![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (2) 1 [2] קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Nov 25 2022, 00:35 AM
|
||
![]() מוגל |
"מה היה מה?" עניתי לליהי. מקודם היא אמרה שאני מדמיינת עכשיו אני אחזיר לה! "את מדמיינת דברים מסכנה שלי? הוזה, את בטוח חולה" הוספתי בציניות והנחתי את ידי על מצחה כדי לבדוק לה חום.
-------------------- ---------------------------------------
רק אומרתת לונה מג'נונה THE BEST! ------------------------------------------- פריצהההההההההההההההההה!! אין לי מה לרשום לך פה אז המשך חיים טובים יש לך מזל שאת חברה שלי. באמת זכותת!! ביייייייייייייייי!! !@#$%^&*)( זה סתם כדי שיהיה רשום הרבה דברים!@@#$%^&*)([SIZE=7][COLOR=green][COLOR=purple][SIZE=14][B] --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Nov 26 2022, 21:03 PM
|
||
![]() קוסם מתחיל ![]() ![]() ![]() ![]() |
הזזתי את הראש כדי להתחמק מהיד שלה. "חחחח" גיחכתי, "אבל באמת, מה זה היה?"
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Nov 26 2022, 22:41 PM
|
||
![]() מוגל |
"לא יודעת מה את רוצה ממנייי" התחמקתי מהשאלה. למרות שחשדתי במשהו מהמתרחש במעיין.
-------------------- ---------------------------------------
רק אומרתת לונה מג'נונה THE BEST! ------------------------------------------- פריצהההההההההההההההההה!! אין לי מה לרשום לך פה אז המשך חיים טובים יש לך מזל שאת חברה שלי. באמת זכותת!! ביייייייייייייייי!! !@#$%^&*)( זה סתם כדי שיהיה רשום הרבה דברים!@@#$%^&*)([SIZE=7][COLOR=green][COLOR=purple][SIZE=14][B] --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Feb 10 2023, 15:39 PM
|
||
![]() קוסם מתחיל ![]() ![]() ![]() ![]() |
"נווו עכשיו רציני, הדבר המוזר הזה שהיה שם?" שאלתי אותה בתקווה שגם היא ראתה את זה ואני לא הוזה.
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |