![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
פורסם ב: Nov 29 2022, 19:24 PM
|
||
![]() קוסם מצטיין ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
האירוויזיון דיון ”טוב, השנה אנחנו מצביעים לאוקראינה באירוויזיון.” אמרתי לאמא שלי בשנה שעברה, לפני האירוויזיון. ”להראות שאנחנו יחד איתם במלחמה.” ”אבל למה?” ענתה לי אמא שלי. ”האירוויזיון נועד להיות תחרות שירים, לא אירוע הפגנה פוליטית.” שלום לכם מוזיקאים! כפי שבוודאי הבנתם מהכותרת ומהשיחה שלי ושל אמא שלי משנה שעברה(דרך אגב למי שתוהה בסוף לא הצבענו), הדיון עוסק באירוויזיון. האם האירוויזיון עדיין שווה משהו? הרי כולם מצביעים למדינות מטעם שיקולים פוליטיים, לפעמים אפילו בלי להקשיב לשיר. לדוגמה, בשנה שעברה אוקראינה זכו למרות שהשיר שלהם היה דיי על הפנים. מלבד זאת, בקושי יש שירים טובים שהגיעו מהאירוויזיון- כלומר יש כמה שירים טובים, אבל מעט מאוד. אישית אני חושב האירוויזיון נשאר בעיקר מתוך הרגל, ומתוך מסורת. אני לא חושב שכדאי להפסיק את האירוויזיון, אבל אני חושב שצריך למצוא דרך להפוך את האירוויזיון לפחות הפגנה פוליטית, ויותר תחרות שירים נורמלית. אז הנה השאלות המנחות: האם אתם חושבים שאפשר להצביע באירוויזיון משיקולים פוליטיים, וזה בסדר? האם אתם עדיין נהנים לצפות ולהצביע בתחרות האירוויזיון אחרי שהיא הפכה לאירוע פוליטי כזה? או אולי אתם בעצם חושבים שהאירוויזיון לא הפך לאירוע פוליטי, והוא עדיין תחרות שירים רגילה כמו שהוא היה פעם? איך אתם מציעים לשפר את האירוויזיון? עוד דברים להוסיף. דיון מהנה! -------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Nov 29 2022, 19:30 PM
|
||
![]() קוסם מתקדם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
לא זה לא בסדר גם אני חשבתי על זה למרות שכאילו זה יפה להראות שהם תומכים במדינה וזנה אבל יש אפשריות אחרות..
ואני חושבת שההאירוויזיון הפך לאירוע פולטי גם לפני כמה שנים נראה לי, הצביעו לישראל ונראה לי מתוך נחמה על משהו.. אז בקיצור אני חושבת שכדי לעשות לזה חוקים מסודרים שיאסרו על זה או משהו. -------------------- 🇮🇱🎗🇮🇱🎗🇮🇱🎗
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Nov 29 2022, 20:10 PM
|
||
![]() קוסם מתקדם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
האם אתם חושבים שאפשר להצביע באירוויזיון משיקולים פוליטיים, וזה בסדר? אני לא חושבת, כי לזה נועדה... אתם יודעים... פוליטיקה, ואירוויזיון זה אירוויזיון, שנועד מטעם מוזיקה.
האם אתם עדיין נהנים לצפות ולהצביע בתחרות האירוויזיון אחרי שהיא הפכה לאירוע פוליטי כזה? האמת שבכללי אני לא רואה את האירוויזיון... אבל אם הייתי רואה, זה היה מאוד מפריע לי שהפכו את האירוויזיון למשהו שהוא לא. או אולי אתם בעצם חושבים שהאירוויזיון לא הפך לאירוע פוליטי, והוא עדיין תחרות שירים רגילה כמו שהוא היה פעם? שוב, אני לא ממש מומחית בעניין הזה, אבל בכל זאת, עולם זה עולם, ואני מאמינה שהיו שינויים בדרך להחליט למי להצביע, ואני יכולה לשער שזה היה קשור לשיקולים פוליטיים. איך אתם מציעים לשפר את האירוויזיון? להצביע לפי העיקרון של האירוויזיון, שהוא, כצפוי, שירים!!!!!!!! -------------------- גל ✨ אוליביהרודריגו ✨ נצנצים ✨ פלא ✨ 3>>> ![]() TodAy Is liFE, TomrROw wILL neVEr cOmE --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |