![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
פורסם ב: Jan 17 2023, 23:16 PM
|
||||
![]() קוסם מצטיין ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
*טום אישר.
מפחיד- מצחיק פעילות ”וואו, החלק בפארק היורה שבו הדינוזאורים כולאים את האחים במטבח היה מה זה מפחיד!” אמר לי אחי אחרי שצפינו בסרט המצוין פארק היורה. ”כדי לא לפחד יותר מדי פשוט כל הזמן דמיינתי מה יקרה אם פתאום הדינוזאור יחליק על בננה!” שלום לכם, וברוכים הבאים לפעילות! מה שלומכם? ראיתם בזמן האחרון איזה סרט אימה מוצלח? אתם בטח ראיתם בסיפור הרקע שלפני כמה ימים, אני ואחי הצעיר ראינו את הסרט פארק היורה, ואחי חשב על דרך מצוינת לא לפחד מאף חלק- לדמיין סיטואציה מצחיקה קורה תוך כדי הסצנה המפחידה. אני מניח שאתם מנחשים שזה קשור לפעילות! מן הסתם, אחרת לא היית תוקע את זה סתם באמצע... אני רואה שאתם במצב רוח לא משהו היום... כנראה זה כי נבהלתם מסצנה מפחידה בסרט- הפעילות הזו תפתור לכם את הבעיה! אז בקיצור, בפעילות אתם תצטרכו למצוא סצנה מפחידה במיוחד מסרט, ולחשוב על סיטואציה שהייתה גורמת לסצנה להראות מצחיקה. כדוגמה ניקח את הרעיון של אח שלי- בסצנה בפארק היורה שהדינוזאורים כולאים את הילדים במטבח, איזה מצחיק היה אם פתאום הדינוזאור היה מחליק על בננה? זה בדיוק מה שתצטרכו לעשות בפעילות, למצוא סצנה מפחידה ולהוסיף לה סיטואציה שתהפוך אותה למצחיקה. הבנתם? רוצו להש- רגע רגע רגע... אתה רוצה שנעשה את זה בחינם? סליחה! שכחתי! על הפיכת סצנה מפחידה למצחיקה תקבלו 180 חרמשים ויש לכם שבוע לעשות את זה לפני שהפעילות תיסגר. אז למה אתם עדיין כאן? רוצו להשתתף! טופס:
-------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jan 18 2023, 16:40 PM
|
||
![]() Morning-Today's forecast calls for blue skies ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
CODE
שם+כינוי: אן karma is my boyfriend הסרט+הסצנה שבחרתי: וונסדיי, החלק שוונסדיי מענה את טיילר כי היא חושבת שהוא המפלצת הסיטואציה שהופכת את הסצנה למצחיקה: כשוונסדיי מתקרבת עם הדברים המחשמלים האלו היא תעמוד לרגע, תפיל אותם ותתחיל לרקוד את הריקוד שלה בגרסה של טיקטוק עם השיר בלאדי מרי כשהוא sped up. ביאנקה והאחרים שעומדים בחוץ יתפרצו אל הבקתה הזאת ויתחילו לרקוד גם וטיילר יבהה בהם באימה. הערות/הארות/סרטי אימה: זה חייב להיות סרט? -------------------- אן 🍦 לשעבר 🍦 מוזיקה 🍦 גלידה "?Did you mean what you said, or did you just say it because the world was ending" Mr. Blue Sky please tell us why You had to hide away for so long ?Where did we go wrong --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 20 2023, 20:39 PM
|
||
![]() מוגל |
שם+כינוי:אפיק+מצטער חסוי-שכחתי את הסיסמה
הסרט+הסצנה שבחרתי:הארי פוטר בחלק שבו וולדמורט עומד להרוג את הארי הסיטואציה שהופכת את הסצנה למצחיקה: וולדמורט מתחיל לצחוק על הטיפשות של הארי ועל זה שהארי בא למות ואז אחד העכבישים רץ ומתנגש בוולדמורט וולדמורט נופל והקקלה שהוא בדיוק ירה פוגעת בעצים): הערות/הארות/סרטי אימה: זה חייב להיות סרט? --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 20 2023, 21:14 PM
|
||
![]() קוסם מתקדם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שם+כינוי: גל גוגל_הגאון
הסרט+הסצנה שבחרתי: שעה מכושפת, כשהילדה מה שמה הופכת לבובה והבובה הופכת לילדה זה עשה לי צמרמורת הסיטואציה שהופכת את הסצנה למצחיקה: שהארנבים של חברה שלי יגיעו לשם, ירביצו לבובה ויצילו את מה שמה מעתידה הנורא. האמת שחברה שלי אמרה לי לחשוב על זה כשפחדתי מזה וזה ממש עזר לי הערות/הארות/סרטי אימה: מה שאן שאלה והקטנתי את הספויילרים -------------------- גל ✨ אוליביהרודריגו ✨ נצנצים ✨ פלא ✨ 3>>> ![]() TodAy Is liFE, TomrROw wILL neVEr cOmE --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |