![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (36) « ראשון ... 15 16 [17] 18 19 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Jan 14 2023, 21:25 PM
|
||||
![]() קוסם מתחיל ![]() ![]() ![]() ![]() |
היייי מהאיתךךך -------------------- My name is not Itamar but ok --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
||||
![]() אני אוהב את סו ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
גרוע וזה איך אתתת -------------------- אהבה אומר למצוא מקום לעוד גרביים בשביל האהובים שלך סו~ my name is not So but ok she/he Books | Taylor Swift | Math | Friends |Hi ![]() "השמיים הם הגבול והדרך - דרך ארץ." yael --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
||||
![]() קוסם סטודנט מעולה ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
או אמ לאדעת יעל- ל-מה אין לך כוח? תתמלאי כוחות! -------------------- חייכו!! כי חיוך זה שמחה, ושמחה זה הכוח להמשיך.. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jan 14 2023, 21:26 PM
|
||||
למהההה אני מתחבטת אם להכים פסטה או לא -------------------- My name is not Itamar but ok --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jan 14 2023, 21:26 PM
|
||||
מאיפה אני ימלא כוחות אבל @נעמה אבא שלי מתמטיקה כאלה -------------------- אהבה אומר למצוא מקום לעוד גרביים בשביל האהובים שלך סו~ my name is not So but ok she/he Books | Taylor Swift | Math | Friends |Hi ![]() "השמיים הם הגבול והדרך - דרך ארץ." yael --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jan 14 2023, 21:29 PM
|
||||
אה אויי🫂❤️ -------------------- My name is not Itamar but ok --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jan 14 2023, 21:30 PM
|
||||
רציני שזה פשוט חרא די -------------------- אהבה אומר למצוא מקום לעוד גרביים בשביל האהובים שלך סו~ my name is not So but ok she/he Books | Taylor Swift | Math | Friends |Hi ![]() "השמיים הם הגבול והדרך - דרך ארץ." yael --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jan 14 2023, 21:30 PM
|
||||
אמממ איכשהו -------------------- חייכו!! כי חיוך זה שמחה, ושמחה זה הכוח להמשיך.. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jan 14 2023, 21:31 PM
|
||||
כע הייתה לי תקופה שרבתי עם אמא שלי כל הזמן -------------------- My name is not Itamar but ok --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jan 14 2023, 21:31 PM
|
||||
אין לי מחסן כוחות סודי מתחת למיטה למרות שכדאי לארגן אחד @נעמה כע זה קצת יותר מלריב -------------------- אהבה אומר למצוא מקום לעוד גרביים בשביל האהובים שלך סו~ my name is not So but ok she/he Books | Taylor Swift | Math | Friends |Hi ![]() "השמיים הם הגבול והדרך - דרך ארץ." yael --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jan 14 2023, 21:32 PM
|
||||
אני יודעת -------------------- My name is not Itamar but ok --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jan 14 2023, 21:33 PM
|
||||
גם אבא שלי דוחף אותי להצליח יותר מדי זה כזה מלא ציפיות ממני -------------------- אהבה אומר למצוא מקום לעוד גרביים בשביל האהובים שלך סו~ my name is not So but ok she/he Books | Taylor Swift | Math | Friends |Hi ![]() "השמיים הם הגבול והדרך - דרך ארץ." yael --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
||||
אין תמיד כוחות בכל מקום ובכל זמן צריך לעזור להם להתכחכח (אממ יעני לעזור להם להיות כוחות לא ידעתי איך לכתוב) -------------------- חייכו!! כי חיוך זה שמחה, ושמחה זה הכוח להמשיך.. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
||||
אהה אני יודעת שלחברה שלי זה קורה לי היה משהו שונה תקישבו יציע 5 עקף במלאאא -------------------- My name is not Itamar but ok --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jan 14 2023, 21:34 PM
|
||||
אה אממצ רוצה לפרוק? כןןן די זה לא עובד להגיב יותר חבריםםם -------------------- אהבה אומר למצוא מקום לעוד גרביים בשביל האהובים שלך סו~ my name is not So but ok she/he Books | Taylor Swift | Math | Friends |Hi ![]() "השמיים הם הגבול והדרך - דרך ארץ." yael --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |