![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
פורסם ב: Feb 2 2023, 18:49 PM
|
||
![]() אני אוהב את סו ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
You think you know better
you think you control my solo you think you play this melody, this song .but this is my chance to show you that you wrong .you need to understand, stop with this song it too Familiar, too old in my playlist, in my life I'm the only one who can control so go out, go away turn off this song in my playlist in my music - .only i have control ---- אעע הדימוים אם אתם חושבים שיש כאן טעות באנגלית זה הגיוני מאוד אז אמ כן תבים? -------------------- אהבה אומר למצוא מקום לעוד גרביים בשביל האהובים שלך סו~ my name is not So but ok she/he Books | Taylor Swift | Math | Friends |Hi ![]() "השמיים הם הגבול והדרך - דרך ארץ." yael --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Feb 2 2023, 19:10 PM
|
||||||||
![]() אני אוהב את יעל ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
האנגלית שלי לא 100% אבל בכל זאת
*know
אולי אפשר לכתוב גם וגם אדק אבל אני הייתי כותב but this is my chance ולא but this my chance
הייתי כותב only i, זה נשמע לי יותר הגיוני על השיר- אמפג זה פשוט מושלם עא החרוזים טובים והמילים עוד יותר והדימויים מ ד ה י מ י ם ועשית לי חשק לכתוב גם באנגלית עכשיו איפ מהמם. --------------------
I’m half white Other half Also white my name is not Yael but ok he/them Taylor Swift | Math | Tubbo | idk ![]() סוֹ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||
|
פורסם ב: Feb 2 2023, 20:19 PM
|
||||
![]() אני אוהב את סו ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
תודהה זה היה טעות הקלדה אממ זה אותו דבר...? נראלי -------------------- אהבה אומר למצוא מקום לעוד גרביים בשביל האהובים שלך סו~ my name is not So but ok she/he Books | Taylor Swift | Math | Friends |Hi ![]() "השמיים הם הגבול והדרך - דרך ארץ." yael --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Feb 2 2023, 21:43 PM
|
||
![]() קוסם מתקדם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אוקיי אני לא מעירה על האנגלית כי כנראה שאני רק אשבש אותה
אבל השיר וואו והדימויים מושלם -------------------- גל ✨ אוליביהרודריגו ✨ נצנצים ✨ פלא ✨ 3>>> ![]() TodAy Is liFE, TomrROw wILL neVEr cOmE --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |