![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
פורסם ב: Nov 20 2022, 15:20 PM
|
||
![]() Morning-Today's forecast calls for blue skies ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Boyfriend ![]() מבצעת השיר: דאב קמרון שנת יציאה: 2022 ז'אנר: פופ כתיבה: דאב קמרון, דילייסי, סקיילר סטונסטריט, אוון בלייר אורך: 2:33 רקע Boyfriend הוא הסינגל הראשון מתוך אלבום הבכורה של דאב קמרון. לפני יציאתו הזמרת פרסמה סרטון שהכיל קטע מהשיר בטיקטוק, שזכה ליותר מ-5 מיליון לייקים והפך לאחד מהסרטונים הוויראליים ביותר כשפורסם. בעקבות זאת, אף שהשיר לא היה אמור לצאת עדיין דאב קמרון הודיעה באינסטגרם שלה שהוא יצא בתאריך ה-11 בפברואר 2022. בשיר הזמרת אומרת שהיא תהיה "בן זוג" יותר טוב מבן הזוג הנוכחי של האישה שהיא אוהבת, ושאולי מה שהיא באמת צריכה זאת בת זוג. ב-2020 דאב קמרון יצאה מהארון כביסקסואלית, ולפי דבריה בכתיבת השיר היא הרגישה שמצאה את קולה ואת עצמה. מילים I can't believe we're finally alone I can't believe I almost went home What are the chances? Everyone's dancing And he's not with you (Hmm, hmm, hmm, hmm) The universe must have divined this What am I gonna do? Not grab your wrist? I could be a better boyfriend than him I could do the shit that he never did Up all night, I won't quit Thinking I'm gonna steal you from him I could be such a gentleman Plus, all my clothes would fit I could be a better boyfriend I don't need to tell you twice All the ways hе can't suffice If I could give you some advicе I would leave with me tonight The universe must have divined this (Mmm, mmm) Ladies first, baby, I insist I could be a better boyfriend than him I could do the shit that he never did Up all night, I won't quit Thinking I'm gonna steal you from him I could be such a gentleman Plus, all my clothes would fit I could be a better boyfriend than him I could be a better boyfriend I never would have left you alone Here on your own, glued to your phone Never would have left you alone For someone else to take you home I could be a better boyfriend than him I could do the shit that he never did Up all night, I won't quit I'm gonna steal you from him I could be such a gentleman Plus, you know my clothes would fit I could be a better boyfriend than him I could do the shit that he never did Up all night, I won't quit Thinking I'm gonna steal you from him I could be such a gentleman Plus, all my clothes would fit קליפ הקליפ הרשמי גרסת האודיו הרשמית הופעה משולבת של השיר עם השיר Breakfast בטקס פרסי ה-VMA שאני ממש אהבתי: חוות דעת אישית וואו וואו. זה שיר מדהים כל כך. לפני כמה ימים היה לי שבוע מבאס שהייתי ממש עצובה ומדוכדכת, ובוקר אחד שמעתי את בויפרנד בדרך לבצפר וזה גרם לי להרגיש הרבה יותר טוב. זה שיר מעצים בטירוף ולשמוע אותו זאת דרך מצוינת להוציא תסכול ועצב, כי למרות שהוא מדבר ספציפית על קהילת הלהט"ב והעצמה נשית אני חושבת שכמעט כל אחד יכול להתחבר אליו. בהרגשה שלי, מוזיקה זו מין שפה, וכמו שכל אחד יבין שחיוך אומר שמחה יש שירים שכל אחד יתחבר אליהם, בין אם זה בצורה שהם מרגשים עד דמעות או משמחים. כשהיו לי את הכמה ימים המתסכלים לא רציתי לשמוע שירים שיגרמו לי לבכות, ואני ממש שמחה שמצאתי את בויפרנד ובכללי את דאב קמרון כי זה ממש עזר לי בצורה שלא ציפיתי לה. עוד משהו שאהבתי בשיר זה שהוא קצת דרמטי כזה בהתחלה עם הסאונד שישר התקשר לי למכשפות, אני יודעת שיש לדאב קמרון קטע עם אווירה מפחידה והאלווין אז תהיתי אם זה בכוונה. -------------------- אן 🍦 לשעבר 🍦 מוזיקה 🍦 גלידה "?Did you mean what you said, or did you just say it because the world was ending" Mr. Blue Sky please tell us why You had to hide away for so long ?Where did we go wrong --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Nov 27 2022, 18:36 PM
|
||
![]() קוסם מתקדם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
זה לא יפה לסקר שירים שאני נורא רוצה לסקר!!!!!!
זה שיר מדהים לסיקור מעולה כל הכבוד -------------------- מאיוש הונסטלי אני לא יודעת מה לכתוב פה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Nov 27 2022, 18:43 PM
|
||
![]() Morning-Today's forecast calls for blue skies ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
תודה!!! מה את יכולה לסקר את ברקפסט ואת באד איידיאה שעוד לא סוקרו רמיזה רמיזה
-------------------- אן 🍦 לשעבר 🍦 מוזיקה 🍦 גלידה "?Did you mean what you said, or did you just say it because the world was ending" Mr. Blue Sky please tell us why You had to hide away for so long ?Where did we go wrong --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Nov 27 2022, 18:52 PM
|
||
![]() קוסם מצטיין ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
הסיקור מעוצב יפה ומפורט, והשיר מאוד נחמד.
אני לא עף על הקול של הזמרת, אבל השיר, כאמור, מאוד נחמד. לא הכרתי אותו וחידשת לי:) אולי היה אפשר להוסיף תמונות, או גיפים, או ציטוטים מתוך השיר, או משהו לסעיף ”אחר”, אבל הסיקור מאוד מעניין גם ככה. כרגיל חוות הדעת שלך הייתה מפורטת ומעניינת, וגם הרקע היה מעניין. סיקור מצוין! -------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Nov 28 2022, 16:13 PM
|
||
סיקור יפה!
אני לא מכירה את השיר אבל דאב קמרון היא מושלמת ואני מנחשת שגם השיר הזה מהמם:) סיקור ממש מושקע!!! תמשיכי לעשות סיקורים -------------------- גל ✨ אוליביהרודריגו ✨ נצנצים ✨ פלא ✨ 3>>> ![]() TodAy Is liFE, TomrROw wILL neVEr cOmE --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 1 2022, 14:36 PM
|
||
זה השיר הכי מושמע אצלי השנה באפל מיוזיק! (:
תודה על הסיקור, שמחתי לשמוע כמה פרטים נוספים על השיר שלא ידעתי -------------------- טום · הנהלת האתר · אחראי שנה״ל ואליפות הבתים · חוזר למקורות ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |