![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (7) « ראשון ... 4 5 [6] 7 קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Dec 3 2023, 09:23 AM
|
||||
![]() לילה3> ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
את ליטרלי קראת להם צבועים. מה-- איך אני זה שלא מנהל דיון ראוי -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Dec 3 2023, 20:38 PM
|
||
![]() Believers Never Die ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אתה קראת לנוצרים צבועים. אני אמרתי שלצורך העניין אני יכולה לענות לך באותה צורה ולומר שהרבנים צבועים. זאת הייתה דוגמה. או שאתה לא יודע מה זה דוגמה. ועם כל הכבוד, אני כמו מראה, מה שתעליב אותי אני אחזיר לך.
אני יכולה להגיד הרבה דברים שיעליבו אותך, אבל בוחרת שלא לעשות את זה כי אנחנו מנסים לנהל דיון. אז מה, רק לך מותר להגיד נוצרים צבועים? לאף אחד אסור לענות לך? -------------------- They say the captain goes down with the ship" "?So when the world ends will God go down with it Fall Out Boy — † --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 3 2023, 21:56 PM
|
||||
אבל את אמרת קודם.. גם אני כמו מראה:) -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Dec 3 2023, 23:52 PM
|
||
![]() Believers Never Die ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
באמת שאני לא מבינה אותך. אתה ילד קטן?
השפלת את הנוצרים ואמרת שכולם צבועים ולפני זה גם האשמת שהם חושבים את עצמם יותר מעם ישראל ואיך לא מתביישים ועוד המון דברים מגעילים שאני הייתי יכולה להגיד לך אותו דבר אבל ישבתי בשקט. לא קראתי לרבנים צבועים, אמרתי בתור דוגמה "גם אני יכולה לקרוא לרבנים צבועים" בתור מענה למה שהשלכת עליי. אני לא חושבת שהם צבועים, אלא יותר גרוע מזה. אבל מטרת הדיון היא לא להשפיל אחד את השני אלא לדון בצורה מכובדת. אז אני לא אגיד את כל הדברים הרעים שעוברים לי בראש, בניגוד אליך. אבל איתך בטח שאי אפשר לדון. אני מבינה שאני מדברת פה עם ילד בן 10. אחלה. גם עונה בשני משפטים, גם ילדותי, גם מתעלם מכל מה שאני אומרת, גם לא מבין כלום בנושא ומעמיד פנים שאתה איזה מאסטר. יאללה לך תשחק דוקים. עכשיו הצלחת לעצבן אותי. צפה פגיעה. -------------------- They say the captain goes down with the ship" "?So when the world ends will God go down with it Fall Out Boy — † --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 4 2023, 00:14 AM
|
||||
איך אני זה שילד קטן שאת ליטרלי בת 24 ומתחילה לקרוא לאמונות של אחרים צבועים? אם את לא בת 3 אני כוס שוקו. את ליטרלי קראת לרבנים צבועים. אני לא קראתי לנוצרים צבועים. אמרתי הוכחות מנומקות. אפילו שהם היו מתומצתות. במקום לזלזל אפשר לקרוא. וזה ממש לא משנה מה אורך התגובה, זה משנה מה התוכן. רואה? אמרת שרבנים יותר גרועים מצבועים. סבבה. תמשיכי ליהיות אנטישמית. זה לגמרי אנושי. ואז את- אה בעצם אתה- אומר לי שהדיבור שלי כלפיי נוצרים לא נאות, והדיבור שלך כלפיי רבנים? אתה צבוע. רגע רגע איך אני ילדותית שאת לא מסוגלת לדבר נורמלי ונפגעת מכל ביקורת בונה? ומעליבה ילדים? לאיזה שפל הגעת. "צפה פגיעה" טוב אחי -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Dec 4 2023, 00:31 AM
|
||||
ילד קטן. תינוק. תמשיך לבכות. אני אביא לך מוצץ. אני לא בת 24, תודה רבה שהורדת לי כמה שנים. תגיד אתה נורמלי? אתה קראת לנוצרים צבועים! כל הבלאגן סביב המילה צבועים התחילה כי אתה קראת לנוצרים צבועים. אני נתתי לך דוגמה. פשוט ילד קטן שלא יודע לדבר עם בני אדם. איש קטן, תתבייש לך. כן מה אני אגיד לך, איזה תוכן אתה נותן לי. מתעלם מכל מה שאני אומרת ויוצא בהצהרות שנוצרים חושבים את עצמם יותר מעם ישראל ואיך הם לא מתביישים וגם שהנוצרים צבועים. וגם זה יותר מידי בשביל 2 משפטים שאתה שולח בכל תגובה. איזה עומק! כמה עושר בדיון הזה! אני פשוט נפעמת. חחחחחח אני לא אנטישמית, אם לא אכפת לך - אמא שלי יהודייה ואני לפי ההלכה שאתה כל כך אוהבת נחשבת יהודייה בעצמי. אני כהניסטית שדוגלת באמונה של רבי מאיר כהנא זצוק"ל, אבל כן בטח, אנטישמית. רק כי אני חושבת אחרת ממך ולא מקבלת את מרות הרבנים, רק בגלל זה אני אנטישמית. בוא תבכה כמו הרבנים שלך, אכלו לי שתו לי, בלי להבין איפה אתם לא בסדר ולמה כולם שונאים אתכם. אתם לא רואים שאם אף אחד לא אוהב אתכם כנראה שמשהו בכם לא בסדר? אין דבר כזה שרק אתם צודקים וכל העולם טועה. הבעיה היא לא שהנוצרים חושבים את עצמם יותר מעם ישראל אלא שאתם שטופי המוח של הרבנים חושבים שאתם בני אדם נעלים יותר מבני אדם אחרים, ממש עליונות הגזע האורתודוקסי הרבני. תמחא לעצמך כפיים, אתה מוכיח פה לכולם עד כמה השחיתות של הרבנים מחלחלת עמוק לתוך החיים שלך. מה קשה לכם לקבל את זה שיש אמונות שונות משלכם, כמו מי שפתח את הדיון הזה במטרה לפגוע. אתם לא שווים יותר מאף אחד אחר. אתם בני אדם בדיוק כמו כולם. אז תתחיל להירגע. הרבנים לקחו את השליטה על היהדות ושוטפים לכולכם את המוח. ואתה יודע מה, זה לא לרמה שלי, אין טעם לנסות לדון איתך. ילד קטן שלא יודע לנהל דיון אחד קטן ומסכן. לך תבכה שיש פה יהודייה אנטישמית שמטיפה לך מוסר. לך תבכה. נשמה, אני לא נפגעת ממך. מה שאתה אומר זאת לא ביקורת בונה. אני מביאה את דעתי כבר כמה עמודים ברצף ואתה אף פעם לא עונה לי ברצינות. איזו ביקורת בונה אתה רואה פה? זה לא להיפגע, זה לחטוף עצבים, עולה לי כל החלסטרה ממך. אין דבר יותר מעצבן מילד קטן שלא יודע לכבד בן אדם שלא מאמין כמוהו. תמיד צריך להשפיל. ואז כמובן אני אנטישמית. אני שהייתי חרדית ובאה ממשפחה חרדית. יפה, תמשיך ככה. משפילה ילדים? וואי וואי מישהו פה נפגע מהר. אני עוד לא התחלתי איתך. כשאני אסיים איתך יכאב לך מאוד. בינתיים תנוח, אני עוד לא התחממתי. אם אתה בוחר להיפגע מכל מילה ולבכות שאני אנטשמית זאת בחירה שלך. "אחי". -------------------- They say the captain goes down with the ship" "?So when the world ends will God go down with it Fall Out Boy — † --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Dec 4 2023, 00:38 AM
|
||||
יודעת?בשבילך.מתנה.הנה תגובה של בדיוק שני שורות עם נימוקים הכל.אני ממש התפקעתי פה מצחוק.תגידי,מתי אמרתישאני שווה ממך?וכן. את די אנטישמית.במיוחד זה שאת מכלילה?ולמה למען ה שיהיה לי אכפת שהיית חרדיה?זה נראלך משנה לי?התגובה הזאת פגעה בי. ולא בכיתי להפך. -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Dec 4 2023, 00:43 AM
|
||
תבדוק את התגובות שלך בעמודים הקודמים.
קראת לנוצרים צבועים. אמרת שנוצרים חושבים את עצמם יותר מעם ישראל. זלזלת באמונה ששונה משלך. לא הצלחת לנהל דיון ראוי. הדפת כל תשובה שנתתי לך, התעלמת מ-99% מהדברים שאמרתי. להמשיך? אני לא אנטישמית חמוד, אני יהודייה. תרד מהעץ שלך מהר. אתה מוזמן להמשיך לצחוק עם עצמך לבד, לילה טוב. -------------------- They say the captain goes down with the ship" "?So when the world ends will God go down with it Fall Out Boy — † --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 4 2023, 00:49 AM
|
||||
אוקי עכשיו מדברים בלי העלבות. מעולה. כן. קראתי לכם (בתור לאום) צבועים בגלל העניין עם הכשרות. וזה נכון. כי ברגע שאנחנו קיבלנו את התורה אז אתם אומרים. לא. עכשיו היא שלנו. ה' נטש אתכם. מה שלא נכון הלכתית, ותורתית לא ניסיתי לזלזל. סליחה. גם את לא. אבל זה גם אשמתי את צודקת. מתי שאין לי תשובות אז אני לא אענה, זה די האובייס. אבל לשאלות שהיו לי תשובות כן עניתי ברגע שאת מכלילה רבנים ברמה כזאת.. את לא אנטישמית. רבפובית. בכללי לא התכוונתי לצחוק עליך. אבל שאת התחלת. למה שאני לא אמשיך? לילה טוב גם לך:)) -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Dec 8 2023, 23:22 PM
|
||
אתה האחד שפוגע וקורא לאנשים מדת שלמה צבועים ואומר דברים נוראיים, אתה ממש לא הולך להפיל עליי את כל המילים הקשות שאמרת פה במהלך הדיון.
אז עכשיו תחליט אם אתה רוצה לדון על הנצרות או היהדות המשיחית שעל זה מתבסס הדיון. אם אין לך מספיק ידע בנושא, אל תדון. -------------------- They say the captain goes down with the ship" "?So when the world ends will God go down with it Fall Out Boy — † --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 14 2023, 19:25 PM
|
||||
![]() מוגל |
כן את ממש טובה בללכת סחור סחור בלי להתיחס לטענות עצמם ולחזור על אותם הוכחות חסרות טעם כדוגמה בכל מקום שמופיע בתנך המילה עלמה פרושה בתולה מה שאני הראתי שזה ממש לא נכון או שתרגום השבעים תירגם את זה לבתולה אפילו שהבאתי לך אין ספור הוכחות שתרגום ה70 שיש כיום הוא תרגום נוצרי והתשובה שלך הייתה "זה טעות נפוצה" כן טעות נפוצה שנימצאת גם בויקיפדיה באנגלית וגם בעברית נכון? אם לזה התכונת כשאמרת שענית לי על הכול אז בהחלט ענית לי! "באטזה עולם הנצרות זה הנחת המובקש" אני אסביר לך בדיוק כתוב בתורה שמשיח יהיה א ב וג =ישוע שלפי הסיפור היה א ב ג=כשל כי מי אמר שישוע היה א ב וג? -------------------- מעט מהעשב דוחה הרבה מהעצב --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Dec 21 2023, 17:04 PM
|
||
כן? אתה זה שהולך סחור סחור. אני פירטתי לך את כל המקומות בתנ"ך שבה המילה עלמה ייצגה אישה בתולה. ותרגום השבעים היהודי גם מציין את זה ככה. אז היהודים הקדמונים, כולם, טועים, ורק אתה הכי חכם מכולם. באמת, קצת כבוד לאנשים שיותר חכמים משנינו ביחד. כבוד לשימור היהדות והתנ"ך בגולה. אם אתה לא מקבל את המילה עלמה בהכרח כבתולה אתה מכפיש את כל היהודים הקדמוניים. תתבייש. אתה יכול לטעון שאני לא עונה לך על כלום אבל למעשה זה מה שאתה עושה, נתתי לך הסבר מפורט ובחרת להתעלם ממנו. תודה.
-------------------- They say the captain goes down with the ship" "?So when the world ends will God go down with it Fall Out Boy — † --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 21 2023, 17:36 PM
|
||||
מה? את זאת שאומרת אותו דבר על רבנים מה את רוצה. -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Dec 21 2023, 17:38 PM
|
||||
אין הוכחות בתנ"ך שאכן קיימת תורה שבעל פה שנמצאת בשליטת הרבנים. לעומת זאת, המילה עלמה (בתרגום לבתולה) מופיעות בתנ"ך הקדוש. רוצה להשוות מה מובא מהתנ"ך ומה לא? -------------------- They say the captain goes down with the ship" "?So when the world ends will God go down with it Fall Out Boy — † --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Dec 21 2023, 17:40 PM
|
||||
המילה גם "תורה" מופיעה בתנך. זה פשוט לא קשור בעליל. תאמיני לי. אני נגד הקביעה החד משמעית של חזל. אבל חייבים להסכים שבחלק מהדברים יש היגיון. ומה הקשר עלמה\בתולה למשהו? -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |