![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
פורסם ב: Jan 25 2023, 21:10 PM
|
||
![]() Memento mori ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
תכננתי לפרסם ביום רביעי שעבר אבל החיים הם ללא ספק דבר בתי צפוי
חשוב לציין, כתבתי את השיר רק בגלל שגברת קלישאה הכריחה אותו באמת וחובה. מתרחש בעולם של שחר של עולם חדש, כן. אופל אופל רוחש, מלחש, קר. אופל הוא כמו יצור חי. כמו מפלצת שצריך לדעת לרסן. או שהיא תשתה את דמך. היא לא חשבה שהיא מוכנה להתמודד עם המפלצת. אבל זהו כנראה יעודה, לנסות לרסן את האופל לפני שהאופל ירסן אותה שזירת אופל זה כמו משחק באש עד המוות. פיסטיה פחדה, אבל אולי זה כבר היה מאוחר מידי. מוזמנים להשאיר תגובות :> -------------------- I am Sam Sam-I-am ![]() Green eggs and ham forever ![]() תלחצו, בני תמותה, תלחצו. נטעעע אני אוהב אותך את מקסימונת ואת קרואלה אז בכלל תמישיכי להיות מקסימה ולכתוב מהמם בססש ולהתקיים פשוט לאב יו 3> --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 26 2023, 18:32 PM
|
||||||
![]() קוסם מתקדם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
זה ממש יפה!! למרות שלא פירטת כל כך הרבה על פיסטיה, עדיין ממש מבינים את הסיפור. רק הערה קטנה וטיפשית:
נקודה, פסיק, משהו...? זה פשוט נראה לי קצת מוזר, כי בערך כל משפט מסתיים בנקודה או פסיק, וזה לא נשמע לי כל כך הגיוני...
לדעתי המשפטים האלה ממש... לא יודעת, מתחברים אחד לשני? הם פשוט מרגישים לי ממש מתאימים זה לזה, וכתבת את זה ממש ממש טוב. את הכל! בקיצור ממש אהבתי :> -------------------- גל ✨ אוליביהרודריגו ✨ נצנצים ✨ פלא ✨ 3>>> ![]() TodAy Is liFE, TomrROw wILL neVEr cOmE --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||
|
פורסם ב: Jan 27 2023, 16:52 PM
|
||
![]() סקיב ![]() |
וואו! את מוכשרת מאוד
כל הכבוד לך :) -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |