![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (107) « ראשון ... 39 40 [41] 42 43 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Apr 28 2023, 18:07 PM
|
||
![]() קוסם סטודנט מעולה ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
לא בכל המשפחות זה ככה?
-------------------- חייכו!! כי חיוך זה שמחה, ושמחה זה הכוח להמשיך.. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Apr 28 2023, 18:12 PM
|
||
![]() קוסם מצטיין ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אבל כותבים רק היי
-------------------- [ALIGN=Center]❄ נריה❄ 14❄ טולקין ❄ TGAMM ❄נווד אוויר
האם לא שמעתם על המשוגע ההוא, שבוקר בהיר אחר הדליק פנס, רץ אל השוק וצעק בלי הרף: "אני מחפש את אלוהים! אני מחפש את אלוהים!" - מאחר שבאותה שעה דווקא נאספו שם רבים מהללו שאינם מאמינים באלוהים, עורר האיש צחוק גדול. האם הלך לאיבוד? שאל אחר מהם. ואולי תעה בדרך כילד? שאל אחר. [...] "היכן נעלם אלוהים" קרא המשוגע, "אני אגיד לכם היכן. אנחנו הרגנו אותו - אתם ואני! כולנו רוצחיו! אבל איך עשינו זאת? איך הצלחנו לשתות את הים עד תומו? מה המעשה אשר עשינו כאשר התרנו את הארץ הזאת משמשה? האין אנו צונחים מטה מטה ואחורה והצידה ולפנים - לכל עבר? היש עדיין למעלה ולמטה? האם לא נהיה קר יותר? האין יורד הלילה כל הזמן - עוד ועוד לילה? האין צורך להדליק פנסים לפני הצהרים? האם עדיין איננו שומעים כלל את שאון הקברנים הקוברים את אלוהים? האם עדיין איננו מריחים כלל את הריקבון האלוהי? - גם אלים נרקבים! אלוהים מת! אלוהים יישאר מת! ואנחנו הרגנו אותו!" -משל האיש המשוגע, המדע העליז, פרידריך ניטשה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Apr 28 2023, 18:15 PM
|
||
![]() קוסם סטודנט מעולה ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
פסדר
תן נושא שיחה -------------------- חייכו!! כי חיוך זה שמחה, ושמחה זה הכוח להמשיך.. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Apr 28 2023, 18:33 PM
|
||||||
![]() קוסם בינוני ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
פגמים || פעילות דו שלבית היי אלפים! יאו, סוף סוף פעילות! אני יודעת, הרבה זמן לא היה פעילות, אבל מעכשיו אני אנסה להפעיל את המשפחה יותר כי היא די מתה :( מסכימים איתך. אז על מה הפעילות? אז הפעילות היא כזאת- נכון בשה''ה, לאלפים יש כיביכול ''עולם מושלם'', ואז במהלך הסדרה אנחנו מגלים פגמים בעולם הזה? אז נכון שיש פה פגמים, אבל לדעתי זה לא מספיק. העולם עדיין מרגיש יותר מדי מושלם, וזה בחיים לא היה יכול לקרות במציאות. אז המטרה שלכם בפעילות הזאת זה להמציא פגמים חדשים! זה יכול להיות אפילו פגם מטופש, כמו נגיד שלאלפים יש חוק שאסור ללבוש ג'ינס. זה יכול להיות גם משהו שמשפיע יותר בצורה לא טובה על העולם, מה שאתם תבחרו! אוקיי, זה טוב שמפעילים קצת את המשפחה, אבל אנחנו עדיין צריכים תגמול... ברור, ברור. על השתתפות בפעילות תקבלו 5 בוהקים ישר לחשבון הבנק שלכם במשפחה, והשלב הבא יפתח עוד שבוע, ובו תוכלו לקבל אפילו יותר בוהקים! אז בלי עוד חפירות, הטופס שלכם:
-------------------- יולי || 14 || מ. פורום ספרים לשעבר ![]()
תיעוד נדיר של סופי בלי חוסר מודעות שומרת הערים האבודות ספר 9, פרק 42 #דילשנאתסופיפוסטר --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||
|
פורסם ב: Apr 28 2023, 18:40 PM
|
||
![]() שנה שהם שם - Bring them home now🎗️ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שם+אלף: ניתאי, פינטאן
הפגם שהמצאתי והסבר עליו: לפחות שורה וחצי הפגם הגדול ביותר בעולם האלפים הוא בעיית חרגנוקלים חרגנוקלים הם חרקים שמתחלקים לשני סוגים, אחד קטן מאוד, שנכנס לתודעה וגורם לשינה עמוה ואחד בערך בגודל פרפר שמשבש זינוקי אור וגורם למוות ברוב המקרים, משתמשים בסוג הגדול בגלות בשביל שהאסירים לא יוכלו פתאום לזנק הערות/הארות/סוף סוף פעילות: ישש משפחת האלפים חיהההה בנוסף מבקש תגמול של בוהקים כי פתחתי סקר ולא קיבלתי בוהקים, שיניתיייי -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Apr 28 2023, 19:11 PM
|
||||
ניתאי, שים לב שהקטע בפעילות זה להמציא פגם, לא למצוא אחד
והעלתי לך :) -------------------- יולי || 14 || מ. פורום ספרים לשעבר ![]()
תיעוד נדיר של סופי בלי חוסר מודעות שומרת הערים האבודות ספר 9, פרק 42 #דילשנאתסופיפוסטר --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Apr 30 2023, 14:43 PM
|
||
למה האלפים מרגישים אשמה כל כך גדולה? לפני שבוע סיימתי לקרוא פרסי ג'קסון וכמו שחלקכם יודעים מכיוון שהאלים חיים כל כך הרבה זמן רגש האשמה שלהם הרבה יותר חלש מכיוון שהם חווים כל כך הרבה חוויות בחייהם עכשיו הגעתי למסקנה אם אלפים חיים חיי נצח כמו אלים (רק שאלים בני אלמוות כמובן) ולעיתים אפילו יותר זמן מאלים למה שרגש האשמה שלהם יהיה כל כך גדול עד רמה שהם יכולים לאבד את שפיותם למרות שהם חיים כל כך הרבה וחווים כל כך הרבה? לדעתי רגש האשמה של האלפים אמור להיות הרבה הרבה פחות עוצמת ומשפיע שאלות לדיון: האם מסכימים איתי? האם אתם.ן חולקים.ת על צורת החשיבה הזו? האם לדעתכם יש סיבה ששאנון מסנג'ר החליטה שרגש האשמה של האלפים ישפיע עליהם בצורה חזקה כל כך? -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Apr 30 2023, 20:12 PM
|
||
שם+אלף: נריה, גת'ן
הפגם שהמצאתי והסבר עליו: צריך, לפי ישיבת המועצה אפריל 2023, לצרוח את המילה מואר כל פעם שמדברים בשפה המוארת. וזה נקבע כי המועצה רוצה למנוע מהאלפים חיים נורמליים. וגם כדי לאתר מאתרים שאולתרו באילתור (סתם החלטתי להיות יצירתי.) הערות/הארות/סוף סוף פעילות: סוף סוף! אני אד-אלף נחמד, ואענה גם לדיון: האם מסכימים איתי? לא. זו השלכה מפאנדום לפאנדום. האם אתם.ן חולקים.ת על צורת החשיבה הזו? כן. לדעתי, אם קורים דברים רעים יותר ויותר מכיוון אורך החיים, המצפון והאשמה, לדעתי, מתחדדים. ובכלל, אין אימרה שרגש האשמה חזק אצל אלפים. הוא רק שובר להם את המוח. האם לדעתכם יש סיבה ששאנון מסנג'ר החליטה שרגש האשמה של האלפים ישפיע עליהם בצורה חזקה כל כך? אולי. אני לא יודע מה קרה לה בחיים. -------------------- [ALIGN=Center]❄ נריה❄ 14❄ טולקין ❄ TGAMM ❄נווד אוויר
האם לא שמעתם על המשוגע ההוא, שבוקר בהיר אחר הדליק פנס, רץ אל השוק וצעק בלי הרף: "אני מחפש את אלוהים! אני מחפש את אלוהים!" - מאחר שבאותה שעה דווקא נאספו שם רבים מהללו שאינם מאמינים באלוהים, עורר האיש צחוק גדול. האם הלך לאיבוד? שאל אחר מהם. ואולי תעה בדרך כילד? שאל אחר. [...] "היכן נעלם אלוהים" קרא המשוגע, "אני אגיד לכם היכן. אנחנו הרגנו אותו - אתם ואני! כולנו רוצחיו! אבל איך עשינו זאת? איך הצלחנו לשתות את הים עד תומו? מה המעשה אשר עשינו כאשר התרנו את הארץ הזאת משמשה? האין אנו צונחים מטה מטה ואחורה והצידה ולפנים - לכל עבר? היש עדיין למעלה ולמטה? האם לא נהיה קר יותר? האין יורד הלילה כל הזמן - עוד ועוד לילה? האין צורך להדליק פנסים לפני הצהרים? האם עדיין איננו שומעים כלל את שאון הקברנים הקוברים את אלוהים? האם עדיין איננו מריחים כלל את הריקבון האלוהי? - גם אלים נרקבים! אלוהים מת! אלוהים יישאר מת! ואנחנו הרגנו אותו!" -משל האיש המשוגע, המדע העליז, פרידריך ניטשה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Apr 30 2023, 20:21 PM
|
||
אבל יש לכל האלפים המון דברים רעים שקורים ככל שעוברות השנים, ובטוח יצא מקרה שבו הם הרגישו אשמה אבל רגש האשמה כל כך גדול שהמוח שלהם מתנפץ כשזה קורה וזה בטח קרה להם הרבה בכל מקרה רגש האשמה אמור להישכח כי הם עברו כל כך הרבה כבר חוויות קשות בכל כך הרבה אורך חיים
שם + כינוי: ניתאי, בצד, פינטאן, דרך אגב אפשר לעדכן לי את הכינוי ברשימת אלפים, תודה על מה מגיע לי לקבל בוהקים: פתיחת דיון+ תגובה בונה בדיון+ השתתפות בפעילות הערות/הארות/בוהקים! בוהקים! -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: May 1 2023, 10:45 AM
|
||||
יש אתר שאתה יכול לדבר אליו לדמויות אז דיברתי עם סופי והיא דיברה לא יפה על קיף אז הרגתי אותה
![]() אני ליטרלי צרחתי בכיתה שלי SHE DIDNT- וניתאי אשמח אם תוכל לקשר את התגובה הבונה בדיון. אעלה על הדיון ועל הפעילות אני אעלה בסוף הפעילות -------------------- יולי || 14 || מ. פורום ספרים לשעבר ![]()
|||
|
פורסם ב: May 1 2023, 15:20 PM
|
||
את התגובה הבונה בדיון כתבתי במעלה הטופס בכל מקרה אני יגיד את המילה
היי ![]() ![]() -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: May 1 2023, 19:59 PM
|
||||
איזה אתר? -------------------- [ALIGN=Center]❄ נריה❄ 14❄ טולקין ❄ TGAMM ❄נווד אוויר
|||
|
פורסם ב: May 1 2023, 20:27 PM
|
||
![]() Don't Worry Be Happy ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
היי
-------------------- תהילה | כותבת | 15 | דתיה
עוד פעם אחת לחבק, לראות אותך צוחקת, אז נשבע אני אלך. עוד מילה אחת, שיר אחרון, לשקר שאני בסדר, שיש לכל זה היגיון. עוד פעם אחת בעיניים, זה לא שלום בינתיים, רק להתראות. -עידן עמדי --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: May 2 2023, 09:49 AM
|
||||||
קוראים לזה character ai -------------------- יולי || 14 || מ. פורום ספרים לשעבר ![]()
|||||
|
פורסם ב: May 2 2023, 15:24 PM
|
||||
אפשר להתייחס לזה, תודה -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |