![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
פורסם ב: Oct 30 2022, 21:21 PM
|
||
![]() קוסם מתקדם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() אוליביה רודריגו || סיקור זמרת שם מלא של הזמרת: אוליביה איזבל רודריגו (באנגלית: Olivia Isabel Rodrigo9) תאריך לידה: 20 בפברואר 2003 (בת 19) מקום הלידה: טמקולה, קליפורניה ז'אנר: פופ (רודריגו ציינה את הזמרות טיילור סוויפט ולורד כהשפעות מוזיקליות.) שנות הפעילות: 2015 - הווה (7 שנים) חברת התקליטים: אינטרסקופ / גפן כלי נגינה: פסנתר / גיטרה מידע כללי אוליביה החלה לעסוק במשחק כשהשתתפה בהפקות בית הספר כשהייתה תלמידה בבית ספר יסודי. אוליביה הופיעה לראשונה בפרסומת של Old Navy. בשנת 2015, היא גילמה את התפקיד הראשי של גרייס תומאס בסרט "An American Girl: Grace Stirs Up Success". בשנת 2016 לוהקה אוליביה לתפקיד פייג' אולברה בסדרת הילדים "ביזארדבארק". בפברואר 2019 לוהקה לתפקיד הראשי של ניני סלזר-רוברטס בסדרה "היי סקול מיוזיקל: המחזמר: הסדרה". פרסים פרס המוזיקה האמריקאית לאמן החדש של השנה (2021) פרס גראמי לאלבום הפופ הווקאלי הטוב ביותר (2022) פרס גראמי לביצוע סולו הפופ הטוב ביותר (2022) פרס גראמי לתגלית השנה (2022) פרס המוזיקה של MTV אירופה למופע הפוש הטוב ביותר (2021) פרס הווידאו קליפים של MTV לשיר השנה (2021) פרס הווידאו קליפים של MTV לאמן החדש הטוב ביותר (2021) MTV Video Music Award for Push Performance of the Year (2021) Brit Award for International Song (2022) Billboard Music Award for Top Radio Songs Artist (2022) פרס המוזיקה של בילבורד לאמן החדש המוביל (2022) פרס המוזיקה של בילבורד לאלבום הבילבורד 200 המוביל (2022) פרס המוזיקה של בילבורד לזמרת המובילה (2022) פרס המוזיקה של בילבורד לאמן הסטרימינג המוביל (2022) פרס המוזיקה של בילבורד לאמן ההוט 100 המוביל (2022) אלבומים וסינגלים: All I Want happier jealousy, jealousy favorite crime enough for you 1step forward, 3 steps back hope ur ok דעה אישית אז אני ממש ממש אוהבת את אוליביה רודריגו! היא הזמרת האהובה עליי. השיר הראשון שלה שהכרתי היה ''Good 4 u'', וכבר אז ממש אהבתי אותה! הקול שלה מאוד יפה וצלול, והיא גם מנגנת ממש יפה. תמיד כשההורים שלי נותנים לי לשים מוזיקה בנסיעות אני שמה את השירים שלה, ועכשיו גם הם אוהבים אותה! אחד הדברים שאני אוהבת בשירים שלה הוא שכל שיר ממש שונה משיר אחר. אחד קצבי, אחד רגוע, אחד גם וגם... בקיצור, אני ממש אוהבת אותה. -------------------- גל ✨ אוליביהרודריגו ✨ נצנצים ✨ פלא ✨ 3>>> ![]() TodAy Is liFE, TomrROw wILL neVEr cOmE --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Nov 1 2022, 01:46 AM
|
||
![]() Anything for our moony. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
הסיקור ממש נחמד, אבל שימי לב שהזמרת הזאת כבר סוקרה. להבא לפני שאת פותחת סיקור כדאי לבדוק בלינקייה, ואם את עדיין רוצה את מוזמנת לחדש את הסיקור (כלומר להוסיף לו עוד מידע) ולשלוח לי לאישור.
ננעל -------------------- נעמי - 16! - היא/את ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |