![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (2) [1] 2 קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Jan 29 2023, 07:53 AM
|
||||
![]() לילה3> ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
היי משתמשים! מה נשמע? כמה גמרא למדתם היום? כמה ריכלו בגמרא היום? אה, רגע, זה מזכיר לי, קראתם את הנביא היומי השבוע? אזז, כמה רכילות קראתם? בטח המון.. טוב, זה הנביא היומי.. אתם יודעים.. בטח קראתם על איזה חנון במשקפיים.. שאמר כל מיני דברים... היי! לידיעתך, זה הארי פוטר! אוקי.. אוקי... לא רציתי לחלל את שם פוטר הקדוש.. אני בסך הכל קורא פשוט.. מאיפה לי לדעת שזה האיש המהולל ההוא? טוב, אז- אוי, רגע נשלחה לי הודעה.. "מחפשים כתבים בנביא היומי!" מגניב.. היי, רוצים להתקבל????? אנחנו, לנביא היומי????? מה נראה לך?????? אתם יודעים שתוכלו לגרום לכך שלא יכתבו על פוטר דברים רעים... טוב! יאלה, תרשום, רק מה אנחנו צריכים לעשות?? טוב, אתם צריכים פשוט לכתוב כתבה על נושא שאני אשלח לכם בפרטי, ותכתבו כתבה\חידון\סיפור\ראיון על המשהו ששלחתי לכם, שימו לב: הכתבה חייבת ליהיות באורך עמוד אחד! וכמובן שתקבלו על זה כסף! 300 חרמשים ו50 נק בית! טופס:
-------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jan 29 2023, 08:16 AM
|
||
![]() קוסם מתקדם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שם+כינוי+בית: לונה,alicorn, גריפנדור
הנושא: גמדוני בית הכתבה\חידון\סיפור\ראיון: 8 בינואר , 1999 ראיון עם גמדוני בית: אז בטח כולכם מקירם את העוזרים שלנו, גמדוני הבית: האלה שמכבסים, מנקים ורוחצים את ביתנו. אבל פעם שאלתם את עצמכם איך זה נראה מהצד שלהם? בכתבה הזו נגלה זאת נראיין כמה מגמדוני הבית הבית שחיים בעולמינו. אז בואו נתחיל עם אוית גמדון הבית לשעבר של משפחת פוטר שכיום גר בבית אבות לגמדוני בית ( וכן יש כזה דבר למי שתהה). מ ( מראיין) : אז היי אוית מוכן להתחיל? אוית: כן... מ: אז איך משפחת פוטר היו מתייחסים אלייך? אוית: זה תלוי מי סבב סבו של ג'ימס הכו הכה אותי מידי פעם ופעם אבל סך הכול בדרך כלל הוא נהג בי יפה ולא העמיס עליי מידי. אבל לי זה היה כמובן בסדר כי ככה הייתי רגיל. מ: הכרת את הארי? אוית: כן הכרתי אותו עד שהוא היה בן חצי שנה הוא היה ילד שובב ושחוק שיחקתי אתו לפעמים ושמור שמרתי עליו גם לעיתים קרובות. מ: אתה חושב שמגיע לגמדים זכויות? אוית: לא, גם אם יהיו יהיה לנו זכיות אנחנו לא שמוש נשמש בהם, כי זה הטבע שלנו לעבוד... מ: תגיד מה זה בית אבות לגמדים מה עושים שם? אוית: זה פשוט מקום עם מלא חדרים לשינה.. אבל אנחנו צריכים עשו לעשות הכול בעצמינו. מ: אוית האם בזמן שוולדמרט מת אתם שמחתם בבבית אבות? אוית: כן בטח רקדנו ושרנו כאילו חזרנו לילדות, אבל היו כמה כאלו שלא שמחו הם היו גמדים של אוכלי מוות בעבר. מ: טוב תודה שהתראיינת אצלנו נשמח לארח אותך שוב אצלנו. עכשיו נראה צד אחר בעולם הגמדונים אז בואו נראיין גמדון מהוגוורסט אז קבלו בברכה את ניליוני: מ: אז היי ניליוני מוכנה? ניליוני: בטח בטוח גמדוני הית תמיד מוכנים. מ: אז ממתי את התחלת לעבוד בהוגוורסט? ניליוני: מלפני שלוש שנים מ: מרגישה שינוי שחל בהוגוורסט עכשיו שדמבלדור לא מנהל, היחס השתנה? ניליוני: לא היחס לא השתנה ההפך הוא השתפר, בגלל שמנו מינו את הרמיני להיות אחראית על גמדוני הבית. מ: מה את אומרת את חושבת שאתם צריכים לצאת לחופשי? ניליוני: לא, זה הטבע שלנו בלעדיו אנחנו לא נשרוד אבל צריך להתחיל להתנהג אלינו יותר נורמאלי. מ: אם היית לומדת בהוגוורסט באיזה בית היית נראה לך? ניליוני: לדעתי סליתרין... מ: אז יש לנו הפתעה בשבילך באופן חד פעמי יש לנו אישור לקחת את מצנפת המיון מהמשרד של המנהלת ולתת לה למין אותך לבית. ניליוני: באמת?, אתה בטוח שזה בסדר? מ: כן יש תראי יש לי אפילו פתק: הריני מאשרת לכם באופן חד פעמי להשתמש במצפנת המיון. בתודה מ.מקגונגל ניליוני: ואוו מוגניב אבל איך המצנפת תמיין אותי? הרי היא מיון ממינת רק קוסמים. מ: הטלנו עלייה קסם שהיא כן תוכל למין גמדים. ניליוני: אז אני מכון מוכנה! מ: יופי הנה המצפנת תחבשי אותה. המצנפת: אממ ואו לא יצא לי אף פעם להיכנס למוח של גמדוני בית יש לכם מוח מאוד מעניין. אני רואה פה הרבה אומץ וגם מוח. אז נשבץ אותך לגריפנדור . ניליוני: ואוו מגניב. הערות\תלונות\איזו פעילות מגניבבבהההה: -------------------- 🇮🇱🎗🇮🇱🎗🇮🇱🎗
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 29 2023, 08:49 AM
|
||
![]() קוסם מצטיין ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שם+כינוי+בית:אמיר, הפעם זה יהיה כינוי קבוע, סלית'רין
הנושא: הורקרוקסים הכתבה\חידון\סיפור\ראיון: מאמר בנושא ההורקרוקסים של וולדמורט וולדמורט, קוסם האופל שכנראה הכי ידוע בעולם, יצר בחייו שבעה הורקרוקסים- הטבעת של משפחת גונט, היומן של טום רידל, הגביע של הלגה הפלפאף, הקמע של סלאזר סלית'רין, העטרת של רוונה רייבנקלו, נגיני והקוסם המפורסם הארי פוטר. כולנו מכירים את קוסם האופל המפורסם טום ונדרולו רידל, שהטיל מורא על עולם הקוסמים במשך שנים רבות. וכולנו יודעים שהוא מוכר בתור הקוסם שיצר הכי הרבה הורקרוקסים במהלך חייו. ועל ההורקרוקסים האלה, כתבתי את המאמר הזה. אם תקראו אותו, תכירו הרבה יותר לעומק על ההורקרוקסים של קוסם האופל הנודע, בזכות המחקר המעמיק שערכתי בנושא... ההורקרוקס הראשון- הטבעת של משפחת גונט הטבעת של משפחת גונט היא טבעת, שבמרכזה נמצאת אבן האוב- אחד מאוצרות המוות. משפחת גונט, משפחה סלית'רינית טהרות דם, והאחרונה שנשארה עם קשר דם לסלאזר סלית'רין, לא ידעו שלאבן יש כוחות כל כך חזקים. וולדמורט היה בנה של מרופי גונט, הבת הצעירה במשפחה. הוא הפך את הטבעת להורקרוקס ומחק את זיכרונותיו של מורפין גונט, שניסה להגן עליה. ההורקרוקס הושמד על ידי אלבוס דמבלדור. ההורקרוקס השני- היומן של טום רידל היומן של טום רידל הוא ההורקרוקס הראשון שוולדמורט יצר. היומן היה ”יומן זיכרון” והכיל בתוכו את זיכרונותיו של טום רידל. הוא שימש לפתיחת חדר הסודות בפעם השנייה, כאשר הגיע לידיה של ג’יני וויזלי (עוד מידע על הסיפור תוכלו למצוא ב”הארי פוטר וחדר הסודות”. ההורקרוקס הושמד על ידי הארי פוטר. ההורקרוקס השלישי- הגביע של הלגה הפלפאף הגביע של הלגה הפלפאף הוא גביע שיצרה המייסדת הלגה הפלפאף, בתקופה שאחריי הקמת הוגוורטס. כאשר וולדמורט פגש את הקוסמת חפציבה סמית’, בעזרת תחבולה הוא הרג את חפציבה, לקח ממנה את הספל והפכו להורקרוקס. ההורקרוקס הושמד על ידי הרמיוני גריינג’ר. ההורקרוקס הרביעי- הקמע של סלאזר סלית'רין הקמע של סלאזר סלית'רין הוא גביע שיצר סלית'רין, בתקופה לא ידועה. בדומה לגביע של הלגה הפלפאף, גם בו החזיקה המכשפה חפציבה סמית’, וגם אותו וולדמורט גנב ממנה. וולדמורט הפך את הקמע להורקרוקס, והסתירו במערה תחת כשפי מגננה רבים. אחרי כמה שנים, הקוסם רגולוס בלאק גנב את הקמע מהמערה, והחליפו בהעתק. אלא שרגולוס לא הצליח להשמיד את הקמע, ולכן שמר אותו בבית משפחת בלאק. כמה שנים לאחר מכן, יצאו הארי פוטר ואלבוס דמבלדור לגנוב את הקמע מהמערה במטרה להשמידו. הם לא ידעו שהקמע הוחלף בהעתק. בסוף המסע דמבלדור מצא את מותו. בינתיים, הקמע הגיע לידיה של דולורס אמברידג’- קוסמת עם אופי של דבש מורעל, שפועלת לרעתם של הארי וחבריו. הארי, רון וויזלי והרמיוני גריינג’ר גנבו אותו ממנה, ורון השמידו. ההרקרוקס החמישי- העטרת של רוונה רייבנקלו העטרת של רוונה רייבנקלו היא הפריט היחיד של רוונה רייבנקלו ששרד לאורך השנים. טום רידל הצליח לשכנע את רוחה של הלנה רייבנקלו לגלות לו היכן מוסתרת העטרת, וכשמצא אותה הפך אותה להורקרוקס. וולדמורט הסתיר את העטרת בחדר הנחיצות, בלי כשפי מגננה כלל- משום שהוא האמין שהוא היחיד שידע על חדר הנחיצות. העטרת הושמדה על ידי שלהבת שדים ששחרר וינסנט קראב. ההורקרוקס השישי- נגיני הנחשה נגיני היא הנשת הצפע של וולדמורט. וולדמורט מדבר איתה בלחשננית והיא משיבה לו. הנחשה גם תקפה את ארתור וויזלי ועזרה לוולדמורט להרוג רבים, ביניהם סוורוס סנייפ ובתחולדה בגשוט. הוא הפך אותה להורקרוקס כאשר הרג את עובדת משרד הקסמים ברטה ג’ורקינס. נגיני הושמדה על ידי נוויל לונגבוטום. ההורקרוקס השביעי- הארי פוטר הארי פוטר הוא כנראה הקוסם הכי מפורסם בהיסטוריה של עולם הקוסמים. בשל נבואה שניבאה שהארי עומד להרוג את וולדמורט, וולדמורט הגיע לבית הפוטרים במטרה להרוג את הארי. וולדמורט הרג באכזריות את הוריו של הארי, אך כשניסה להרוג את הארי הקללה חזרה אליו, בגלל אהבתה של לילי וכך שהיא הקריבה את עצמה למענו. הקללה חזרה ופגעה בוולדמורט, וחלק קטן מנשמתו עבר להארי, וכך הוא הפך למעין הורקרוקס. ההורקרוקס שבהארי הושמד על ידי וולדמורט עצמו, כאשר ”הרג” את הארי, אך הרג רק ההורקרוקס שבתוכו. סיכום לוולדמורט היו הורקרוקסים רבים, ולכולם סיכום מעניין. אך בגלל שהוא יצר כל כך הרבה הורקרוקסים, בקושי נשארה נשמה בגופו. בנוסף, למרות כל ההורקרוקסים שיצר וולדמורט, הוא מת בסוף- ולדעתי ניתן להסיק מכך שלא כדאי, משום סיבה שהיא, להכין הורקרוקסים. אני מאוד מקווה שאף אחד לא יחליט להכין הורקרוקס בעצמו בעקבות המאמר הזה. הערות\תלונות\איזו פעילות מגניבבבהההה:קשה להזיז את העיניים מתגמול לול יערך בהמשך^^ עריכה: גמור. הודעה זו נערכה ע"י הפעם זה יהיה כינוי קבוע ב Feb 7 2023, 20:36 PM -------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 29 2023, 09:07 AM
|
||
![]() אני אוהב את יעל ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שם+כינוי+בית: סו nicky champa הפלפאף
הנושא: אוצרות המוות הכתבה\חידון\סיפור\ראיון: כל האמת לגבי אוצרות המוות לונה לאבגוד שלום לכם, קוראי הפקפקן, וברוכים הבאים לכתבה הראשונה שלי. היום נדבר על נושא שהסעיר את עולם הקוסמים – אוצרות המוות – ונגלה מה באמת עומד מאחוריהם. אנחנו מכירים את אוצרות המוות כשלושה חפצים שמלאך המוות נתן, כביכול, לשלושת האחים אנטיוכוס, קדמוס, ואיגנוטוס פברל, ועברו מקוסם לקוסם בדרכים עקובות מדם, אך האם זו האמת המלאה? חשבתם אי פעם שאולי מסתירים מכם משהו? טוב, אני כן, ואני והצוות שלי יצאנו לחקור את העניין. ביום שני, קמנו מוקדם והלכנו לעיירה מקסימה בשם נורת'המפטון, לבקתה קטנה בשולי העיר, שם גר מר אוגוסטוס ביין. נכנסנו לבית שלו, שם הוא כבר חיכה, ישוב על ספת עור. "הו, סוף סוף הגעתם," הוא רוטן. אנחנו מתיישבים לידו. "מה נשמע, מר ביין?" אני שואלת בחביבות. "נו, נו, שורדים..." הוא עונה במשיכת כתפיים. "בכל מקרה כולנו נמות ב-23 לפברואר, כשהפרונטולוגות ישתלטו על כדור הארץ." "אתה צודק בהחלט," אני אומרת בכובד ראש. "ועכשיו לעניינו. אוצרות המוות." הוא מרצין. "כל העניין של אוצרות המוות הוא קונספירציה!" הוא מכריז. "רוצה לפרט?" אני לוחצת קצת. "ייתכן ולא היינו עולים על זה לעולם אלמלא אותו יום גורלי בחיי, " הוא מפליג במחשבות. "נשלחתי לבקש משהו משר הקסמים - מדולפיט אקריבצוס בזמנו - אבל כשבאתי להיכנס, שמעתי מהמשרד קולות מוזרים. עמדתי בחוץ והאזנתי. אני לא זוכר את המילים המדויקות, אבל באופן כללי, היה זה חייזר מכוכב זוריגון 5, שדיבר עם שר הקסמים – שלאחר מכן התגלה כחייזר גם הוא - על נשקים חדשים שהם רוצים לפתח כדי להשתלט על כדור הארץ. הם קראו להם 'אוצרות המוות'. היו שלושה מהם- שמיכת ההירדמות, שגורמת לך, בשימוש ממושך, להירדם לנצח," הוא נושם נשימה עמוקה. "אבן הגלוב, שכשזורקים אותה על מישהו בכל הכוח, זה גורם לו לפצעים כואבים – ואפילו למוות במקרים ממש קיצוניים, ושרביט הקבוק, שכשבולעים אותו- נחנקים מיד." הוא עוצר את שטף דבריו ונותן לנו זמן לעכל. "וואו. אז אתה בעצם אומר שאקריבצוס הוא חייזר, ואוצרות המוות נוצרו כדי להרוג את כל הקוסמים והמוגלגים, כדי שהעולם יעבור לשליטתם של החייזרים מזוריגון 5?" אני מוודאת. הוא מהנהן. "למזלנו, מזימתם של החייזרים סוכלה לתמיד כשהארי פוטר מצא את כל אוצרות המוות, אבל... זה בהחלט היה קרוב." הוא אומר בקדרות. "אתה חושב שניצלנו?" אני מתחקרת אותו. "החייזרים יעזבו אותנו בשקט?" הוא מגחך. "הו, לא. רק עיכבנו את הקץ בכמה שנים. החייזרים מזוריגון 5 הם חזקים בהרבה, והטכנולוגיה שלהם מפותחת יותר. ניצחנו הפעם, אבצ עוד עשור, יובל, אולי אפילו מאה או שתיים, החייזרים מזוריגון 5 יביסו אותנו וישתלטו על כדור הארץ." "אני מבינה." אני אומרת. "תודה על הריאיון, סיפקת לנו... הרבה חומר למחשבה." אני והצוות שלי נפרדים ממנו ויוצאים מביתו. הערות\תלונות\איזו פעילות מגניבבבהההה: מה שאמיר אמר. אחעמ אני לא יודע איך אתה מגדיר עמוד אבל זה באורך עמוד בוורד פונט אריאל גודל 12 - כמו שנהוג לבדוק אז כע --------------------
I’m half white Other half Also white my name is not Yael but ok he/them Taylor Swift | Math | Tubbo | idk ![]() סוֹ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 29 2023, 17:18 PM
|
||||
![]() קוסם בינוני ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שם+כינוי+בית: יולי, בצד, רייבנ
הנושא: משפחת בלק הכתבה\חידון\סיפור\ראיון: הערות\תלונות\איזו פעילות מגניבבבהההה: אערוך בהמשך -------------------- יולי || 14 || מ. פורום ספרים לשעבר ![]()
תיעוד נדיר של סופי בלי חוסר מודעות שומרת הערים האבודות ספר 9, פרק 42 #דילשנאתסופיפוסטר --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jan 29 2023, 20:42 PM
|
||
![]() "אילו פינו מלא שירה כים.. " ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שם+כינוי+בית: אביה אין עוד מלבדו סלית'
הנושא: אבן החכמים הכתבה\חידון\סיפור\ראיון: מה שאתם בוחרים אבן החכמים וכל מה שקשור חידון פינה זו מוגשת לכם הקוראים היקרים כפינת בונוס, עליכם להעריך את עבודתינו והשקעתינו המרובה לפינה זו. בין הפותרים נכונה יוגרלו מגוון מכשירי קוסמות ובכללם: • שרביט חדיש ומחודש • • הגיגית צעצוע מהמהדורה החדישה • • מאה צפרדעי שוקולד עם קלפים נדירים • • מצנפת+גלימה חדשים דנדשים • ועוד שלל הפתעות מדהימות אשר יאירו לכם את היום אז מוכנים?? מי יצר את אבן החכמים? 1)דמבלדור 2)גרינדלוולד 3)פלאמל 4)סלית'רין מה אבן החכמים נותנת? 1)אריכות ימים 2)אוכל 3)קסם חזק 4)אומץ בספר הארי פוטר ואבן החכמים, מי מנסה לגנוב אותה? 1)הארי 2)קווירל 3)וולדי 4)תשובות 2+3 נכונות איזה כישוף הוטל על האבן? 1)שכל מי שנוגע בה מת 2)שהיא מגיעה רק למישהו שלא חפץ בה למטרתו האישית 3)שהיא ירוקה 4)כל התשובות נכונות איזו עוד תכונה מאופיינת עם אבן החכמים? 1) היכולת להפוך מתכות לזהב טהור 2)הגנה מפני כישופים אפלים 3)להצליח בכל דבר שבעליה יעשה 4)להיות קולים באיזו כספת האבן הונחה? 1)765 2)713 3)לא הונחה בכספת 4)6000 באיזה צבע האבן? 1)כחול 2) חום 3) צהוב 4)אדום באיזו שנה הושמדה אבן החכמים? 1)1961 2)1976 3)1991 4)תש''ח ©תוכן זה הוא של עיתון הנביא היומי בלבד! אין לצלם, להעתיק, להקליט, לשכפל, לתרגם, לאחסן במאגר מידע, לשדר או לקלוט בכל דרך או אמצעי אלקטרוני, אופטי או מכני אחר. העובר על החוק יענש בחומרה. הערות\תלונות\איזו פעילות מגניבבבהההה: מספיק? הודעה זו נערכה ע"י אין עוד מלבדו ב Jan 30 2023, 22:02 PM -------------------- בעזרת ה' יתברך
אביה • 14 • דוסהה • פרשתי:) אחים יקרים שלי, אין עליכם. באמת שאין עליכם. אתם העם הכי מדהים שיש!! אתם הכי טובים שיש!!! תמשיכו להיות ביחד, לב אחד, בלי מחלוקות וויכוחים. רק תרבו אהבת חינם אחד לשני. וזכרו תמיד, שיש לנו את אבינו שבשמיים.. "הכל בול. שום דבר לא סתם!" (עודד אברג'ל הי''ד שנרצח ברעים) --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 29 2023, 21:01 PM
|
||
![]() קוסם סטודנט מעולה ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שם+כינוי+בית: הרמי, הרמנוני וגריפפ
הנושא: דרקונים הכתבה\חידון\סיפור\ראיון: הדרקונים אז שלום לכולם!! הגעתם לפינה של הרמי, הפינה הכי מעניינת בנביא היומי! היום אנחנו נדבר על דרקונים, ובעיקר על הזן מכדרר אש סיני. וואלה דרקון מגניב לא? אני בטוחה ב100000% שיהיה לכם מעניין לקרוא!! תהנו! טוב, לפני שנצא לדרך, למה בכלל קוראים לו מכדרר אש סיני? מה זה בכלל? חייבת לומר, שאת הפרט מידע הזה גיליתי רק כשיצאנו... אולי נצא ותגלו לבד? אז הלכנו לשטח, כלומר, לא שטח לגמרי. למכלאה של הדרקונים, בבריטניה. שוחחנו קצת עם המאלפים. שאלתי את המאלף הראשון, ששמו אריק: "תגיד, איך הוא נראה בכלל? רוצה להראות לי אולי? איפה הוא נמצא?" הפצצתי אותו בשאלות, טוב... אתם כבר מכירים אותי:) אריק צחק בפראות, וקירב אלינו את הדרקון. "תכירו! הוא נורא יפה, אחד מהיפים שיש לנו פה! העור שלו אדום והקשקשים חלקים למרבה הפלא. לרוב הדרקונים הם דוקרים!" הוא הוסיף, והביט בגאווה על הדרקון. "והנה, רואים את הפנים שלו? תראו את הזיזי זהב האלה, זה לא מהמם? זה ככ יפה!! וואו והעיניים, העיניים! תראו את הגודלל!" הוא הוסיף בהתלהבות. גיכחתי לי בצד וחזרתי. "וואו, באמת יפה! פלא הטבע לגמרי!" נדבקתי בהתלהבות שלו גם. "אבל, הוא ככ גדול! כמה הוא שוקל?" הוא ענה לי בקול: "הוא, בין הגדולים שלנו! הוא שוקל 2-4 טון, עוד לא בדקנו, קשה מידי" "יואוו! זה ממש מגניבב! זה מלאא!! איך הוא כזה גד-" הדרקון קטע אותי וזז בזעם. "ואוווו מה קורה פה?" שאלתי בבהלה. הדרקון הוציא להבות מפיו, בצורת פטריה. מוזר.. והנה התשובה לשאלה מההתחלה! הא הא! כשהדרקוני שלנו כועס, כמו שהוא כעס עלינו (לא עשינו כלום!!) הוא יורק להבות בצורת פטרייה ובגלל זה קוראים לו ככה! איך לא חשבתי על זהה? הצטרף אלינו עוד מבקר אחד. "שלום! איך קוראים לך?" שאלתי. הוא ענה במהירות "סם" ורץ. אריק צחק צחוק פרוע. "הוא מפחד זה, המכדרר אש שיש לנו פה די תוקפני כלפינו, בני האדם. וגם כלפי יצורים זרים לו. אבל בסדר, מתרגלים לא?" אני חייבת להודות שנרתעתי קצת. הוא יכול לאכול אותי!! לפתע בא עוד מכדרר אש סיני לשטח, והדרקון הראשון התחכח בו. "אה הבנתיי! את בני עמו הוא מחבב וסבבה איתו" אמרתי בחיוך אוהד. הצבעתי על ביצה בצבע אדום מנוקדת בזהב. "היי, מה זה?" שאלתי את אריק. "או לה לההה זה הביצה של הדרקונים. אני לא עומד ביופי!!" הוא הזיל דמעה. "רגע אריק, איך הוא כזה גדול? מה הוא כבר אוכל?!" שאלתי פתאום. הדרקון היה כ"כ גדול, והסתקרנתי.. "את באמת רוצה לדעת?" הוא צחק. "כן ברוררר" אמרתי בהתלהבות שיא. "טוב... הוא אוכל יונקים בעיקר, אבל הכי הוא אוהב חזירים" הוא אמר במתיקות. "זהו? זה מה שהוא אוכל?" שאלתי בהפתעה. "לא לא, הוא גם ממש אוהב בני אדם" אריק הוסיף. באותו רגע, אני ברחתי משם בצרחות. לא השגתי עוד מידע, מכיוון שכבר חזרתי הביתה מההרפתקאה המפחידה הזאת. הייתם מאמינים שיצאתי משם חיה?! תכננתי לחקור עוד דרקונים, אבל הסתלקתי משם לפני שהספקתי... ממש התבאסתי!! בטוחה שגם אתםם :( אבל לא נורא, בגיליון הבא יהיה נורא מעניין. נתראה בעיתון הבאא:) הערות\תלונות\איזו פעילות מגניבבבהההה: די זה לא מתעדכן לי טובב -------------------- חייכו!! כי חיוך זה שמחה, ושמחה זה הכוח להמשיך.. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 29 2023, 21:36 PM
|
||
![]() טרול ![]() ![]() |
שם+כינוי+בית: הנושא: שעליו אתם צריכים לעשות את הטור הכתבה\חידון\סיפור\ראיון: מה שאתם בוחרים הערות\תלונות\איזו פעילות מגניבבבהההה: -------------------- ע
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 29 2023, 22:35 PM
|
||
![]() קוסם מתחיל ![]() ![]() ![]() ![]() |
שם+כינוי+בית: אוניונית הארי פוסטר😎😎 גריפ הנושא: שעליו אתם צריכים לעשות את הטור הכתבה\חידון\סיפור\ראיון: מה שאתם בוחרים הערות\תלונות\איזו פעילות מגניבבבהההה:קולל --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 30 2023, 08:06 AM
|
||
[b]לונה
הכתבה שלכן צריכה ליהיות באורך עמוד שלם . -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 30 2023, 08:48 AM
|
||
![]() Pro Hero Deku ![]() ![]() ![]() ![]() |
שם+כינוי+בית: פרח, Never Enough
הנושא: שיקויים הכתבה\חידון\סיפור\ראיון: הלם של החיים, שיקוי שנה בבגרות! שלום לכם! קוראי הפקפקן היקרים! בוואדי הינכם יודעים מי הוא הארי פוטר הנודע, ברור שאתם מכירים. הארי פוטר פספס בשנתו החמישית את הבגרות בתולדות הקסם. טוב, אני מודה, לא ממש פספס אלא יותר נרדם... להארי, אפשר להודות הייתה שנה דיי קשה, עם וולדרמוט וכל הסיפור הזה. גם בזמן הבחינות היה דיי רועש... הארי היה עייף בהחלט, אבל זה לא הגיע לרמה של להירדם בבגרות! כאילו, למי יש שכל והוא נרדם בבגרות?! אני לא חשבתי שזה כל כך אפשרי, המקצוע לא עד כדי כך משעמם, וגם אם הוא היה להירדם בבגרות זה מטורף! אז חקרתי על זה. והתשובה הגיעה לבסוף! אני יודע שהרבה רוכנים בציפייה מעל העיתון לכן לא אחפור לכם יותר מידי ואגיע ישר לעניין... דראקו מאלפוי, בכבודו ובעצמו נתן וידוי, לא ממש מרצונו החופשי, אבל עדיין, היה וידוי! והנה הוא: הארי פוטר איחר לארוחה שהייתה לפני המבחן, הוא אומנם לא אכל הרבה אבל שתה הוא כן... דראקו, במהלך חכם ומחושב הצליח להכניס שיקוי שנה לכוסו של הארי פוטר. אני יודע שאתם בשוק. גם אני הייתי בהלם כשגיליתי זאת. אבל אני מתחיל להרגל לרעיון, זה דיי הגיוני אפילו. הם היו יריבים בזמן הזה, וכאילו, אין ילד שלא עשה משהו ממש טיפשי בחייב. כולם עושים טעויות. טוב, זה לא היה ממש טעות אז אני מתקן את עצמי ל- 'כולם עושים שטויות...'. אני יודע שחלקכם עדיין לא ממש מאמינים לי לכן אציג ראיון קצר שהיה לי עם מר פוטר ולאחר מכן משפט קצר מהווידוי של מר מאלפוי! מראיין: אני מבין ששמעת על הווידוי של האדון מאלפוי הצעיר...? הארי: הו, כן. האמת שבחיים לא הייתי חושב שהוא היה עושה לי דבר כזה. מראיין: אחרי ששמעת על זה אתה עדיין לא חושב כך? הארי: אממ, אני חושב האמת שזה דיי הגיוני... אנחנו לא היינו ממש חברים אז... מראיין: אני מבין, כן. איך הרגשת בבגרות? איך השיקוי שנה השפיע עליך? הארי: אני לא ממש זוכר, אני חושב שהרגשתי כזה שהיד שלי כבדה, ואז ראיתי מטושטש כזה, ואז נרדמתי... אני חושב. מראיין: אה, ומה אתה מרגיש כלפי מאלפוי הצעיר? הארי: אני חושב שאני אולי קצת כועס, אבל אני לא אנטור לו טינה... הוא התוודה בסוף. מראיין: תודה לך! על הזמן שהקדשת לנו! אני מצטער שזה קרה, אם הייתי יכול לחזור עכשיו בזמן הייתי חוזר ומתקן את הטעות שלי, הייתי טיפש. הארי, אם אתה שומע את זה אני רוצה שתדע שאני מצטער. טוב, זוהי הוכחה שהרמאות אכן קרתה, אך מר מאלפוי מצטער ומר פוטר אינו נוטר לו טינה. ערב טוב! אני לא יודע מה אני חושב על המקרה הזה... המשך עדכונים מחר! הערות\תלונות\איזו פעילות מגניבבבהההה: אממ אני לא יודע מה זה בידיוק עמוד אבל זה כאילו על כתב 12 עמוד בוורד...? -------------------- I am deku who does the maximum my name is not Mido but ok he \ him Izuku Midoriya | Lotor | Tamaki Amajiki | Hisoka | Chrollo | Epic the muzical | Soka | Azula | Sbastian ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 30 2023, 16:11 PM
|
||
![]() בוגר הוגוורטס ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שם+כינוי+בית: נועה , האן סונג , סלית' הנושא: שעליו אתם צריכים לעשות את הטור הכתבה\חידון\סיפור\ראיון: מה שאתם בוחרים הערות\תלונות\איזו פעילות מגניבבבהההה:כמה זה עמוד שלם? -------------------- ❤️נועה 🖤קייפופ ❤️חמשושית מתנשאת🖤בעזה ננצח❤️ ![]() ''RM: ''When I say "say" you say "say ''!RM: ''say ''!ARMY: ''say ''!RM: ''say ''!ARMY: ''say ''RM: ''When I say "say say" you say "say say ''!RM: "say say ''!ARMY: ''say say ''!RM: "say say ''!ARMY: ''say say --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 30 2023, 16:43 PM
|
||
![]() קוסם מתקדם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שם+כינוי+בית: מישהי סודית שבכלל לא קוראים לה גל או משו, גוגל_הגאון, הפללללל
הנושא: הוגוורטס הכתבה\חידון\סיפור\ראיון: אוקיי תדמיין שזה עוד בשנה החמישית בית הספר ''הוגוורטס'' לכישוף ולקוסמות שלום לכל קוראינו החביבים! בכתבה הבאה אנחנו נדבר על הוגוורטס, ונשמע כמה בעלי תפקיד על מה הם חושבים. הלכנו לבית הספר הוגוורטס לכישוף לקוסמות, וחקרנו מעט את בית הספר. המקום עצמו לא קטן, ואפילו מאוד גדול. כשנכנסים אפשר להגיע אל האולם הגדול, שם פגשנו כמה תלמידים צעירים ושאלנו אותם מספר שאלות. מ' (מראיין): שלום, הרמיוני! הרמיוני גריינג'ר (תלמידה בבית גריפינדור, תלמידה מצטיינת, שנה חמישית): היי! אני מאוד מתרגשת להתראיין! מ': נהדר! אפשר לשאול אותך כמה שאלות על בית הספר? הרמיוני גריינג'ר: כן, בטח! מ': יופי, אז... מה את חושבת על בית הספר הוגוורטס לכישוף ולקוסמות? הרמיוני גריינג'ר: אני חושבת שבית הספר הוא מקום נפלא. לימודים זה אחד מהתחביבים הכי גדולים שלי, ובהוגוורטס לומדים המון. אנחנו מעשירים את הידע שלנו בהרבה מקצועות, כמו, לדוגמא, תורת הצמחים, תולדות הקסם, אסטרונומיה, שיקויים, התגוננות מפני כוחות האופל, שינוי צורה... ועוד הרבה. במקצוע ''התגוננות מפני כוחות האופל'' המורים מתחלפים מידי שנה. בשנה הראשונה שלי בהוגוורטס המורה שלי להתגוננות מפני כוחות האופל היה פרופסור קווירל, הוא היה מורה מעולה, אבל בסוף התברר שהוא היה העוזר של זה-שאין-לנקוב-בשמו... בשנה השנייה החליף אותו פרופסור לוקהרט, שאותו פחות אהבתי, כי הוא היה קצת שחצן, אבל הוא איבד את הזיכרון ועכשיו הוא מטופל בבית החולים על שם הקדוש מנגו, לפי דעתי. מ': טוב, אני חושב שזה מספיק. מה את חושבת על חומר הלימוד בבית הספר? הרמיוני גריינג'ר: חומר הלימוד! לדעתי החומר שלנו מאוד עשיר ומגוון. אנחנו לומדים הרבה מאוד, והשנה אפילו יש לנו בגרויות! אני מאוד מתרגשת. מ': נפלא! את יכולה לספר לנו קצת על... הארי פוטר? הרמיוני גריינג'ר: הארי? הארי הוא ילד נחמד, אמיץ וטוב לב. מ': זהו...? הרמיוני גריינג'ר: כן. רצית לשמוע עוד משהו? מ': לא, לא... טוב, תודה רבה, היית מרואיינת מצויינת! הרמיוני גריינג'ר: תודה! היה מאוד כיף! סיירנו עוד קצת בבית הספר. יצאנו אל מחוץ לטירה, למדשאות, ושם ראינו את מגרש הקווידיץ' המפורסם. היה שם משחק קווידיץ' בין רייבנקלו לסלית'רין. כשהם ירדו מהמטאטאים פגשנו ילד אחד, ''דראקו מאלפוי'', ושאלנו גם אותו כמה דברים. דראקו מאלפוי (תלמיד מצטיין בבית סלית'רין, המחפש בקבוצת הקווידיץ' של ביתו, שנה חמישית): היי. מ': שלום! נעים להכיר! דראקו מאלפוי: גם אותך! מ': דראקו, נוכל לשאול אותך כמה שאלות? דראקו מאלפוי: כן, כמובן. אני יכול לספר הרבה דברים. מ': מעולה! איך אתה מבחינת הלימודים בבית הספר, ומה אתה חושב על השיעורים שלך? דראקו מאלפוי: אני ממש טוב. אני תלמיד מצטיין בכל המקצועות. אני גם מסתדר מעולה עם כל המורים. פרופסור סנייפ, המורה לשיקויים, הוא ראש הבית שלי. בינתיים סלית'רין מובילים מבחינת נקודות בית. השיעורים ממש מעניינים, השיעורים המועדפים עליי הם שיקויים, עם סוורוס סנייפ, והתגוננות מפני כוחות האופל, עם דולורס אמברידג'. פרופסור אמברידג' הצטרפה בתחילת השנה, אבל אני מאוד אוהב אותה. היא וסנייפ ידידים קרובים, כפי שידוע לי. מ': נפלא! מה יש לך להגיד לנו על הארי פוטר? דראקו מאלפוי: הארי פוטר? הארי פוטר הוא ילד טיפש ועצלן. הוא בבית גריפינדור, כמו שאתה יודע, בית ה''אמיצים''. שתדע שהוא מעתיק מהרמיוני גריינג'ר ברוב השיעורים. הוא גם מחפש בקבוצת הקווידיץ' של גריפידור. אנחנו סוג של יריבים. הוא פשוט כל הזמן נטפל אליי! אני לא יודע מה יש לו! בשנה הראשונה שלנו בבית הספר הוא רכב על מטאטא בלי אישור. בשיעור התעופה הראשון שלנו! אתה קולט איזה סתום? אתה גם בטח יודע על כל השמועות המטומטמות שהוא הפיץ על זה שהוא נלחם עם אתה-יודע-מי. הוא המציא את זה, אתה יודע. את הכל. הוא סתם ילד טיפש שרוצה קצת תשומת לב. מעצבן. רמאי. בוצדם. מ': טוב... תודה רבה לדראקו! סיימנו להיום. תודה רבה על כל המידע שנתת לנו! הראיון היה נפלא! דראקו מאלפוי: תודה לכם. בבית הספר הוגוורטס יש תחרות שנתית בין הבתים על נקודות בית. לפי מה שמאלפוי סיפר לנו, סלית'רין בדרך לניצחון. תודה רבה על הקריאה שלכם! נתראה בגיליון הבא! טופס זה הוא דף מקורי של הנביא היומי, שנכתב ב30.1. צילום דף זה הוא עברה על החוק. הערות\תלונות\איזו פעילות מגניבבבהההה: -------------------- גל ✨ אוליביהרודריגו ✨ נצנצים ✨ פלא ✨ 3>>> ![]() TodAy Is liFE, TomrROw wILL neVEr cOmE --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 30 2023, 19:04 PM
|
||
![]() Don't Worry Be Happy ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שם+כינוי+בית:תהילה פריק סלית
הנושא: הוגסמיד הכתבה\חידון\סיפור\ראיון: הסיפור שלנו התרחש בהוגסמיד, עיירת הקוסמים היחידה בעולם. אימי, גיבורת סיפורינו, יצאה מביתה כשלפתע עצרה אותו גברת קאווץ', ידידתה הנועדת. "אימי!" חייכה אליה גברת קאווץ' חיוך רחב. "טוב לראותך." "גם אותך, גברת קאווץ'." חייכה אליה אימי חיוך מאולץ במעט. "סלחי לי, איני יכולה להרחיב בדיבור כעת, ממהרת אני לעבודה." "כמובן, כמובן, גם אני. נוכל ללכת ביחד." ענתה חברתה. הן צעדו יחד לכיוון החנות בה עבדו שתיהן. "הרבה עבודה יש." קראה אליה גברת קאווץ' כשהגיעו לחנות. "אנא מייני את המדפים." אימי הינהנה והתחילה בעבודתה, כשלפתע קולות מריבה נשמעו מבחוץ. אימי מיהרה לצאת לברר את המתרחש, וראתה שני קוסמים באמצע קרב. היא ניסתה להפריד אותם, אך הם הדפו אותה. "הפסיקו, בבקשה! מה יגידו בעיתונים? יפחדו לבוא לרחובות הוגסמיד אם עוד קוסמים כמוכם התנהגו בכזאת פראות-" "שתקי, אישה!" אחד מהם צעק אליה. "את לא יודעת מה עשה לי השודד הזה!" שאג השני. "מה קורה פה?" יצאה גברת האווץ' מהחנות. "הפסיקו." "אזמין הילאים." הציעה אימי ומיהרה להתעתק למשרד הקוסמים. "בבקשה, שלחו הילאים, ברחוב הוגסמיד-" "לאט, גברת." עצר אותה פקיד נחמד. "מה רצונך?" "עובדת אני בחנות בהוגסמיד, מייני ספרים מהמדפים כשלפתע שמעתי קולות. יצאתי לבחוץ וראיתי שני קוסמים באמצע קרב אלים. הם לא מפסיקים! אנא, בואו לעצור אותם..." "נבוא, נבוא. שבי בינתים ושתי כוס מים, אני כבר חוזר. " אמר הפקיד הנחמד והלך משם. לאחר כמה דקות הוא חזר עם עוד שלושה הילאים. אימי ושלושת ההילאים התעתקו בחזרה לחנות, ובניתים הקרב עדיין לא שכך. ההילאים מיהרו להפריד בין שני הקוסמים, ביררו מה קרה ועשו את עבודתם. גברת האווץ' הרגיעה את אימי והושיבה אותה על הכיסא. "שבי נא, אימי, וודאי את עייפה ונרגשת. קחי לך פסק זמן מהעבודה ונוחי מעט." ליטפה את כתפה והמשיכה לעבוד. אימי ישבה ונחה עד שנרדמה, צוללת לשינה מלאת חלומות. גברת הוואץ' המשיכה בעבודתה, כשהדלת נפתחה וקונה עמדה בפתח. "שלום. " היא אמרה. "זו החנות לספרי לימוד לבית הספר הוגוורטס?" "כן." גברת האווץ' התקרבה אליה. "את חדשה בעולם הקסמים?" שאלה בחיוך. "כן. אני לא כל כך מתמצאת..." חייכה בבישנות האישה. "מה שמך?" גברת האוץ' שאלה. "אני פה לכל דבר, אם את צריכה עזרה." "לקי. תודה, גברת...?" "הואץ'. בשמחה. מה את צריכה לקנות?" "ספרי לימוד לשנה הראשונה. הבן שלי בן 11 מחר." "מזל טוב! בואי ואעזור לך." גברת האווץ' ולקי הלכו למדף והביאו את הספרים הנחוצים. "את צריכה עזרה בעוד חנויות? אוכל לשלוח לך את העוזרת שלי." אמרה גברת הואץ'. "זה יהיה נפלא, תודה לך." אמרה לקי. "זאת מי שישנה בכורסא בכניסה?" "כן. אך אל תדאגי, בקרוב היא תתעורר. היא כבר ישנה מספיק." בדיוק בשניה שאמרה זאת אימי התעוררה. "בוקר טוב, אימי." חייכה אליה גברת האווץ'. "תוכל% --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 30 2023, 20:13 PM
|
||
תהילה,
הכתבה שלך באורך עמוד שלם.. מציע לך לבדוק. -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |