![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
פורסם ב: Oct 20 2022, 16:32 PM
|
||
![]() Don't Worry Be Happy ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
איך הזמן עצר
שניה ועוד שניה איך הזמן עצר דקה ועוד דקה אני עדיין ילדה ומתי יגיע הרגע העולם יתהפך כולם ידהמו ויגידו היא כבר לא ילדה אישה קטנה אישה קטנה ואני כבר גדולה אני כבר גדולה סופרת ת'שעות סופרת ת'ימים נו כבר עברו כמה חודשים עברו כמה חודשים וכבר גדלתי כבר גדלתי ומתי... אני גדולה מהחיים אמא נושקת מכסה בשמיכה ויוצאת מהחדר הכוכבים זורחים אני מוציאה ת'גיטרה ופשוט שרה אני כבר גדולה -------------------- תהילה | כותבת | 15 | דתיה
עוד פעם אחת לחבק, לראות אותך צוחקת, אז נשבע אני אלך. עוד מילה אחת, שיר אחרון, לשקר שאני בסדר, שיש לכל זה היגיון. עוד פעם אחת בעיניים, זה לא שלום בינתיים, רק להתראות. -עידן עמדי --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 20 2022, 19:11 PM
|
||
![]() i think i know... O, no, i do not ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אוקיי, למען האמת - השיר הזה הוא, לפי דעתי, הכי פחות מרגש שלך בינתיים. בשירים האחרים הורגשה ההשקעה, הורגשה המוזה שנחתה עלייך, אבל כאן, סליחה שככה אני מתבטא, זה נראה כמו משהו חסר השקעה. לי זה רק נראה ככה, אולי השקעת בזה הרבה - אבל כל החזרות על המילים מרגישות כאילו אין בזה משמעות וזה דל. ניחא חזרה אחת, גג שתיים - אבל שלוש זה מרגיש, לי לפחות, מזולזל.
עוד דבר שקצת הפריע לי זה הגיטרה שהיא הוציאה פתאום משומקום. כאילו, אין אפילו מילה אחת בשיר שמתייחסת לגיטרה. זה מוציא מאיזון. טוב, אני מאמין שיש כאן יותר הערות מתקנות מהערות ''מחייכות'', אבל תדעי שאת יכולה להשתפר, וראינו את הכתיבה המעולה שלך בשירים קודמים! -------------------- נתנאל - 14 - הוא/אתה - טניס שולחן - הפלאש - Hazbin Hotel ![]() :Alastor once said ''!tasty'' ''excuse me? I am in the middle of breakfast'' ''!thanks for another forgetable experience'' ''!well, that was a productive meeting'' ''!yes indeedy'' ''!I love seeing wastefull souls struggle to accomplish somthing meaningful and fail spactaculary'' ''...this face was made for radio'' ''...Ah, you are the one who ruind my coat! I definitly remember you now'' --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 20 2022, 20:46 PM
|
||
![]() Don't Worry Be Happy ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
וואוו איזה תגובה בונה!
ת'אמת שפשוט בזמן האחרון אני מרגישה שהזמן עוצר ולא עובר. כאילו שאני מביטה בשעון כל זמן שמריגש לי 5 דקות וערה רק דקה. אז אני חושבת שניסיתי להתכוון לזה אבל כנראה לא הצלחתי אמממ תודה חחחח וגם תודה על כל התגובות שבשירים האחרים! -------------------- תהילה | כותבת | 15 | דתיה
עוד פעם אחת לחבק, לראות אותך צוחקת, אז נשבע אני אלך. עוד מילה אחת, שיר אחרון, לשקר שאני בסדר, שיש לכל זה היגיון. עוד פעם אחת בעיניים, זה לא שלום בינתיים, רק להתראות. -עידן עמדי --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |