![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (2) 1 [2] קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Jan 3 2023, 20:55 PM
|
||
![]() קוסם מתקדם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
וואו
באמת שאין לי כמעט מה להגיד זה פשוט מדהים. באמת אבל. מה שכן, קצת קשה לי עם ההפכפכות של אדם. שרגע אחד הוא לא מוכן לדבר ורגע אחרי זה מבקש להיפגש איתו. אבל חוץ מזה באמת שזה מדהים. האיור מטורף, והכתיבה נהדרת. -------------------- ליאו ✨ פעם היו פה שירים ✨ חתודרקון ✨ פיתה עם חומוס
הנני הדוד בולד לא פרשתי, אני בהפסקה נצחית עם גיחות מדי פעם. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 25 2023, 23:57 PM
|
||
![]() .You can't KILL me. There'll be paperwork ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ליאו תודה על התב :> נמקווה שהפרק הזה יבהיר קצת את התהייה שלך.
כן אני יודע שהאיכות יותר ממזעזעת סתמו. אם מישהו רוצה לערוך את הדבר הזה אז ![]() [B] פרק ג ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() -------------------- “You want to change the world, Shallan. That’s well and good. But be careful. The world predates you. She has seniority.” ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 26 2023, 08:29 AM
|
||
![]() קוסם מתקדם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
וואי
האיורים של הבלונדיני מדהימיםםםםם קצת איבדתי את העלילה אני אנסה לקרוא את כל זה מחדש מדהים מדהים עריכה: קראתי מחדשששש עלילה מדהימה -------------------- מאיוש הונסטלי אני לא יודעת מה לכתוב פה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Feb 8 2023, 19:29 PM
|
||
![]() .You can't KILL me. There'll be paperwork ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
פרק בונוס!!!
מה זה הדבר הזה? הפצצה של ציורים של הדויות! קודם כל תגידו היי לכריכה הלא רשמית של הסיפור הזה: ![]() ![]() רגע, מי אלה? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ואהוב עליי עד כה: ![]() -------------------- “You want to change the world, Shallan. That’s well and good. But be careful. The world predates you. She has seniority.” ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Mar 18 2023, 22:06 PM
|
||
![]() עשב עישנתי עם נורית ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
הקפצה!
-------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Mar 18 2023, 22:16 PM
|
||
תודה לשיר שביטא לי את זה :)
פרק ד: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() -------------------- “You want to change the world, Shallan. That’s well and good. But be careful. The world predates you. She has seniority.” ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Apr 7 2023, 14:20 PM
|
||
![]() Pro Hero Deku ![]() ![]() ![]() ![]() |
הלפ זה מדהים
אתה מצייר ככ יפה אני אוהב שבבועות טקסט הכתב ידני הסגנון ציור שלך ככ מקסים בעמוד 2 הציור האחרון הוא ממש יפה פשוט משהו לא מסתדר לי בתנוחה שלו. הוא נראה טיפה נוטה על הצד? וגם הגב שלו יותר מידי שפוף לדעתי. התנוחה טיפה לא הגיונית. אני חושב אבל חוץ מזה הכל מקסים לדעתי זה ככ יפה. אני רוצה לדעת לצייר כמוך זה מדהים -------------------- I am deku who does the maximum my name is not Mido but ok he \ him Izuku Midoriya | Lotor | Tamaki Amajiki | Hisoka | Chrollo | Epic the muzical | Soka | Drossel | Azula | Sbastian ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Apr 22 2023, 14:10 PM
|
||
UGHH
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() -------------------- “You want to change the world, Shallan. That’s well and good. But be careful. The world predates you. She has seniority.” ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: May 11 2023, 23:20 PM
|
||
![]() Anything for our moony. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
*הקפצה בשביל ריין שתכף תיערך למשהו לא ספאם אל תצעקו עליי*
-------------------- נעמי - 16! - היא/את ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: May 11 2023, 23:22 PM
|
||
![]() פרשנית לענייני החיים של ורד ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
הקפצוש
-------------------- שקד ✧ אחראית פעילויות ופרויקטים ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: May 11 2023, 23:28 PM
|
||
פרק לפני האחרון!!!
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() -------------------- “You want to change the world, Shallan. That’s well and good. But be careful. The world predates you. She has seniority.” ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: May 14 2023, 08:39 AM
|
||
![]() Pro Hero Deku ![]() ![]() ![]() ![]() |
זה
פשוט ככ יפה????? דיי אני מת על הסגנון ציור שלך הוא פשוט מדהים דיי אני פשוט ככ אוהב את זה אהבתי ממש את ההתחלה עם הרגליים הזאת פשוט ככ ככ יפה אני אוהב את זה! תמשיך תמשיך -------------------- I am deku who does the maximum my name is not Mido but ok he \ him Izuku Midoriya | Lotor | Tamaki Amajiki | Hisoka | Chrollo | Epic the muzical | Soka | Drossel | Azula | Sbastian ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: May 15 2023, 16:30 PM
|
||
![]() קוסם מצטיין ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
זה פשוט מהמם ומדהים איך שאתה מצייר בחיים לא הייתי מצליחה
-------------------- בע"ה
מיכלי ~ 13 ~ ארץ ישראל ~ עבדו את ה' בשמחה ~ פרשתי:) "קדושה אני מבקש- תנו לי קדושת ארץ ישראל תנו לי קדושת אהבת ישראל תנו לי קדושת עם ישראל" ~הרב נריה זצ"ל~ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |