![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
פורסם ב: Nov 28 2022, 14:51 PM
|
||
![]() "אילו פינו מלא שירה כים.. " ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() שם השיר: שלום בבית מבצע השיר: עקיבא תורג’מן שנת יציאה:2021 ז'אנר: פופ קלאסי כזה? מספר צפיות לקליפ: 5,039,305 קלידים ותכנותים: דולב רם ופן חזות רקע השיר כשסיימו להקליט את השיר עקיבא יצא למילואים לפרק זמן ממושך, זה מקור ההשראה של הקליפ שמלווה את השיר. עקיבא בחר להקדיש את השיר למערך המילואים בכלל ולחברים שלו בגדוד 7006 בחטיבת עודד בפרט. בשיר יש שיתוף פעולה כין דולי ופן לעקיבא. "השיר הזה נוצר דרך המפגש בין העולמות השונים שלנו, וזו בדיוק הבשורה שלו: יש כל כך הרבה יותר שמאחד בינינו מאשר מה שמפריד" מספר עקיבא בראיון לאתר סרוגים. מילים: כל הרגעים הכי יפים אל מול עיני עכשיו צפים חופים לבנים כל הדרך לילה לילה מדורות ישבנו חופשיים מדאגות מלאי חלומות כמו בסרט ולא היה צריך סיבה לאהוב פשוט עד השמיים ידענו יחד זה חזק יותר כמו בימים של הצבא הרמנו ראש מעל המים נשבענו על הכל עוד נתגבר עוד יבואו ימים טובים עלינו ונפתח את הלב נחבר בנינו כל מה שנשבר עוד נתקן נביא שלום בבית עוד יבואו ימים טובים עלינו ונפתח את הלב נחבר בנינו כל מה שנשבר עוד נתקן נביא שלום בבית רוצה להזכר בכל הטוב שעוד בנינו יחבר ולשחרר את הרוח נסגור תחדשות ניקח עוד נשימה נשב ונדבר נשבור תגדר, לב פתוח ולא יהיה צריך סיבה פשוט לאהוב עד השמיים נדע שיחד זה חזק יותר כמו בימים של הצבא נרים את הראש מעל המים ובעזרת השם עוד נתגבר עוד יבואו ימים טובים עלינו ונפתח את הלב נחבר בנינו כל מה שנשבר עוד נתקן נביא שלום בבית ועל מים שקטים עוד נפליג ביחד וניתן באמת בלי לרצות לקחת כל מה שנשבר עוד נתקן נביא שלום בבית בלי פוליטיקות קטנות בלי רוחות שמשתנות רק נוריד תהגנות שמפרידות בינינו כי מעבר לחומה נפש יהודי הומה ואין עוד מלחמה רק שיבוא שלום עלינו קליפ חוות דעת אישית הפעם הראשונה ששמעתי את השיר הייתה בחזרה מחופשה בצפון, בזמן שבדיוק הקפיצו את אח שלי בצהל וזה פשוט התאים לי כל כך. השיר הזה הושמע בבית שלי ממש הרבה שפשוט לא יכלתי להפסיק לשמוע אותו. אני אגיד שכבר איזה חודשיים לא שמעתי את השיר הזה ואז שמתי פלייליסט כלשהו וזה הושמע. אמרתי שאין מצב שאני לא עושה על זה סיקור, אז הנה. שיר עם מלא מסר שנותן חוזק ותמיכה לימים קשים. אחלה של שיר ומי שעוד לא שמע חבל מאד הפסד ענק. קליפ מילים: -------------------- בעזרת ה' יתברך
אביה • 14 • דוסהה • פרשתי:) אחים יקרים שלי, אין עליכם. באמת שאין עליכם. אתם העם הכי מדהים שיש!! אתם הכי טובים שיש!!! תמשיכו להיות ביחד, לב אחד, בלי מחלוקות וויכוחים. רק תרבו אהבת חינם אחד לשני. וזכרו תמיד, שיש לנו את אבינו שבשמיים.. "הכל בול. שום דבר לא סתם!" (עודד אברג'ל הי''ד שנרצח ברעים) --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Nov 28 2022, 16:05 PM
|
||
![]() קוסם מתקדם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
סיקור מהמם!!
ממש מושקע, אני לא מכירה את השיר אבל אני אשמע :) הייתי שמחה שאולי היית מוסיפה עוד קצת פרטים, כמו משהו על המוזיקה או דברים בסגנון. חוץ מזה מושלם!!! -------------------- גל ✨ אוליביהרודריגו ✨ נצנצים ✨ פלא ✨ 3>>> ![]() TodAy Is liFE, TomrROw wILL neVEr cOmE --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Nov 28 2022, 18:13 PM
|
||||
![]() קוסם מצטיין ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
הסיקור ממש יפה, השיר לא רע אבל לא מדהים>< ,אבל עכשיו אני אתייחס לסיקור. יש לי כמה הערות: 1)השתמשת לטעמי בקצת יותר מדי אנטרים. להוסיף המון אנטרים לא תמיד הופך את הסיקור ליותר קריא, ולפעמים דווקא מקשה קצת על הקריאה. 2)האמת שקשה לי להגדיר את הז’אנר של השיר, אבל הוא בטוח לא קלאסי. אני חושב שהוא יותר בכיוון של פופ, אבל אני לא בטוח. אבל הוא לא קלאסי. 3)
כאילו בגלל שהשמיעו את השיר הזה כל כך הרבה בבית שלך את לא מצליחה להפסיק לשמוע אותו?
אצלי זה לא בדיוק עובד ככה, אם אני שומע כל הזמן שיר אז בסוף נמאס לי ממנו, אבל שיהיה... אבל בכל מקרה הסיקור מאוד נחמד וקריא. כל הכבוד! -------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Nov 29 2022, 13:21 PM
|
||
![]() סקיב ![]() |
אפילו שהשיר עצמו נחפר אהבתי את הסיקור שלך
שפירט לא שיעמם, והיה יפה -------------------- פרשתי מהאתר אם אתם רוצים למסור משהו שלחו לאחותי חזלזלת\ זרובבל אהמ ריקטו ואיתיחר חזרתי זמנית ועוד פעם ביי פורשת בערך --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Nov 30 2022, 00:06 AM
|
||
![]() Anything for our moony. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
סיקור נהדר! מושקע ונוח לקריאה, כל הכבוד!
מסכימה עם אמיר בקטע שהשתמשת גם לטעמי ביותר מדי אנטרים, חוץ מזה אין לי ממש הערות מוסיפה ללינקייה -------------------- נעמי - 16! - היא/את ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |