![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
פורסם ב: Dec 12 2022, 19:36 PM
|
||
![]() קוסם מצטיין ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Shape of my heart ![]() שם השיר: Shape of my heart מבצעי השיר: סטינג (sting) לקוח מהאלבום: Ten Summoner's Tales שנת יציאה: 23.9. 1993 ז'אנר: רוק, פופ רוק. כתיבה: סטינג ודומיניק מילר. צפיות: 90,469,577 רקע ”Shape of my heart” הוא של המוזיקאי הבריטי סטינג (Sting), ונכתב בשיתופו של הגיטריסט דומיניק מילר. הוא שוחרר באוגוסט 1993 כסינגל החמישי מתוך האלבום Ten Summoner's Tales. השיר שימש בעבור כתוביות הסיום של הסרט Leon, ובמסגרת הסרט שלושת הלבבות. סטינג סיפר שהשיר נכתב מנקודת מבטו של שחקן קלפים מהמר, שלא מהמר בשביל הכסף אלא בשביל למצוא איזשהו היגיון במזל. מילים He deals the cards as a meditation And those he plays never suspect He doesn't play for the money he wins He don't play for respect He deals the cards to find the answer The sacred geometry of chance The hidden law of a probable outcome The numbers lead a dance I know that the spades are the swords of a soldier I know that the clubs are weapons of war I know that diamonds mean money for this art But that's not the shape of my heart He may play the jack of diamonds He may lay the queen of spades He may conceal a king in his hand While the memory of it fades I know that the spades are the swords of a soldier I know that the clubs are weapons of war I know that diamonds mean money for this art But that's not the shape of my heart That's not the shape The shape of my heart If I told her that I loved you You'd maybe think there's something wrong I'm not a man of too many faces The mask I wear is one But those who speak know nothing And find out to their cost Like those who curse their luck in too many places And those who fear are lost I know that the spades are the swords of a soldier I know that the clubs are weapons of war I know that diamonds mean money for this art But that's not the shape of my heart That's not the shape of my heart That's not the shape The shape of my heart קליפ קליפ רשמי עם מילים חוות דעת אישית וואו, שיר מושלם. מבחינת המילים, המנגינה- הכול. אני מסוגל להקשיב לו כמה פעמים רצוף ושלא יימאס לי. הוא פשוט יפהפה. הקול של הזמר נהדר, והמוזיקה הכלית ברקע מוסיפה לשיר המון. אני אוהב את הקצביות האיטית שלו בשילוב עם המנגינה הרגועה, מה שפשוט הופך את השירים ליפה עוד יותר. האמת שפשוט אין לי הרבה מה לכתוב- המנגינה מושלמת’ המילים מושלמות, המקצב מושלם- פשוט שיר מושלם. תמונות ![]() ![]() ![]() -------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 12 2022, 19:42 PM
|
||
![]() "אילו פינו מלא שירה כים.. " ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אמרת לי כבר שאתה מסקר את השיר הזה ומאז חיכיתי שתפרסם.
אז הנה פרסמת, ואיזה סיקור מהמם!! דבר ראשון, הרקע שהיה מאוד מגוון ונתן הרבה מידע על השיר שלא ידעתי, הדעה האישית שלטעמי היא בדיוק. קצרה וקולעת. וגם העיצוב שלך מהמם וכיף להסתכל על הסיקור!! הייתי קצת מקטינה את התמונות (אם אפשר כמובן) כי הם קצת תופסות יותר מדי מקום אבל אני סתם קטנונית כי זה באמת סיקור מדהים. לגבי השיר, אהבתי אותו ואני חולה על זה שיש מנגינה בהתחלה ללא מילים. אתה צודק, באמת שיר מהמם. -------------------- בעזרת ה' יתברך
אביה • 14 • דוסהה • פרשתי:) אחים יקרים שלי, אין עליכם. באמת שאין עליכם. אתם העם הכי מדהים שיש!! אתם הכי טובים שיש!!! תמשיכו להיות ביחד, לב אחד, בלי מחלוקות וויכוחים. רק תרבו אהבת חינם אחד לשני. וזכרו תמיד, שיש לנו את אבינו שבשמיים.. "הכל בול. שום דבר לא סתם!" (עודד אברג'ל הי''ד שנרצח ברעים) --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 12 2022, 20:42 PM
|
||||
![]() קוסם מצטיין ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
תודה על הת”ב, אני מעריך את זה:) הקשבתי בעצתך והקטנתי את התמונות:) -------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |