![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
פורסם ב: Oct 6 2022, 22:08 PM
|
||
![]() קוסם מתקדם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
*בהתחשב בעובדה שהשיר יצא ב-1977 הקליפ ונספחים של הקליפ זה לפי הסרטון הרשמי ביוטיוב.
![]() We Will Rock You || סיקור שיר ✎ שם השיר: We Will Rock You ✎ מבצעי השיר: Queen ✎ לקוח מהאלבום: News of the World ✎ שנת יציאה: 7/10/1977 ✎ ז'אנר: רוק אצטדיונים ✎ כותב/ת השיר: בריאן מיי ✎ אורך השיר: 2:15 ✎ כמות הצפיות לקליפ: 542,022,269 צפיות ✎ שיר שני בתקליט ויניל: We Are The Champions רקע השיר יצא ב-7/10/1977 לאלבום "News of the World" וידוע כאחד השירים הכי מפורסמים של הלהקה. השיר זכה בפרסים רבים וביניהם "מקום 330 במגזין "רולינג סטונס" מתוך 500 השירים הגדולים ביותר בכל הזמנים", "מקום 146 ברשימת השירים של המאה ב-2001" ומקום בהיכל הגראמי של הכבוד. השיר מושמע באירועי ספורט רבים כשהשחקנים עומדים לעלות על המגרש והיה השיר שליווה את מכבי תל-אביב בשנים האחרונות. לשיר יש קאברים רבים ביניהם של Warrant, רד הוט צ'ילי פפר ואפילו פרסומת של פפסי המערבת את בריטני ספירס, ביונסה ועוד. מילים Buddy, you're a boy, make a big noise Playing in the street, gonna be a big man someday You got mud on your face, you big disgrace Kicking your can all over the place, singin' We will, we will rock you We will, we will rock you Buddy, you're a young man, hard man Shouting in the street, gonna take on the world someday You got blood on your face, you big disgrace Waving your banner all over the place We will, we will rock you, sing it! We will, we will rock you Buddy, you're an old man, poor man Pleading with your eyes, gonna make you some peace someday You got mud on your face, big disgrace Somebody better put you back into your place We will, we will rock you, sing it We will, we will rock you, everybody We will, we will rock you, hmm We will, we will rock you Alright קליפ המקור קאבר ע"י Warrant קאבר ע"י Red Hot Chilli Pipers פרסומת לפפסי + חצי קאבר (?) ע"י ביונסה, בריטני ספירס וPink דעה אישית אני כל כך אוהבת את השיר הזה, באמת שאחד השירים האהובים עליי של קווין. העובדה שאיך שיצרו את השיר ושכמעט כולו מורכב מבום בום מחיאה, בום בום מחיאה זה פשוט מראה שגם המקצב הכי פשוט בעולם יכול להיות שיר, ועוד איזה שיר. בכללי את השיר הכרתי לפני כמה שנים כשהכיתה שלי התחילה לשיר אותו, די בטוחה שזה קרה לרוב הגדול של מי שכאן וזה ממש נחמד לדעתי. אה כן חזרה לשיר. הסולו גיטרה בסוף היה גם חלק ממש נחמד, יחד עם המקצב שליווה את כל השיר כמובן. משהו שאהבתי בשיר זה שבהופעות למשל גם הקהל יכול להצטרף למקצב ולא רק במילים או רק הלהקה, משהו שממש קשה למצוא היום אם בכלל. העובדה שהשיר הזה שרד 45 שנה וא/נשים עדיין מכירים אותו ושרים אותו יפה ממש בעיני. קיצר אהבתי ממש את השיר וזה שיר נהדר שלגמרי בפלייליסט שלי. -------------------- טליה • היאת • ספוטיפיי ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 6 2022, 22:56 PM
|
||
![]() קוסם מצטיין ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שיר וסיקור מהממים!
טוב, נו, מן הסתם כבר הכרתי את השיר, והאזנתי לו הרבה מאוד פעמים. בהתחלה, כשראיתי את הסיקור חשבתי שהרקע נראה קצת קצר מדי, אבל מצד שני אין לי מוסג מה עוד צריך להוסיף. פשוט, לא ממש חידשת לי כשקראתי את הרקע, וזה טיפה הפריע לי, אבל לא ממש. בכל מקרה סיקור טוב! -------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 7 2022, 07:27 AM
|
||
![]() Morning-Today's forecast calls for blue skies ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
סיקור ממש מהמם!! הרקע נהדר, החוות דעת מעולה והקאהרים ממש מוסיפים. לא נראה לי שיש מישהו שלא אוהב את השיר הזה, ואם יש הסיקור הזה יגרום לו לאהוב :>
-------------------- אן 🍦 לשעבר 🍦 מוזיקה 🍦 גלידה "?Did you mean what you said, or did you just say it because the world was ending" Mr. Blue Sky please tell us why You had to hide away for so long ?Where did we go wrong --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |