![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
פורסם ב: Oct 11 2022, 20:24 PM
|
||
![]() Don't Worry Be Happy ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
לחשוב, לחשוב, לחשוב,
מי צריך את זה בכלל? לקום, לישון, להתעורר העולם עייף מכדי להיות ער עם כל רגע אני לומדת הזמן לא מאט כשאני צועקת על עצמי ועל כל העולם שלפעמים נראה יפה ולפעמים הוא נגד את כולם ומקווה שיום יבוא ואפסיק לחלום על העתיד שאפסיק לשכב על המיטה כמו שאני עושה תמיד הרי אני יודעת שבבוא הזמן אהיה מאושרת נשאר רק לצייר את זה בעיפרון ומחברת מתי יגיע הרגע שאהיה מסוגלת להביט במראה להתבונן בעצמי ולומר, כן, אני יכולה! להעיף מהדרך את כל המכשולים ולהפסיק לחשוב על מה שכולם אומרים ומחר אני עושה את זה כן, מחר. לא היום היום אני אשכב על המיטה ואחלום כן, היום אני פשוט אלך לישון ______________ יאללה תב"ים -------------------- תהילה | כותבת | 15 | דתיה
עוד פעם אחת לחבק, לראות אותך צוחקת, אז נשבע אני אלך. עוד מילה אחת, שיר אחרון, לשקר שאני בסדר, שיש לכל זה היגיון. עוד פעם אחת בעיניים, זה לא שלום בינתיים, רק להתראות. -עידן עמדי --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 13 2022, 11:59 AM
|
||
![]() אנשים קוראים לזה שריטה, אני קורא לזה שמחת חיים. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
יפה
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 13 2022, 12:01 PM
|
||
![]() לילה3> ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ווואו
-------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 13 2022, 12:21 PM
|
||
:נאנחת:
-------------------- תהילה | כותבת | 15 | דתיה
עוד פעם אחת לחבק, לראות אותך צוחקת, אז נשבע אני אלך. עוד מילה אחת, שיר אחרון, לשקר שאני בסדר, שיש לכל זה היגיון. עוד פעם אחת בעיניים, זה לא שלום בינתיים, רק להתראות. -עידן עמדי --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 13 2022, 15:33 PM
|
||||
![]() בוגר הוגוורטס ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אוקי קודם כל : מאיפה הבאת את זה? איך עלה לך הרעיון הזה? וגם אני יודעת שאת כותבת פאנפיקים מושלמיםם וזה אבל שירים? אנחנו צריכות להכיר אחת את השניה מחדש😉 אגב ממש אהבתי את המשפט הזה
רק שלא הבנתי מה הקשר של השם של השיר... חוצמזה זה מושלםם! ![]() -------------------- ❤️נועה 🖤קייפופ ❤️חמשושית מתנשאת🖤בעזה ננצח❤️ ![]() ''RM: ''When I say "say" you say "say ''!RM: ''say ''!ARMY: ''say ''!RM: ''say ''!ARMY: ''say ''RM: ''When I say "say say" you say "say say ''!RM: "say say ''!ARMY: ''say say ''!RM: "say say ''!ARMY: ''say say --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Oct 13 2022, 17:40 PM
|
||
![]() i think i know... O, no, i do not ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ואוו, השיר הזה היה מדהים. אני חושב שאהבתי אותו בעיקר כי הוא הזכיר לי סיפורים-לפני-השינה לילדים, סיפורים כאלה בחרוזים. אין לי שום הערה חוץ מזה: שימי לב שלפעמים כותבים עם י' אחת. זה פשוט עצבן אותי נורא כי אני נורא רגיש לטעויות כאלה
אבל השיר עצמו מהמם נוגע ללב. כל שורה שורה עוררה משהו חדש! -------------------- נתנאל - 14 - הוא/אתה - טניס שולחן - הפלאש - Hazbin Hotel ![]() :Alastor once said ''!tasty'' ''excuse me? I am in the middle of breakfast'' ''!thanks for another forgetable experience'' ''!well, that was a productive meeting'' ''!yes indeedy'' ''!I love seeing wastefull souls struggle to accomplish somthing meaningful and fail spactaculary'' ''...this face was made for radio'' ''...Ah, you are the one who ruind my coat! I definitly remember you now'' --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 14 2022, 16:50 PM
|
||
תודה רבה
שפנון לא הבנתי למה התכוונת תסביר ואתקן בעזרת השם נועש יש לי עוד הרבה והשם של השיר לא יודעת פשוט לא היה לי מה -------------------- תהילה | כותבת | 15 | דתיה
|
|
פורסם ב: Oct 14 2022, 18:34 PM
|
||||
![]() i think i know... O, no, i do not ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
כאן את צריכה לשים רק י' אחת במילה לפעמים. ככה: שלפעמים נראה יפה ולפעמים שונא את כולם -------------------- נתנאל - 14 - הוא/אתה - טניס שולחן - הפלאש - Hazbin Hotel ![]() :Alastor once said ''!tasty'' ''excuse me? I am in the middle of breakfast'' ''!thanks for another forgetable experience'' ''!well, that was a productive meeting'' ''!yes indeedy'' ''!I love seeing wastefull souls struggle to accomplish somthing meaningful and fail spactaculary'' ''...this face was made for radio'' ''...Ah, you are the one who ruind my coat! I definitly remember you now'' --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Oct 15 2022, 20:52 PM
|
||
ערכתי
חחחחחחחח איזה שריטות יש לאנשים -------------------- תהילה | כותבת | 15 | דתיה
|
|
![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |