![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
פורסם ב: Jan 19 2023, 16:25 PM
|
||
![]() אני אוהב את יעל ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
All The Things She Said ![]() מבצעי השיר: ילנה קטינה ויוליה וולקובה שנת יציאה: 2002 ז'אנר: פופ רוסי מספר צפיות: 351,014,926 אורך השיר: 3:46 כותבי השירים: סרג'יו גאלויאן, טרבור הורן, מרטין קירזנבוים, ולרי פוליאנקו, אלנה קיפר בשפות אחרות: Я сошла с ума רקע השיר השיר All The Things She Said יצא בשנת 2001 ברוסית, ולאחר שנה תורגם לאנגלית על ידי בתקופה שהשיר All The Things She Said יצא, ההומופוביה ברוסיה הייתה גדולה מאוד. הומוסקסואליות הייתה נחשבת לפשע עד שנת 1993, ואנשים שהו מצהירים שהם להטב"ים היו נחטפים והיו נכנסים לכלא או גרוע מכך. בגלל זה השיר הזה גרם לסערה כל כך גדולה. השיר מדבר על נערה שמאוהבת בנערה אחרת ובייסורי המצפון שלה בחברה שמרנית שלא מקבלת מערכות יחסים חד מיניות. בקליפ הוצג אקט ש"לא יעלה על הדעת"- נשיקה בין 2 נשים. השיר הזה נאסר לשידור ברוסיה בטענה שהוא מעודד יחסים לסביים, ובהמשך נאסר גם במדינות אחרות, אחרי הביקורת שספגו על הצגת נערות במדי בית ספר בצורה מינית ופרובוקטיבית. אבל לא כולם התנגדו לשיר הזה. השיר הזה פרץ דרך בקהילה הלהט"בית ברוסיה, שרבים מהם חיו באותה תקופה בפחד ובהסתרה. הלהט"בים קיבלו לראשונה ייצוג אמיץ, הוגן ולא מתנצל במדיה. ילנה קטינה ויוליה וולקובה הפכו לגיי אייקון ואפילו ייצגו את רוסיה באירוויזיון. הכל הסתבך כשב- 2003 נחשף כי הקשר בין ילנה קטינה ויוליה וולקובה הוא שקרי, ושהן מנהלות מערכות יחסים סטרייטיות עם גברי. יוליה אפילו נכנסה להריון מבן הזוג שלה. השיר כולו נועד לקהילה הלהט"בית, כשאפילו השם של הרכב, t.A.T.u, הוא ראשי תיבות לביטוי ברוסית שבתרגום חופשי אומר "זו אוהבת את זו". בבת אחת, מהרכב שעורר השראה בקהילה הלהט"בית ברחבי העולם, ההרכב t.A.T.u הפך לזוג שנחשב פוגעני, שהקמתו נעשה בטעם רע, ומטעמים מסחריים ולא אקטיביסטים, בניגוד לרושם שעשו בהתחלה. המעריצים שלהם הרגישו פגועים, וכינו אותן "מתחזות". ב-2007, הוציאו ילנה קטינה ויוליה וולקובה הצהרה שבה הן אמרו שהרבה מעריצים חשבו שהן שיקרו להם ובגדו בהם, אבל זה מעולם לא היה נכון והן תמיד עודדו אהבה ללא גבולות. העניין הזה היה נגמר אם ב-2011, אחרי שהצמד התפרק, יוליה וולקובה לא הייתה מתראיינת לטלוויזיה ואומרת דברים - שמתנגשים עם ההצהרה הזו. כשיוליה נשאלה אם היא הייתה מקבלת את הבן שלה אם הוא היה יוצא מהארון, כלומר שהוא לא סטרייט, היא ענתה שלא, ואין לו שום זכות להיות הומו. ובכל זאת, בשנת 2020, השיר הזה חזר להיות פופולארי בטיקטוק לאחר שהזמרת והיוטיוברית "פופי" הוציאה לו קאבר שנעשה ויראלי. למרות האמת הנוראה שהסתתרה מאחורי השיר, All The Things She Said השאיר חותם, והיה פריצה רצינית במאבק לזכויות הפרט. All The Things She Said הוא המנון אלמותי שדווקא ברוסיה, נתן קול לקהילה הגאה, בתקופה שמרנית וחשוכה הרבה יותר. מילים All the things she said כל הדברים שהיא אמרה All the things she said כל הדברים שהיא אמרה Running through my head מתרוצצים לי בראש Running through my head מתרוצצים לי בראש Running through my head מתרוצצים לי בראש All the things she said כל הדברים שהיא אמרה All the things she said כל הדברים שהיא אמרה Running through my head מתרוצצים לי בראש Running through my head מתרוצצים לי בראש All the things she said (all the things she said) כל הדברים שהיא אמרה (כל הדברים שהיא אמרה) This is not enough (enough, enough, enough) זה לא מספיק (מספיק, מספיק, מספיק) I'm in serious shit, I feel totally lost אני בחרא רציני, אני מרגישה אבודה לגמרי If I'm asking for help it's only because אם אני מבקשת עזרה זה רק בגלל Being with you has opened my eyes שלהיות איתך פתח לי את העיניים Could I ever believe such a perfect surprise? האם יכולתי להאמין להפתעה מושלמת שכזו? I keep asking myself, wondering how אני כל הזמן שואלת את עצמי, תוהה איך I keep closing my eyes but I can't block you out אני ממשיכה לעצום עיניים אבל אני לא יכולה לחסום אותך Want to fly to a place where it's just you and me רוצה לטוס למקום שבו זה רק את ואני Nobody else so we can be free בלי אף אחד אחר כדי שנוכל להיות חופשיות Nobody else so we can be free בלי אף אחד אחר כדי שנוכל להיות חופשיות All the things she said כל הדברים שהיא אמרה All the things she said כל הדברים שהיא אמרה Running through my head מתרוצצים לי בראש Running through my head מתרוצצים לי בראש Running through my head מתרוצצים לי בראש All the things she said כל הדברים שהיא אמרה All the things she said כל הדבריo שהיא אמרה Running through my head מתרוצצים לי בראש Running through my head מתרוצצים לי בראש All the things she said (all the things she said) כל הדברים שהיא אמרה (כל הדברים שהיא אמרה) This is not enough זה לא מספיק This is not enough זה לא מספיק All the things she said כל הדברים שהיא אמרה All the things she said כל הדברים שהיא אמרה All the things she said כל הדברים שהיא אמרה All the things she said כל הדברים שהיא אמרה All the things she said כל הדברים שהיא אמרה All the things she said כל הדברים שהיא אמרה All the things she said כל הדברים שהיא אמרה And I'm all mixed up, feeling cornered and rushed ואני כולי מבולבלת, מרגישה נדחקת לפינה וממהרת They say it's my fault but I want her so much אומרים שזו אשמתי אבל אני כל כך רוצה אותה Want to fly her away where the sun and rain רוצה להטיס אותה למקום שבו השמש והגשם Come in over my face, wash away all the shame ייכנסו לי בפנים, ישטפו את כל הבושה When they stop and stare, don't worry me כשהם עוצרים ובוהים, אל תדאגי לי 'Cause I'm feeling for her what she's feeling for me כי אני מרגישה כלפיה את מה שהיא מרגישה כלפיי I can try to pretend, I can try to forget אני יכולה לנסות להעמיד פנים, אני יכולה לנסות לשכוח But it's driving me mad, going out of my head אבל זה משגע אותי All the things she said כל הדברים שהיא אמרה All the things she said כל הדברים שהיא אמרה Running through my head מתרוצצים לי בראש Running through my head מתרוצצים לי בראש Running through my head מתרוצצים לי בראש All the things she said כל הדברים שהיא אמרה All the things she said כל הדברים שהיא אמרה Running through my head מתרוצצים לי בראש Running through my head מתרוצצים לי בראש All the things she said (all the things she said) כל הדברים שהיא אמרה (כל הדברים שהיא אמרה) This is not enough זה לא מספיק This is not enough זה לא מספיק All the things she said כל הדברים שהיא אמרה All the things she said כל הדברים שהיא אמרה All the things she said כל הדברים שהיא אמרה All the things she said כל הדברים שהיא אמרה All the things she said כל הדברים שהיא אמרה All the things she said כל הדברים שהיא אמרה All the things she said כל הדברים שהיא אמרה All the things she said כל הדברים שהיא אמרה She said היא אמרה All the things she said כל הדברים שהיא אמרה All the things she said כל הדברים שהיא אמרה Mother looking at me אמא מביטה בי Tell me what do you see? תגיד לי מה אתה רואה? Yes, I've lost my mind כן, איבדתי את דעתי Daddy looking at me אבא מסתכל עליי Will I ever be free? האם אי פעם אהיה חופשי? Have I crossed the line? חציתי את הגבול? All the things she said כל הדברים שהיא אמרה All the things she said כל הדברים שהיא אמרה Running through my head מתרוצצים לי בראש Running through my head מתרוצצים לי בראש Running through my head מתרוצצים לי בראש All the things she said כל הדברים שהיא אמרה All the things she said כל הדברים שהיא אמרה Running through my head מתרוצצים לי בראש Running through my head מתרוצצים לי בראש All the things she said (all the things she said) כל הדברים שהיא אמרה (כל הדברים שהיא אמרה) This is not enough זה לא מספיק This is not enough זה לא מספיק All the things she said כל הדברים שהיא אמרה All the things she said כל הדברים שהיא אמרה All the things she said כל הדברים שהיא אמרה All the things she said כל הדברים שהיא אמרה All the things she said כל הדברים שהיא אמרה All the things she said כל הדברים שהיא אמרה קליפ קליפ רשמי לייב מילים ברוסית (המקור) חוות דעת אישית כעעעע אז הגיע החלק הזה ואני לא יודע אם אני שמחה או לא. אז כמו שאתם יודעים אם קראתם את הרקע השיר הזה יצא ב2002 ונהיה שוב טרנדי בטיקטוק ב2020, ואם אתה רואה בשורטס, ששמה זה רק טרנדים ישנים לול, 2022. אז לפני כמה זמן שמעתי את השיר הזה (ראיתי אותו בשורטס ואז שמעתי אותו) וכזה אהבתי זה היה סבבה, אבל לא ממש התעמקתי במילים או משהו, ואז אתמול אמא שלי פשוט שרה את השיר הזה. זה היה מוכר לי ושאלתי אותה איזה שיר זה, וכשהיא אמרה לי שזה All the things she said הלכתי מתוך סקרנות לבדוק איזה שיר זה. כשראיתי את הסיפור מאחוריו החלטנו שאנחנו חייבת לסקר את השיר הזה. אז דעתי עליו מעורבת, כי השיר באמת טוב, קצב מעולה, המילים מושלמות באמת ומתארות בלבול של לסבית בסביבה שמרנית שלא מאפשרת לה לצאת עם מי שהיא רוצה. וכע מצד שני יש את הקטע שזה היה ציני ורק ליחצנות (דרך מהירה לפרסם את עצמך ברוסיה. גאוני). אני גם מתלבט.ת, האם לשמוע שיר כזה, ככ מטונף? בסוף החלטתי שכן, זה שיר טוב ואני אוהב אותו:) אבל כן קצת קשה לשמוע שיר כזה כשאתה יודע מה עומד מאחוריו. קיצר ![]() ![]() ![]() --------------------
I’m half white Other half Also white my name is not Yael but ok he/them Taylor Swift | Math | Tubbo | idk ![]() סוֹ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 19 2023, 16:39 PM
|
||
![]() Morning-Today's forecast calls for blue skies ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
וואו סיקור מדהים!! הרקע מפורט בטירוף (בקטע טוב כן) והשיר עצמו ממש נחמד
רואים שחקרת עליו הרבה ולא חסכת במאמץ, כל הכבוד!! מוסיפה מיד ללינקייה :> אה ואל תשכח.י להגיב בכוכב הבא עם הסיקוררר הודעה זו נערכה ע"י karma is my boyfriend ב Jan 19 2023, 16:40 PM -------------------- 🎗 אן 🍦 לשעבר 🍦 מוזיקה 🍦 גלידה "?Did you mean what you said, or did you just say it because the world was ending" Mr. Blue Sky please tell us why You had to hide away for so long ?Where did we go wrong --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |