![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
פורסם ב: Oct 14 2022, 20:56 PM
|
||
![]() קוסם מתקדם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
*לשיר אין קליפ משום מה (לא אחד שמצאתי לפחות) אז כל הקליפ והנספחים שלו יהיו לפי זה
![]() When The Night Comes In סיקור שיר ✎ שם השיר: When The Night Comes In ✎ מבצעי השיר: Black Star Riders ✎ לקוח מהאלבום: Heavy Fire ✎ שנת יציאה: 2016/2017 ✎ ז'אנר: רוק, מטאל, אינדי ✎ אורך השיר: 3:16 ✎ צפיות לקליפ: 157,386 צפיות רקע השיר יצא ב-2016 או 2017 ע"י הלהקה When The Night Comes In כסינגל כחלק מהאלבום השלישי שלהם Heavy Fire. השיר לא מוכר לרוב הא/נשים (וגם לגוגל מסתבר) אבל למרות זה כשיצא ה"סרטון מילים" של השיר זה היה נמצא בכמה מקומות באינטרנט וניתן למצוא אותו ביוטיוב (אחרי חיפוש רב, תאמינו לי.), אפל מיוזיק, ספוטיפיי ועוד. מילים I walk down broadway in the bitter cold See my reflection and it makes me feel so old A bouleמשטרהd in deep recession A winter sky in deep depression Give me back my broken life Give me serenity beyond this strife Give me absolutely absolution From all this trouble, disarray and confusion This is a call to innocence This is a call to arm yourself When the night comes in There's a crack in the universe When the night comes in There's a crack in the universe When the night comes in This is a call to innocence This is a call to arm yourself I got nothing, I'm prepared to negotiate Deviating when I should be going straight Should I roll or should I play? Talk about the one that got away This is a call to innocence This is a call to arm yourself When the night comes in There's a crack in the universe When the night comes in There's a crack in the universe When the night comes in This is a call to innocence This is a call to arm yourself When the night comes in There's a crack in the universe When the night comes in There's a crack in the universe When the night comes in There's a crack in the universe When the night comes in This is a call to innocence This is a call to arm yourself מילים בתרגום לעברית אני הולך במורד הדרך בקור העז ראה את ההשתקפות שלי וזה גורם לי להרגיש כל כך זקן שדרה במיתון עמוק שמים חורפיים בדיכאון עמוק תחזיר לי את החיים השבורים שלי תן לי שלווה מעבר לריב הזה תן לי סליחה מוחלטת מכל הצרות, הבלבול והבלבול הזה זו קריאה לתמימות זו קריאה להתחמש כשהלילה נכנס יש סדק ביקום כשהלילה נכנס יש סדק ביקום כשהלילה נכנס זו קריאה לתמימות זו קריאה להתחמש אין לי כלום, אני מוכן לנהל משא ומתן סוטה כשאני צריך ללכת ישר האם עלי לגלגל או שאני צריך לשחק? דברו על זה שברח זו קריאה לתמימות זו קריאה להתחמש כשהלילה נכנס יש סדק ביקום כשהלילה נכנס יש סדק ביקום כשהלילה נכנס זו קריאה לתמימות זו קריאה להתחמש כשהלילה נכנס יש סדק ביקום כשהלילה נכנס יש סדק ביקום כשהלילה נכנס יש סדק ביקום כשהלילה נכנס זו קריאה לתמימות זו קריאה להתחמש קליפ הסרטון המקורי לייב מהלסינקי, פינלנד דעה אישית כמו עוד איזה סיקור שעשיתי כאן איפשהו בפורום, גם הפעם אני אתחיל באיך הכרתי את השיר! אז פתחתי את הספוטיפיי שלי, נכנסתי ל"מיקס רוק" של ספוטיפיי (תודה ספוטיפיי, גם אני אוהבת אותך) והתחלתי לשמוע באוזניות בפול ווליום ב... כיתה שלי נראה לי? כן בכיתה שלי. עבר שיר ועוד אחד ואז פתאום אני שומעת את זה וכזה "יא זה שיר נחמד", חצי דקה אחרי זה אני מוצאת את עצמי נלחמת על האוזניות שלי כדי לשמוע את השיר לפני שהוא ייגמר ויעבור לשיר אחר. היה נחמד לסקר את השיר, חוץ מהקטע שהאינטרנט בקושי מכיר אותו (אין על זה ויקיפדיה אפילו. הייתי צריכה לאסוף מידע מאתרים אקראיים, זה היה נורא.) עדיין היה נחמד לסקר. למה בחרתי לסקר את השיר? קודם כל אני בכללי אוהבת רוק (איזו הפתעה) ככה שאהבתי את המנגינה כבר ממבט ראשון? לא זה לא נשמע טוב, שמיעה ראשונה. כן שמיעה ראשונה. עכשיו כשהייתי צריכה לתרגם את המילים איפשהו שם למעלה לפני הקליפ אני אשכרה הסתכלתי על המילים והן נחמדות באנגלית, בעברית זה נורא (טיפ קטן ממני: אל תתרגמו מילים של שירים שאתם אוהבים, זה מוריד את האיכות כל כך הרבה). אז כן אני אוהבת את השיר והוא נחמד ממש וגם הלהקה הזו אז תשמעו את השיר ועם קצת מזל או הרבה תאהבו אותו. -------------------- טליה • היאת • ספוטיפיי ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 14 2022, 22:11 PM
|
||
![]() Anything for our moony. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
סיקור ממש נחמד! הדעה האישית והסיקור בכללי ממש מפורטים, כל הכבוד! מוסיפה תכף ללינקייה
-------------------- נעמי - 16! - היא/את ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |