![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
|
|
פורסם ב: Oct 10 2022, 17:15 PM
|
||
![]() There's a starman waiting in the sky ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
וואו כמה זמן לא נכנסתי לפה, אבל התחשק לי לשתף :) כמו תמיד אני מקבל בברכה תב
---------- אני אוהב קור אני אוהב כשהידיים הקרות שלו מלטפות לי את הלחיים ומשאירות אותן סמוקות. אני אוהב כשהן אוחזות לי בלב, חודרות לגרון, למוח, לריאות אני אוהב לנשום פנימה את הקור אני אומר לו שלום, ומכין לו כוס תה, ונותן לו לשכון בשלווה במעמקי בטני. אני נותן לו להתייצב ולהתעמק ולקרר את כולי מבפנים כדי שארגיש נקי מלא רגוע בשליטה. אתה לפעמים קר. לפעמים הידיים הקרות שלך מלטפות לי את הלחיים ומשאירות אותן סמוקות, ולפעמים הידיים שלך אוחזות לי בלב ולוחצות בעדינות, והלב שלי קופא. כשאנשים אומרים שהלב שלהם קופא הם שליליים. אצלי זאת התחושה הכי טובה שיש. הקור מביא איתו קסם. אתה מביא איתך קסם. לפעמים אתה חם. לפעמים אתה גועש בבטן שלי ומרתיח אותה. לפעמים הלהבות שלך מייצרות טיפות זיעה על המצח שלי. לפעמים אני נשרף מבפנים. אם אני אוריד את הבגדים, אתה חושב שאתקרר? למרות זאת, אולי בכל זאת אהבה יכולה להיות חמה. אולי הם לא תמיד טועים. אולי אוהב אותך גם כשאתה חם. -------------------- להב 🗝 20 🗝 Memento Mori 🗝 קוויר 🗝 כותב קצת ![]() "Shee, you guys are so unhip it's a wonder your bums don't fall off" Zaphod Beeblebrox~ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
|
|

| ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
| גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
|||||||
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |