![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
פורסם ב: Dec 13 2022, 20:06 PM
|
||||
![]() אני אוהב את יעל ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() פעילות היי משתמשים! מוזיקה זה אחד למטה. תמיד חושבים שאתם יודעים יותר טוב ממני, מה? טוב, האמת שהתכוונתי לפורום הזה. אתמול, אח שלי ביקש מאבא שלי שיקנה לו בובת פופ של ג'יי מלגו נינג'גו. אחרי חיפוש קצר התגלה שאין כזו, ואח שלי דיי התבאס. ואז חשבתי, כמה בובות פופ אין! למשל, אין בובת פופ לאוליביה רודריגו, אפילו שהיא זמרת די מפורסמת. ו...? אם אתם יודעים לצייר כל כך טוב, למה שלא תעצבו את הבובות פופ בעצמכם? זה לא כזה קשה. שלב ראשון: הכינו את בסיס הפנים של הבובה, או פשוט פתחו את התמונה הזאת. שלב שני: פתחו את התמונה של הדמות שלכם, שאני אקשר יחד עם השם, ושימו ליד בובת הפופ. שלב שלישי: תבינו מה החלקים המיוחדים בדמות שלכם, הפרטים האייקונים שלהם. למשל, אם אני עושה את אוליביה רודריגו, אני יכולה לעשות את המדבקות האלה שיש לה על הפנים ואת הלשון בחוץ בתמונה הזאת. שלב רביעי: סיימו את שאר הפרטים. החלקים החשובים הבסיסיים הם צבע העור, העיניים והגבות. בשלב הרביעי תיקחו בובת פופ שהגוף שלה והפוזה שלה הכי מזכירים את בובת הפופ שאתם רוצים ליצור. מוזמנים להיעזר בתבניות כאלה [יש פה שני קישורים אם לא שמתם לב], או להשתמש בגוף של בובת פופ קיימת ולהשתמש במסגרת. שלב חמישי: הבינו מה הם החלקים החשובים בבגדים שבתמונה שבחרתם. עכשיו מה שנשאר הוא לצייר אותם;) וזהו! סיימתם! את המידע לקחתי מהסרטון הזה של תום טרגר, מוזמנים לראות אותו כדי להבין טוב יותר. וכמה עולה לייצר בובת פופ? האמת ש- 190 חרמשים ו- 5 נקודות בית! אז מה אתם אומרים? דיל? כך או כך, ינעל עוד שבוע. בהצלחה! טופס:
--------------------
I’m half white Other half Also white my name is not Yael but ok he/them Taylor Swift | Math | Tubbo | idk ![]() סוֹ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Dec 13 2022, 20:08 PM
|
||
![]() לילה3> ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שם + כינוי + בית לבעלי תשובה: און, ביל, סלית
הדמות של בובת הפופ: סנסי וו בובת הפופ שעיצבתי: ![]() הערות\הארות\הצעות\לתום טרגר יש זרועות אטרייה: איך ידעת שאני אוהב נינגאגו?? -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 13 2022, 20:57 PM
|
||
![]() קוסם מצטיין ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שם + כינוי + בית לבעלי תשובה:אמיר, Gellert Grindelwald, סלית'רין
הדמות של בובת הפופ: פרסי ג’קסון בובת הפופ שעיצבתי: ![]() הערות\הארות\הצעות\לתום טרגר יש זרועות אטרייה: חחח עוד לפני שראיתי שכתבת שלקחת השראה מתום טראגר ניחשתי שלקחת ממנו השראה... אכן ערוץ טוב. עריכה: תוכנת העיצוב טיפה טישטשה לי את זה... -------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 13 2022, 21:24 PM
|
||
![]() בוגר הוגוורטס ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שם + כינוי + בית לבעלי תשובה: מוריה, קיפוסטרית בנשמה
הדמות של בובת הפופ: אני נותנת בובת הפופ שעיצבתי: הערות\הארות\הצעות\לתום טרגר יש זרועות אטרייה: -------------------- מוריה • היא/את • פרשתי תדעו שקינואה יכולה להיות מאוד טעימה אם זורקים אותה לפח ומזמינים פיצה ![]() It's 'cause I love you, babe In every kind of way Just a little taste Know I love you, babe טיילור סוויפט | התשובה | ריאליטי | ים | קראנץ' פיסטוק | הפל3>| כדורסל | אני לא אוהבת פורטנייט, אנשים. זה רק בשביל הקטע ![]() היי מוריה את מקסימה ממש ויש לך טעם מעולה בשירים בקיצור אני אוהב אותך ממש ותמשיכי להיות מקסימה 3> --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 13 2022, 22:39 PM
|
||
![]() קוסם מתקדם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שם + כינוי + בית לבעלי תשובה: גל, גוגל
הדמות של בובת הפופ: מיכל הקטנה בובת הפופ שעיצבתי: הערות\הארות\הצעות\לתום טרגר יש זרועות אטרייה: מסכימה בהחלט -------------------- גל ✨ אוליביהרודריגו ✨ נצנצים ✨ פלא ✨ 3>>> ![]() TodAy Is liFE, TomrROw wILL neVEr cOmE --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 14 2022, 07:05 AM
|
||
![]() בילי קרמייקל היה שם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שם + כינוי + בית לבעלי תשובה: איתיחר, בצל, הפלפאף
הדמות של בובת הפופ: אני נותנת בובת הפופ שעיצבתי: הערות\הארות\הצעות\לתום טרגר יש זרועות אטרייה: -------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 14 2022, 08:27 AM
|
||
![]() אני אוהב את יעל ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
@און הדמות שלך היא סנסי וו
https://www.info2all.co.il/lego/wp-content/...ENSEI-WU1-1.jpg @אמיר הדמות שלך היא פרסי ג'קסון https://i.postimg.cc/7hmXcSSg/image.jpg @מוריה הדמות שלך היא אריאנה גרנדה https://images1.ynet.co.il/picserver5/crop_...142_0_large.jpg @גל הדמות שלך היא מיכל הקטנה https://i0.wp.com/michalhaktana.co.il/wp-co...ng?w=1248&ssl=1 @איתיחר הדמות שלך היא מריק האנה https://encrypted-tbn0.gstatic.com/images?q...sNLNRA&usqp=CAU סליחה לא היה לי כוח לעשות היפר קישור --------------------
I’m half white Other half Also white my name is not Yael but ok he/them Taylor Swift | Math | Tubbo | idk ![]() סוֹ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 15 2022, 20:40 PM
|
||
![]() קוסם בינוני ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שם + כינוי + בית לבעלי תשובה: בילי, בצד, גריפ
הדמות של בובת הפופ: אני נותנת בובת הפופ שעיצבתי: הערות\הארות\הצעות\לתום טרגר יש זרועות אטרייה: -------------------- ▪️billie ▪️ she/her ▪ Billie eilish ▪ marvel ▪️ Liv & Maddie Red Hot Chili Peppers ▪ Rick Riordan <div align=\"Center\">מ"ת מדהים עם יולי </div> ![]() ![]() ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 18 2022, 13:38 PM
|
||
הדמות שלך היא לולי
https://media.azrielimalls.co.il/_media/med...pg?t=1567512822 --------------------
|
|
פורסם ב: Dec 18 2022, 15:49 PM
|
||
מאיה this is why
הדמות: הערות הארות: מי זה מריק האנה -------------------- מאיוש הונסטלי אני לא יודעת מה לכתוב פה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 18 2022, 16:14 PM
|
||
הדמות שלך היא אוליביה רודריגו ואני מאמין שאת יודע איך היא נראית
ומריק האנה זה הבנאדם הכי מגניב בעולם בערך --------------------
|
|
פורסם ב: Dec 20 2022, 15:42 PM
|
||
ננעל~
-------------------- טליה • היאת • ספוטיפיי ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |