![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
פורסם ב: Oct 11 2022, 01:05 AM
|
||
![]() עשב עישנתי עם נורית ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() https://postimg.cc/wRT1dppp https://postimg.cc/7C0G39Vp https://postimg.cc/kDn6Sxtp https://postimg.cc/DSt44Hqr ואלו הקישורים לציורים בגדול לפי מה שהבנתי. בוא נקווה שזה עובד? לידע כללי: הציור עם הכנפיים הקשת בענן השנוא עליי וקיים רק כי רציתי לשחק בערבוב צבעים בציורים. -------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 11 2022, 01:06 AM
|
||
![]() קוסם מתחיל ![]() ![]() ![]() ![]() |
אעעאעאעאאע זה כזה כזה וואווו😍😍
במיוחד הציור של הנרר -------------------- My name is not Itamar but ok --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 11 2022, 01:21 AM
|
||
![]() קוסם מתקדם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אוקיי זה מהמם, מבינה לגמרי למה א.נשים אוהבים לצייר עם צבעי מים
למה הנר בנר השולחן והפיקסי (אני צריכה לנסח פעילות כזו) כזה יפה, אשכרה הצלחת לשלב את הצבעים בלהבה ולגרום לזה לצאת יפה, גם הקטע עם השעווה (זה שעווה נכון? נגיד שכן) יצא די טוב. הפיקסי קצת מוזרה לי כאילו היא לא הכי קשורה אבל מי צריך קשר בין דברים באומנות? אולי תצייר עוד גרסה רק בלי הפיקסי יכול להיות חביב נראה לי. לא יודעת למה את לא אוהבת את הציור עם הקשת בענן זה יצא נחמד ממש לדעתי וגם הניגוד בין הצבעים של הכנפייםקשתהצבעיםקיצר לדמות יצא די יפה. אם יש לך כוח אולי תצבע את כל הרקע בכחולתכלת ולא רק חלק, סתם הצעה. וואלה לא ידעתי שזה אפשרי אבל מסתבר שאפשר לצייר דמויות בצבעי מים, רשמתי לעצמי. הדמות יצאה אחלה אבל משהו בשיער מציק לי אני אבין מה זה מתישהו. אהבתי את הרקע ממש, חלק עליון dark כזה והחלק התחתון bright אולי תעשה משחקי אור וצל עם זה או משהו בסגנון, סתם רעיון. הפרח יצא חביב, קצת הציק לי בעין שהוא כזה מצביע למעלה, אולי אם היה קצת זווית ימינה או שמאלה זה יכל להיראות שונה, אדק. העלי כותרת עצמם והמרכז (מה השם של זה? אבקנים?) יצאו ממש טוב והשמיים התאימו לשאר הציור. אם זה הכישרון שלך בצבעי מים (שמניסיון הדבר הזה הפכפך מאוד) בטח הכישרון ברישום מטורף. ממש אהבתי קיצר! -------------------- טליה • היאת • ספוטיפיי ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 11 2022, 01:25 AM
|
||
![]() Idiots. I'm surrounded by idiots ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אין לי שמץ של מושג בצבעי מים (יש בינינו שנאה הדדית) ואחת בלילה עכשיו אז ת"ב אמיתי כנראה לא אוכל לתת. כנראה אצנזר בבוקר בכל מקרה או משהו ><
אבל כן באלי להגיב בכל מקרה אז בכל אופן הציור האהוב עלי הוא הראשון כי הוא מהמם השני אחלה ואהבתי ממש את המעיל והמכנס והשיער(!!) שלו.ה.ם(¿ הצילו) אבל הרקע קצת הוריד? לאידע בדיוק אוך השלישי סביר. איכשהו חשבתי שהאדמה היא עוגיה בהתחלה אין לי מושג למה >< כן אהבתי את איך שהצבעים השתלבו והשמיים - זה יצא אחלה. הרביעי מקסים ואהבתי אותו גם אם הרקע הציק לי קצת בעין כן. השולחן והנר יצאו ממש ממש טוב וגם האור/צל. זה הכל כן. -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 11 2022, 01:28 AM
|
||
![]() בוגר הוגוורטס ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אהה מושלםם ורד
נדיר ואהבתי ברמותת במיוחד הזה עם הנר😍😍 -------------------- ❤️נועה 🖤קייפופ ❤️חמשושית מתנשאת🖤בעזה ננצח❤️ ![]() ''RM: ''When I say "say" you say "say ''!RM: ''say ''!ARMY: ''say ''!RM: ''say ''!ARMY: ''say ''RM: ''When I say "say say" you say "say say ''!RM: "say say ''!ARMY: ''say say ''!RM: "say say ''!ARMY: ''say say --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 11 2022, 10:32 AM
|
||
![]() קוסם מצטיין ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
וואו! הציורים ממש יפים!
אהבתי במיוחד את החמישי, והוא גם היה נראה הכי קשה לציור. אהבתי את מה שעשית בו עם האור שמגיע לפייה, אבל קצת פחות התחברתי למעגל הלבן מסביבו. היית צריכה אולי לעשות שם מין טשטוש כזה, כמו שעשית בשובל שמגיע לפייה. מלבד זה, אולי היית יכולה לשפר קצת את הרקע... אבל בכל מקרה הציור ממש יפה. לגבי הציור עם הפרפר- קשת, מאוד אהבתי את איך שעשית את השילוב בין הצבעים, אבל לא היה מזיק להוסיף רקע... בכל מקרה, גם הוא יפה. לגבי הדמות- וואו, זה היה נראה ממש קשה לציור. אני בחיים לא הייתי מצליח לצייר דמות בצבעי מים. יש לי רק הערה אחת- משהו הפריע לי בידיים בחלק שהן נכנסות לכיסים. זה נראה קצת כאילו הוא מכניס ידיים לכיסים אחוריים שנמצאים מלפנים... כלומר, משהו בתנוח של הידיים הפריע לי. בכל מקרה, ממש יפה. לגבי הפרח- וואו, מהמם. אולי היה כדי להשיג במקום עם השמש בשמיים איזור קצת מואר, זה נראה כאילו השמש היא פשוט עיגול... לגבי הפרח עצמו, אין לי הערות מלבד זה שאולי היה אפשר לצייר את העלים קצת יותר עבים... בכל מקרה, עדיין ממש יפה. וזהו, עברתי על כל הציורים, אז- באפן כלליעל כולם אני יכול לומר שאפשר היה קצת לשפר את הרקע, שזה הדבר מרכזי שהפריע לי קצת בציורים, אבל רואים הרבה כישרון. ממלית לך להמשיך ולהשתפר! -------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 11 2022, 18:03 PM
|
||
![]() אני אוהב את יעל ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אז דבר ראשון, לדעתי צבעי מים זה מדהים.
והשתמשת בהם מעולה. אני אתחיל מנקודות כלליות- אהבתי ממש שלא צבעת הכל לגמרי, כאילו יש חלקים שזה בהיר או כהה יותר, וגם שלא הכל לגמרי צבוע ויש חלקים שלא - חוץ מאיזה ציור אחד שאני אפרט בהמשך לגביו. הציורים טיפה נראים כמו שרבוטים מהירים, אבל מצד שני שהשקיעו בהם מחשבה וזה. אוקי אז לציור הראשון- אהבתי ממש את זה שהפרח כזה נפתח החוצה ואת כל הגוונים בפרח. גם זה שיש גוונים כאלה בשמיים? ושלא הכל צבוע, זה גם ממש יפה. כאילו זולג כזה. לאידעת. הדשא הרגיש לי טיפה מוזר - מקושקש כזה? - והנקודות עליו נראלי מיותרות. אה ואהבתי את זה שהגבעול מתפתל. גם זה שרואים את השורשים. ציור שני- וואו. הרקע מדהים. שכזה צבעת מסביב? ואפור מתערבב? גם הגוונים למטה- מה שכן זה שהאיש (אני אניח שזה איש אז סליחה) נראה רזה מדי, לא? אבל אהבתי גם את הסגנון של האיש ואת הבגדים. הידיים בכיסים... בגלל שאין קמטים במכנסיים זה נראה כאילו הן "שוקעות" לשם ולא נכנסות לכיס. אבל גם המכנסיים ממש יפות, פשוטות כאלה. ציור שלישי- אני לא יודעת למה אתה לא אוהבת אותו, אני ממש אהבתי. אני לא מבינה ככ אם זה בנאדם שנתלה על פרפר או פרפר אנושי או סתם פרפר אבל זה יפה ממש נותן מין תחושת חופשיות כזו? מה שכן הייתי מוחקת מאיפה שמבריק והלאה, ככה רק יפה יותר כמובן, לדעתי זה יהיה יותר יפה ככה. זה נראה כאילו או שהכנפיים אוספות את הצבע מהשמיים או שהן חוצות אותן. יפה. ציור רביעי- ככ ככ אהבתי אותו. זה כזה פיה ואור וחושך ונר. השולחן יפה באופן כללי, נראה כמו גביע כזה חח, ויש גוונים בעץ! יש הצללה נכונה, מה שאני למשל לא יודעת לעשות😅 מזכירה לי את טינקרבל? בנר גם יש גווניםםם - או יותר נכון שהוא מבריק? אהבתי את המעגל אור מסביב, ואת זה שהנר מאר רק על הפיה. הרקע מדהים מדהים מדהים. גוונים!!!!!!!!!!! ולגבי זה- זה די קשה עם צבעי מים בל אני הייתי צובעת יותר קרוב לשולחן, זה די הפריע לי... בקיצור מהמם!!!!!!!!!!!!!!!!!! תעלי עוד ציורים שלך!!! --------------------
I’m half white Other half Also white my name is not Yael but ok he/them Taylor Swift | Math | Tubbo | idk ![]() סוֹ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |