![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
פורסם ב: Oct 3 2022, 21:43 PM
|
||
![]() קוסם מתקדם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
*חלק מהמידע נלקח מאתרי אינטרנט באנגלית, חלק מהמילים לא הצלחתי לתרגם אז תצטרכו להתמודד עם המקור באנגלית, סליחה.
![]() T.N.T || סיקור שיר ✎ שם השיר: T.N.T ✎ מבצעי השיר: AC/DC ✎ לקוח מהאלבום: T.N.T. and the international version of High Voltage ✎ שנת יציאה: 1975 ✎ ז'אנר: רוק כבד ✎ צפיות בקליפ: 235,982,305 צפיות (מהקליפ הזה שהוא לא המקורי, זה הכי ישן שהצלחתי למצוא). ✎ אורך השיר: 3:35 דקות ✎ כותבים: בון סקוט, אנגוס יאנג ומלקולם יאנג ✎ פרסים שהשיר זכה בהם: מקום 19 בדו"ח מוזיקת קנט האוסטרלית (סליחה על התרגום הנוראי שלי), מקום 81 ב"Ozzest 100" בשירים האוסטרליים הכי פופולריים בכל הזמנים. ✎ קאברים: קאבר ע"י Six Feet Under ✎ certifications: דנמרק - זהב, איטליה - פלטינה, מקסיקו - פלטינה וזהב, פורטוגל - זהב, UK - כסף. רקע השיר השיר יצא ב-1975 כחלק מהאלבום T.N.T and the international version of High Voltage והוכרז כסינגל בפני עצמו שנה לאחר מכן ב-1976. אחת השורות בשיר - "Lock up your daughters", שומש ככותרת באחד מסיבובי ההופעות שלהם. מילים Oi! Oi! Oi! Oi! Oi! Oi! Oi! Oi! Oi! Oi! Oi! Oi! Oi! Oi! Oi! See me ride out of the sunset On your color TV screen Out for all that I can get If you know what I mean Women to the left of me And women to the right [Pre-Chorus] Ain't got no gun Ain't got no knife Don't you start no fight 'Cause I'm T.N.T., I'm dynamite T.N.T., and I'll win the fight T.N.T., I'm a power load T.N.T., watch me explode I'm dirty, mean, I'm mighty unclean I'm a wanted man Public enemy number one Understand? So lock up your daughter Lock up your wife Lock up your back door Run for your life The man is back in town So don't you mess me 'round 'Cause I'm T.N.T., I'm dynamite T.N.T., and I'll win the fight T.N.T., I'm a power load T.N.T., watch me explode You might also like Running Up That Hill (A Deal with God) Kate Bush The Black Slim Shady The Game Super Freaky Girl Nicki Minaj [Guitar Solo] T.N.T Oi! Oi! Oi! T.N.T Oi! Oi! Oi! T.N.T Oi! Oi! Oi! T.N.T Oi! Oi! Oi! T.N.T Oi! Oi! Oi! I'm dynamite T.N.T Oi! Oi! Oi! And I'll win the fight T.N.T Oi! Oi! Oi! I'm a power load T.N.T., watch me explode! קליפ *ביוטיוב ובערוץ של הלהקה ובכל עדות של גוגל זה הקליפ הכי "עתיק" שיש למרות שהוא לא המקורי (מה שלא הצלחתי למצוא). גרסת קאבר ע"י Six Feet Under חוות דעת וואו מאז שהתחלתי לשמוע את AC/DC ואת השיר הזה בפרט אני לא מצליחה להפסיק, אני שומעת את זה בלופים בלי הפסקה כי גאד זה מדהים. המילים בכללי די נחמדות והפזמון בכלל, אני לא מפסיקה לזמזם (ולשיר) אותו בלי הפסקה (וגם חשבתי שזה I will not fight עד שקראתי את המילים ומסתבר שזה and I'll win the fight, מביך). שמעתי גם את גרסת הקאבר של Six Feet Under ומודה, לא כל כך התחברתי זה הרגיש לא כזה קשור למנגינה ולמקור של השיר אבל אולי זו רק אני. גם את האלבום עצמו אהבתי, לא גמרתי לשמוע את כולו (זה עצוב אני יודעת) אבל עד עכשיו הוא די אחלה, כמובן שT.N.T עדיין מככב אצלי בTOP 3 של השירים בלי שאלה. מה עוד אפשר להגיד? השיר הזה נהדר, בין אם זו המנגינה שמתאימה למילים (ולשם של השיר) או הפזמון שנדבקתי אליו בפעם הראשונה ששמעתי את השיר, השיר הזה פשוט טוב ואני ממש התחברתי אליו. אחר ![]() ![]() ![]() -------------------- טליה • היאת • ספוטיפיי ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 7 2022, 07:40 AM
|
||
![]() Morning-Today's forecast calls for blue skies ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
סיקור ממש מושקע, השיר ממש לא הטעם שלי אבל הסיקור הזה גרם לי לשמוע אותו שזה משהו שכנראה לא הייתי עושה אף פעם והאמת השיר די נחמד וקליט. תמשיכי לסקר, את טובה בזה!!
עריכה הא מסתבר ששמתי את השיר בלופ אינסופי בטעות הודעה זו נערכה ע"י Anne Shirley ב Oct 7 2022, 08:54 AM -------------------- אן 🍦 לשעבר 🍦 מוזיקה 🍦 גלידה "?Did you mean what you said, or did you just say it because the world was ending" Mr. Blue Sky please tell us why You had to hide away for so long ?Where did we go wrong --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |