![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
פורסם ב: Nov 15 2022, 23:07 PM
|
||
![]() חברים הם כמו דיסקים... הטובים תמיד שרוטים ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Another Love || סיקור שיר ![]() שם השיר: Another Love / אהבה אחרת מבצע השיר: Tom Odell / טום אודל לקוח מהאלבום: Long Way Down / דרך ארוכה למטה שנת יציאה: 15/10/2012 ז'אנר: אינדי פופ, Pop כותב השיר: Tom Odell / טום אודל אורך השיר: 4:04 רקע השיר: Another Love, הוא שיר של הזמר והיוצר האנגלי טום אודל. השיר היה במצעדים רבים והתמודד על פרסים. בשנת 2013, הגיע השיר למקום ה-10 במצעד הסינגלים הבריטי, השיר הראשון של טום אודל שהגיע לעשר המובילים במצעד. בשנת 2022, לאחר פרסומו הרב בטיקטוק, השיר הופיע מחדש במצעדים ואף צבר מיליארד שידורים בספוטיפיי. השיר גם היה מועמד לפרסים "פרס מוזיקת העולם לשיר הכי טוב בעולם" ול-"פרס מוזיקת העולם לקליפ הטוב ביותר בעולם". מילים: I wanna take you somewhere so you know I care But it's so cold and I don't know where I brought you daffodils on a pretty string But they won't flower like they did last spring And I wanna kiss you, make you feel alright I'm just so tired to share my nights I wanna cry and I wanna love But all my tears have been used up On another love, another love All my tears have been used up On another love, another love All my tears have been used up On another love, another love All my tears have been used up, up And if somebody hurts you, I wanna fight But my hands been broken one too many times So I'll use my voice, I'll be so fucking rude Words they always win, but I know I'll lose And I'd sing a song, that'd be just ours But I sang 'em all to another heart And I wanna cry, I wanna learn to love But all my tears have been used up On another love, another love All my tears have been used up On another love, another love All my tears have been used up On another love, another love All my tears have been used up, up Oh, need a love, now My heart is thinking of I wanna sing a song, that'd be just ours But I sang 'em all to another heart And I wanna cry, I wanna fall in love But all my tears have been used up On another love, another love All my tears have been used up On another love, another love All my tears have been used up On another love, another love All my tears have been used up, up קליפ: הרשמי עם המילים של השיר חוות דעת אישית: מהרגע ששמעתי את השיר הזה בפעם הראשונה, כשאח שלי הכיר לי אותו, פשוט לא יכולתי להפסיק לשמוע אותו. השיר כל כך מדהים - המנגינה, המילים והקול של הזמר. אחד השירים האהובים עליי והכי כיף לשמוע אותו בנסיעות בלילה. אפשר לשמוע אותו בספוטיפיי, ביוטיוב מיוזיק, באפל מיוזיק ובעוד כמה מקומות (וגם מומלץ). הקליפ גם חביב אבל פחות התחברתי. בכללי האלבום Long Way Down מעולה אבל אובייסלי שהשיר הזה לוקח את כל השאר. בקיצור: אם עדיין לא שמעתם את השיר, רוצו לשמוע אותו כי חבל לכם על הזמן. גיפים מהקליפ: ![]() ![]() ![]() ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Nov 16 2022, 17:24 PM
|
||
![]() Morning-Today's forecast calls for blue skies ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אין לי הרבה מה להגיד חוץ ממה שאמרתי לך בפרטי, עדיין ממליצה להוסיף קצת בדעה האישית אבל זה סבבה גם ככה.
מיד מוסיפה ללינקייה :) אה ומזכירה שאתה יכול לקשר את הסיקור בכוכב הבא! הודעה זו נערכה ע"י karma is my boyfriend ב Nov 18 2022, 15:21 PM -------------------- אן 🍦 לשעבר 🍦 מוזיקה 🍦 גלידה "?Did you mean what you said, or did you just say it because the world was ending" Mr. Blue Sky please tell us why You had to hide away for so long ?Where did we go wrong --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Nov 17 2022, 15:03 PM
|
||
![]() קוסם מצטיין ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
הסיקור ממש נחמד, והשיר מעולה.
הסיקור טיפה לא מפורט, והיה שווה אולי טיפה להאריך אותו לטעמי, אולי להוסיף כמה עובדות מעניינות או משהו אחר... אני לא יודע... בכל מקרה, התחברתי לשיר, קצת פחות לקליפ. הכרת לי שיר חדש:) יכול להיות שבאמת לא היה צריך ממש להאריך, כי השיר טוב בפני עצמו, ולהוסיף עוד עובדות יכול אולי סתם להרוס אותו... קשה לומר. בכל מקרה אחלה סיקור:) -------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Nov 20 2022, 17:03 PM
|
||
![]() "אילו פינו מלא שירה כים.. " ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ואוו.
סיקור שפשוט כיף לקרוא. העיצוב מהמם ומאד מזמין, קראתי את הסיקור הזה לפני יומיים והייתי בטוחה שכתבתי תגובה מסתבר שלא אז הנה- הרקע ממש מפורט ונותן הרבה מידע על השיר. כן הייתי נותנת מידע שכולל דברים על עשיית השיר עצמו ולא על מועמדויות אבל זה לא מאד משנה הדעה האישית מעולה! שאפו ענק. -------------------- בעזרת ה' יתברך
אביה • 14 • דוסהה • פרשתי:) אחים יקרים שלי, אין עליכם. באמת שאין עליכם. אתם העם הכי מדהים שיש!! אתם הכי טובים שיש!!! תמשיכו להיות ביחד, לב אחד, בלי מחלוקות וויכוחים. רק תרבו אהבת חינם אחד לשני. וזכרו תמיד, שיש לנו את אבינו שבשמיים.. "הכל בול. שום דבר לא סתם!" (עודד אברג'ל הי''ד שנרצח ברעים) --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |