![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
פורסם ב: Jan 5 2023, 07:46 AM
|
||||
![]() בוגר הוגוורטס ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
*טום אישר *מה שכתבתי על הפאנפיקים כמובן לא קשור בשום אופן ולא בא להתלונן על רוני, אחראית מערכת הפאנפיקים. חתולים שחורים תמיד יפלו על הצד המרוח שלב שני היי היי? רק היי? איפה ההתלהבות פה? זאת פעילות! זה בגלל שאני ממש עצבנית! חמשת הפאנפיקים האחרונים שכתבתי לא אושרו! אומנם הם היו מחורטטים, אבל הם יצאו טוב ואני לא רואה סיבה למה לא לאשר אותם! יכול להיות שזה קשור לזה שחמשת התגובות האחרונות שהגבת בנו"ד יצאו בסוף העמוד? למה שזה יהיה קשור? זה נשמע כמו אמונה טפלה: "אם התגובה שלך יצאה בסוף העמוד- סימן שהפאנפיק ההבא שלך לא יאושר." רגע אחד. תגובה בסוף העמוד? זה מוכר לנו מאיפשהו... נכון! זוכרים את השלב הקודם של הפעילות? בשלב ההוא הייתם צריכים להמציא חוקי מרפי פורטליסטיים, ונתתי דוגמא שהתגובות הארוכות והמושקעות (בעיקר בנו"ד) תמיד יצאו בסוף העמוד. בשלב הזה, אם כבר הבנתם, תצטרכו לבחור לפחות שני חוקי מרפי מהשלב הקודם ולהפוך אותם לאמונות טפלות! כלומר, אם החוק מרפי הזה קרה לכם- סימן שיקרה לכם, או אולי למספר או קבוצה מסויימת של משתמשים דבר רע או מבאס בפורטל. למשל: הפאנפיק ההבא שלכם לא יאושר. על השתתפות בפעילו תקבלו 180 חרמשים ו-10 נקודות בית והפעילות תיסגר בעוד שבוע. בהצלחה!
-------------------- מוריה • היא/את • פרשתי תדעו שקינואה יכולה להיות מאוד טעימה אם זורקים אותה לפח ומזמינים פיצה ![]() It's 'cause I love you, babe In every kind of way Just a little taste Know I love you, babe טיילור סוויפט | התשובה | ריאליטי | ים | קראנץ' פיסטוק | הפל3>| כדורסל | אני לא אוהבת פורטנייט, אנשים. זה רק בשביל הקטע ![]() היי מוריה את מקסימה ממש ויש לך טעם מעולה בשירים בקיצור אני אוהב אותך ממש ותמשיכי להיות מקסימה 3> --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jan 5 2023, 08:16 AM
|
||
![]() Memento mori ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שם+כינוי: נטע, בצדוש
בית לבעלי תפקידים: רייבנקלו שני חוקי מרפי פורטליסטיים שכתבתם בשלב הקודם וברצונכם להפוך לאמונות טפלות פורטליסטיות: אם תשלח ינשוף דחוף- סימן שלעולם לא יאשרו לך פעילויות אם תכתוב שאתה הראשון להגיב באשכול אז בכל פעם שתתנתק יקרה משהו מעניין הערות/הארות/אההההההה! חתול שחור! -------------------- I am Sam Sam-I-am ![]() Green eggs and ham forever ![]() תלחצו, בני תמותה, תלחצו. נטעעע אני אוהב אותך את מקסימונת ואת קרואלה אז בכלל תמישיכי להיות מקסימה ולכתוב מהמם בססש ולהתקיים פשוט לאב יו 3> --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 5 2023, 08:36 AM
|
||
![]() לילה3> ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שם+כינוי: בית לבעלי תפקידים: שני חוקי מרפי פורטליסטיים שכתבתם בשלב הקודם וברצונכם להפוך לאמונות טפלות פורטליסטיות:אם לא השתתפתם בשלב הקודם תוכלו להמציא את חוקי המרפי פה 1) אם תכתוב אשכול בהצעות\תלונות\הארות בידיוק מתי שתפרסם אותו, והנהלת האתר תתנתק אז כל הפורום יעה שגיאת פרטיות 2) אם תגמור לנסח אשכול באופן טוב, והוא ימחק מהאתר. אז מישהו ישלח קישור חשוד הערות/הארות/אההההההה! חתול שחור! -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 5 2023, 21:30 PM
|
||
![]() קוסם מתקדם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שם+כינוי: גל, גוגל_הגאון
בית לבעלי תפקידים: הפללל שני חוקי מרפי פורטליסטיים שכתבתם בשלב הקודם וברצונכם להפוך לאמונות טפלות פורטליסטיות: אם פרסמת שאלה באשכול הערות/הארות/שאלות/הצעות וכו' וגילית שיש לזה כבר תשובה באשכול אחר - לא יגיבו לך / יאשרו לך פעילות מושקעת. אם תשקיע בתגובה ואז תהיה לך שגיאת פרטיות - יישכחו לתגמל אותך על פעילות שהשתתפת בה. הערות/הארות/אההההההה! חתול שחור! אהההההה -------------------- גל ✨ אוליביהרודריגו ✨ נצנצים ✨ פלא ✨ 3>>> ![]() TodAy Is liFE, TomrROw wILL neVEr cOmE --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 10 2023, 18:47 PM
|
||
![]() אני אוהב את יעל ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שם+כינוי: סו מודה אני
בית לבעלי תפקידים: הפל שני חוקי מרפי פורטליסטיים שכתבתם בשלב הקודם וברצונכם להפוך לאמונות טפלות פורטליסטיות: 1. אם ביום שתחליטו להתנתק טיפה מהפורטל משתמש יכריז שמי שיגיב אחריו יקבל את ה400000 חרמשים שלו, אתם לא תצליחו להרוויח חרמשים במשך חודש. 2. אם כשתשקיעו בפעילות 15 דקות הבאג ימחוק אותה, אבל כשתכתבו תגובה שאנשים מסויימים לא היו אמורים לראות, הבאג ינסה לשלוח אותה בכל פורום אפשרי, התגובה הבאה שלכם תהיה דאבל. הערות/הארות/אההההההה! חתול שחור! --------------------
I’m half white Other half Also white my name is not Yael but ok he/them Taylor Swift | Math | Tubbo | idk ![]() סוֹ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |