמונה ביצר חכם אך אני עובד ונלחם את אומרת עוד תמצא אחרת ותקנה מחברת ופרחים שואלת על זה מתפללת שלילד זה יהיו אחים תמיד זה נגמר לך בלב מפורק אך אני יודע שרק איתך אני שלם אני אני הלב שלי זורח אני אוהב ואמיתי השיר שלי שמח מבטיח שאני אוכיח שבסוף נצליח בגדול מניח שזו רק תקופה אמת היא התרופה שלי להכל רק תני לזה רגע, עשי לי מקום, תראי שיגיע היום איתך... היום אני שלם אני אני הלב שלי זורח אני אוהב ואמיתי השיר שלי שמח הרי לנו בית אחד וברית הוא בינינו לעד קליפ: חוות דעת אישית: וואו. אני ממש אוהבת את השיר הזה. הוא בין השירים האהובים עלי וכאילו בואו, אין יותר מידי שירים כאלה בעלי אהבה שמצליחה. למשל עדן חסון..."את עושה לי צרות", זה לי עוזר! אז לכן השיר הזה מחבר אותי, כי הוא מייצג משהו טוב ונכון.. לפי דעתי השיר נורא יפה. עצם זה שהוא אומר משהו נכון ואמיתי זה מחמם את הלב. הכרתי אותו מאחיות שלי, ששמו אותו בלופים ואף היה הצילצול לטלפון שלהם. בקיצור, אהבתי ומקווה שיותר אנשים יכירו אותו. ממליצה בחום![/ALIGN] -------------------- תהילה | כותבת | 15 | דתיה
עוד פעם אחת לחבק, לראות אותך צוחקת, אז נשבע אני אלך. עוד מילה אחת, שיר אחרון, לשקר שאני בסדר, שיש לכל זה היגיון. עוד פעם אחת בעיניים, זה לא שלום בינתיים, רק להתראות. -עידן עמדי --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 6 2022, 20:31 PM
|
||
![]() Anything for our moony. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
היי! הסיקור הזה ממש נחמד, אבל טיפה קצר מדי - גם בדעה האישית וגם ברקע. מוזמנת להאריך ואז אני אוכל להוסיף ללינקייה :)
-------------------- נעמי - 16! - היא/את ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |