![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (11) « ראשון ... 4 5 [6] 7 8 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Jan 14 2023, 20:55 PM
|
||
![]() קוסם מצטיין ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
מישעו יחול לאשביר לי מא זע נוב?
-------------------- [ALIGN=Center]❄ נריה❄ 14❄ טולקין ❄ TGAMM ❄נווד אוויר
האם לא שמעתם על המשוגע ההוא, שבוקר בהיר אחר הדליק פנס, רץ אל השוק וצעק בלי הרף: "אני מחפש את אלוהים! אני מחפש את אלוהים!" - מאחר שבאותה שעה דווקא נאספו שם רבים מהללו שאינם מאמינים באלוהים, עורר האיש צחוק גדול. האם הלך לאיבוד? שאל אחר מהם. ואולי תעה בדרך כילד? שאל אחר. [...] "היכן נעלם אלוהים" קרא המשוגע, "אני אגיד לכם היכן. אנחנו הרגנו אותו - אתם ואני! כולנו רוצחיו! אבל איך עשינו זאת? איך הצלחנו לשתות את הים עד תומו? מה המעשה אשר עשינו כאשר התרנו את הארץ הזאת משמשה? האין אנו צונחים מטה מטה ואחורה והצידה ולפנים - לכל עבר? היש עדיין למעלה ולמטה? האם לא נהיה קר יותר? האין יורד הלילה כל הזמן - עוד ועוד לילה? האין צורך להדליק פנסים לפני הצהרים? האם עדיין איננו שומעים כלל את שאון הקברנים הקוברים את אלוהים? האם עדיין איננו מריחים כלל את הריקבון האלוהי? - גם אלים נרקבים! אלוהים מת! אלוהים יישאר מת! ואנחנו הרגנו אותו!" -משל האיש המשוגע, המדע העליז, פרידריך ניטשה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 14 2023, 20:57 PM
|
||
![]() בוגר הוגוורטס ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
עני לו יודאתתתת876
-------------------- מוריה • היא/את • פרשתי תדעו שקינואה יכולה להיות מאוד טעימה אם זורקים אותה לפח ומזמינים פיצה ![]() It's 'cause I love you, babe In every kind of way Just a little taste Know I love you, babe טיילור סוויפט | התשובה | ריאליטי | ים | קראנץ' פיסטוק | הפל3>| כדורסל | אני לא אוהבת פורטנייט, אנשים. זה רק בשביל הקטע ![]() היי מוריה את מקסימה ממש ויש לך טעם מעולה בשירים בקיצור אני אוהב אותך ממש ותמשיכי להיות מקסימה 3> --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 14 2023, 21:02 PM
|
||
![]() נוב מדרגה ראשונה ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שי השנה 2022!
כותרת האשכול מפרסם האשכול תגובות צפיות הודעה אחרונה הודעת מערכת נעול הכרזת מערכת: קישורים חשודים - אזהרה חשובה! עופרה סייג -- 2037 הכותב: ייעלם ב: 05-20-32 אשכולות חשובים אין הודעות חדשות* נעוץ נעוץ: ☆ האצטדיון ☆ (עמודים 1 2 3 ...23 ) נשף אנשי השנה 336 875 היום ב-20:02 הודעה אחרונה על ידי: wanted הודעות חדשות נעוץ עבור להודעה האחרונה שלא נקראהנעוץ: ☆ הפיצוצייה ☆ (עמודים 1 2 3 ...8 ) נשף אנשי השנה 110 311 היום ב-20:02 הודעה אחרונה על ידי: הארי פוסטר😎😎 הודעות חדשות נעוץ עבור להודעה האחרונה שלא נקראהנעוץ: ☆ רחבת הריקודים ☆ (עמודים 1 2 3 ...4 ) נשף אנשי השנה 52 203 היום ב-19:56 הודעה אחרונה על ידי: Know-It-All נעול נעוץ נעוץ: ☆ רשימת היציעים ☆ ותחרות השולחן החופר! נשף אנשי השנה 0 105 היום ב-17:49 הודעה אחרונה על ידי: נשף אנשי השנה נעול נעוץ נעוץ: ☆ ברוכים הבאים לנשף! ☆ נשף אנשי השנה 0 57 היום ב-17:41 הודעה אחרונה על ידי: נשף אנשי השנה אשכולות רגילים הודעות חדשות עבור להודעה האחרונה שלא נקראה ☆ כינוי השנה! ☆ (עמודים 1 2 ) נשף אנשי השנה 16 52 היום ב-20:02 הודעה אחרונה על ידי: כינוי בעברית נושא חם עבור להודעה האחרונה שלא נקראה ☆ יציע 3 ☆ (עמודים 1 2 3 ...11 ) נשף אנשי השנה 156 535 היום ב-20:02 הודעה אחרונה על ידי: עופרה סייג נושא חם עבור להודעה האחרונה שלא נקראה ☆ יציע 2 ☆ (עמודים 1 2 3 ...7 ) נשף אנשי השנה 102 322 היום ב-20:02 הודעה אחרונה על ידי: אין עוד מלבדו נושא חם עבור להודעה האחרונה שלא נקראה ☆ יציע 4 ☆ (עמודים 1 2 3 ...13 ) נשף אנשי השנה 188 649 היום ב-20:01 הודעה אחרונה על ידי: הרמנוני הודעות חדשות עבור להודעה האחרונה שלא נקראה ☆ יציע 6 ☆ (עמודים 1 2 3 ...11 ) נשף אנשי השנה 155 509 היום ב-20:01 הודעה אחרונה על ידי: Alex_Rain נושא חם עבור להודעה האחרונה שלא נקראה ☆ יציע 5 ☆ (עמודים 1 2 3 ...14 ) נשף אנשי השנה 204 603 היום ב-20:01 הודעה אחרונה על ידי: גורג הסקרן אין הודעות חדשות* ✰ חופר השנה ✰ (עמודים 1 2 ) נשף אנשי השנה 20 80 היום ב-20:01 הודעה אחרונה על ידי: Know-It-All נושא חם עבור להודעה האחרונה שלא נקראה ☆ יציע האורחת ☆ (עמודים 1 2 3 ) נשף אנשי השנה 33 150 היום ב-20:01 הודעה אחרונה על ידי: עופרה סייג הודעות חדשות עבור להודעה האחרונה שלא נקראה נבחרת החלומות || פעילות עופרה סייג 6 75 היום ב-20:00 הודעה אחרונה על ידי: Gellert Grindelwald נושא חם עבור להודעה האחרונה שלא נקראה ☆ יציע 1 ☆ (עמודים 1 2 3 ...6 ) נשף אנשי השנה 81 289 היום ב-19:59 הודעה אחרונה על ידי: karma is a god אין הודעות חדשות עבור להודעה האחרונה שלא נקראה Spotify wrapped || פעילות דין תומאס המלךךך 13 91 היום ב-19:58 הודעה אחרונה על ידי: Inevitable נושא חם עבור להודעה האחרונה שלא נקראה הכבשה השחורה || פעילות עופרה סייג 14 71 היום ב-19:57 הודעה אחרונה על ידי: karma is my boyfriend אין הודעות חדשות* נוב השנה (עמודים 1 2 3 ...6 ) נשף אנשי השנה 76 383 היום ב-19:57 הודעה אחרונה על ידי: קיפוסטרית בנשמה הודעות חדשות עבור להודעה האחרונה שלא נקראה ✰ סופר השנה! ✰ (עמודים 1 2 ) נשף אנשי השנה 19 112 היום ב-19:55 הודעה אחרונה על ידי: עופרה סייג נעול עבור להודעה האחרונה שלא נקראה דו קרב פנדלים || אשכול משימות (עמודים 1 2 3 ...4 ) דין תומאס המלךךך 51 373 היום ב-19:54 -------------------- אני
פרשתי. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 14 2023, 21:03 PM
|
||
![]() "אילו פינו מלא שירה כים.. " ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
[COLORdigo][aliRight]B]אני יכולה להחליף בית???????????
אני ממש רייבנקלו אני מבטיחה לכם אני ממש חכמה ויוגעת לקרוא כבר![/B][/I][/align][/COR] -------------------- בעזרת ה' יתברך
אביה • 14 • דוסהה • פרשתי:) אחים יקרים שלי, אין עליכם. באמת שאין עליכם. אתם העם הכי מדהים שיש!! אתם הכי טובים שיש!!! תמשיכו להיות ביחד, לב אחד, בלי מחלוקות וויכוחים. רק תרבו אהבת חינם אחד לשני. וזכרו תמיד, שיש לנו את אבינו שבשמיים.. "הכל בול. שום דבר לא סתם!" (עודד אברג'ל הי''ד שנרצח ברעים) --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 14 2023, 21:04 PM
|
||
![]() אני אוהב את סו ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
מה אוסים פה?#%?
אטם יחולים להביע לי חרמושיםםם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() -------------------- אהבה אומר למצוא מקום לעוד גרביים בשביל האהובים שלך סו~ my name is not So but ok she/he Books | Taylor Swift | Math | Friends |Hi ![]() "השמיים הם הגבול והדרך - דרך ארץ." yael --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 14 2023, 21:05 PM
|
||
![]() "אילו פינו מלא שירה כים.. " ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
b]לחץ כאן ופתח בחלון חדש
האצטדיון שלום, משתמשים! אני כאן ביציעים של אצטד- אווץ', מה זה?! למה הם זורקים כוסות פלסטיק?! והיי, מה זה כל העשן הזה ביציע שם ממול?! למה משחקי כדורגל חייבים להיות כל כך מבולגנים?! ולמה - אה, גדול, הוא החליק על קליפות פיסטוקים על הרצפה! וגם - אחח, מישהו בדיוק דרך עליי! טוב, אין מה לעשות, הכל פה כאוטי גם ככה, אני ויתרתי על לנסות לעשות פה סדר. מצידי כה. ![]() קבוצה: סלית'רין הודעות: 9559 חרמשים: 16227 מגדר:male ודרים כמו היפנים --------- הארי פוטר - Hportal.co.il מיני פרופיל Top Enola Holmes פורסם ב: היום ב-17:33 צטט הודעה Memento mori ** ![]() פרטי משתמש קבוצה: צוות תוכן הודעות: 65528 חרמשים: 18443 מגדר:female משתמש מספר: 69760 חפצי המשתמש: צפה al.co.il מיני פרופיל Top אין עוד מלבדו פורסם ב: היום ב-17:33 ערוך הודעהצטט הודעה להיות בשמחה תמיד ******* פרטי משתמש קבוצה: סלית'רין הודעות: 11806 חרמשים: 39398 מגדר:female משתמש מספר: 82458 חפצי המשתמש: צפה תאריך הצטרפות: 06.02.2022 הזהר: (0%)----- יארח ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il מיני פרופיל Top wanted ![]() פורסם ב: היום ב-17:33 צטט הודעה מגדר:male משתמש מספר: 69795 חפצי המשתמש: צפה תאריך הצטרפות: 01.04.2019 כה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il מיני פרופיל Top _פוף_ פורסם ב: היום ב-17:34 צטט הודעה מי שטוב לו ושמח, לא בבר אילן ****** פרטי משתמש קבוצה: פרופסורים הודעות: 7143 חרמשים: 14719 מגדר: משתמש מספר: 73678 חפצי המשתמש: צפה תאריך הצטרפות: 12.10.2020 כואב לי לראות את זה משתמש מספר: 75219 חפצי המשתמש: צפה תאריך הצטרפות: 07.02.2021 או ספאםם --------- הארי פוטר - Hportal.co.il מיני פרופיל Top 4 משתמ ![]() 4 משתמשים: אין עוד מלבדו, הרמנוני, Alex_Rain, הארי פוסטר😎 ![]() « הבא הכ ![]() אפשרויות נושאקפיצה לעמוד (24) [1] 2 3 ... אחרון » קפיצה לעמוד V הגב לנושא זה תגובה מהירה פרסם נושא חדש תגובה מהירה ![]() הצג את עמוד הסמיילים המיידים | אפשר סמיילים | אפשר חתימה[/b] איזה מגניבבבב[SIZE=14] ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() -------------------- בעזרת ה' יתברך
אביה • 14 • דוסהה • פרשתי:) אחים יקרים שלי, אין עליכם. באמת שאין עליכם. אתם העם הכי מדהים שיש!! אתם הכי טובים שיש!!! תמשיכו להיות ביחד, לב אחד, בלי מחלוקות וויכוחים. רק תרבו אהבת חינם אחד לשני. וזכרו תמיד, שיש לנו את אבינו שבשמיים.. "הכל בול. שום דבר לא סתם!" (עודד אברג'ל הי''ד שנרצח ברעים) --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 14 2023, 21:06 PM
|
||
הארי פוטר
האתר והפורומים · מדיה · הספרים · הדמויות · הסרטים · השחקנים · שונות מחובר כ: wanted · התנתק · לוח הבקרה לאחראי פורום 16,227 חרמשים לוח הבקרה האישי · 0 ינשופים ותנשמות פורומיםפאנפיקיםHPlanetהאנציקלופדיהמערכת הדו-קרבהוגסמיד מממנים HPortal - פורטל הארי פוטר -> מחלקת החינוך -> נשף אנשי השנה 2022! פרסם נושא חדש נשף אנשי השנה 2022! כותרת האשכול מפרסם האשכול תגובות צפיות הודעה אחרונה הודעת מערכת נעול הכרזת מערכת: קישורים חשודים - אזהרה חשובה! עופרה סייג -- 2037 הכותב: ייעלם ב: 05-20-32 אשכולות חשובים הודעות חדשות נעוץ עבור להודעה האחרונה שלא נקראהנעוץ: ☆ האצטדיון ☆ (עמודים 1 2 3 ...24 ) נשף אנשי השנה 351 905 היום ב-20:05 הודעה אחרונה על ידי: Know-It-All הודעות חדשות נעוץ עבור להודעה האחרונה שלא נקראהנעוץ: ☆ הפיצוצייה ☆ (עמודים 1 2 3 ...8 ) נשף אנשי השנה 115 330 היום ב-20:04 הודעה אחרונה על ידי: קיפוסטרית בנשמה הודעות חדשות נעוץ עבור להודעה האחרונה שלא נקראהנעוץ: ☆ רחבת הריקודים ☆ (עמודים 1 2 3 ...4 ) נשף אנשי השנה 52 207 היום ב-19:56 הודעה אחרונה על ידי: Know-It-All נעול נעוץ נעוץ: ☆ רשימת היציעים ☆ ותחרות השולחן החופר! נשף אנשי השנה 0 105 היום ב-17:49 הודעה אחרונה על ידי: נשף אנשי השנה נעול נעוץ נעוץ: ☆ ברוכים הבאים לנשף! ☆ נשף אנשי השנה 0 58 היום ב-17:41 הודעה אחרונה על ידי: נשף אנשי השנה אשכולות רגילים הודעות חדשות עבור להודעה האחרונה שלא נקראה ☆ כינוי השנה! ☆ (עמודים 1 2 ) נשף אנשי השנה 26 94 היום ב-20:05 הודעה אחרונה על ידי: karma is a cat נושא חם עבור להודעה האחרונה שלא נקראה ☆ יציע 5 ☆ (עמודים 1 2 3 ...15 ) נשף אנשי השנה 210 629 היום ב-20:05 הודעה אחרונה על ידי: גורג הסקרן נושא חם עבור להודעה האחרונה שלא נקראה ☆ יציע 3 ☆ (עמודים 1 2 3 ...11 ) נשף אנשי השנה 161 553 היום ב-20:05 הודעה אחרונה על ידי: מודה אני הודעות חדשות עבור להודעה האחרונה שלא נקראה ☆ יציע 6 ☆ (עמודים 1 2 3 ...11 ) נשף אנשי השנה 158 522 היום ב-20:05 הודעה אחרונה על ידי: גוגל_הגאון נושא חם עבור להודעה האחרונה שלא נקראה ☆ יציע 2 ☆ (עמודים 1 2 3 ...8 ) נשף אנשי השנה 107 341 היום ב-20:05 הודעה אחרונה על ידי: Adrinette הודעות חדשות עבור להודעה האחרונה שלא נקראה Spotify wrapped || פעילות (עמודים 1 2 ) דין תומאס המלךךך 16 106 היום ב-20:05 הודעה אחרונה על ידי: Know-It-All נושא חם עבור להודעה האחרונה שלא נקראה ☆ יציע 4 ☆ (עמודים 1 2 3 ...14 ) נשף אנשי השנה 198 698 היום ב-20:05 הודעה אחרונה על ידי: 𝐻𝑜𝑙w הודעות חדשות עבור להודעה האחרונה שלא נקראה נבדל || פעילות צבי מרקוביץ 0 10 היום ב-20:05 הודעה אחרונה על ידי: צבי מרקוביץ הודעות חדשות עבור להודעה האחרונה שלא נקראה נוב השנה (עמודים 1 2 3 ...6 ) נשף אנשי השנה 80 395 היום ב-20:05 הודעה אחרונה על ידי: אין עוד מלבדו נושא חם עבור להודעה האחרונה שלא נקראה ☆ יציע 1 ☆ (עמודים 1 2 3 ...6 ) נשף אנשי השנה 87 307 היום ב-20:05 הודעה אחרונה על ידי: כינוי בעברית נושא חם עבור להודעה האחרונה שלא נקראה ☆ יציע האורחת ☆ (עמודים 1 2 3 ) נשף אנשי השנה 34 154 היום ב-20:03 הודעה אחרונה על ידי: ה' הוא המלך נושא חם עבור להודעה האחרונה שלא נקראה הכבשה השחורה || פעילות (עמודים 1 2 ) עופרה סייג 15 74 היום ב-20:02 הודעה אחרונה על ידי: גוגל_הגאון הודעות חדשות עבור להודעה האחרונה שלא נקראה ✰ סופר השנה! ✰ (עמודים 1 2 ) נשף אנשי השנה 20 117 היום ב-20:02 הודעה אחרונה על ידי: Know-It-All אין הודעות חדשות* ✰ חופר השנה ✰ (עמודים 1 2 ) נשף אנשי השנה 20 86 היום ב-20:01 הודעה אחרונה על ידי: Know-It-All הודעות חדשות עבור להודעה האחרונה שלא נקראה נבחרת החלומות || פעילות עופרה סייג 6 75 היום ב-20:00 הודעה אחרונה על ידי: Gellert Grindelwald 45 משתמש(ים) כרגע בפורום (4 משתמשים אנונימיים ו0 אורחים) 41 משתמשים: wanted, This Is Why, הרמנוני, Sherlock Holmes, גוגל_הגאון, קיפוסטרית בנשמה, מודה אני, karma is a cat, עופרה סייג, אגב אני דתי, גורג הסקרן, Know-It-All, Jonathan Van Ness, karma is a god, _פוף_, 𝐻𝑜𝑙𝑑 𝑜𝑛, Hunter Noceda, Marlene McKinnon, הארי פוסטר😎😎, Clara Oswald, Hawkeye, Wolves, ה' הוא המלך, אין עוד מלבדו, הנוב הראשי, כינוי בעברית, צבי מרקוביץ, Alex_Rain, Alicorn, מצנפת100, נבוט, karma is my boyfriend, Gellert Grindelwald, לי גורדן המלך, סלסטינה וורבק, נשף אנשי השנה, Inevitable, Enola Holmes, דין תומאס המלךךך, Never Enough, Amy Santiego מציג 20 מתוך סך הכל 31 אשכולות מסודרים לפי תאריך ההודעה ב סדר יורד מ ההתחלה קפיצה לעמוד (2) [1] 2 פרסם נושא חדש אפשרויות ומקרא הפורום הודעות חדשות אשכול פתוח (תגובות חדשות) אין הודעות חדשות אשכול פתוח (אין תגובות חדשות) נושא חם אשכול חם (תגובות חדשות) אין חדש אשכול חם (אין תגובות חדשות)סקר סקר (תוצאות חדשות) אין הצבעות חדשות סקר (אין תוצאות חדשות) נעול אשכול נעול הועבר אשכול שהועבר חפש בפורום זה: כתוב מילות מפתח - נשף אנשי השנה 2022! סמן פורום זה כפורום שנקרא | הירשם לעדכוני פורום זה מממנים ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים גריפינדור הפלפאף רייבנקלו סלית'רין גריפינדור הפלפאף רייבנקלו סלית 2977 2993 3058 5498 -------------------- אני
|
|
פורסם ב: Jan 14 2023, 21:09 PM
|
||
מי יודע איח עני מסיגה חמרשים?
-------------------- מוריה • היא/את • פרשתי תדעו שקינואה יכולה להיות מאוד טעימה אם זורקים אותה לפח ומזמינים פיצה ![]() It's 'cause I love you, babe In every kind of way Just a little taste Know I love you, babe טיילור סוויפט | התשובה | ריאליטי | ים | קראנץ' פיסטוק | הפל3>| כדורסל | אני לא אוהבת פורטנייט, אנשים. זה רק בשביל הקטע ![]() היי מוריה את מקסימה ממש ויש לך טעם מעולה בשירים בקיצור אני אוהב אותך ממש ותמשיכי להיות מקסימה 3> --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 14 2023, 21:10 PM
|
||
![]() אגב, אני דתייה ![]() ![]() ![]() ![]() |
האפלפף זה הבית הכי טוהההההההההבבבבבבב
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() כי יש לנו את הארי פוטר והוא הכי מגניב והוא גם הכי מגניב!!11!1 חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח -------------------- הפלפאפית בלב💛 (וגם בכל שאר חלקי הגוף) ~ נוקיאיסטית ~מוּפָאסִי 🦁 ~אני גאה בי:)~ נמוכה וטוב לה 📏 ~ enfp ~ שוקולד🍫 ~ עצוב למות באמצע התפוז🍊~ יום אחד אני אשלים אנדי ~ שירי דיסני📺~ מבוך דרקון האבן 🐉 💎 🧱 ~ דתייםםםם לא מקללים אף פעםםם~ למות זה מעייף~ אנשה רגישה מאוד🌸 ~ חכמה בינה ודלעת~ מוזר זה נהדר~ D: ~ ארבעת המלכים של הוגוורטס🗡️~ :מתחנן:~ משרד היחנוך קבע, מה זאת אומרת ~ דוסית בפוטנציאל~ עוגיות שוקלד צ'יפס היא קבוצת המזון החשובה ביותר🍪~ לא סוויפטית אבל בטוח לא סוויפט*ית~ שימפנזה קטנה לחשה לי באוזן~ מבחינה~ Lady colored hair~ לחם עם פרוסה~ הלא מגניב זה המגניב החדש:) ~ כישלון 💓 ~ אייס קפה חם🥤 ~ יהיה נחמד אם תתנו לי לאכול~ מתעקשת לא לשנוא את פיץ~ חמשת ימי הדין~ משה רבנו עשה פיקניק בהר סיני שבארץ הפלאות~ בטאית! שלחו בקשות:) ~ רנדומליזם בע"מ~ אבנר הוא כזה אבנר ~ טוסטים זה מצחיק🍞 ~ תני לי רבע, תני לי רבע, עוף!🍗~ נקודה בסוף משפט.~ תאהבו את טליה ~ החתימה שלי 3>
קוראים לי נטע ואני אוהבת לקרוא (פנטזיה בעיקר) לכתוב (שירים בעיקר) ואנשים (אותך בעיקר). --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 14 2023, 21:14 PM
|
||
ידעתי.
אני גאונה. הארי לא מתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתת ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() -------------------- בעזרת ה' יתברך
|
|
פורסם ב: Jan 14 2023, 21:22 PM
|
||||
שלומם לכולם!!111 א ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() צה לבקש ממני שיכבל אותי להיות בתאית, ![]() ![]() ![]() ![]()
תודה אימושששששש ![]() ![]() ![]() ![]() עכשיו נזכרתי!@ אז קיצר אני מוריה מחוף השנהב ועני רוצה &ליאיות אמנהלתת של פורם [B]הקפקפקן: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() אני גם ממש מאוד [צבע ירוקr]מיסתורית![/COLOR] אתמול איתנגבתי מעחורי אחותי שלי ועשיתי לה פווו ואי נבהלה מאוד!!@!$4444 ![]() אני ילדהה עחראית ואפשר ליסמוך עלי, ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() אעאעאעאע[FONT=Impact]אע טיילורררררררר חיימשלי!1!11111111 אני יודעת את כל הצ'ירים שלהה באל פההההההה הינה: קארמה יס אה גוד קארמה יז אה גוד קארמה יז אה כאט? לא, קארמה יס אה קארמהההההההההה ![]() ![]() ![]() חה חה חה,,,ף": זה ריקרוללל!! ![]() ![]() [Bאואהההההההההההההההההההההההההה[/B] ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() [COLOR=עעגרדnge]אז בבקשה תקבלו אותי ליאיות אמנהלת של פרום מכלקת אמיסטורין כי אז אני יוכל לאישטלת על הפורטלללללללל[/COLOR] אגב ירינוש, אתה יכולץ לאשר לי בבבקשה את הקדשת ה-100 שלי? זה יהיה ממש נחמדייי מצידך ![]() ![]() ![]() ![]() טובבבב אזזזזזז הנה בלינצ'סים לכווווווווולםםם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() [SIZE=7][COLOR=סגול לילך]מי רוצה.ה ליאיות חרמשיםם?||פעילוץ[צבע כלשהו/COLOR] [COLOR=עיאיe]שלום לכוווווווווווווללללללללםםםםםםםם!!1!11!!!!! תגידו לי, מי רוצה ליאיות חרמשים????????? 1אנייייייייייייייייייייייי[COLOR=ורוד חם ולוהט היישר מהתנורk]ייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייי יופיייי טופיייי ::::ףףף כניי ![]() נו????. מה? אני סקרןןןןןןן אוקיי, אז כל אחד כל אחד איצטרך ליכתוב[Bעכמה חרמשימ הוא רוצה לקבל [/B]ץץת__-----+=====+== , ומי[COLOR=אדוםפוקסיה] שיכתוב את המספר הג[/COLOR]דול ביותר של [align=ימין או שמאל, לא כזה משנה לי]חרמשים יקבל 5 חרמשים נו[/align]צצצים!@@2 מוכנים? ![]() שם|||+שם משפחה+ שם עצם+::: כינוי : (שהוא לא ראלף אהורס)\לךגהדל%%5 כמה חמרשים אני רוצה.ים.ות.ה.יא.וא.הם.הן. לקבל: אארקות/אערות/ההארוט: אה, וגם שם: קדימהההההההההההההההההההההההההההההההה ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() צוות הניהול | אשכולות פעילים היום | 10 הכתבים של היום | 10 הכתבים הגדולים בכל הזמנים סטטיסטיקות 1458 משתמש(ים) פעילים ב20 הדקות האחרונות (1410 מוגלגים, 48 קוסמים, 0 קוסמים בגלימת היעלמות) בעלים · הנהלת האתר · הנהלת הפורומים · מסדר מרלין · מנהלי פורומים · צוות תוכן · פרופסורים · גריפינדור · סלית'רין · רייבנקלו · הפלפאף · קוסמים · אסירי אזקבאן karma is a cat, עופרה סייג, צבי מרקוביץ, לי גורדן המלך, Inevitable, כינוי בעברית, Gellert Grindelwald, אגב אני דתי, נשף אנשי השנה, This Is Why, karma is my boyfriend, Hunter Noceda, Marlene McKinnon, גורג הסקרן, Enola Holmes, Clara Oswald, Jonathan Van Ness, מודה אני, Sherlock Holmes, Alex_Rain, karma is a god, Amy Santiego, נבוט, Adrinette, Random Hogwarts Girl, Wolves, סלסטינה וורבק, smadar_lily22, mnoam1st@gmail.com, luz noceda, wanted, שוקולד זה העולם הבא, אין עוד מלבדו, 𝐻𝑜𝑙𝑑 𝑜𝑛, קיפוסטרית בנשמה, הנוב הראשי, אנבת' וואקר, -fire-, הארי פוסטר😎😎, מצנפת100, ה' הוא המלך, נקמת האלפקה, Hawkeye, Know-It-All, גוגל_הגאון, Alicorn, הרמנוני, משתמש אחד הצג רשימה לפי: לחיצה אחרונה, שם משתמש סטטיסטיקות המשתמשים בקהילה פרסמו בסך הכל 7786694 הודעות בכל הפורומים ועוד יותר מ500,000 הודעות שנמחקו. ישנם 80618 משתמשים רשומים. ברכות למשתמש החדש ביותר בקהילה, 11AlmaPotter. צוות הניהול | אשכולות פעילים היום | 10 הכתבים של היום | 10 הכתבים הגדולים בכל הזמנים סטטיסטיקות 1458 משתמש(ים) פעילים ב20 הדקות האחרונות (1410 מוגלגים, 48 קוסמים, 0 קוסמים בגלימת היעלמות) בעלים · הנהלת האתר · הנהלת הפורומים · מסדר מרלין · מנהלי פורומים · צוות תוכן · פרופסורים · גריפינדור · סלית'רין · רייבנקלו · הפלפאף · קוסמים · אסירי אזקבאן karma is a cat, עופרה סייג, צבי מרקוביץ, לי גורדן המלך, Inevitable, כינוי בעברית, Gellert Grindelwald, אגב אני דתי, נשף אנשי השנה, This Is Why, karma is my boyfriend, Hunter Noceda, Marlene McKinnon, גורג הסקרן, Enola Holmes, Clara Oswald, Jonathan Van Ness, מודה אני, Sherlock Holmes, Alex_Rain, karma is a god, Amy Santiego, נבוט, Adrinette, Random Hogwarts Girl, Wolves, סלסטינה וורבק, smadar_lily22, mnoam1st@gmail.com, luz noceda, wanted, שוקולד זה העולם הבא, אין עוד מלבדו, 𝐻𝑜𝑙𝑑 𝑜𝑛, קיפוסטרית בנשמה, הנוב הראשי, אנבת' וואקר, -fire-, הארי פוסטר😎😎, מצנפת100, ה' הוא המלך, נקמת האלפקה, Hawkeye, Know-It-All, גוגל_הגאון, Alicorn, הרמנוני, משתמש אחד הצג רשימה לפי: לחיצה אחרונה, שם משתמש סטטיסטיקות המשתמשים בקהילה פרסמו בסך הכל 7786694 הודעות בכל הפורומים ועוד יותר מ500,000 הודעות שנמחקו. ישנם 80618 משתמשים רשומים. ברכות למשתמש החדש ביותר בקהילה, 11AlmaPotter. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() -------------------- מוריה • היא/את • פרשתי תדעו שקינואה יכולה להיות מאוד טעימה אם זורקים אותה לפח ומזמינים פיצה ![]() It's 'cause I love you, babe In every kind of way Just a little taste Know I love you, babe טיילור סוויפט | התשובה | ריאליטי | ים | קראנץ' פיסטוק | הפל3>| כדורסל | אני לא אוהבת פורטנייט, אנשים. זה רק בשביל הקטע ![]() היי מוריה את מקסימה ממש ויש לך טעם מעולה בשירים בקיצור אני אוהב אותך ממש ותמשיכי להיות מקסימה 3> --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jan 14 2023, 21:46 PM
|
||
![]() לילה3> ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
בעקשתתתתתתתתתתת ניעוללללל
-------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 14 2023, 21:47 PM
|
||
מי זה ירין?
כום פו מקירימ זה א אופייר ![]() ![]() -------------------- בעזרת ה' יתברך
|
|
פורסם ב: Jan 14 2023, 21:48 PM
|
||
הארי פוטר
האתר והפורומים · מדיה · הספרים · הדמויות · הסרטים · השחקנים · שונות מחובר כ: wanted · התנתק · לוח הבקרה לאחראי פורום 16,237 חרמשים לוח הבקרה האישי · 0 ינשופים ותנשמות פורומיםפאנפיקיםHPlanetהאנציקלופדיהמערכת הדו-קרבהוגסמיד מממנים HPortal - פורטל הארי פוטר -> מחלקת החינוך -> נשף אנשי השנה 2022! קפיצה לעמוד (6) « ראשון ... 4 5 [6] קפיצה לעמוד V ( עבור להודעה החדשה ביותר שלא קראת ) הגב לנושא זה פרסם נושא חדש נוב השנה הנוב הראשי פורסם ב: היום ב-19:55 צטט הודעה קוסם בינוני ***** פרטי משתמש קבוצה: סלית'רין הודעות: 4173 חרמשים: 6747 מגדר:male משתמש מספר: 82906 חפצי המשתמש: צפה תאריך הצטרפות: 10.05.2022 מישעו יחול לאשביר לי מא זע נוב? --------- הארי פוטר - Hportal.co.il מיני פרופיל Top קיפוסטרית בנשמה פורסם ב: היום ב-19:57 צטט הודעה קוסם מתקדם ****** פרטי משתמש קבוצה: הפלפאף הודעות: 8976 חרמשים: 69997 מגדר: משתמש מספר: 82864 חפצי המשתמש: צפה תאריך הצטרפות: 03.05.2022 עני לו יודאתתתת876 --------- הארי פוטר - Hportal.co.il מיני פרופיל Top wanted פורסם ב: היום ב-20:02 ערוך הודעהצטט הודעה נוב מדרגה ראשונה ****** פרטי משתמש קבוצה: סלית'רין הודעות: 9569 חרמשים: 16237 מגדר:male משתמש מספר: 69795 חפצי המשתמש: צפה תאריך הצטרפות: 01.04.2019 הזהר: (0%)----- שי השנה 2022! כותרת האשכול מפרסם האשכול תגובות צפיות הודעה אחרונה הודעת מערכת נעול הכרזת מערכת: קישורים חשודים - אזהרה חשובה! עופרה סייג -- 2037 הכותב: ייעלם ב: 05-20-32 אשכולות חשובים אין הודעות חדשות* נעוץ נעוץ: ☆ האצטדיון ☆ (עמודים 1 2 3 ...23 ) נשף אנשי השנה 336 875 היום ב-20:02 הודעה אחרונה על ידי: wanted הודעות חדשות נעוץ עבור להודעה האחרונה שלא נקראהנעוץ: ☆ הפיצוצייה ☆ (עמודים 1 2 3 ...8 ) נשף אנשי השנה 110 311 היום ב-20:02 הודעה אחרונה על ידי: הארי פוסטר😎😎 הודעות חדשות נעוץ עבור להודעה האחרונה שלא נקראהנעוץ: ☆ רחבת הריקודים ☆ (עמודים 1 2 3 ...4 ) נשף אנשי השנה 52 203 היום ב-19:56 הודעה אחרונה על ידי: Know-It-All נעול נעוץ נעוץ: ☆ רשימת היציעים ☆ ותחרות השולחן החופר! נשף אנשי השנה 0 105 היום ב-17:49 הודעה אחרונה על ידי: נשף אנשי השנה נעול נעוץ נעוץ: ☆ ברוכים הבאים לנשף! ☆ נשף אנשי השנה 0 57 היום ב-17:41 הודעה אחרונה על ידי: נשף אנשי השנה אשכולות רגילים הודעות חדשות עבור להודעה האחרונה שלא נקראה ☆ כינוי השנה! ☆ (עמודים 1 2 ) נשף אנשי השנה 16 52 היום ב-20:02 הודעה אחרונה על ידי: כינוי בעברית נושא חם עבור להודעה האחרונה שלא נקראה ☆ יציע 3 ☆ (עמודים 1 2 3 ...11 ) נשף אנשי השנה 156 535 היום ב-20:02 הודעה אחרונה על ידי: עופרה סייג נושא חם עבור להודעה האחרונה שלא נקראה ☆ יציע 2 ☆ (עמודים 1 2 3 ...7 ) נשף אנשי השנה 102 322 היום ב-20:02 הודעה אחרונה על ידי: אין עוד מלבדו נושא חם עבור להודעה האחרונה שלא נקראה ☆ יציע 4 ☆ (עמודים 1 2 3 ...13 ) נשף אנשי השנה 188 649 היום ב-20:01 הודעה אחרונה על ידי: הרמנוני הודעות חדשות עבור להודעה האחרונה שלא נקראה ☆ יציע 6 ☆ (עמודים 1 2 3 ...11 ) נשף אנשי השנה 155 509 היום ב-20:01 הודעה אחרונה על ידי: Alex_Rain נושא חם עבור להודעה האחרונה שלא נקראה ☆ יציע 5 ☆ (עמודים 1 2 3 ...14 ) נשף אנשי השנה 204 603 היום ב-20:01 הודעה אחרונה על ידי: גורג הסקרן אין הודעות חדשות* ✰ חופר השנה ✰ (עמודים 1 2 ) נשף אנשי השנה 20 80 היום ב-20:01 הודעה אחרונה על ידי: Know-It-All נושא חם עבור להודעה האחרונה שלא נקראה ☆ יציע האורחת ☆ (עמודים 1 2 3 ) נשף אנשי השנה 33 150 היום ב-20:01 הודעה אחרונה על ידי: עופרה סייג הודעות חדשות עבור להודעה האחרונה שלא נקראה נבחרת החלומות || פעילות עופרה סייג 6 75 היום ב-20:00 הודעה אחרונה על ידי: Gellert Grindelwald נושא חם עבור להודעה האחרונה שלא נקראה ☆ יציע 1 ☆ (עמודים 1 2 3 ...6 ) נשף אנשי השנה 81 289 היום ב-19:59 הודעה אחרונה על ידי: karma is a god אין הודעות חדשות עבור להודעה האחרונה שלא נקראה Spotify wrapped || פעילות דין תומאס המלךךך 13 91 היום ב-19:58 הודעה אחרונה על ידי: Inevitable נושא חם עבור להודעה האחרונה שלא נקראה הכבשה השחורה || פעילות עופרה סייג 14 71 היום ב-19:57 הודעה אחרונה על ידי: karma is my boyfriend אין הודעות חדשות* נוב השנה (עמודים 1 2 3 ...6 ) נשף אנשי השנה 76 383 היום ב-19:57 הודעה אחרונה על ידי: קיפוסטרית בנשמה הודעות חדשות עבור להודעה האחרונה שלא נקראה ✰ סופר השנה! ✰ (עמודים 1 2 ) נשף אנשי השנה 19 112 היום ב-19:55 הודעה אחרונה על ידי: עופרה סייג נעול עבור להודעה האחרונה שלא נקראה דו קרב פנדלים || אשכול משימות (עמודים 1 2 3 ...4 ) דין תומאס המלךךך 51 373 היום ב-19:54 --------- הארי פוטר - Hportal.co.il מיני פרופיל Top אין עוד מלבדו פורסם ב: היום ב-20:03 צטט הודעה להיות בשמחה תמיד ******* פרטי משתמש קבוצה: סלית'רין הודעות: 11835 חרמשים: 39427 מגדר:female משתמש מספר: 82458 חפצי המשתמש: צפה תאריך הצטרפות: 06.02.2022 [COLORdigo][aliRight]B]אני יכולה להחליף בית??????????? אני ממש רייבנקלו אני מבטיחה לכם אני ממש חכמה ויוגעת לקרוא כבר![/B][/I][/align][/COR] --------- הארי פוטר - Hportal.co.il מיני פרופיל Top Sherlock Holmes פורסם ב: היום ב-20:04 צטט הודעה קוסם מצטיין ******* פרטי משתמש קבוצה: פרופסורים הודעות: 10052 חרמשים: 6150 מגדר:female משתמש מספר: 75665 חפצי המשתמש: צפה תאריך הצטרפות: 22.03.2021 מה אוסים פה?#%? אטם יחולים להביע לי חרמושיםםם zftkodrmmjfi.gif why.gif d16c4689.gif boring.gif fadeba25z.gif angry2.gif 64caf316.gif --------- הארי פוטר - Hportal.co.il מיני פרופיל Top אין עוד מלבדו פורסם ב: היום ב-20:05 צטט הודעה להיות בשמחה תמיד ******* פרטי משתמש קבוצה: סלית'רין הודעות: 11835 חרמשים: 39427 מגדר:female משתמש מספר: 82458 חפצי המשתמש: צפה תאריך הצטרפות: 06.02.2022 b]לחץ כאן ופתח בחלון חדש האצטדיון שלום, משתמשים! אני כאן ביציעים של אצטד- אווץ', מה זה?! למה הם זורקים כוסות פלסטיק?! והיי, מה זה כל העשן הזה ביציע שם ממול?! למה משחקי כדורגל חייבים להיות כל כך מבולגנים?! ולמה - אה, גדול, הוא החליק על קליפות פיסטוקים על הרצפה! וגם - אחח, מישהו בדיוק דרך עליי! טוב, אין מה לעשות, הכל פה כאוטי גם ככה, אני ויתרתי על לנסות לעשות פה סדר. מצידי כה. da4c2d5e.gif קבוצה: סלית'רין הודעות: 9559 חרמשים: 16227 מגדר:male ודרים כמו היפנים --------- הארי פוטר - Hportal.co.il מיני פרופיל Top Enola Holmes פורסם ב: היום ב-17:33 צטט הודעה Memento mori ** 12.gif ************* פרטי משתמש קבוצה: צוות תוכן הודעות: 65528 חרמשים: 18443 מגדר:female משתמש מספר: 69760 חפצי המשתמש: צפה al.co.il מיני פרופיל Top אין עוד מלבדו פורסם ב: היום ב-17:33 ערוך הודעהצטט הודעה להיות בשמחה תמיד ******* פרטי משתמש קבוצה: סלית'רין הודעות: 11806 חרמשים: 39398 מגדר:female משתמש מספר: 82458 חפצי המשתמש: צפה תאריך הצטרפות: 06.02.2022 הזהר: (0%)----- יארח zftkodrmmjfi.gif --------- הארי פוטר - Hportal.co.il מיני פרופיל Top wanted wait.gif פורסם ב: היום ב-17:33 צטט הודעה מגדר:male משתמש מספר: 69795 חפצי המשתמש: צפה תאריך הצטרפות: 01.04.2019 כה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il מיני פרופיל Top _פוף_ פורסם ב: היום ב-17:34 צטט הודעה מי שטוב לו ושמח, לא בבר אילן ****** פרטי משתמש קבוצה: פרופסורים הודעות: 7143 חרמשים: 14719 מגדר: משתמש מספר: 73678 חפצי המשתמש: צפה תאריך הצטרפות: 12.10.2020 כואב לי לראות את זה משתמש מספר: 75219 חפצי המשתמש: צפה תאריך הצטרפות: 07.02.2021 או ספאםם --------- הארי פוטר - Hportal.co.il מיני פרופיל Top 4 משתמ zftkodrmmjfi.gif שים צופים באשכול זה (0 אורחים ו 0 משתמשים אנונימיים) 4 משתמשים: אין עוד מלבדו, הרמנוני, Alex_Rain, הארי פוסטר😎 evil.gif 😎 « הבא הכ da4c2d5e.gif י ישן | נשף אנשי השנה 2022! | הבא הכי חדש » אפשרויות נושאקפיצה לעמוד (24) [1] 2 3 ... אחרון » קפיצה לעמוד V הגב לנושא זה תגובה מהירה פרסם נושא חדש תגובה מהירה evil.gif הצג את עמוד הסמיילים המיידים | אפשר סמיילים | אפשר חתימה[/b] איזה מגניבבבב[SIZE=14] died.gif died.gif died.gif died.gif died.gif evil.gif evil.gif evil.gif evil.gif 06.gif zftkodrmmjfi.gif zftkodrmmjfi.gif zftkodrmmjfi.gif --------- הארי פוטר - Hportal.co.il מיני פרופיל Top wanted פורסם ב: היום ב-20:06 ערוך הודעהצטט הודעה נוב מדרגה ראשונה ****** פרטי משתמש קבוצה: סלית'רין הודעות: 9569 חרמשים: 16237 מגדר:male משתמש מספר: 69795 חפצי המשתמש: צפה תאריך הצטרפות: 01.04.2019 הזהר: (0%)----- הארי פוטר האתר והפורומים · מדיה · הספרים · הדמויות · הסרטים · השחקנים · שונות מחובר כ: wanted · התנתק · לוח הבקרה לאחראי פורום 16,227 חרמשים לוח הבקרה האישי · 0 ינשופים ותנשמות פורומיםפאנפיקיםHPlanetהאנציקלופדיהמערכת הדו-קרבהוגסמיד מממנים HPortal - פורטל הארי פוטר -> מחלקת החינוך -> נשף אנשי השנה 2022! פרסם נושא חדש נשף אנשי השנה 2022! כותרת האשכול מפרסם האשכול תגובות צפיות הודעה אחרונה הודעת מערכת נעול הכרזת מערכת: קישורים חשודים - אזהרה חשובה! עופרה סייג -- 2037 הכותב: ייעלם ב: 05-20-32 אשכולות חשובים הודעות חדשות נעוץ עבור להודעה האחרונה שלא נקראהנעוץ: ☆ האצטדיון ☆ (עמודים 1 2 3 ...24 ) נשף אנשי השנה 351 905 היום ב-20:05 הודעה אחרונה על ידי: Know-It-All הודעות חדשות נעוץ עבור להודעה האחרונה שלא נקראהנעוץ: ☆ הפיצוצייה ☆ (עמודים 1 2 3 ...8 ) נשף אנשי השנה 115 330 היום ב-20:04 הודעה אחרונה על ידי: קיפוסטרית בנשמה הודעות חדשות נעוץ עבור להודעה האחרונה שלא נקראהנעוץ: ☆ רחבת הריקודים ☆ (עמודים 1 2 3 ...4 ) נשף אנשי השנה 52 207 היום ב-19:56 הודעה אחרונה על ידי: Know-It-All נעול נעוץ נעוץ: ☆ רשימת היציעים ☆ ותחרות השולחן החופר! נשף אנשי השנה 0 105 היום ב-17:49 הודעה אחרונה על ידי: נשף אנשי השנה נעול נעוץ נעוץ: ☆ ברוכים הבאים לנשף! ☆ נשף אנשי השנה 0 58 היום ב-17:41 הודעה אחרונה על ידי: נשף אנשי השנה אשכולות רגילים הודעות חדשות עבור להודעה האחרונה שלא נקראה ☆ כינוי השנה! ☆ (עמודים 1 2 ) נשף אנשי השנה 26 94 היום ב-20:05 הודעה אחרונה על ידי: karma is a cat נושא חם עבור להודעה האחרונה שלא נקראה ☆ יציע 5 ☆ (עמודים 1 2 3 ...15 ) נשף אנשי השנה 210 629 היום ב-20:05 הודעה אחרונה על ידי: גורג הסקרן נושא חם עבור להודעה האחרונה שלא נקראה ☆ יציע 3 ☆ (עמודים 1 2 3 ...11 ) נשף אנשי השנה 161 553 היום ב-20:05 הודעה אחרונה על ידי: מודה אני הודעות חדשות עבור להודעה האחרונה שלא נקראה ☆ יציע 6 ☆ (עמודים 1 2 3 ...11 ) נשף אנשי השנה 158 522 היום ב-20:05 הודעה אחרונה על ידי: גוגל_הגאון נושא חם עבור להודעה האחרונה שלא נקראה ☆ יציע 2 ☆ (עמודים 1 2 3 ...8 ) נשף אנשי השנה 107 341 היום ב-20:05 הודעה אחרונה על ידי: Adrinette הודעות חדשות עבור להודעה האחרונה שלא נקראה Spotify wrapped || פעילות (עמודים 1 2 ) דין תומאס המלךךך 16 106 היום ב-20:05 הודעה אחרונה על ידי: Know-It-All נושא חם עבור להודעה האחרונה שלא נקראה ☆ יציע 4 ☆ (עמודים 1 2 3 ...14 ) נשף אנשי השנה 198 698 היום ב-20:05 הודעה אחרונה על ידי: 𝐻𝑜𝑙w הודעות חדשות עבור להודעה האחרונה שלא נקראה נבדל || פעילות צבי מרקוביץ 0 10 היום ב-20:05 הודעה אחרונה על ידי: צבי מרקוביץ הודעות חדשות עבור להודעה האחרונה שלא נקראה נוב השנה (עמודים 1 2 3 ...6 ) נשף אנשי השנה 80 395 היום ב-20:05 הודעה אחרונה על ידי: אין עוד מלבדו נושא חם עבור להודעה האחרונה שלא נקראה ☆ יציע 1 ☆ (עמודים 1 2 3 ...6 ) נשף אנשי השנה 87 307 היום ב-20:05 הודעה אחרונה על ידי: כינוי בעברית נושא חם עבור להודעה האחרונה שלא נקראה ☆ יציע האורחת ☆ (עמודים 1 2 3 ) נשף אנשי השנה 34 154 היום ב-20:03 הודעה אחרונה על ידי: ה' הוא המלך נושא חם עבור להודעה האחרונה שלא נקראה הכבשה השחורה || פעילות (עמודים 1 2 ) עופרה סייג 15 74 היום ב-20:02 הודעה אחרונה על ידי: גוגל_הגאון הודעות חדשות עבור להודעה האחרונה שלא נקראה ✰ סופר השנה! ✰ (עמודים 1 2 ) נשף אנשי השנה 20 117 היום ב-20:02 הודעה אחרונה על ידי: Know-It-All אין הודעות חדשות* ✰ חופר השנה ✰ (עמודים 1 2 ) נשף אנשי השנה 20 86 היום ב-20:01 הודעה אחרונה על ידי: Know-It-All הודעות חדשות עבור להודעה האחרונה שלא נקראה נבחרת החלומות || פעילות עופרה סייג 6 75 היום ב-20:00 הודעה אחרונה על ידי: Gellert Grindelwald 45 משתמש(ים) כרגע בפורום (4 משתמשים אנונימיים ו0 אורחים) 41 משתמשים: wanted, This Is Why, הרמנוני, Sherlock Holmes, גוגל_הגאון, קיפוסטרית בנשמה, מודה אני, karma is a cat, עופרה סייג, אגב אני דתי, גורג הסקרן, Know-It-All, Jonathan Van Ness, karma is a god, _פוף_, 𝐻𝑜𝑙𝑑 𝑜𝑛, Hunter Noceda, Marlene McKinnon, הארי פוסטר😎😎, Clara Oswald, Hawkeye, Wolves, ה' הוא המלך, אין עוד מלבדו, הנוב הראשי, כינוי בעברית, צבי מרקוביץ, Alex_Rain, Alicorn, מצנפת100, נבוט, karma is my boyfriend, Gellert Grindelwald, לי גורדן המלך, סלסטינה וורבק, נשף אנשי השנה, Inevitable, Enola Holmes, דין תומאס המלךךך, Never Enough, Amy Santiego מציג 20 מתוך סך הכל 31 אשכולות מסודרים לפי תאריך ההודעה ב סדר יורד מ ההתחלה קפיצה לעמוד (2) [1] 2 פרסם נושא חדש אפשרויות ומקרא הפורום הודעות חדשות אשכול פתוח (תגובות חדשות) אין הודעות חדשות אשכול פתוח (אין תגובות חדשות) נושא חם אשכול חם (תגובות חדשות) אין חדש אשכול חם (אין תגובות חדשות)סקר סקר (תוצאות חדשות) אין הצבעות חדשות סקר (אין תוצאות חדשות) נעול אשכול נעול הועבר אשכול שהועבר חפש בפורום זה: כתוב מילות מפתח - נשף אנשי השנה 2022! סמן פורום זה כפורום שנקרא | הירשם לעדכוני פורום זה מממנים ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים גריפינדור הפלפאף רייבנקלו סלית'רין גריפינדור הפלפאף רייבנקלו סלית 2977 2993 3058 5498 --------- הארי פוטר - Hportal.co.il מיני פרופיל Top קיפוסטרית בנשמה פורסם ב: היום ב-20:09 צטט הודעה קוסם מתקדם ****** פרטי משתמש קבוצה: הפלפאף הודעות: 8976 חרמשים: 69997 מגדר: משתמש מספר: 82864 חפצי המשתמש: צפה תאריך הצטרפות: 03.05.2022 מי יודע איח עני מסיגה חמרשים? --------- הארי פוטר - Hportal.co.il מיני פרופיל Top Know-It-All פורסם ב: היום ב-20:10 צטט הודעה אגב, אני דתייה **** פרטי משתמש קבוצה: הפלפאף הודעות: 1679 חרמשים: 7702 מגדר:female משתמש מספר: 68767 חפצי המשתמש: צפה תאריך הצטרפות: 14.10.2018 האפלפף זה הבית הכי טוהההההההההבבבבבבב da4c2d5e.gif da4c2d5e.gif da4c2d5e.gif da4c2d5e.gif da4c2d5e.gif 06.gif 06.gif 423523.gif javascript:add_smilie(":%D7%97%D7%9B%D7%94%D7%97%D7%9B%D7%94:") כי יש לנו את הארי פוטר והוא הכי מגניב והוא גם הכי מגניב!!11!1 חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח --------- הארי פוטר - Hportal.co.il מיני פרופיל Top אין עוד מלבדו פורסם ב: היום ב-20:14 צטט הודעה להיות בשמחה תמיד ******* פרטי משתמש קבוצה: סלית'רין הודעות: 11835 חרמשים: 39427 מגדר:female משתמש מספר: 82458 חפצי המשתמש: צפה תאריך הצטרפות: 06.02.2022 ידעתי. אני גאונה. הארי לא מתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתת why.gif why.gif why.gif why.gif why.gif why.gif why.gif why.gif died.gif zftkodrmmjfi.gif da4c2d5e.gif da4c2d5e.gif huh2.gif s15.gif s15.gif boring.gif f5f49335.gif why.gif why.gif da4c2d5e.gif da4c2d5e.gif wait.gif 1875cee9.gif s15.gif ohhh.gif cfed93e2.gif died.gif confused.gif s118.gif inlove.gif af48944b.gif af48944b.gif af48944b.gif bye.gif bye.gif finger.gif finger.gif --------- הארי פוטר - Hportal.co.il מיני פרופיל Top קיפוסטרית בנשמה פורסם ב: היום ב-20:22 צטט הודעה קוסם מתקדם ****** פרטי משתמש קבוצה: הפלפאף הודעות: 8976 חרמשים: 69997 מגדר: משתמש מספר: 82864 חפצי המשתמש: צפה תאריך הצטרפות: 03.05.2022 שלומם לכולם!!111 א d16c4689.gif f5f49335.gif f5f49335.gif da4c2d5e.gif מישהו יחול לאביא לי את אמספר פלאפון של ירין?|? huh2.gif אני רו צה לבקש ממני שיכבל אותי להיות בתאית, af48944b.gif stars.gif 3ca8b998.gif אני חושבתץ שאני ילדה מאוד מדוא[/B] חרוצת ועחראית ובלי שגיעוטכתיב ומכסימה. אפילו אמה שלי אומרט שאנני ילדה מאממת zftkodrmmjfi.gif QUOTE מוריה היא ילדה ממש חמודה, היא תמיד עוזרת לי לפתוח סלוטייפ כשאני צריכה תודה אימושששששש d16c4689.gif 423523.gif הנה,,, מתנה בסבילךךך 06.gif 06.gif אז עיפה איינו? עכשיו נזכרתי!@ אז קיצר אני מוריה מחוף השנהב ועני רוצה &ליאיות אמנהלתת של פורם הקפקפקן: finger.gif כי אני מאוד הואבת את פורוום מחלקתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתת המיסטורין5% ורוצה שאו איאיה פעיל!11!11!11 please.gif 12.gif כי אני מאוד מתחברת לשם של הפורם, מחלוקת המיסתורין,,,,, 65ac83c9d212051924a6c2462ae9a509.gif /// מחלוקת- אני מאוד מהוד הואבת מחלוקות,,,::ll d16c4689.gif d16c4689.gif ותמיד משטדלת שאיאיו מחלוקות בכל . מקום אני גם ממש מאוד [צבע ירוקr]מיסתורית![/COLOR] אתמול איתנגבתי מעחורי אחותי שלי ועשיתי לה פווו ואי נבהלה מאוד!!@!$4444 65ac83c9d212051924a6c2462ae9a509.gif אני ילדהה עחראית ואפשר ליסמוך עלי, d16c4689.gif d16c4689.gifd16c4689.gifd16c4689.gifd16c4689.gifd16c4689.gif אני באמת רוסה את אטוב ביותר בישביל אפורום אזה :נהדרf5f49335.gif f5f49335.gif f5f49335.gif d16c4689.gif דרך הגב אפשר שיהיה פורום לתילור סויפט? אעאעאעאע[FONT=Impact]אע טיילורררררררר חיימשלי!1!11111111 אני יודעת את כל הצ'ירים שלהה באל פההההההה הינה: קארמה יס אה גוד קארמה יז אה גוד קארמה יז אה כאט? לא, קארמה יס אה קארמההההההההההdied.gif died.gif died.gif חה חה חה,,,ף": זה ריקרוללל!! evil.gif תיילור סויפט ממש יפה בקליפ של נבר גונ ה גיף יו אפפפ, אבל לךמהצ היא צבעה את השיער בגינגי? איכסססססססס\\\\\ס f5f49335.gif [Bאואהההההההההההההההההההההההההה died.gif died.gif died.gif whistle.gif :מטחנןן: 65ac83c9d212051924a6c2462ae9a509.gif 65ac83c9d212051924a6c2462ae9a509.gif 1875cee9.gif 1875cee9.gif cfed93e2.gif d4e4b46b.gif 215ad82f.gif 215ad82f.gif 215ad82f.gif 215ad82f.gif 215ad82f.gif 215ad82f.gif 215ad82f.gif 215ad82f.gif 215ad82f.gif 215ad82f.gif 215ad82f.gif 215ad82f.gif 215ad82f.gif 215ad82f.gif 215ad82f.gif 215ad82f.gif 215ad82f.gif 215ad82f.gif 215ad82f.gif 215ad82f.gif 215ad82f.gif 215ad82f.gif 215ad82f.gif 215ad82f.gif 215ad82f.gif 215ad82f.gif 215ad82f.gif 215ad82f.gif 215ad82f.gif 215ad82f.gifמאטצטותך וןתיחצלאחנעימ[לחהמעלחמנילחאעמינטאלךימלךמק עכרלקמיאעלךראצמחלךצנעראטלצחמאלרצימחלמחטצחיאטלךציטלךחטולצםךןט[/B]אטוגרקגחאתלן 215ad82f.gif 215ad82f.gif 215ad82f.gif 215ad82f.gif 215ad82f.gif 215ad82f.gif 215ad82f.gif 215ad82f.gif 215ad82f.gif 215ad82f.gif 215ad82f.gif 215ad82f.gif 215ad82f.gif 215ad82f.gif 215ad82f.gif 215ad82f.gif 215ad82f.gif 215ad82f.gif 215ad82f.gif 215ad82f.gif 215ad82f.gif 215ad82f.gif 215ad82f.gif 215ad82f.gif 215ad82f.gif 215ad82f.gif 215ad82f.gif 215ad82f.gif 215ad82f.gif 6f428754.gif 215ad82f.gif 215ad82f.gif 215ad82f.gif 215ad82f.gif 215ad82f.gif 215ad82f.gif 215ad82f.gif 215ad82f.gif 215ad82f.gif 215ad82f.gif 215ad82f.gif 215ad82f.gif 215ad82f.gif 215ad82f.gif 215ad82f.gif 215ad82f.gif 215ad82f.gif 215ad82f.gif 215ad82f.gif 215ad82f.gif 215ad82f.gif 215ad82f.gif 215ad82f.gif 215ad82f.gif 215ad82f.gif 215ad82f.gif 215ad82f.gif 215ad82f.gif 215ad82f.gif 215ad82f.gif הה 215ad82f.gif 215ad82f.gif 215ad82f.gif 215ad82f.gif 215ad82f.gif 215ad82f.gif zftkodrmmjfi.gif zftkodrmmjfi.gif מוחעחחחחעעעעעעעעעעע [COLOR=עעגרדnge]אז בבקשה תקבלו אותי ליאיות אמנהלת של פרום מכלקת אמיסטורין כי אז אני יוכל לאישטלת על הפורטלללללללל[/COLOR] אגב ירינוש, אתה יכולץ לאשר לי בבבקשה את הקדשת ה-100 שלי? זה יהיה ממש נחמדייי מצידך fadeba25z.gif fadeba25z.gif fadeba25z.gif fadeba25z.gif :מתח טובבבב אזזזזזז הנה בלינצ'סים לכווווווווולםםם d4e4b46b.gif d4e4b46b.gif d4e4b46b.gif d4e4b46b.gif d4e4b46b.gif d4e4b46b.gif d4e4b46b.gif d4e4b46b.gif d4e4b46b.gif d4e4b46b.gif d4e4b46b.gif d4e4b46b.gif d4e4b46b.gif d4e4b46b.gif d4e4b46b.gif d4e4b46b.gif d4e4b46b.gif d4e4b46b.gif d4e4b46b.gif d4e4b46b.gif d4e4b46b.gif d4e4b46b.gif d4e4b46b.gif d4e4b46b.gif d4e4b46b.gif d4e4b46b.gif d4e4b46b.gif d4e4b46b.gif d4e4b46b.gif d4e4b46b.gif d4e4b46b.gif d4e4b46b.gif d4e4b46b.gif d4e4b46b.gif d4e4b46b.gif d4e4b46b.gif d4e4b46b.gif d4e4b46b.gif d4e4b46b.gif d4e4b46b.gif d4e4b46b.gif [SIZE=7][COLOR=סגול לילך]מי רוצה.ה ליאיות חרמשיםם?||פעילוץ[צבע כלשהו/COLOR] [COLOR=עיאיe]שלום לכוווווווווווווללללללללםםםםםםםם!!1!11!!!!! תגידו לי, מי רוצה ליאיות חרמשים????????? 1אנייייייייייייייייייייייי[COLOR=ורוד חם ולוהט היישר מהתנורk]ייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייי יופיייי טופיייי ::::ףףף כניי please.gif אתם יודאים מה נעשה בפעילות אזאת?[/COLOR] נו????. מה? אני סקרןןןןןןן אוקיי, אז כל אחד כל אחד איצטרך ליכתוב[Bעכמה חרמשימ הוא רוצה לקבל [/B]ץץת__-----+=====+== , ומי[COLOR=אדוםפוקסיה] שיכתוב את המספר הג[/COLOR]דול ביותר של [align=ימין או שמאל, לא כזה משנה לי]חרמשים יקבל 5 חרמשים נו[/align]צצצים!@@2 מוכנים? d16c4689.gif שם|||+שם משפחה+ שם עצם+::: כינוי : (שהוא לא ראלף אהורס)\לךגהדל%%5 כמה חמרשים אני רוצה.ים.ות.ה.יא.וא.הם.הן. לקבל: אארקות/אערות/ההארוט: אה, וגם שם: קדימהההההההההההההההההההההההההההההההה f5f49335.gif f5f49335.gif f5f49335.gif f5f49335.gif f5f49335.gif f5f49335.gif f5f49335.gif f5f49335.gif f5f49335.gif f5f49335.gif f5f49335.gif f5f49335.gif f5f49335.gif f5f49335.gif f5f49335.gif f5f49335.gif f5f49335.gif f5f49335.gif f5f49335.gif f5f49335.gif f5f49335.gif f5f49335.gif f5f49335.gif f5f49335.gif f5f49335.gif f5f49335.gif f5f49335.gif צוות הניהול | אשכולות פעילים היום | 10 הכתבים של היום | 10 הכתבים הגדולים בכל הזמנים סטטיסטיקות 1458 משתמש(ים) פעילים ב20 הדקות האחרונות (1410 מוגלגים, 48 קוסמים, 0 קוסמים בגלימת היעלמות) בעלים · הנהלת האתר · הנהלת הפורומים · מסדר מרלין · מנהלי פורומים · צוות תוכן · פרופסורים · גריפינדור · סלית'רין · רייבנקלו · הפלפאף · קוסמים · אסירי אזקבאן karma is a cat, עופרה סייג, צבי מרקוביץ, לי גורדן המלך, Inevitable, כינוי בעברית, Gellert Grindelwald, אגב אני דתי, נשף אנשי השנה, This Is Why, karma is my boyfriend, Hunter Noceda, Marlene McKinnon, גורג הסקרן, Enola Holmes, Clara Oswald, Jonathan Van Ness, מודה אני, Sherlock Holmes, Alex_Rain, karma is a god, Amy Santiego, נבוט, Adrinette, Random Hogwarts Girl, Wolves, סלסטינה וורבק, smadar_lily22, mnoam1st@gmail.com, luz noceda, wanted, שוקולד זה העולם הבא, אין עוד מלבדו, 𝐻𝑜𝑙𝑑 𝑜𝑛, קיפוסטרית בנשמה, הנוב הראשי, אנבת' וואקר, -fire-, הארי פוסטר😎😎, מצנפת100, ה' הוא המלך, נקמת האלפקה, Hawkeye, Know-It-All, גוגל_הגאון, Alicorn, הרמנוני, משתמש אחד הצג רשימה לפי: לחיצה אחרונה, שם משתמש סטטיסטיקות המשתמשים בקהילה פרסמו בסך הכל 7786694 הודעות בכל הפורומים ועוד יותר מ500,000 הודעות שנמחקו. ישנם 80618 משתמשים רשומים. ברכות למשתמש החדש ביותר בקהילה, 11AlmaPotter. צוות הניהול | אשכולות פעילים היום | 10 הכתבים של היום | 10 הכתבים הגדולים בכל הזמנים סטטיסטיקות 1458 משתמש(ים) פעילים ב20 הדקות האחרונות (1410 מוגלגים, 48 קוסמים, 0 קוסמים בגלימת היעלמות) בעלים · הנהלת האתר · הנהלת הפורומים · מסדר מרלין · מנהלי פורומים · צוות תוכן · פרופסורים · גריפינדור · סלית'רין · רייבנקלו · הפלפאף · קוסמים · אסירי אזקבאן karma is a cat, עופרה סייג, צבי מרקוביץ, לי גורדן המלך, Inevitable, כינוי בעברית, Gellert Grindelwald, אגב אני דתי, נשף אנשי השנה, This Is Why, karma is my boyfriend, Hunter Noceda, Marlene McKinnon, גורג הסקרן, Enola Holmes, Clara Oswald, Jonathan Van Ness, מודה אני, Sherlock Holmes, Alex_Rain, karma is a god, Amy Santiego, נבוט, Adrinette, Random Hogwarts Girl, Wolves, סלסטינה וורבק, smadar_lily22, mnoam1st@gmail.com, luz noceda, wanted, שוקולד זה העולם הבא, אין עוד מלבדו, 𝐻𝑜𝑙𝑑 𝑜𝑛, קיפוסטרית בנשמה, הנוב הראשי, אנבת' וואקר, -fire-, הארי פוסטר😎😎, מצנפת100, ה' הוא המלך, נקמת האלפקה, Hawkeye, Know-It-All, גוגל_הגאון, Alicorn, הרמנוני, משתמש אחד הצג רשימה לפי: לחיצה אחרונה, שם משתמש סטטיסטיקות המשתמשים בקהילה פרסמו בסך הכל 7786694 הודעות בכל הפורומים ועוד יותר מ500,000 הודעות שנמחקו. ישנם 80618 משתמשים רשומים. ברכות למשתמש החדש ביותר בקהילה, 11AlmaPotter. cfed93e2.gif cfed93e2.gif cfed93e2.gif cfed93e2.gif cfed93e2.gif cfed93e2.gif cfed93e2.gif cfed93e2.gif cfed93e2.gif cfed93e2.gif cfed93e2.gif cfed93e2.gif cfed93e2.gif cfed93e2.gif cfed93e2.gif cfed93e2.gif cfed93e2.gif cfed93e2.gif cfed93e2.gif cfed93e2.gif cfed93e2.gif cfed93e2.gif cfed93e2.gif cfed93e2.gif cfed93e2.gif cfed93e2.gif cfed93e2.gif cfed93e2.gif --------- הארי פוטר - Hportal.co.il מיני פרופיל Top ביל צופן פורסם ב: היום ב-20:46 צטט הודעה קוסם מתקדם ****** פרטי משתמש קבוצה: סלית'רין הודעות: 9821 חרמשים: 5696 מגדר:male משתמש מספר: 84224 חפצי המשתמש: צפה תאריך הצטרפות: 04.09.2022 בעקשתתתתתתתתתתת ניעוללללל --------- הארי פוטר - Hportal.co.il מיני פרופיל Top אין עוד מלבדו פורסם ב: היום ב-20:47 צטט הודעה להיות בשמחה תמיד ******* פרטי משתמש קבוצה: סלית'רין הודעות: 11835 חרמשים: 39427 מגדר:female משתמש מספר: 82458 חפצי המשתמש: צפה תאריך הצטרפות: 06.02.2022 מי זה ירין? כום פו מקירימ זה א אופייר onion28.gif ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il מיני פרופיל Top 1 משתמשים צופים באשכול זה (0 אורחים ו 0 משתמשים אנונימיים) 1 משתמשים: wanted « הבא הכי ישן | נשף אנשי השנה 2022! | הבא הכי חדש » אפשרויות נושאקפיצה לעמוד (6) « ראשון ... 4 5 [6] קפיצה לעמוד V הגב לנושא זה תגובה מהירה פרסם נושא חדש תגובה מהירה הצג את עמוד הסמיילים המיידים | אפשר סמיילים | אפשר חתימה - נשף אנשי השנה 2022! מממנים ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים גריפינדור הפלפאף רייבנקלו סלית'רין גריפינדור הפלפאף רייבנקלו סלית 2977 2993 3058 5498 פורטל הארי פוטר הישראלי קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2022 - 2007 -------------------- אני
|
|
פורסם ב: Jan 14 2023, 21:49 PM
|
||
![]() אני אוהב את סו ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אני עשמכ לנהל את פורומ גריפינדור
כי אני ממש אואבת את כל מה שכשור בארי פותררררררר אז אפשרררררר אני ממש רוצהההההההההה ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() -------------------- אהבה אומר למצוא מקום לעוד גרביים בשביל האהובים שלך סו~ my name is not So but ok she/he Books | Taylor Swift | Math | Friends |Hi ![]() "השמיים הם הגבול והדרך - דרך ארץ." yael --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |