![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (223) « ראשון ... 125 126 [127] 128 129 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Oct 4 2023, 08:34 AM
|
||
![]() קוסם מתקדם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
נגיני התחפשה אליה
-------------------- גל ✨ אוליביהרודריגו ✨ נצנצים ✨ פלא ✨ 3>>> ![]() TodAy Is liFE, TomrROw wILL neVEr cOmE --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 5 2023, 18:37 PM
|
||
![]() קוסם מצטיין ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
בתחולדה בגשוט
-------------------- בע"ה
מיכלי ~ 13 ~ ארץ ישראל ~ עבדו את ה' בשמחה ~ פרשתי:) "קדושה אני מבקש- תנו לי קדושת ארץ ישראל תנו לי קדושת אהבת ישראל תנו לי קדושת עם ישראל" ~הרב נריה זצ"ל~ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 6 2023, 08:22 AM
|
||
ראיינה אותה על דמבי
-------------------- גל ✨ אוליביהרודריגו ✨ נצנצים ✨ פלא ✨ 3>>> ![]() TodAy Is liFE, TomrROw wILL neVEr cOmE --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 6 2023, 13:10 PM
|
||
![]() מוגל |
ריטה סקיטר
-------------------- מילי 🩷 המדהימה 🩷 אוליביה רודריגווווווווו 🩷 סושי 🩷 ופסטה רוזההההההההההההה 🩷 לא מחוברת לפורטל אף פעם 🩷 משעממם לילילי 🩷 גרועה בלכתוב פאנפיקים 🩷 וומפייר דיאריס 🩷 אוהבת ינשופיםם (זה הסימן שלכם לכתוב לי אחד) 🩷 מכורה לתפוצ'יפס 🩷 כלבים וחתוליןןןןןם 🩷 ![]() מי הדמות האהובה עליכם בוומפייר דייריס? עלי אני חושבת דדימון או סטפןןן ועכשיו רשימת שירים שעם לא שמעתם את חייבים לשמוע✨: -obessesed (אוליביוש המדהימההה) -#all amrican bitc (באמת שיר מדהים) -the way i loved you (של טיילוררר) -agora hillls (דוג'הה קאטאטאט) -balld of homeschooled girl (אמרתי כבר שאוליבה ממש ממש ממש מדהימה?) ועוד הרבה שירים.... אני אעדכן שיהיה לי כוח✌🏻 --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 6 2023, 22:29 PM
|
||
גילתה את האנימאגוס שלה
|
|
פורסם ב: Oct 7 2023, 20:18 PM
|
||
![]() אל בדימוס ![]() ![]() |
הרמיוני
-------------------- נמות בדמנציה בעוני. כולנו בלי שווי או שוני. (ככה אומרים נכון? אנל-) כי לא עשינו שום דבר. אין לנו פנסיה כבר.
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 7 2023, 20:31 PM
|
||
היה חבר שלה בספר 4
|
|
פורסם ב: Oct 7 2023, 21:20 PM
|
||
קרום
-------------------- נמות בדמנציה בעוני. כולנו בלי שווי או שוני. (ככה אומרים נכון? אנל-) כי לא עשינו שום דבר. אין לנו פנסיה כבר.
|
|
פורסם ב: Oct 7 2023, 21:37 PM
|
||
היה מאוהב בפלר
|
|
פורסם ב: Oct 7 2023, 21:58 PM
|
||
רון
|
|
פורסם ב: Oct 7 2023, 22:02 PM
|
||
אחותה של פלר
|
|
פורסם ב: Oct 7 2023, 22:06 PM
|
||
גבריאלה
(לא יודע אם מותר לכתוב הודעות לא קשורות אז כתבתי בסוגריים:) -אנחנו תקועים במעגל של אתה שואל אני עונה וזה משגע לי תמח אבל אני מניח שאין ברירה) -------------------- נמות בדמנציה בעוני. כולנו בלי שווי או שוני. (ככה אומרים נכון? אנל-) כי לא עשינו שום דבר. אין לנו פנסיה כבר.
|
|
פורסם ב: Oct 7 2023, 22:08 PM
|
||
*את
אממ כן כנראה שניתקע ככה עד שמישהו אחר יכתוב חח אבא של דראקו -------------------- גל ✨ אוליביהרודריגו ✨ נצנצים ✨ פלא ✨ 3>>> ![]() TodAy Is liFE, TomrROw wILL neVEr cOmE --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 7 2023, 22:11 PM
|
||
לוציוס.
*את? מה? רגע רגע. היה לי בראש שגוגל זה בן. אז למה לא הגאונה? -------------------- נמות בדמנציה בעוני. כולנו בלי שווי או שוני. (ככה אומרים נכון? אנל-) כי לא עשינו שום דבר. אין לנו פנסיה כבר.
|
|
פורסם ב: Oct 8 2023, 08:53 AM
|
||
אז בהתחלה נרשמתי לאתר והייתי בטוחה שאפשר לשנות כינוי מתי שבא לך ולא צריך לשלם 20000 חרמשים לזה
ואז פרצתי לסו בלה בלה בלה נתקעתי מחוץ לאתר כמה נחמד ואז פתחתי את המשתמש הזה (שזה כאילו המשתמש השני שלי כי אני לא מצליחה להיכנס לראשון) וקראתי לו גם גוגל הגאון מרוב חוכמתי כי רציתי שיזהו אותי ואממ כן עכשיו אני תקועה עם זה (למרות שאני רוצה לשנות כינוי אבל אין לי רעיון למה) כולנו שונאים אותה בכל ליבנו -------------------- גל ✨ אוליביהרודריגו ✨ נצנצים ✨ פלא ✨ 3>>> ![]() TodAy Is liFE, TomrROw wILL neVEr cOmE --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |