![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (9) « ראשון ... 5 6 [7] 8 9 קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Feb 3 2023, 17:07 PM
|
||||
![]() אני אוהב את יעל ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ואיך הזוג הזה שהתחתן יחיה? איך האישה תלמד עם ילד? איך הם יתפרנסו? יקנו בית? --------------------
I’m half white Other half Also white my name is not Yael but ok he/them Taylor Swift | Math | Tubbo | idk ![]() סוֹ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Feb 3 2023, 17:08 PM
|
||||
![]() Don't Worry Be Happy ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
יתפרנסו מעבודה כמו כולם יקנו בית מתרומות מקסימום ועזרה מההורים -------------------- תהילה | כותבת | 15 | דתיה
עוד פעם אחת לחבק, לראות אותך צוחקת, אז נשבע אני אלך. עוד מילה אחת, שיר אחרון, לשקר שאני בסדר, שיש לכל זה היגיון. עוד פעם אחת בעיניים, זה לא שלום בינתיים, רק להתראות. -עידן עמדי --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Feb 3 2023, 17:10 PM
|
||||
![]() אני אוהב את יעל ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אז את מכריחה את ההורים לשלם על בית ואת היתר שיישיגו מקסימום מאנשים שיתרמו להם כסף. --------------------
I’m half white Other half Also white my name is not Yael but ok he/them Taylor Swift | Math | Tubbo | idk ![]() סוֹ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Feb 3 2023, 17:11 PM
|
||||
![]() קוסם מתקדם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
לקנות בית מתרומות ועזרה מההורים כנראה יוריד את דירוג כרטיס האשראי שלהם מה שיהפוך את זה לאפילו יותר קשה תרומות והלוואות זה לא התשובה להכל ולדעתי כדאי להתחתן אחרי לפחות תואר או שניים ועבודה כדי שאשכרה יהיה אפשר לחיות. -------------------- טליה • היאת • ספוטיפיי ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Feb 3 2023, 17:12 PM
|
||
![]() קוסם מצטיין ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
לדעתי צריך להתחתן ברגע שמרגישים וההתבגרות נגמרה
-------------------- [ALIGN=Center]❄ נריה❄ 14❄ טולקין ❄ TGAMM ❄נווד אוויר
האם לא שמעתם על המשוגע ההוא, שבוקר בהיר אחר הדליק פנס, רץ אל השוק וצעק בלי הרף: "אני מחפש את אלוהים! אני מחפש את אלוהים!" - מאחר שבאותה שעה דווקא נאספו שם רבים מהללו שאינם מאמינים באלוהים, עורר האיש צחוק גדול. האם הלך לאיבוד? שאל אחר מהם. ואולי תעה בדרך כילד? שאל אחר. [...] "היכן נעלם אלוהים" קרא המשוגע, "אני אגיד לכם היכן. אנחנו הרגנו אותו - אתם ואני! כולנו רוצחיו! אבל איך עשינו זאת? איך הצלחנו לשתות את הים עד תומו? מה המעשה אשר עשינו כאשר התרנו את הארץ הזאת משמשה? האין אנו צונחים מטה מטה ואחורה והצידה ולפנים - לכל עבר? היש עדיין למעלה ולמטה? האם לא נהיה קר יותר? האין יורד הלילה כל הזמן - עוד ועוד לילה? האין צורך להדליק פנסים לפני הצהרים? האם עדיין איננו שומעים כלל את שאון הקברנים הקוברים את אלוהים? האם עדיין איננו מריחים כלל את הריקבון האלוהי? - גם אלים נרקבים! אלוהים מת! אלוהים יישאר מת! ואנחנו הרגנו אותו!" -משל האיש המשוגע, המדע העליז, פרידריך ניטשה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Feb 3 2023, 17:14 PM
|
||||
![]() Don't Worry Be Happy ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
בכללי להתחיל לצאת מתי שמרגישים שמתאים -------------------- תהילה | כותבת | 15 | דתיה
עוד פעם אחת לחבק, לראות אותך צוחקת, אז נשבע אני אלך. עוד מילה אחת, שיר אחרון, לשקר שאני בסדר, שיש לכל זה היגיון. עוד פעם אחת בעיניים, זה לא שלום בינתיים, רק להתראות. -עידן עמדי --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Feb 4 2023, 21:36 PM
|
||||
![]() "אילו פינו מלא שירה כים.. " ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
את נשמעת בדיוק כמו הבנות בכיתה. אז לכי תצאי עכשיו לא תהילה. זה לא עובד ככה. ללכת ולהתחתן בגיל 17 זה להרוס לעצמיך את החיים וסליחה שאני אומרת את זה אבל מי שעושה ככה היום או שהוא נפלט מכל מסגרת אפשרית או שהוא מתנחל לגבי המתנחלים הם בכל מקרה עוברים על כל כך הרבה חוקים שלא באמת אכפת למדינה אם הם יתחתנו בגיל צעיר מדי. לא שיש לי משהו נגד מתנחלים, להפך. אני חושבת שהם אנשים עם לב ענק ואהבת הארץ יותר גדולה מכל אחד אחר. לגביהם באמת, שיתחתנו בגיל מוקדם. חוצמזה שלדעתי, מי שרוצה להתחתן בגל צעיר בכל מקרה יעשה את זה אז אין טעם לויכוח בכלל. יצאתי בתגובה הזאת כאילו אני נגד מתנחלים אני חולה על מתנחלים לשם ההבהרה. -------------------- בעזרת ה' יתברך
אביה • 14 • דוסהה • פרשתי:) אחים יקרים שלי, אין עליכם. באמת שאין עליכם. אתם העם הכי מדהים שיש!! אתם הכי טובים שיש!!! תמשיכו להיות ביחד, לב אחד, בלי מחלוקות וויכוחים. רק תרבו אהבת חינם אחד לשני. וזכרו תמיד, שיש לנו את אבינו שבשמיים.. "הכל בול. שום דבר לא סתם!" (עודד אברג'ל הי''ד שנרצח ברעים) --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Feb 4 2023, 22:27 PM
|
||
אביה, ראית את שלשת המקורות שהבאתי לך?
דרך אגב, השלישי שימש להלכה פסוקה אצל הב"י (אבן העזר,א,ג) -------------------- [ALIGN=Center]❄ נריה❄ 14❄ טולקין ❄ TGAMM ❄נווד אוויר
האם לא שמעתם על המשוגע ההוא, שבוקר בהיר אחר הדליק פנס, רץ אל השוק וצעק בלי הרף: "אני מחפש את אלוהים! אני מחפש את אלוהים!" - מאחר שבאותה שעה דווקא נאספו שם רבים מהללו שאינם מאמינים באלוהים, עורר האיש צחוק גדול. האם הלך לאיבוד? שאל אחר מהם. ואולי תעה בדרך כילד? שאל אחר. [...] "היכן נעלם אלוהים" קרא המשוגע, "אני אגיד לכם היכן. אנחנו הרגנו אותו - אתם ואני! כולנו רוצחיו! אבל איך עשינו זאת? איך הצלחנו לשתות את הים עד תומו? מה המעשה אשר עשינו כאשר התרנו את הארץ הזאת משמשה? האין אנו צונחים מטה מטה ואחורה והצידה ולפנים - לכל עבר? היש עדיין למעלה ולמטה? האם לא נהיה קר יותר? האין יורד הלילה כל הזמן - עוד ועוד לילה? האין צורך להדליק פנסים לפני הצהרים? האם עדיין איננו שומעים כלל את שאון הקברנים הקוברים את אלוהים? האם עדיין איננו מריחים כלל את הריקבון האלוהי? - גם אלים נרקבים! אלוהים מת! אלוהים יישאר מת! ואנחנו הרגנו אותו!" -משל האיש המשוגע, המדע העליז, פרידריך ניטשה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Feb 4 2023, 23:29 PM
|
||
![]() "אילו פינו מלא שירה כים.. " ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ראיתי ואני גם מכירה את המקורות הללו.
אבל שום מקור לא אמר להתחתן בגיל 16. -------------------- בעזרת ה' יתברך
אביה • 14 • דוסהה • פרשתי:) אחים יקרים שלי, אין עליכם. באמת שאין עליכם. אתם העם הכי מדהים שיש!! אתם הכי טובים שיש!!! תמשיכו להיות ביחד, לב אחד, בלי מחלוקות וויכוחים. רק תרבו אהבת חינם אחד לשני. וזכרו תמיד, שיש לנו את אבינו שבשמיים.. "הכל בול. שום דבר לא סתם!" (עודד אברג'ל הי''ד שנרצח ברעים) --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Feb 5 2023, 13:43 PM
|
||
"אפילו שיחת חולין דת"ח צריכה לימוד"
והמקור השלישי אומר שרב חסדא התחתן בגיל 16 -------------------- [ALIGN=Center]❄ נריה❄ 14❄ טולקין ❄ TGAMM ❄נווד אוויר
|
|
פורסם ב: Feb 12 2023, 11:44 AM
|
||||
![]() טרול ![]() ![]() |
אני מוצא את הדיון די תמוה. כמובן שצריך לחוקק חוק לגיל נישואין מינימלי! כמובן שזה לא בסדר להיות נשוי לשתי נשים, וכמובן שכל הדברים האלה אינם מוסריים! בקשר לגיל הנישואין-החוק הזה חוקק מכיוון שבגילאים צעירים יותר מהמותר, כמו 16 לדוגמה, האדם ומוחו עדיין מתפתח, והוא לא יהיה בשל לקחת החלטה גדולה כזו.
ומתי נגמרת ההתבגרות? ואם בן אדם ירגיש שהוא מוכן בגיל 12, האם צריך לתת לו להתחתן מגיל 12?? כמובן שכל הדברים האלו אינם מוסריים והגיוניים. הדברים האלו מקובלים רק במקומות חשוכים (איראן, תימן ועוד). לדעתי אין שום תוקף דתי לחיקוק הרעיונות החשוכים האלו. לא צריך להיות תוקף דתי, ואנחנו לא צריכים לחוקק חוקים לפי דתות מסוימות (מה גם שהיהדות מסוייגת בעצמה לגבי הרעיון). -------------------- ארן יגארררררררררר
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Feb 12 2023, 21:32 PM
|
||
למה צריך לחוקק?
זכותו של האדם להחליט נכון, יש הרבה פעמים גירושין, אבל כמו שאמרתי, באותה מידה אפשר לחוקק שאסור לכל זוג שלישי להתחתן (בגלל שאחד מכל 3 זוגות מתגרשים) -------------------- [ALIGN=Center]❄ נריה❄ 14❄ טולקין ❄ TGAMM ❄נווד אוויר
|
|
פורסם ב: Feb 15 2023, 23:57 PM
|
||||
![]() טרול ![]() ![]() |
אז למה לא, בואו ניתן גם לבני 13 לנהוג, לבני 10 לשתות ולבני 8 להמר בלוטו. כי זכותו של האדם להחליט, לא? חוק האיסור על נישואין בגיל צעיר לא חוקק בגלל דברים כמו שכתבת פה (שאחד מתוך שלושה...) . אנו מתעסקים בנתון לפיו מוחו וגופו של האדם הצעיר עדיין מתפתח. וגם מה, לא תהיה הגבלת גיל לנישואין? זו ההצעה שלך? האם לדעתך אפשר לחתן ילדים בני חמש? ואם זכותם להחליט? מזל שיש גבול מוגדר בחוק שמגביל את הגיל המינימלי לנישואין במדינת ישראל. -------------------- ארן יגארררררררררר
|||
|
פורסם ב: Feb 16 2023, 17:06 PM
|
||
בחוק נאמר "קטין"
להשוות בן בן17 וחצי לבן 3?? -------------------- [ALIGN=Center]❄ נריה❄ 14❄ טולקין ❄ TGAMM ❄נווד אוויר
|
|
פורסם ב: Feb 16 2023, 20:37 PM
|
||||
![]() טרול ![]() ![]() |
קטין זה בן אדם מתחת לגיל 18. לכן, עד הגיל הזה, הוא אינו יכול לרכוש אלכוהול, להמר בלוטו וכמובן להתחתן. גם בן אדם בן 17 וחצי וגם בן 3 נחשבים קטינים על פי החוק. -------------------- ארן יגארררררררררר
|||
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |