![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
פורסם ב: Dec 7 2022, 18:21 PM
|
||
![]() "אילו פינו מלא שירה כים.. " ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Unstoppable סיקור שיר ![]() שם השיר: Unstoppable מבצע השיר: Sia שנת יציאה:2016 ז'אנר: פופ? אורך: 3:37 רקע: השיר נותן מסר של הערכה עצמית של הבן אדם לעצמו, שכל דבר אפשר לעשות ואנו לא נתנים לעצירה, . כמו שמו, כל אדם באשר הוא, יכול לעשות כל דבר שהוא רוצה בו, והוא בלתי ניתן להפסקה לשיר יצא קליפ ווידאו לא רשמי שהועלה לאחד מערוצי היוטיוב של המעריצים שלה. בקליפ אפשר לראות אזור שיש בו מלחמה והכל עולה באש. מילים: I'll smile, I know what it takes to fool this town I'll do it 'til the sun goes down and all through the night time Oh yeah Oh yeah, I'll tell you what you wanna hear Keep my sunglasses on while I shed a tear It's never the right time, yeah I put my armor on, show you how strong I am I put my armor on, I'll show you that I am I'm unstoppable, I'm a Porsche with no brakes I'm invincible, yeah, I win every single game I'm so powerful, I don't need batteries to play I'm so confident; yeah, I'm unstoppable today Unstoppable today, unstoppable today Unstoppable today, I'm unstoppable today Break down, only alone I will cry out loud You'll never see what's hiding out Hiding out deep down, yeah-yeah I know, I've heard that to let your feelings show It's the only way to make friendships grow But I'm too afraid now, yeah I put my armor on, show you how strong I am I put my armor on, I'll show you that I am I'm unstoppable, I'm a Porsche with no brakes I'm invincible, yeah, I win every single game I'm so powerful, I don't need batteries to play I'm so confident; yeah, I'm unstoppable today Unstoppable today, unstoppable today Unstoppable today, I'm unstoppable today Unstoppable today, unstoppable today Unstoppable today, I'm unstoppable today I put my armor on, show you how strong I am I put my armor on, I'll show you that I am I'm unstoppable, I'm a Porsche with no brakes I'm invincible, yeah, I win every single game I'm so powerful, I don't need batteries to play I'm so confident; yeah, I'm unstoppable today Unstoppable today, unstoppable today Unstoppable today, I'm unstoppable today Unstoppable today, unstoppable today Unstoppable today, I'm unstoppable today קליפ הסינגל הרשמי: הקליפ (לא רשמי): קליפ מילים: חוות דעת אישית אוקי זה שיר ענק. אני ממש אוהבת אותו והוא מעלה את המוטיבציה ברמות לא נורמליות, המנגינה שפשוט חודרת וכל השיר בעצם הוא דבר מיוחד ככ וממש כיף לי לשמוע את השיר הזה. אני ממש מתחברת למילים, כן, אנחנו בלתי ניתנים לעצירה. לדעתי השיר הזה מסמל כל כך הרבה שאפשר להתאים אותו לכל סיטואציה והוא פשוט טוב. את השיר הכרתי כששמתי ביוטיוב פלייליסט כלשהו והשיר היה בתוכו ומאז פשוט לא יכלתי להפסיק לשמוע אותו. הוא סחף אותי ברמות לא הגיוניות וכמות הפעמים ששמעתי אותו גדולה מאד. באמת שיר מדהים. 🤩🤩🤩 תמונות וגיפים: ![]() ![]() ![]() -------------------- בעזרת ה' יתברך
אביה • 14 • דוסהה • פרשתי:) אחים יקרים שלי, אין עליכם. באמת שאין עליכם. אתם העם הכי מדהים שיש!! אתם הכי טובים שיש!!! תמשיכו להיות ביחד, לב אחד, בלי מחלוקות וויכוחים. רק תרבו אהבת חינם אחד לשני. וזכרו תמיד, שיש לנו את אבינו שבשמיים.. "הכל בול. שום דבר לא סתם!" (עודד אברג'ל הי''ד שנרצח ברעים) --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 12 2022, 19:55 PM
|
||
![]() Morning-Today's forecast calls for blue skies ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
סיקור מהמם, הזכרת לי שהשיר הזה קיים ;)
מוסיפה ללינקייה! -------------------- אן 🍦 לשעבר 🍦 מוזיקה 🍦 גלידה "?Did you mean what you said, or did you just say it because the world was ending" Mr. Blue Sky please tell us why You had to hide away for so long ?Where did we go wrong --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |