![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
פורסם ב: Oct 11 2022, 14:23 PM
|
||
![]() Morning-Today's forecast calls for blue skies ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
As It Was ![]() מבצע השיר: הארי סטיילס לקוח מהאלבום: Harry's House שנת יציאה: 2022 ז'אנר: בדרום פופ, סינת'פופ כתיבה: הארי סטיילס, תומאס האל וטיילר ג'ונסון אורך: 2:47 רקע As It Was יצא לאור כסינגל מוביל מתוך האלבום Harry's House של הזמר הארי סטיילס ב-1 באפריל 2022. הוא הופק על ידי קיד הרפון וטיילר ג'ונסון, שגם היו מעורבים בכתיבת השיר. As It Was הגיע למקום הראשון במצעד הבילבורד הוט 100, והיה לשיר השני של הזמר שעשה זאת. הוא גם היה השיר השני של סטיילס שהגיע למקום הראשון במצעד הסינגלים הבריטי. נכון לאוגוסט 2022 הקליפ לשיר זכה ליותר מ-287 מיליון צפיות ו-5.8 מיליון לייקים ביוטיוב. מילים Holdin' me back Gravity's holdin' me back I want you to hold out the palm of your hand Why don't we leave it at that? Nothin' to say When everything gets in the way Seems you cannot be replaced And I'm the one who will stay, oh In this world, it's just us You know it's not the same as it was In this world, it's just us You know it's not the same as it was As it was, as it was You know it's not the same Answer the phone "Harry, you're no good alone Why are you sittin' at home on the floor? What kind of pills are you on?" Ringin' the bell And nobody's comin' to help Your daddy lives by himself He just wants to know that you're well, oh In this world, it's just us You know it's not the same as it was In this world, it's just us You know it's not the same as it was As it was, as it was You know it's not the same Go home, get ahead, light-speed internet I don't wanna talk about the way that it was Leave America, two kids follow her I don't wanna talk about who's doin' it first As it was You know it's not the same as it was As it was, as it was קליפ הקליפ הרשמי גרסת האודיו (הרשמית) גרסה נחמדה רק עם המילים של השיר דעה אישית שיר מדהים, אבל באמת. מעולה לנסיעות, לריקוד, לשמיעה בזמן שעושים משהו אחר או תכלס לכל סיטואציה. אף פעם לא ממש הבנתי למה כולם אוהבים את הארי סטיילס כל כך (כאילו בואו, יש יותר טובים ממנו) אבל אהבתי שבשיר הוא לא מתיימר להיות זמר מעולה אלא פשוט שר מה שהוא מרגיש שזה סוג השירים שאני הכי אוהבת. אם קיוויתם שאני לא אדבר שעות על ווייבים בדעה האישית, מצטערת אבל זה לא יקרה. השיר משדר ווייב של חורף (והפעם יש לי גם הסבר: בחורף בדרך כלל נשארים בבית כי קר ויורד גשם בחוץ, ואפילו אם מתעלמים מהעובדה שלכל האלבום קוראים Harry's House(!!) יש את השורה Harry, you're no good alone והוא לבד כי הוא בבית שלו בחורף!! אני הייתי אן תודה רבה) לא ממש ברור אם השיר מדבר על הלהקה וואן דיירקשן שהארי היה חלק ממנה או על משהו אחר, ממה שהבנתי הדעה הרווחת היא שמילות השיר מתייחסות ללהקה. היה כיף לחקור על השיר בשביל הסיקור, גיליתי דברים שלא ידעתי (והכי חשוב, הרגשתי חכמה מאוד שלא הייתי עצלנית ומצאתי עוד מקורות מידע חוץ מוויקיפדיה. סתם) עובדות מעניינות (וגם לא) על השיר • כמו להרבה שירים, גם לשיר הזה יש תאריך יציאה מעניין: 1 באפריל! מעניין אם זה בכוונה... • השיר זכה בפרס הווידאו-קליפים של MTV לסינמטוגרפיה הטובה ביותר ובפרס הווידאו-קליפים של MTV לקליפ הפופ הטוב ביותר • בסביבות ה-23 במרץ 2022 החלו לצוץ פוסטרים עם הכיתוב "It’s not the same as it was" וכרזות של הארי סטיילס יושב על כדור גדול, מה שרמז על יציאת השיר • השיר נפתח בשורה "!Come on Harry, we wanna say goodnight to you" שאומרת לא אחרת מאשר בת הסנדקות של הזמר הודעה זו נערכה ע"י Anne Shirley ב Oct 12 2022, 11:41 AM -------------------- אן 🍦 לשעבר 🍦 מוזיקה 🍦 גלידה "?Did you mean what you said, or did you just say it because the world was ending" Mr. Blue Sky please tell us why You had to hide away for so long ?Where did we go wrong --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 12 2022, 01:07 AM
|
||
![]() עובד משרד הקסמים ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
לגבי העובדה השלישית יש לי שאלה, אם השיר יצא באפריל איך הרמזים הגיעו אחרי שהשיר יצא?
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 12 2022, 08:16 AM
|
||
![]() Morning-Today's forecast calls for blue skies ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אה אופס צודקת יצא לי מאי במקום מרץ
-------------------- אן 🍦 לשעבר 🍦 מוזיקה 🍦 גלידה "?Did you mean what you said, or did you just say it because the world was ending" Mr. Blue Sky please tell us why You had to hide away for so long ?Where did we go wrong --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 14 2022, 22:12 PM
|
||
![]() Anything for our moony. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
הוו אני ממש אוהב את השיר הזה, והסיקור ממש טוב ומפורט, ואהבתי שהוספת את העובדות המעניינות :) מוסיפה ללינקייה
-------------------- נעמי - 16! - היא/את ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |