![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
פורסם ב: Feb 2 2023, 11:23 AM
|
||||
![]() אני אוהב את יעל ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
[כותרת] פעילות היי משתמשים! אתם יודעים, יש הרבה חוסר שוויון בעולם. אנחנו יודעים. אבל למה שאנחנו, הגאוצים, נסבול מחוסר השוויון הזה?! אני שמתי לב שלפורום סס"ש ופאנפיקים יש אתגר מוכר- מישהו נותן כותרת לסיפור והמשתמש צריך לכתוב סיפור עם הכותרת הזו. זה אתגר ממש מגניב, ואני לא מביןה למה לנו אין כזה! אז החלטתי להרים את הכפפה ולפתוח את הפעילות הזו. ההוראות הן פשוטות: אתםן תשלחו את הטופס, ואני אתן לכםן שם לציור\צילום\עיצוב ואתםן תצטרכו לצייר\לצלם\לעצב אותו. אתםן יכוליםות לצייר\לצלם\לעצב כל דבר שעולה לכםן בעקבות המשפט הזה- אבל שיהיה קשור בבקשה. למשל, אם נתתי לציור\תמונה\עיצוב את השם "גשם של פלאפל", תוכלו לצייר גשם של פלאפל כפשוטו, או לתת לזה משמעות אחרת, כמו לצייר צד אחד של העולם שיורד עליו גשם של פלאפל, וצד אחר שגווע ברעב. בסעיף הבא, תצטרכו להסביר למה ציירתםן\עיצבתםן\צילמתם דווקא את הציור\עיצוב\תמונה הזה\זאת ואיך הוא.יא קשור.ה למשפט. וזהו! על הפעילות תקבלו 200 חרמשים. ינעל עוד שבועיים. בהצלחה! טופס:
--------------------
I’m half white Other half Also white my name is not Yael but ok he/them Taylor Swift | Math | Tubbo | idk ![]() סוֹ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Feb 2 2023, 11:35 AM
|
||
![]() Pro Hero Deku ![]() ![]() ![]() ![]() |
שם + כינוי: פרח, Never Enough
המשפט: קטנטנה בגינה הציור\תמונה\עיצוב: https://i.postimg.cc/j2g9zCpL/20230212-161219.jpg למה ציירתםן\צילמתםן\עיצבתםן דווקא אותו.ה: ציירתי ילדה יושבת בגינה אממ זה דיי כאילו מה שהכותרת שהייתה לי אומרת אני דיי לוקח את המילים כפשוטם כזה? האמת שכשחשבתי על המילים קטנטנה בגינה אז לאדע זה נתן לי הרגשה כזאת של ילדה בודדה? כאילו כזאתי שצוחקים עליה, כזאתי קטנה כזאת, שלא שמים לב אליה...? עשיתי לילדה אוזניות כדי להראות שהיא בודדה? שלא מדברים איתה? כאילו אני לא בא לומר שאנשים עם אוזניות הם בודדים פשוט זה דיי בא לי כזה ביחד שאם אני רוצה להבהיר שהיא בודדה אז לשים אוזניות, אז מצטער מראש אם זה פגע או משהו... אני מקווה שהצלחתי להבהיר מה רציתי לומר בציור. הערות\הארות\חוסר שוויון: -------------------- I am deku who does the maximum my name is not Mido but ok he \ him Izuku Midoriya | Lotor | Tamaki Amajiki | Hisoka | Chrollo | Epic the muzical | Soka | Drossel | Azula | Sbastian ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Feb 2 2023, 11:36 AM
|
||
![]() אני אוהב את יעל ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
המשפט שלך הוא:
קטנטנה בגינה --------------------
I’m half white Other half Also white my name is not Yael but ok he/them Taylor Swift | Math | Tubbo | idk ![]() סוֹ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Feb 2 2023, 13:48 PM
|
||
![]() לילה3> ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
CODE
שם + כינוי: אוניסל, עוד איזה כינוי באנגלית המשפט:למה לנו לרדוף אחרי הזנב של עצמינו הציור\תמונה\עיצוב: אם מרחיב את העמוד לשים כקישור כמובן למה ציירתםן\צילמתםן\עיצבתםן דווקא אותו.ה: הערות\הארות\חוסר שוויון: -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Feb 2 2023, 13:56 PM
|
||
המשפט שלך הוא:
למה לנו לרדוף אחרי הזנב של עצמינו --------------------
|
|
פורסם ב: Feb 2 2023, 15:30 PM
|
||
![]() קוסם מצטיין ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שם + כינוי:אמיר, Gellert Grindelwald
המשפט: ציירי לך שפם הציור\תמונה\עיצוב: https://postimg.cc/FfQpLtNg למה ציירתםן\צילמתםן\עיצבתםן דווקא אותו.ה: ציירתי קופסא עם 3 חורים, שדרכם רואים שיש בקופסא שפם. מתחת לציור הוספתי בכתב יד (ערוך) את המשפט ”בתוך הקופסא נמצא השפם שאתה רוצה שאצייר לך”. ההתייחסות היא כמובן לספר ”הנסיך הקטן” של אנטואן דה סנט אקזיפרי, בו מגיע נסיך קטן שמבקש מהגיבור: ”צייר לי כבשה.” האיש מצייר כבשה אחת, והנסיך אומר שהיא צעירה מדיי; הוא מצייר עוד אחת והנסיך אומר שהיא זקנה מדיי; כך זה ממשיך עד שבסוף האיש מצייר קופסא (שנראת כמו התמונה בציור שהכנתי) ואומר שכבשה שהוא רוצה נמצאת בקופסא, ולמרבה הפתעתו הנסיך מרוצה. אז אני ציירתי קופסא שבתוכה יש שפם ומתחתיה המשפט ”בתוך הקופסא נמצא השפם שאתה רוצה שאצייר לך”. זה מתאים לכותרת בגלל שכאילו צייר לי כבשה/ציירי לך שפם. וכן טיפה טעיתי כי היה יותר הגיוני לכתוב ”בתוך הקופסא נמצא השפם שאתה רוצה שאצייר לי”, אבל לא נורא. הערות\הארות\חוסר שוויון:למה צריך בית? אין נקודות בית בתגמול... עריכה: אה אופס משום מה חשבתי שיש בטופס בית 🤦 אגב אני יודע שיותר נכון לכתוב קופסה לול אני לא יכול לשחם את הקישור הישיר כי הפורטל הופך לי חלק ממנו ל”משטרה” הודעה זו נערכה ע"י הפעם זה יהיה כינוי קבוע ב Feb 3 2023, 00:00 AM -------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Feb 2 2023, 16:03 PM
|
||
המשפט שלך הוא:
ציירי לך שפם יאפ בגלל זה לא כתבתי בית^^ --------------------
|
|
פורסם ב: Feb 2 2023, 16:13 PM
|
||
![]() "אילו פינו מלא שירה כים.. " ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שם + כינוי: אביה אין עוד מלבדו
המשפט:למה לנו לרדוף אחרי הזנב של עצמינו הציור\תמונה\עיצוב: אם מרחיב את העמוד לשים כקישור כמובן למה ציירתםן\צילמתםן\עיצבתםן דווקא אותו.ה: הערות\הארות\חוסר שוויון: -------------------- בעזרת ה' יתברך
אביה • 14 • דוסהה • פרשתי:) אחים יקרים שלי, אין עליכם. באמת שאין עליכם. אתם העם הכי מדהים שיש!! אתם הכי טובים שיש!!! תמשיכו להיות ביחד, לב אחד, בלי מחלוקות וויכוחים. רק תרבו אהבת חינם אחד לשני. וזכרו תמיד, שיש לנו את אבינו שבשמיים.. "הכל בול. שום דבר לא סתם!" (עודד אברג'ל הי''ד שנרצח ברעים) --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Feb 2 2023, 16:17 PM
|
||
המשפט שלך הוא:
כשהגשם יורד --------------------
|
|
פורסם ב: Feb 2 2023, 16:35 PM
|
||
![]() אני אוהב את סו ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שם + כינוי:
המשפט:אמא יש רק אחת הציור\תמונה\עיצוב: יו למה ציירתםן\צילמתםן\עיצבתםן דווקא אותו.ה: הערות\הארות\חוסר שוויון: מזה אני רציתי גשם -------------------- אהבה אומר למצוא מקום לעוד גרביים בשביל האהובים שלך סו~ my name is not So but ok she/he Books | Taylor Swift | Math | Friends |Hi ![]() "השמיים הם הגבול והדרך - דרך ארץ." yael --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Feb 2 2023, 16:39 PM
|
||
המשפט שלך הוא:
אמא יש רק אחת --------------------
|
|
פורסם ב: Feb 2 2023, 17:19 PM
|
||
![]() Morning-Today's forecast calls for blue skies ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שם + כינוי: אן karma is my boyfriend
המשפט: סערה בכוס מים הציור\תמונה\עיצוב: https://i.imagesup.co/images2/3d2a2c763e88a...6b3a23d7209.jpg למה ציירתםן\צילמתםן\עיצבתםן דווקא אותו.ה: השתמשתי בדיו אלכוהולי שחור וכחול כדי ליצור את הסערה, ואחרי שצילמתי מכמה זוויות בחרתי את התמונה הזאת כי לדעתי היא תופסת הכי טוב את הרגע בתוך הסערה; מין חלק קטן מהבלגן שקורה שם, שנדמה שהצבע לא זז כשלמעשה הוא כן הערות\הארות\חוסר שוויון: פעילות נדירה -------------------- אן 🍦 לשעבר 🍦 מוזיקה 🍦 גלידה "?Did you mean what you said, or did you just say it because the world was ending" Mr. Blue Sky please tell us why You had to hide away for so long ?Where did we go wrong --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Feb 2 2023, 17:28 PM
|
||
המשפט שלך הוא:
סערה בכוס מים תודהתודה --------------------
|
|
פורסם ב: Feb 2 2023, 20:46 PM
|
||
![]() קוסם מתקדם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שם + כינוי: גל גוגל_הגאון
המשפט: איך שיר נולד הציור\תמונה\עיצוב: לא יצא כזה מוצלח אבל בסדר למה ציירתםן\צילמתםן\עיצבתםן דווקא אותו.ה: ניסיתי לשלב את ה''שיר'' וכל מיני תווי מוזיקה בתוך הכותרת וברקע. והתינוק היה אמור להיות כמו שיר שנולד... הערות\הארות\חוסר שוויון: -------------------- גל ✨ אוליביהרודריגו ✨ נצנצים ✨ פלא ✨ 3>>> ![]() TodAy Is liFE, TomrROw wILL neVEr cOmE --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Feb 2 2023, 20:59 PM
|
||
המשפט שלך הוא:
איך שיר נולד --------------------
|
|
![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |