![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
פורסם ב: Feb 24 2023, 16:25 PM
|
||||
![]() קוסם מתקדם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
לוקיישן פעילות בעקבות hogwarts legacy "היי טליה, תראי" קראתי לה "מה הפעם, מאיה?" היא גלגלה עיניים. "הוסיפו את מעונות רייבנקלו למשחק של הוגוורטס!" "מה? אבל איך הם יודעים איך הם נראים? הם לא היו בסרטים!" שלום משתמשים! כמו שראיתם, הפעילות הזאת עוסקת גם במשחק החדש על הוגוורטס שיצא בימים האחרונים. אמנם אני עדיין לא קניתי את המשחק, אבל חקרתי קצת וגיליתי שבמשחק יחשפו גם כל מיני מקומות שלא היה אליהם זכר בסרטים, לדוגמה מעונות האפלפאף ורייבנקלו. נשמע נחמד. אז מה המשימה שלנו? אז ככה. אני החלטתי שזה לא פייר! לכמה מאיתנו עדיין אין את המשחק, ומה איתנו, לעולם לא נדע איך נראים מעונות האפלפאף? ומן הסתם, יש עוד הרבה מקומות שלא נראו בסרטים או מקומות מומצאים לחלוטין שיחשפו במשחק, אבל אנחנו לא נדע איך הם נראים. ממש.. אפליה, נכון? אז אני לא אתמודד עם האפליה הזאת בשתיקה. אני אקרא לכל משתמשי פורום הסרטים, אפתח פעילות, ואז.. ואז? אה, אז אתם רוצים לדעת על מה הפעילות? בפעילות שלנו היום, אתם תתארו לי מקום שלעולם לא ראו בסרטים, מקום שקיים או מקום שהמצאתם לחלוטין, אבל אתם תתארו לי איך הוא נראה. על ההשתתפות תתגומלו ב 150 חרמשים והפעילות תסגר עוד שבוע.
-------------------- מאיוש הונסטלי אני לא יודעת מה לכתוב פה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Feb 24 2023, 17:28 PM
|
||||
![]() קוסם מתחיל ![]() ![]() ![]() ![]() |
שם וכינוי:
merson המקום שבחרתי: חדר המועדון והמעונות של בית הפלפאף איך הוא נראה: חדר המועדון נמוך תקרה (אך עדיין גבוהה מספיק כדי שהתלמידים.ות לא יאלצו ללכת קפופים), קמור בפינותיו, רחב ומחומם על ידי אחים בהם דולקת אש עליזה בימות החורף הקרים. שטיחים צהבהבים בצורות שונות פזורים פה ושם על רצפת עץ בגוון חום בהיר. הכורסאות הנוחות אורטופדית שצבעם צהובות (או כתום בהיר - לחלק מהתלמידים/ת קשה להבחין בהבדל בין הצבעים), כאילו קוראות לחברי הבית: "שבו... כל כך כיף ונעים לשבת קצת ולא ללכת או לרוץ כל הזמן" בחדר זה אין תחושה של מחנק, למרות שנמצא במרתף, גם מפני שישנם חלונות מעוגלים הממוסגרים עץ בגוון של עלות השחר (אפשר להסתכל החוצה אך לא פנימה) הפונים אל רגלי הטירה כך שניתן לראות את הדשא. על קירות החדר המקושטים בפורנירים של גיריות ישנה תמונה של מייסדת הבית המחזיקה בידה את גביע הפלפאף ותמונות ממוסגרות בשחור המציגות נופים שונים מרחבי הוגוורטס על הקירות הצבועים בצבע קרם (=לבן מלוכלך). בפינות החדר מוצבים עציצים עם צמחים שונים כגון עץ אקליפטוס זעיר, צמח קמומיל, קקטוסים (המסוגלים לנופף או לרקד לחולפים לידם) ועוד. כל רהיטי החדר עשויים מעץ בגוון דבש. בחדר נמצא שולחן מעוגל קמעה שמשטחו עשוי מפסיפס פורניר המציג גירית אוכלת, מסביב לשולחן מוצבים כסאות עץ נוחים. ברחבי חדר המועדון נמצאים שולחנות קטנטנים יותר עם כיסא או שתיים. כמו כן, נמצאות בחדר כוננית ספרים ליד ארונית עם כלי מטבח למקרה שגמדי הבית במטבחים שליד יעשו שביתה. פתחי המנהרות המובילות אל מעונות התלמידים מעוצבות עם קצה עליון מעוגל (כמו כניסות לבית הוביטים). המעונות עצמם נוחים ביותר ומותאמים לצרכי התלמידים: כל פעם שמצטרף.ת תלמיד/ה לבית הפלפאף, דואגים למזרן קשה או רך, לפי צרכיו/ה הספציפים ומופיעה תמונה עם נוף שהתלמיד/ה בחר.ה כדי שיזכיר בית. תמונה זו נמצאת ליד מיטתו/ה העשויה מעץ בצבע הלילה. על המיטה פרושה שמיכת טלאים בצבעי אדמה ומתחתיה ארגז עם מנעול. לכל תלמיד/ה במעונות ישנה ארונית וארון וכן שולחן וכיסא נוח עם מדפים מעליו. הערות/הארות/שאלות/תודה לשלומצי: עודכן לפי תיאור של רולינג ב pottermore מתי יש צפי לקבלת התגמולים? --------------------
מוסר עבודה (work ethic) סבלנות ידידות התנהגות הוגנת נאמנות לא שיפוטיים לגבי החברה (without bias) מכיוון ויותר מבוגרת ממרבית המשתמשים באתר זה, לא יוצרת קשר. כאן כי אוהבת לקרוא גם את סדרת הארי פוטר חיפוש משמעות אותיות ומספרים --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Mar 4 2023, 12:05 PM
|
||
![]() Morning-Today's forecast calls for blue skies ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
CODE
שם וכינוי: אנוש karma is my boyfriend המקום שבחרתי: המשרד של פילץ' איך הוא נראה: הוא מאוד קטן, בפינה הימנית יש את שולחן העבודה החום של פילץ'. כל הקירות מוסתרים על ידי ארונות חומים כהים עם מגירות שבהן מאוכסנים כל החפצים שפילץ' אי פעם החרים וכל הדברים שהוא משתמש בהם כדי לבדוק תלמידים (לדוגמה גלאי אופל). הארונות יוצרים אווירה מאוד לא נעימה במשרד, במיוחד בגלל שהוא די קטן. מול השולחן יש כיסא מרופט שעליו יושבים התלמידים, ומצידו השני עוד כיסא פחות מרופט שעליו פילץ' יושב. הערות/הארות/שאלות/תודה לשלומצי: -------------------- אן 🍦 לשעבר 🍦 מוזיקה 🍦 גלידה "?Did you mean what you said, or did you just say it because the world was ending" Mr. Blue Sky please tell us why You had to hide away for so long ?Where did we go wrong --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Mar 23 2023, 23:45 PM
|
||
![]() קוסם מצטיין ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שם וכינוי: הארי פוטר בלב, מיכלי המקום שבחרתי:המטבח איך הוא נראה: היה בו חת של שיש שעליו הכינו את האוכל. בצד האחרון איפה שלא הכניסה יש שולחן קטן שעליו יש את כל הפרטים למה צריך להכין בכל יום. לדוגמא בחג המולד את התפריט ואת כל המאכלים. בשולחן היה גם קלסר של זמנים לכל יום מתי צריך להגיש כל מנה ומתי לסיים אותה. על הקירות מעל השיש היו המון תמונות של גמדוני בית ישנים של הוגוורטס בדיוק כמו בחדר מנהל, ותמונות של מאכלים מיוחדים. הערות/הארות/שאלות/תודה לשלומצי:את החרמשים מקבלים ישר? -------------------- בע"ה
מיכלי ~ 13 ~ ארץ ישראל ~ עבדו את ה' בשמחה ~ פרשתי:) "קדושה אני מבקש- תנו לי קדושת ארץ ישראל תנו לי קדושת אהבת ישראל תנו לי קדושת עם ישראל" ~הרב נריה זצ"ל~ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jun 6 2023, 17:47 PM
|
||
![]() מוגל |
כן
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jun 7 2023, 18:04 PM
|
||
![]() שנה שהם שם - Bring them home now🎗️ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שם וכינוי: ניתא, MR.TOD המקום שבחרתי: שירותי הבנים איך הוא נראה: חדר עם תקרה גבוהה, קרירונעים, בעל חמישה תאי שירותי וברדים מכסף, על הקירות ישאיורים של קוסמי מפורסמים מסף \ו שלל תמונות הערות/הארות/שאלות/תודה לשלומצי: -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jul 6 2023, 07:48 AM
|
||
![]() טרול ![]() ![]() |
שם וכינוי: כינוי מלא החבר של הארי פוטר המקום שבחרתי:המחסן איך הוא נראה:הוא כחלחל,זה חדר מרובע כזה,יש בו כל מיני חפצים קסומים ואסורים,יש בו את הראי של ינפתא הערות/הארות/שאלות/תודה לשלומצי: -------------------- אם אתם רוצים לדבר איתי תשלחו לי ינשופים אני כמעט אף פעם לא בנו"ד
![]() [color=red]ליאור|16|גריפנדור[/SIZE] --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jul 26 2023, 18:04 PM
|
||
![]() הזמן מרפא את הכול אם לא הכול את הרוב וגם זה יעבור ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שם וכינוי: ליה, בצל
המקום שבחרתי: המקום המספק לי ומרי לאכילה רגשית איך הוא נראה: גדלללל עם מלא גמונים שהולים הלוך חזור ומספקים חומריםנ לאכילה רגשית שלצ בנת הערות/הארות/שאלות/תודה לשלומצי: -------------------- 🥀 1993-2024 --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Aug 3 2023, 18:02 PM
|
||
![]() אנשים קוראים לזה שריטה, אני קורא לזה שמחת חיים. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שם וכינוי: Will&Nico חזלזלת
המקום שבחרתי: המאורה של פיבס איך הוא נראה: בגלל שפיבס לא קיים בסרטים אז הם לא הראו לנונ אותה.. היא ניראת בהתחלה חשוכה ואיזה ליצן מלחיץ קופץ כשאתה פותח את הדלת שקבועה לתיקרה הגבוהה אם אתה לא נופל אז מבהלה אחורה אז גם יש רעשי רקע ועוד המון מלכודות עד שאתה מגיע למאורה.. במאורה יש חפצי קסם בכל פינה הם הספק כמובן של זונקו יש שם למרבה הפלא סוג של סדר מסוים ותוכניות איך לשגע את פילץ בקיצור גן עדן הערות/הארות/שאלות/תודה לשלומצי:נבבב --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |