![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (2) 1 [2] קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Feb 1 2023, 21:53 PM
|
||
![]() אני אוהב את סו ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שם+כינוי+בית: יעל רייבנ
הנושא: שעליו אתם צריכים לעשות את הטור הכתבה\חידון\סיפור\ראיון: מה שאתם בוחרים הערות\תלונות\איזו פעילות מגניבבבהההה: אני מחכה בסבלנות -------------------- אהבה אומר למצוא מקום לעוד גרביים בשביל האהובים שלך סו~ my name is not So but ok she/he Books | Taylor Swift | Math | Friends |Hi ![]() "השמיים הם הגבול והדרך - דרך ארץ." yael --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Feb 2 2023, 10:52 AM
|
||
![]() טרול ![]() ![]() |
שם+כינוי+קבוצה: שילת-הארי פוטר לנצח😎😎-גריפנדור
הנושא: אוכלי המוות. ראיון עם טומוס- אוכל מוות. מראיין: טומוס אתה מוכן? טומוס: כן. מ: אז איך הצטרפת לוולדמורט? ט: הוא היה הבן של הבן דוד של הסבא של האח של חבר של סבא של בן דוד.... מ: הבנו!! ט: אתה לא תעצור אותי באמצע!! טומוס אמר והוציא את השרביט שלו, כמובן שהמראיין היה יותר מהיר והעיף לטומוס את השרביט מהיד, מ: אם אתה מוציא שרביטים אתה לא תתראין פה!!! ט: טוב ביי. וזה סוף הראיון עם טומוס. עכשיו נעבור לדילרק- אוכלת מוות לשעבר: מ: דילרק, לפני שנתחיל אני מבקש לא להוציא שרביטים אחרת לא תתראיי פה! ד: ברור ברור! אני כבר לא עם האיש הרע ההוא! אפילו את שמו אני עדיין מפחדת לומר אחרי שהוא מת. מ: יופי. אז עכשיו, את אוכלת מוות *לשעבר* כן? ד: כן. מ: אז איך הבנת שוולד... ד: דיי! אני לא מסוגלת לשמוע את השם שלו! מ: טוב, טוב, סליחה. אז תגידי מתי הבנת שההוא לא הצד הטוב? ד: אחרי שהוא רצח את בעלי בגלל שבעלי לא סיים את המשימה שההוא נתן לו אז הבנתי שאני בצד של הרעים, ואז מיד הלכתי משם, וכל זמן שההוא היה חי הוא חיפש אחרי. מ: הוא מצא אותך?? ד: לא. הלכתי לגור עם המשפחה של סבתא שלי- המוגלגים... מ: ואוו, טוב אנחנו סיימנו את הראיון! תודה רבה לך דילרק! ד: בשמחה! יום טוב. אז סיימנו את הראיונות עם טומוס ודילרק, נתראה פעם הבאה. -------------------- גריפנדור שולט!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
הארי פוטר לנצח!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! כנסו לזה!!! ממש מגניב! תקראו עד הסוף ובבקשה תגידו אם להוסיף פרק 4! אני ממש רוצה לדעת! (לחץ) גריפינדור - כי האריה הוא מלך (החיות)! גריפינדור - כי חייב\ת ליהיות מישהו\י שיבעט\תיבעט בגברת נוריס. גריפינדור - כי מישהו\י חייב\ת לנצח את כולם. גריפינדור - כי רק האישה השמנה שלנו יכולה לפוצץ את החלון של החדר מועדון בעזרת צרחת - קול - גבוה - ומטריד... גריפינדור - כי קווידיץ' הוא השם השני שלי... אה, וגם, אסור לשכוח, כי לגריפינדור יש הכי הרבה כוח, יצירתיות שופעת, טוב לב ואומץ, כי כאן אין שום קומץ. אם את/ה גם גריפינדורי/ת אנא ממך העתק/י את זה לחתימה שלך לצורך גיבוי הגריפינדורים והגריפינדוריות בפורטל!! האריות שולטים ושולטות!!! ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |