![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
פורסם ב: Nov 1 2022, 16:11 PM
|
||
![]() אני אוהב את יעל ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
סיקור אומן || ג'וליה ג'יזלה ![]() שם האומנית: ג'וליה ג'יזלה [JULIA GISELLA] סוג האמנות שלה: ציירת וגרפיקאית שנות חייה: 21 מוצא: גרמניה, בריטניה מיצירותיה: ![]() ![]() ![]() ![]() ביוגרפיה: נולדה ב-27 בנובמבר 2001, גילה של ג'וליה ג'יזלה הוא 20 נכון לשנת 2022. היא נולדה וגדלה במשפחה נוצרית מסודרת מגרמניה, בריטניה. היא אנגלית לפי לאום ויש לה אמונתה בדת הנוצרית. היא השלימה את לימודיה המוקדמים בבית ספר תיכון מקומי בבריטניה. לאחר מכן, היא נרשמה בעצמה לאוניברסיטה פרטית מקומית בגרמניה, משם סיימה את לימודיה. מאז ילדותה, היא מאוד נלהבת מציור, ציור וזוהר, ותמיד היה לה רצון להפוך לכוכבת פופולרית. לשם כך היא החלה את הקריירה המקוונת שלה בגיל צעיר. חוות דעת: אוקיי. אז דבר ראשון, אני הכרתי אותה רק לפני שנה בערך. בהתחלה כזה סתם רפרפתי אבל לאט לאט "התאהבתי" בה יותר ויותר ונרשמתי לערוץ יוטיוב שלה והתחלתי ממש להסתכל על כל סרטון בשורטס שהיא מוציאה. אהבתי את זה שהיא ממש מוכשרת, אבל לא מזכירה את זה יותר מדי ולוקחת את זה כמובן מאליו. הכול אצלה קליל כזה, היא לא מפחדת לקרוע ציורים שלה או להשקיע שעות על גרפיקה מטומטמת שהופכת את פוטין לבת או אנאערף. אני אוהבת את הסגנון ציור שלה, שפחות מופשט ויותר ריאליסטי. היא משלבת טושים, צבעי עיפרון, צבעי שמן וצבעי מים- והכל מקצועי ופשוט כל כך ריאליסטי - ועם זאת לא מציאותי. אני הייתי מתה לצייר כמוה. היא עושה סרטונים לא רק שלה מציירת, אלא עם כול מיני אתגרים מעניינים, כמו באטל ציור עם בן הזוג שלה, או ציור כשהאור בחדר אדום. קיצר תאהבו אותה תמונה: ![]() אחר: היוטיוב של ג'וליה ג'יזלה האינסטגרם של ג'וליה ג'יזלה הטיקטוק של ג'וליה ג'יזלה הטוויטר של ג'וליה ג'יזלה --------------------
I’m half white Other half Also white my name is not Yael but ok he/them Taylor Swift | Math | Tubbo | idk ![]() סוֹ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Nov 1 2022, 18:07 PM
|
||||
![]() קוסם מתקדם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
סיקור מהמם! גם אני מכירה אותה ומתה עליה
גם אני סגנון הציור שלה באמת ריאליסטי כזה, ואני ממש אוהבת את הסרטונים שלה שהיא קורעת ציורים ואת עושה להם חצי אחר... אבל לא ידעתי שקוראים לה ג'וליה ג'יזלה! קיצר אין לי הערות... -------------------- גל ✨ אוליביהרודריגו ✨ נצנצים ✨ פלא ✨ 3>>> ![]() TodAy Is liFE, TomrROw wILL neVEr cOmE --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Nov 3 2022, 16:23 PM
|
||
![]() קוסם בינוני ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
וואו איך חא חשבתי על לעשות סיקור שלה! זה גאוני! אז דבר ראשון אני מתה עליה ומנסה לפעמים לצייר כמוה
-------------------- ▪️billie ▪️ she/her ▪ Billie eilish ▪ marvel ▪️ Liv & Maddie Red Hot Chili Peppers ▪ Rick Riordan <div align=\"Center\">מ"ת מדהים עם יולי </div> ![]() ![]() ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Nov 3 2022, 22:45 PM
|
||
![]() קוסם מצטיין ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
סיקור מגניב.
אני ממליץ לך להגדיל טיפה את התמונות של היצירות שלה כי לא רואים על הרבה... אבל מלבד זה סיקור ממש נחמד. -------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Nov 4 2022, 01:46 AM
|
||
![]() קוסם מתקדם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אחלה סיקור, כן הייתי שמחה אם היית מפרטת יותר על הביוגרפיה שלה וספציפית להתמקד ביצירות שלה, גם לדעת באיזה סגנון ציור היא מציירת יכל להוסיף.
נוסף ללינקייה ^^ -------------------- טליה • היאת • ספוטיפיי ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |