![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
פורסם ב: Oct 7 2022, 17:11 PM
|
||||
![]() אני אוהב את יעל ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
לצייר או לתכנן || פעילות דו שלבית ~שלב ההרשמה~ הי גאוצים ושאר תופינים! תשמעו משהו מבאס. כבר איזה חודש יש לי בראש רעיון לפעילות, אבל מה? אני לא טובה בלצייר. אז תקשיבו: חשבתי, אולי אני אבנה אפליקציה כזו, לאנשים שלא יודעים לצייר? שמציירת לפי התיאור שלך? למה להסתבך? אנחנו גאוצים, אנחנו יודעים לצייר! יו נכון! מה, ואתם תעשו את זה בשבילי? ![]() בטח! רק נסדר אחר כך את התשלום אוקי, נסדר אחר כך;) בינתיים נתרכז בפעילות שלכם! אז ככה- המשתמשים פה מתחלקים לשתי קבוצות. כאלה שיודעים לצייר וכאלה שלא- ציירים ומתכננים. במידה ואתם המתכננים, תצטרכו לכתוב בטופס איך בדיוק את רוצים את הציור- פריטים, צבעים, וכו. שיהיה כמה שיותר מדויק כדי שהצייר יוכל לצייר את הציור כמה שיותר דומה לאיך שחשבת עליו. יהיה עוד שלב בו הציירים יציירו לפי התיאורים שלכם. מגניב או מגניב? וואו, באמת מגניב! אבל... למה יהיו משתמשים שרק יתארו קצת ויקבלו תגמול כמו המשתמשים שהשקיעו בציור? צודקים. לכן, המתכננים יקבלו 110 חרמשים, ו3 נקודות בית והציירים יקבלו לא פחות מ- 150 חרמשים ו- 10 נקודות בית! נו, שלפו את העפרונות שלכם, הכינו את המקלדות, ו- צאו! ינעל עוד שבוע. טופס למתכננים:
--------------------
I’m half white Other half Also white my name is not Yael but ok he/them Taylor Swift | Math | Tubbo | idk ![]() סוֹ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Oct 8 2022, 09:49 AM
|
||||
![]() קוסם בינוני ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שם + כינוי + בית לבעלי תופינים: יולי, בצד, רייבנ
התיאור שלי: אז מה שאני רוצה לעשות זה ציור של משהו שניסיתי לצייר כמה פעמים ותמיד יצא לי גרוע- גלימה של הנסתרים! גלימה שחורה, ארוכה ועבה, עם ברדס ארוך כזה (מספיק גדול שיוכל להסתר לגמרי את הפנים של מי שמשתמש בו) וגם עם שרוולים ארוכים ועבים, ועל כתפיה של שרוול אחד יהיה סמל של עין לבנה בתוך עיגול. הערות\הארות \הצעות\ There's Nothing Holdin' Me Back: -------------------- יולי || 14 || מ. פורום ספרים לשעבר ![]()
תיעוד נדיר של סופי בלי חוסר מודעות שומרת הערים האבודות ספר 9, פרק 42 #דילשנאתסופיפוסטר --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Oct 10 2022, 21:16 PM
|
||
![]() בוגר הוגוורטס ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שם + כינוי + בית לבעלי תופינים: קיפוסטרית בנשמה, אין תופינים
התיאור שלי: הציור שאני רוצה לצייר הוא של...אריה! למה? לא יודעת, פשוט ממש קשה לי לצייר חיות אז בחרתי באריה, אז שתהיה לו רעמה בגוונים של חום, חום כהה למטה והגוון נהיה בהיר יותר בהדרגה. שיהיו לו עיניים חומות וגוף בגוונים של חום, אבל לא לעשות יותר מדי גוונים, שיהיה גוון עיקרי של חום ופה ושם אפשר לעשות קצת גוונים אחרים, אה, ושיהיו לו כפות רגליים נורמליו, כי זה די קשה לצייר כפות רגליים. הערות\הארות \הצעות\ There's Nothing Holdin' Me Back: מקווה שפירטתי טוב -------------------- מוריה • היא/את • פרשתי תדעו שקינואה יכולה להיות מאוד טעימה אם זורקים אותה לפח ומזמינים פיצה ![]() It's 'cause I love you, babe In every kind of way Just a little taste Know I love you, babe טיילור סוויפט | התשובה | ריאליטי | ים | קראנץ' פיסטוק | הפל3>| כדורסל | אני לא אוהבת פורטנייט, אנשים. זה רק בשביל הקטע ![]() היי מוריה את מקסימה ממש ויש לך טעם מעולה בשירים בקיצור אני אוהב אותך ממש ותמשיכי להיות מקסימה 3> --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 14 2022, 00:18 AM
|
||
![]() קוסם מתקדם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
כל הכבוד על ההשתתפות
ננעל -------------------- טליה • היאת • ספוטיפיי ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |