![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
פורסם ב: Nov 28 2022, 20:00 PM
|
||
![]() קוסם מצטיין ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Goodbye Yellow Brick Road סיקור שיר ![]() שם השיר: Goodbye Yellow Brick Road מבצע השיר: אלטון ג’ון/Elton John לקוח מהאלבום: Goodbye Yellow Brick Road שנת יציאה: 1973 ז'אנר: פופ/ סופט רוק/גלאם רוק אורך: 3:11 רקע Goodbye Yellow Brick Road(להתראות דרך האבנים הצהובות) היא בלדה שנכתבה ע”י אלטון ג’ון וברני טאופין, ובוצעה ע”י אלטון ג’ון(את המילים כתב טאופין, ואת הלחן כתב ג’ון). השיר מתייחס לדרך האבנים הצהובות בספרו של ל. פרנק באום ”הקוסם מארץ עוץ”. השיר זכה לפרסים ולביקורות טובות, ויש שאומרים כי הוא שירו הטוב ביותר של אלטון. מילים ?When are you gonna come down ?When are you going to land I should have stayed on the farm I should have listened to my old man You know you can't hold me forever I didn't sign up with you I'm not a present for your friends to open This boy's too young to be singing The blues, ah, ah So goodbye yellow brick road Where the dogs of society howl You can't plant me in your penthouse I'm going back to my plough Back to the howling old owl in the woods Hunting the horny back toad Oh, I've finally decided my future lies Beyond the yellow brick road Ah, ah What do you think you'll do then? I bet they'll shoot down the plane It'll take you a couple of vodka and tonics To set you on your feet again Maybe you'll get a replacement There's plenty like me to be found Mongrels who ain't got a penny Sniffing for tidbits like you On the ground, ah, ah So goodbye yellow brick road Where the dogs of society howl You can't plant me in your penthouse I'm going back to my plough Back to the howling old owl in the woods Hunting the horny back toad Oh, I've finally decided my future lies Beyond the yellow brick road קליפ קליפ רשמי- כחלק מהופעה. עם מילים. ביצוע של סרה ברילס שאני מאוד אוהב. דעה אישית וואו, אני ממש אוהב את השיר הזה. האמת שאני מכיר אותו כבר דיי הרבה זמן, ועכשיו החלטתי לסקר אותו. הייתה תקופה שהייתי מקשיב לשיר הזה כל יום, בעיקר לגרסה עם המילים, כדי לשיר תוך כדי שאני שומע אותו. המילים והמוזיקה שלו מושלמים, ואני ממש נהנה להקשיב לו. הביצוע מושלם, וגם יש עוד ביצועים טובים, כמו הביצוע ששמתי למעלה, של סרה ברילס. אני בעיקר אוהב את המנגינה, שפשוט מושלמת. אחד השירים האהובים עלי. -------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Nov 30 2022, 00:07 AM
|
||
![]() Anything for our moony. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
סיקור מעולה! אהבתי שהוספת עוד ביצועים ורואים שהשקעת :)
מוסיףה ללינקייה D: -------------------- נעמי - 16! - היא/את ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |