![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (10) « ראשון ... 6 7 [8] 9 10 קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Jan 14 2023, 21:32 PM
|
||
![]() I’m mental about you too ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
זכיתתתתתתתת!!!!!!!!!!!!!!
-------------------- קמה • היא/את • tsoa • atyd • וולפסטאר3> "We sit opposite one another, Kat and I, two soldiers in shabby coats cooking a goose in the middle of the night. We don't talk much, but I believe we have a more complete communion with one another than even lovers have" היייי זאת סופיייייי קמה אני אוהבת אותך תמשיכי ל״קום״ כל בוקר מחדש 🎗 --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 14 2023, 21:33 PM
|
||
![]() Foxes are just cat software running on dog hardware ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
יששששש תודההההההה
שקד הרגת אותי בתגובה שלך שם -------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 14 2023, 21:34 PM
|
||
![]() קוסם מצטיין ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
האם יש ליציע הזה סיכוי לזכות
-------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
||||
![]() Foxes are just cat software running on dog hardware ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
למי אכפת? אנחנו הכי איכותיים -------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
||
![]() פרשנית לענייני החיים של ורד ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
באמת למה פרשת יא מנייאק!!! אין פה כותרות זזות כי אין לי מושג איך עושים את זה ולא חשבתי על זה מספיק זמן מראש כדי לבדוק בשקט ברוגע ולא בכאוס של נשף ואתה פשרת ולא יכול לעשות את זה
סה (סתם תהנה מחיי הגימלאות בשקט) -------------------- שקד ✧ אחראית פעילויות ופרויקטים ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 14 2023, 21:35 PM
|
||||
חחחח תדברי עם השלישות ותזמיני אותי למילואים -------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jan 14 2023, 21:36 PM
|
||||
הצעה מעניינת, נשקול אותה לקראת נשף 16 לפורטל -------------------- שקד ✧ אחראית פעילויות ופרויקטים ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jan 14 2023, 21:37 PM
|
||||
נכון -------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jan 14 2023, 21:38 PM
|
||||
ואנחנו גם מובילים בטבלת הבתים אז בכלל כיף -------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jan 14 2023, 21:39 PM
|
||||
כןןן מאיר תפרסם פאנפיקיםםםםם ותשתתף בטריוויההה! אתה הכי טוב בזה מבין הסלית’רינים אנחנו חייבים אותך!!!!! -------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jan 14 2023, 21:40 PM
|
||||
האמת שפרסמתי פאנפיק חדש אבל רוני לא אישרה עדיין. אולי היא בכלל לא תאשר, מי יודע. סתם סתם ולגבי הטריוויה אני לא באמת בטוח אם התשובות שלי באמת מזכות את סלית'רין בנקודות -------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jan 14 2023, 21:40 PM
|
||
![]() I’m mental about you too ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
יש לי סיכוי לזכות ברייבנקלואית השנה?
-------------------- קמה • היא/את • tsoa • atyd • וולפסטאר3> "We sit opposite one another, Kat and I, two soldiers in shabby coats cooking a goose in the middle of the night. We don't talk much, but I believe we have a more complete communion with one another than even lovers have" היייי זאת סופיייייי קמה אני אוהבת אותך תמשיכי ל״קום״ כל בוקר מחדש 🎗 --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 14 2023, 21:42 PM
|
||||
זה לא זיכה אבל נראה לי שהבנתי מה הבעיה וסידרתי אותה בטריוויה הבאה נגלה -------------------- שקד ✧ אחראית פעילויות ופרויקטים ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
||||
אני רק צריך להשתתף באמת בטריוויה הבאה. פרט שולי -------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
||||
כל הכבודדד עכשיו ראיתי! והן כן, בדקתי. שקד מוסיפה בנפרד כי זה לא מוסיף אוטומטית -------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |