האתר והפורומים  ·   מדיה  ·   הספרים  ·   הדמויות  ·   הסרטים  ·   השחקנים  ·   שונות

ברוך הבא, אורח ( התחבר | הירשם )

0 חרמשים
פורומיםפאנפיקיםHPlanetהאנציקלופדיהמערכת הדו-קרבהוגסמיד

מממנים

קפיצה לעמוד (7) « ראשון ... 3 4 [5] 6 7  קפיצה לעמוד V    ( עבור להודעה החדשה ביותר שלא קראת )
הגב לנושא זה פרסם נושא חדש פרסם סקר

האם יש פה נוצרים או יהודים משחיים?, יש פה משתמשים שמאמינים בישו?
פורסם ב: Nov 29 2023, 08:39 AM
צטט הודעה

לילה3>

פרטי משתמש
קבוצה: הנהלת הפורומים
חרמשים: 9421638
מגדר:female
משתמש מספר: 84224
חפצי המשתמש: צפה

QUOTE (CELA2018 @ Nov 28 2023, 23:34 PM)
אלה לא דברי כפירה, הרבנים מפחדים לאבד מכוח המונופול שלהם על הדת אז הם אומרים לכם שאסור לקרוא בברית החדשה. אבל כל אדם שיקרא, יראה כמה הברית החדשה קרובה לברית הקודמת (ברית סיני). מעולם לא נכתב באף ספר בברית החדשה משהו נגד אלוהים או עבודת אלילים כלשהי. בכלל לא. אני מבינה שלא קראת ולכן אתה קורא לזה "דברי כפירה", איך אתה יכול לטעון כך על משהו שאפילו לא פתחת וקראת? תשפוט בעצמך, אבל רק אם קראת ויש לך דעה מבוססת.
א) תודה על המחמאה , ב) יש הרבה דברים בברית החדשה שיש להם ביסוס בתנ"ך. כל הברית החדשה זאת סדרה של הרבה בשורות ואיגרות שליחים שמתגשמות בהן נבואות מכל מיני סוגים ותקופות. אבל שוב, אני מניחה שאתה לא יודע את זה כי לא קראת. אני לא מפצירה בך לקרוא, זה נתון לשיקול דעתך, מה שכן אני רק אגיד לך לא לפסול על הסף שום דבר שלא קראת או הבנת אותו.
אולי לדעתך הטענה מטופשת (זכותך לדעה משלך, לא חייבים להסכים), אבל למען האמת - זה לא נכון. לא באמת. אם אתה יורד לסוף דעתו של ישוע ומבין את הכוונה שלו (מה שדיי קשה כי הוא היה מדבר 90% מהזמן במשלים והרבה תיאולוגים היו צריכים לבאר את כל המשלים שלו) אתה יכול להבין גם את הבחירה איך לפעול. זה לא אומר שהדעה מטופשת, אתה פשוט לא מסכים איתה וזה בסדר, לא כולם יכולים להכיל את הבשורה של ישוע המשיח.
קודם כל, אני חלק מעם ישראל, נולדתי לאם יהודיה ואב נוצרי, על פי ההלכה אני יהודייה לחלוטין. וגם אם הייתי משומדת לצורך העניין עדיין היה לי מקום בתוך עם ישראל. אני מאמינה שאת זה אתה יודע.
המשיח ועם ישראל אמורים להיות אור לגויים, המשיח צריך לקרב את הגויים לאלוהי ישראל וזה בדיוק מה שישוע המשיח עשה, עובדה שמיליארדי נוצרים בעולם מכל הזרמים מאמינים באלוהים. אני עכשיו מדברת בשם אבי הנוצרי והמשפחה שלי - אף אחד מהם לא רואה את עצמו יותר מעם ישראל. וזאת כל הפואנטה בללכת אחרי ישוע המשיח, כמו שהוא אמר "המשפיל עצמו ירומם", אתה צריך להחשיב את עצמך להכי נחות בשביל לזכות במקום גבוה. אז מאמין אמיתי של ישוע המשיח לא יתנשא מעל יהודים. מי שעושה דבר כזה הוא בושה לאלוהים והמשיח לא יקבל אותו למלכות אלוהים בגן עדן באחרית הימים ויושלך ישירות לגיהינום.
אין דבר כזה שאדם מסוים מעל אדם אחר. זה נוגד את הבשורה והאמונה כולה.

אני בחיים לא אמרתי שכומרים הם זרע השטן, נכון? אז בבקשה אם אני מכבד אותך תכבדי גם את הרבנים. הם לא החליטו על התורה. אבל לי נראה שהפערושים שלהם יפים. אז אני חושבת ככה. עכשיו אחרי שירדנו מזה ניגש לעניין האחר.
לפי התורה זה כפירה. לא לפי הרבנים. ליטרלי כתוב בתורה שזה כפירה

--------------------
אוניסף | קתרין | 15 | אמפיביה |הנהלת הפורומים | מלקולם מרלין

User Posted Image

---------
הארי פוטר - Hportal.co.il
פורסם ב: Nov 29 2023, 17:52 PM
צטט הודעה

Believers Never Die

פרטי משתמש
קבוצה: סלית'רין
חרמשים: 736575
משתמש מספר: 30194

למה ככה? לא אמרתי מילה רעה על הרבנים. הצבתי עובדה שיש להם מונופול על הדת. מה שאומר שהם אלה שקובעים ואין מקום לביקורת. לא קיללתי אותם. ואתה מצפה שאני אתחיל להגן על כמרים? למה?
שטויות של עבודת אלילים זאת כפירה. הברית החדשה היא לא כפירה. הנצרות היא דת מונותאיסטית. היהודים המשיחיים הם יהודים לכל דבר. אתה יכול להגיד "כפירה" על ספרים שמעודדים עבודת אלילים, לא על הברית החדשה.
אם לא קראת את הספר איך אתה בכלל מתווכח איתי על משהו שאתה בכלל לא מכיר?

--------------------

They say the captain goes down with the ship"
"?So when the world ends will God go down with it
Fall Out Boy —

---------
פורסם ב: Nov 29 2023, 19:19 PM
צטט הודעה

לילה3>

פרטי משתמש

QUOTE (CELA2018 @ Nov 29 2023, 17:52 PM)
למה ככה? לא אמרתי מילה רעה על הרבנים. הצבתי עובדה שיש להם מונופול על הדת. מה שאומר שהם אלה שקובעים ואין מקום לביקורת. לא קיללתי אותם. ואתה מצפה שאני אתחיל להגן על כמרים? למה?
שטויות של עבודת אלילים זאת כפירה. הברית החדשה היא לא כפירה. הנצרות היא דת מונותאיסטית. היהודים המשיחיים הם יהודים לכל דבר. אתה יכול להגיד "כפירה" על ספרים שמעודדים עבודת אלילים, לא על הברית החדשה.
אם לא קראת את הספר איך אתה בכלל מתווכח איתי על משהו שאתה בכלל לא מכיר?

זה לא נכון שיש להם מונופול על הדת. יש מלא דתיים שלא מקשיבים להם.

את יודעת שצלב זה נחשב פסל\תמונה, כן? ולידיעתך זה בעשרת הדברות.

וחזון יוחנן זה לא כפירה? ולהאמין שיש אדם שהוא המשיח זה לא כפירה? (אהמ אהמ שבתאי צבי)
אני כן קצת מבין בזה

--------------------

User Posted Image

---------
פורסם ב: Nov 29 2023, 20:51 PM
צטט הודעה

הזמן מרפא את הכול אם לא הכול את הרוב וגם זה יעבור

פרטי משתמש
קבוצה: גריפינדור
חרמשים: 53719
משתמש מספר: 84800

QUOTE (דיפר פיינס @ Nov 29 2023, 18:19 PM)

זה ממש לא נכון
אנשים מתייחסים לדברים חזל כאל חלק מהתורה עצמה ולא כאל פירוש בלבד

--------------------
🥀
1993-2024

---------
פורסם ב: Nov 29 2023, 20:54 PM
צטט הודעה

לילה3>

פרטי משתמש

QUOTE (Cinderellas dead @ Nov 29 2023, 20:51 PM)
זה ממש לא נכון
אנשים מתייחסים לדברים חזל כאל חלק מהתורה עצמה ולא כאל פירוש בלבד

כן?
כי מה את יודעת על חזל? עד לפני לא מזמן לא ידעת מה זה גמרא.

וחשבתי מדברים על האחרונים, אוקי.
לא. התנאים לא עשו מונופול על שום דת. בסיני השם הביא את התורה שבכתב ואת שבעל פה. שבכתב זאת זאת שאנחנו מכירים עכשיו ובעל פה זה משהו שעבר מדור לדור, בעל פה. עד שרבי יהודה הנשיא סוףסוף חשב על לכתוב את זה בספר

--------------------

User Posted Image

---------
פורסם ב: Nov 29 2023, 20:57 PM
צטט הודעה

הזמן מרפא את הכול אם לא הכול את הרוב וגם זה יעבור

פרטי משתמש
חרמשים: 53719
משתמש מספר: 84800

QUOTE (דיפר פיינס @ Nov 29 2023, 19:54 PM)
כן?
כי מה את יודעת על חזל? עד לפני לא מזמן לא ידעת מה זה גמרא.

וחשבתי מדברים על האחרונים, אוקי.
לא. התנאים לא עשו מונופול על שום דת. בסיני השם הביא את התורה שבכתב ואת שבעל פה. שבכתב זאת זאת שאנחנו מכירים עכשיו ובעל פה זה משהו שעבר מדור לדור, בעל פה. עד שרבי יהודה הנשיא סוףסוף חשב על לכתוב את זה בספר

חשבנו שאנחנו בדיון בשפה גבוהה ולא בקטע של לפגוע בנו על הידע שלנו ביהדות אבל אוקי

אבל הפרשנים הביאו דברים שלא מופעים בלוחות הברית/בתנך וא.נשים מתייחסים.ות לזה כאל מצווה ולא כאל פירוש שאפילו לא נביא אמר

--------------------
🥀
1993-2024

---------
פורסם ב: Nov 29 2023, 21:10 PM
צטט הודעה

לילה3>

פרטי משתמש

QUOTE (Cinderellas dead @ Nov 29 2023, 20:57 PM)
חשבנו שאנחנו בדיון בשפה גבוהה ולא בקטע של לפגוע בנו על הידע שלנו ביהדות אבל אוקי

אבל הפרשנים הביאו דברים שלא מופעים בלוחות הברית/בתנך וא.נשים מתייחסים.ות לזה כאל מצווה ולא כאל פירוש שאפילו לא נביא אמר

אני הרגע הסברתי שהתורה שבעל פה היא בעל פה. המשנה זה התורה שבעל פה שעברה מדור לדור מהר סיני.

לא ניסיתי לפגוע. אבל אם את לא מבינה בזה אל תתווכחי על זה

--------------------

User Posted Image

---------
פורסם ב: Nov 30 2023, 00:34 AM
צטט הודעה

Believers Never Die

פרטי משתמש

QUOTE (דיפר פיינס @ Nov 29 2023, 18:19 PM)

את יודעת שצלב זה נחשב פסל\תמונה, כן? ולידיעתך זה בעשרת הדברות.

וחזון יוחנן זה לא כפירה? ולהאמין שיש אדם שהוא המשיח זה לא כפירה? (אהמ אהמ שבתאי צבי)
אני כן קצת מבין בזה

יש כאלה שלא מקשיבים אבל כשצריך להחליט משהו בדת יש את התורה שבעל פה שנמצאת בשליטת הרבנים ולכן יש רק את מורת התורה שבעל פה בלי שום אופציה אחרת וגם אין מקום לביקורת בתוך זה.
אתה רוצה לפגוע? יאללה גם אני יכולה. הרבנים מחזיקים מונופול על הדת עם התושב"ע שהם המציאו בתקופת בית שני כשהיה צריך להמציא את היהדות מחדש כי אלוהים הפסיק לתת את הסימן שלו (לשון הזהורית) שמראה שהוא קיבל את קורבנות העם ובית המקדש נחרב ולא הייתה עבודת מקדש אז צריך הלכות ותורה בעל פה שלמה שתגיד לנו בדיוק מה לעשות כי אין בית מקדש.
האומנם? מישהו מהנביאים או ממלכי ישראל התייחס לתורה שבעל פה "ממעמד הר סיני"? האם היה תיעוד בתנ"ך לשימוש בתורה שבעל פה? התשובה היא לא. הגמרא, המשנה, התלמוד - התורה שבעל פה - היא המצאה רבנית מכת הפרושים בתקופת בית שני שמטרתה לשמר את ברית סיני גם ללא עבודת משכן ואחרי שאלוהים הפסיק לקבל את קורבנות עם ישראל.
עכשיו אתה מרגיש בנוח או שבא לך לתקוף עוד קצת?

אני מסכימה איתך שלא צריך לתלות צלבים בכל מקום. בוא נלך יותר רחוק, תמונות של רבנים בסלון זה גם אסור. קמעות עם תמונות של רבנים זה גם אסור. מגן פלאפון עם תמונה של רב זה גם אסור. אתה חושב שרק הנוצרים אוהבים תמונות של ישוע ושל צלב? ומה עם היהודים, אין קמעות ותמונות רבנים בסלון? לפני שאתה תוקף תחשוב איך אתה נראה בעיניים של הצד השני. אני יכולה להחזיר לך בדיוק באותו מטבע.

שוב, הברית החדשה היא לא כפירה (בתוכה חזון יוחנן). אמרתי את זה כבר עם הסבר. אתה מעוניין להקשיב או לא?
משיח זה קונספט יהודי. ממתי זאת כפירה להאמין שיבוא משיח ושתהיה אחרית הימים? למה שלא תאשים את כל העולם בכפירה על זה שמחכים למשיח?
ולא. להגיד שם של רעיון בספר שבכלל לא קראת זה לא נקרא "קצת מבין בזה". תחזור אליי כשתדבר יפה וכשיהיה לך ידע בנושא. תודה רבה, ואז אתה אומר שאנשים כמוני "חושבים את עצמם יותר מעם ישראל". תתבייש לך.

תדבר יפה ואני אדון איתך בשמחה רבה. ואם אפשר תגובות של יותר מ-3 שורות כי אני בניגוד אליך אשכרה מפתחת דיון ואתה מתעלם מכל דבר שאני אומרת. למה אני מתאמצת בכלל?

לא ניסיתי לפגוע. אבל אם את לא מבינה בזה אל תתווכחי על זה

כדאי שתלמד מהעצה שלך לפני שאתה מפיל אותה על אחרים.

--------------------

Fall Out Boy —

---------
פורסם ב: Nov 30 2023, 08:28 AM
צטט הודעה

לילה3>

פרטי משתמש

QUOTE (CELA2018 @ Nov 30 2023, 00:34 AM)
יש כאלה שלא מקשיבים אבל כשצריך להחליט משהו בדת יש את התורה שבעל פה שנמצאת בשליטת הרבנים ולכן יש רק את מורת התורה שבעל פה בלי שום אופציה אחרת וגם אין מקום לביקורת בתוך זה.
אתה רוצה לפגוע? יאללה גם אני יכולה. הרבנים מחזיקים מונופול על הדת עם התושב"ע שהם המציאו בתקופת בית שני כשהיה צריך להמציא את היהדות מחדש כי אלוהים הפסיק לתת את הסימן שלו (לשון הזהורית) שמראה שהוא קיבל את קורבנות העם ובית המקדש נחרב ולא הייתה עבודת מקדש אז צריך הלכות ותורה בעל פה שלמה שתגיד לנו בדיוק מה לעשות כי אין בית מקדש.
האומנם? מישהו מהנביאים או ממלכי ישראל התייחס לתורה שבעל פה "ממעמד הר סיני"? האם היה תיעוד בתנ"ך לשימוש בתורה שבעל פה? התשובה היא לא. הגמרא, המשנה, התלמוד - התורה שבעל פה - היא המצאה רבנית מכת הפרושים בתקופת בית שני שמטרתה לשמר את ברית סיני גם ללא עבודת משכן ואחרי שאלוהים הפסיק לקבל את קורבנות עם ישראל.
עכשיו אתה מרגיש בנוח או שבא לך לתקוף עוד קצת?

אני מסכימה איתך שלא צריך לתלות צלבים בכל מקום. בוא נלך יותר רחוק, תמונות של רבנים בסלון זה גם אסור. קמעות עם תמונות של רבנים זה גם אסור. מגן פלאפון עם תמונה של רב זה גם אסור. אתה חושב שרק הנוצרים אוהבים תמונות של ישוע ושל צלב? ומה עם היהודים, אין קמעות ותמונות רבנים בסלון? לפני שאתה תוקף תחשוב איך אתה נראה בעיניים של הצד השני. אני יכולה להחזיר לך בדיוק באותו מטבע.

שוב, הברית החדשה היא לא כפירה (בתוכה חזון יוחנן). אמרתי את זה כבר עם הסבר. אתה מעוניין להקשיב או לא?
משיח זה קונספט יהודי. ממתי זאת כפירה להאמין שיבוא משיח ושתהיה אחרית הימים? למה שלא תאשים את כל העולם בכפירה על זה שמחכים למשיח?
ולא. להגיד שם של רעיון בספר שבכלל לא קראת זה לא נקרא "קצת מבין בזה". תחזור אליי כשתדבר יפה וכשיהיה לך ידע בנושא. תודה רבה, ואז אתה אומר שאנשים כמוני "חושבים את עצמם יותר מעם ישראל". תתבייש לך.

תדבר יפה ואני אדון איתך בשמחה רבה. ואם אפשר תגובות של יותר מ-3 שורות כי אני בניגוד אליך אשכרה מפתחת דיון ואתה מתעלם מכל דבר שאני אומרת. למה אני מתאמצת בכלל?

כדאי שתלמד מהעצה שלך לפני שאתה מפיל אותה על אחרים.

בכוונה לא התווכחתי איתך ככ על הטיעונים של הנצרות. כמו שאמרתי. אני לא מבינה בזה.
אבל ברבנים אני מבינה. תמונות של רבנים זה לא עבודה זרהב אבל קמעות כן
ברור שלאץהאמין שיגיע המשיח זה בסדר. אבל לסגוד עכשיו למישהו אהמ אהמ ישוע על זה שאתם חושבים שהוא המשיח זה עבודה זרה לשמה

--------------------

User Posted Image

---------
פורסם ב: Nov 30 2023, 20:45 PM
צטט הודעה

Believers Never Die

פרטי משתמש

QUOTE (דיפר פיינס @ Nov 30 2023, 07:28 AM)
בכוונה לא התווכחתי איתך ככ על הטיעונים של הנצרות. כמו שאמרתי. אני לא מבינה בזה.
אבל ברבנים אני מבינה. תמונות של רבנים זה לא עבודה זרהב אבל קמעות כן
ברור שלאץהאמין שיגיע המשיח זה בסדר. אבל לסגוד עכשיו למישהו אהמ אהמ ישוע על זה שאתם חושבים שהוא המשיח זה עבודה זרה לשמה

שוב ענית לי ב-3 שורות והתעלמת מ-90% מהדברים שאמרתי. אני לא מבינה איך אפשר לנהל כך דיון.
תמונות של רבנים זאת עבודה זרה. כל פסל ותמונה הם עבודה זרה. ומה תגיד על החב"דניקים שתולים תמונות של הרבי מילובאוויטש וטוענים שהוא המשיח? הם יהודים, גם הם עכשיו עובדי עבודה זרה? או שרק הנוצרים הם עובדי עבודה זרה וחב"ד הם בסדר לגמרי. צביעות לשמה.

--------------------

Fall Out Boy —

---------
פורסם ב: Dec 1 2023, 11:33 AM
צטט הודעה

לילה3>

פרטי משתמש

QUOTE (CELA2018 @ Nov 30 2023, 20:45 PM)
שוב ענית לי ב-3 שורות והתעלמת מ-90% מהדברים שאמרתי. אני לא מבינה איך אפשר לנהל כך דיון.
תמונות של רבנים זאת עבודה זרה. כל פסל ותמונה הם עבודה זרה. ומה תגיד על החב"דניקים שתולים תמונות של הרבי מילובאוויטש וטוענים שהוא המשיח? הם יהודים, גם הם עכשיו עובדי עבודה זרה? או שרק הנוצרים הם עובדי עבודה זרה וחב"ד הם בסדר לגמרי. צביעות לשמה.

אני גם הסברתי בתגובה הקודמת למה אני עונה לך ב3 שורות. למה את פשוט לא קוראת 3 שורות? זה די פשוט.
את יודעת מה צביעות? הנוצרים הם צבועים. כולכם צבועים. חושבים שאתם העם הנבחר ובכל זאת חצי מהמצוות אתם לא עושים. זה לא צביעות? וכמובן. תמיד אפשר לכתוב איזה ספר ולהגיד שישו טיהר, שישו הוא המשיח. מה שממש לא נכון. באותה מידה יש עוד אנשים שממש יכולים ליהיות המשיח. יש עוד אנשים שעברו עינוים ועדיין גרו בבית לחם. ואתה לא חושבים שהם המשיחים, נכון?

--------------------

User Posted Image

---------
פורסם ב: Dec 1 2023, 15:27 PM
צטט הודעה

קוסם בינוני

פרטי משתמש
חרמשים: 1552
מגדר:
משתמש מספר: 41075

QUOTE (דיפר פיינס @ Dec 1 2023, 09:33 AM)
אני גם הסברתי בתגובה הקודמת למה אני עונה לך ב3 שורות. למה את פשוט לא קוראת 3 שורות? זה די פשוט.
את יודעת מה צביעות? הנוצרים הם צבועים. כולכם צבועים. חושבים שאתם העם הנבחר ובכל זאת חצי מהמצוות אתם לא עושים. זה לא צביעות? וכמובן. תמיד אפשר לכתוב איזה ספר ולהגיד שישו טיהר, שישו הוא המשיח. מה שממש לא נכון. באותה מידה יש עוד אנשים שממש יכולים ליהיות המשיח. יש עוד אנשים שעברו עינוים ועדיין גרו בבית לחם. ואתה לא חושבים שהם המשיחים, נכון?

למה זה כל כך קשה לכבד אמונה של מישהו אחר?
הדיון התחיל בשאלה האם יש פה אנשים מאמונה מסוימת, דבר שאמור להעיד על התעניינות באמונה המדוברת ובאנשים שמאמינים בה.
חבל שזה הפך לויכוח של מה האמונה האמיתית/הנכונה/הצודקת.
למה זה כל כך מפריע לך שהאמונה שלה שונה מהאמונה שלך? למה צריך לשכנע מישהו שמאמין וחושב אחרת ממך שהוא טועה?
אני חושבת שזה מאוד מעניין להקשיב ולנסות ללמוד מדברים ששונים מתפיסת העולם שלך.

נדמה לי שברגע שהדיון מתלהט ורגשות כמו כעס ורצון לפגוע נכנסים אליו, כדאי לסיים אותו.

--------------------

I don't wanna look at anything else now that I saw you
I don't wanna think of anything else now that I thought of you

User Posted Image

---------
פורסם ב: Dec 1 2023, 17:36 PM
צטט הודעה

Believers Never Die

פרטי משתמש

QUOTE (דיפר פיינס @ Dec 1 2023, 10:33 AM)

יפה. אז אם אתה לא מכיר את הנצרות והברית החדשה ולא רוצה לדבר על זה - אל תיכנס לדיון הזה בכלל. כי זאת כל מטרתו. ושתדע שאי אפשר לפתח דיון עם בן אדם שמתעלם מכל הסבר שאתה נותן ועונה ב-3 משפטים. מצטערת מאוד לבשר לך, אז אל תגיב, כל המטרה פה זה ליצור דיון מכבד. מה שאי אפשר להגיד עליך.
הנוצרים לא צבועים, אל תשכח שלאמונה שלכם יש את אותו בסיס - התורה שבכתב. למה אתה מתעקש לפגוע במאמינים אחרים?
אתה קורא לנו צבועים אבל אז אתה חושב שאתה מעל כולם והכי טהור והכי צודק ומשפיל את כל מי שלא מאמין כמוך. שאלוהים יסלח לך, איש קטן ובזוי. תלמד לכבד חיים ואמונות של אנשים אחרים. צביעות זה להיות בן אדם בשר ודם כמו כולם ועדיין להאמין בעליונות שלך על אחרים שהאמונה שלך שונה משלהם על בסיס דת בלבד.
זהות המשיח היא ויכוח תיאולוגי של 2000 שנים. עם כל הכבוד, אנשים גדולים יותר ממך עדיין מנסים לפתור את הסוגיה הזו. מי אתה שתחשוב שחצי משפט שלך משנה הכל?

We are infinitea:
את ממש מוכרת לי. את גם מהתקופה שלי. יש סיכוי שדיברנו פעם?
תודה על התמיכה חברה יקרה. נעים לשמוע גם אנשים שלא מפיצים שנאה, שינוי מרענן.

--------------------

Fall Out Boy —

---------
פורסם ב: Dec 2 2023, 21:01 PM
צטט הודעה

אני אוהב את סו

פרטי משתמש
חרמשים: 6678788
משתמש מספר: 75665

QUOTE (דיפר פיינס @ Dec 1 2023, 10:33 AM)

אני חושב שאם בסופו של דבר אתם רוצים להסכים על משהו, אולי כדאי שתתחילו לכבד את האמונה של השני. להגיד "אני חושב שהנוצרים/יהודים הם צבועים ומטומטמים כי הם חושבים אחרת ממני" זה אפילו לא טיעון כי לצד השני זה לא אומר כלום ולא ככה מנהלים דיון.

--------------------

אהבה אומר למצוא מקום לעוד גרביים בשביל האהובים שלך
סו~
my name is not So but ok
she/he
‏ Books | Taylor Swift | Math | Friends |Hi

User Posted Image

"השמיים הם הגבול והדרך - דרך ארץ."
yael

---------
פורסם ב: Dec 3 2023, 00:52 AM
צטט הודעה

Believers Never Die

פרטי משתמש

זאת בדיוק הבעיה. מי שפתח את הדיון הזה בא במטרה להשפיל, כל השאר הצטרפו אליו ועכשיו אני לבד במערכה מול אנשים שלא יודעים לנהל דיון ראוי. אני גם יכולה לרדת נמוך כמוהם ולקרוא לרבנים צבועים ולהגיד הרבה דברים קשים אבל אני לא עושה את זה. אז בשנייה שהחמודים פה יחליטו להתבגר ולקבל דעות אחרות יהיה אפשר לדון בלי בעיה.
אין לי בעיה להמשיך לדון לבד מול כמה, אבל שהדיון יהיה מכבד.

--------------------

Fall Out Boy —

---------
0 משתמשים צופים באשכול זה (0 אורחים ו 0 משתמשים אנונימיים)
0 משתמשים:

אפשרויות נושאקפיצה לעמוד (7) « ראשון ... 3 4 [5] 6 7  קפיצה לעמוד V 
הגב לנושא זה פרסם נושא חדש פרסם סקר

ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים
גריפינדור הפלפאף רייבנקלו סלית'רין
גריפינדור הפלפאף רייבנקלו סלית
3797 7004 4217 2219

פורטל הארי פוטר הישראלי קיצורי דרך
מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה
האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס

עוצב על-ידי Design by JBStyle
© כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal
2007-2025