![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
פורסם ב: Feb 3 2023, 13:10 PM
|
||
![]() לילה3> ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
המשחק החדש של ה"פ||דיון כולם יודעים שהגובלינים בהארי פוטר זו אנטישמיות, יש אנשים שחושבים אחרת, אבל לא ניכנס לזה כאן. אבל בעצם, לגבי המשחק החדש, שרולינג לא עשתה את כולו, אלא אנשים אחרים, האם המשחק הזה אנטישמי? חבר שלי הראה לי תמונה של ציור של יהודי במראה אנטישמי, מצויר פרצוף נכלולי, ואף גדול. ואחרי זה, הוא הראה, תמונה של גובלין מהמשחק החדש.התמונות היו ממש דומות, ואז הוא אמר שלקנות את המשחק הזה בכלל זו אנטישמיות. כלומר, מי שקונה את המשחק, בין אם הוא יהודי ובין אם לא, הוא אנטישמי. אני חושב שזה קצת מוגזם, כן, מראה הגובלינים אנטישמי, אבל אנשים לא קונים את המשק הזה בשביל האנטישמיות, אלה בשביל לשחק. מה אתם חושבים? המשחק הזה אנטישמי בעיניכם? האם התכוונו אליו אנטישמי? האם זה מראה על משהו אנטישמי ברגע שקונים אותו? או שסתם קונים אותו, ולא חושבים על האנטישמיות? דיון נעים ![]() -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Feb 3 2023, 14:19 PM
|
||||
![]() קוסם מתחיל ![]() ![]() ![]() ![]() |
ממש לא. אנשים גם אמרו שבגלל שג'יי קיי הומופובית לדעתם לא צריך לקנות את המשחק. לדעתי זה רק הרעיון של הארי פוטר שעשו עליו משחק. לא צריך להחרים את המשחק על זה. אם היינו מחרימים כל דבר על משהו קטן לא היינו עושים כלום בסוף. אני לא אנטישמי, אני חושב שהמשחק טוב סהכ ולא צריך להחרים אותו כי הוא "אנטישמי." אני הולך לקנות את המשחק ולהנות ממנו, כי הפרויקט פחות קשור לג'יי קיי רולינג. יש סיכוי שזה אפילו השערה והיא לא ביססה אותם על יהודים -------------------- Crazy
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Mar 26 2023, 18:25 PM
|
||
![]() קוסם מצטיין ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
מצד אחד באמת קונים את המשחק כדי לשחק ולא כי זה אנטישמי
מצד שני זה נראלי פחות לקנות משחק שהוא אנטישמי -------------------- בע"ה
מיכלי ~ 13 ~ ארץ ישראל ~ עבדו את ה' בשמחה ~ פרשתי:) "קדושה אני מבקש- תנו לי קדושת ארץ ישראל תנו לי קדושת אהבת ישראל תנו לי קדושת עם ישראל" ~הרב נריה זצ"ל~ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Apr 28 2023, 12:33 PM
|
||
![]() שנה שהם שם - Bring them home now🎗️ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
חושב שזה סתם אנשים שרוצים להוציא רע על הארי פוטר
-------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |