![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
פורסם ב: Oct 30 2022, 22:46 PM
|
||
![]() Memento mori ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
לא כתבתי הרבה זמן. אז... תהנו ![]() לא מבוטא ------------------------- חרסינה||נטע 80 מילים בובות חרסינה הן מקסימות. התנהגותן מעוררת מופת, מלאכיות בלבוש נסיכותי. זה מה שהן, מלאכיות ונסיכות. לבובות חרסינה אין שאיפות, כל חייהן הן על מדף הראווה. בובות חרסינה יותר טובות מכולם. הם יגרמו לך להרגיש פגום ויחייכו אליך את חיוכן האדיב ואז אולי תרגיש כמו האדם המאושר בעולם. עולמן של בובות חרסינה מתבסס על שלושה דברים: 1 אין להן פגמים 2 כולם אוהבים אותן 3 הן יפהפיות. אם אחד מהדברים מתערער, הן מתחילות להיסדק ואף אחד לא אוהב בובת חרסינה שבורה. ת''ב? -------------------- I am Sam Sam-I-am ![]() Green eggs and ham forever ![]() תלחצו, בני תמותה, תלחצו. נטעעע אני אוהב אותך את מקסימונת ואת קרואלה אז בכלל תמישיכי להיות מקסימה ולכתוב מהמם בססש ולהתקיים פשוט לאב יו 3> --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 31 2022, 11:19 AM
|
||||||||||
![]() i think i know... O, no, i do not ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אוקיי, נטע, זה יצא מעולה יחסית לכתיבה ראשונה. נכון, רואים שזאת כתיבה ראשונה, אבל עדיין - זה יצא מעולה.
א. אני לא בטוח שנסיכותי זו מילה, אבל יכול להיות שכן. ב. גם אם היא כן, אני חושב שיהיה הרבה יותר טוב אם תחליפי את זה ''נסיכות'' או ''שלבושות כנסיכות'', כי אלו מילים יותר מוכרות, ואם נסיכותי זו מילה, אני חושב שהיא ממש לא מוכרת 😅
*הן
לא, יודע, משהו כאן מרגיש... חסר. לי לפחות זה מרגיש כאילו כתבת משפט, ורק אחרי שני משפטים נזכרת שזה צריך להיות חרוז ופשוט שלפת אחד ארוך ולא קשור. וגם הניגוד בין שני המשפטים האמצעים מפריע לי. רגע אחד הן גורמות לך להרגיש פגום ואז הן מחייכות אליך חיוך? אני חושב שאני יודע למה התכוונת אבל זה עדיין מרגיש מנוגד מידי, כמו שני צוקים בלי גשר לחבר ביניהם.
*בכי בכי קול יבבה* אז נטע, תמשיכי לכתוב! -------------------- נתנאל - 14 - הוא/אתה - טניס שולחן - הפלאש - Hazbin Hotel ![]() :Alastor once said ''!tasty'' ''excuse me? I am in the middle of breakfast'' ''!thanks for another forgetable experience'' ''!well, that was a productive meeting'' ''!yes indeedy'' ''!I love seeing wastefull souls struggle to accomplish somthing meaningful and fail spactaculary'' ''...this face was made for radio'' ''...Ah, you are the one who ruind my coat! I definitly remember you now'' --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||
|
![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |